tifozif1 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Ψάξε μερικές σελίδες πιο πίσω για "NOHON", το έχουμε εξαντλήσει αυτό το θέμα. Μην κοιτάς τίποτα άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 (edited) Άλλαξα και εγώ με τη σειρά μου την μπαταρία στο κινητό μάρκας Nohon ,το δοκίμασα πριν κλείσω το κινητό να δω αν δουλεύει η μπαταρία και ήταν στα 68%. Θα την αφήσω να πάει στα 15% και μετά θα το φορτίσω. Edited July 18, 2022 by Inevar 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 3 ώρες πριν, Inevar said: Άλλαξα και εγώ με τη σειρά μου την μπαταρία στο κινητό μάρκας Nohon ,το δοκίμασα πριν κλείσω το κινητό να δω αν δουλεύει η μπαταρία και ήταν στα 68%. Θα την αφήσω να πάει στα 15% και μετά θα το φορτίσω. Ωραιος, με το καλο! Εν τω μεταξυ, η υγεια της προηγουμενης μπαταριας σου ηταν 69% και το ποσοστο φορτισης της καινουριας 68% χαχαχααχ. Ακραιο! 1 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 23 minutes ago, gregpap2016 said: Ωραιος, με το καλο! Εν τω μεταξυ, η υγεια της προηγουμενης μπαταριας σου ηταν 69% και το ποσοστο φορτισης της καινουριας 68% χαχαχααχ. Ακραιο! Τυχαίο;; Δεν νομίζω!! Ευχαριστώ πολύ φίλε, ειλικρινά αυτό το κινητό ήταν και είναι απ'τις καλύτερες αγορές...!! 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 2 ώρες πριν, Inevar said: Τυχαίο;; Δεν νομίζω!! Ευχαριστώ πολύ φίλε, ειλικρινά αυτό το κινητό ήταν και είναι απ'τις καλύτερες αγορές...!! ισχυει φιλε μου. Κ ας μας ταλαιπωρει στα "τελη" της ζωης του η εταιρια με τη μη υποστηριξη. 1 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 (edited) Επιτέλους, μετά από τρεις μήνες και κάτι βγάλανε νέα havoc. Edited July 31, 2022 by Inevar 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Πως σου φαινεται; Εγω δουλευω pixel experience και παιδευομαι με τις αναβαθμισεις καθε μηνα, αλλά κατα τα άλλα, πενα! Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 1 hour ago, gregpap2016 said: Πως σου φαινεται; Εγω δουλευω pixel experience και παιδευομαι με τις αναβαθμισεις καθε μηνα, αλλά κατα τα άλλα, πενα! Δε μου φαίνεται διότι φτάνει μέχρι 95% και δεν κατεβαίνει εν ολίγοις.. θα την περάσω κάποια στιγμή απ'το τορπ αν δεν μπει. Η προηγούμενη ρομ ήταν η εξπ καλή ήτανε εντάξει.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 On 1/8/2022 at 6:30 ΜΜ, Inevar said: Δε μου φαίνεται διότι φτάνει μέχρι 95% και δεν κατεβαίνει εν ολίγοις.. θα την περάσω κάποια στιγμή απ'το τορπ αν δεν μπει. Η προηγούμενη ρομ ήταν η εξπ καλή ήτανε εντάξει.. Περιμενε βρε. ΟΤΑ δε σου ηρθε; Αν ναι, αυτο σημαινει οτι ηδη εχεις τη Χαβοκ. ΠΩς σ φαινεται γενικα; Ασε το τελευταιο update... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 51 minutes ago, gregpap2016 said: Περιμενε βρε. ΟΤΑ δε σου ηρθε; Αν ναι, αυτο σημαινει οτι ηδη εχεις τη Χαβοκ. ΠΩς σ φαινεται γενικα; Ασε το τελευταιο update... Ναι χαβοκ έχω, απλά λέω για κάνα τετράμηνο παλιότερα που είχα βάλει την εξπεριενς. Εννοείται δεν μπορείς να μεταπηδας με OTA απ'τη μια στην άλλη. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 Εντάξει τελικά την περάσα με ota την custom ROM και δεν αλλοιώθηκε τίποτα ούτε το root 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Δεν μας τα λέει καλά η νοχον. Κάτι λιγότερο από ένα μήνα χρήσης μπαταρία...και πήγε από 99% σε 91%. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Μαλλον δεν ηταν ποτέ 99%, αλλά εδωσε μια τιμη και το κινητο περιμενε μετα απο φορτισεις να καθορισει-υπολογισει την πραματικη υγεια της. Μην ξεχνας οτι το τηλ βγηκε το Σεπτεμβρη του 18. Οι μπαταριες εως πότε να φτιαχονταν; Μη νομιζεις, και σε αποθηκευση ίσως κανουν degrade. (Δεν ξερω, απλα την αποψη μου λεω) 1 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 4 minutes ago, gregpap2016 said: Μαλλον δεν ηταν ποτέ 99%, αλλά εδωσε μια τιμη και το κινητο περιμενε μετα απο φορτισεις να καθορισει-υπολογισει την πραματικη υγεια της. Μην ξεχνας οτι το τηλ βγηκε το Σεπτεμβρη του 18. Οι μπαταριες εως πότε να φτιαχονταν; Μη νομιζεις, και σε αποθηκευση ίσως κανουν degrade. (Δεν ξερω, απλα την αποψη μου λεω) Ναι πολύ λογικό και πιθανό να συμβαίνει έτσι. Όπως και να έχει η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ καλά κι αν τύχει να χαλάσει θα πάρω άλλη και θα παίρνω άλλες μέχρι οπότε εγώ θέλω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 (edited) . Edited August 22, 2022 by lorentzos323 λαθος thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 (edited) Από 99% είχε πάει 91% και τώρα ανέβηκε στο 92%.Πάντως μια χαρά αυτονομία έχω. Συν το γεγονός ότι παγώνω πλήρως τα fb, messenger, Instagram με την σύμπραξη Greenify και Island Edited August 21, 2022 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 On 22/8/2022 at 1:18 ΠΜ, Inevar said: Από 99% είχε πάει 91% και τώρα ανέβηκε στο 92%.Πάντως μια χαρά αυτονομία έχω. Συν το γεγονός ότι παγώνω πλήρως τα fb, messenger, Instagram με την σύμπραξη Greenify και Island Βλέπω "Χρήση οθόνης από την πλήρη φόρτιση " 3ώρ. 11λεπ. Δηλαδή αν το αφήσεις χωρίς να το φορτίσεις ώσπου να σβήσει θα πάρεις πάνω από 10 ώρες οθόνη; Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Εξαιρετική αυτονομία, άσε τι λένε οι μετρήσεις αν έχεις μέχρι 20% 6-7 ώρες οθόνη είναι πάρα πολύ καλά. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 4 ώρες πριν, hoannis said: Βλέπω "Χρήση οθόνης από την πλήρη φόρτιση " 3ώρ. 11λεπ. Δηλαδή αν το αφήσεις χωρίς να το φορτίσεις ώσπου να σβήσει θα πάρεις πάνω από 10 ώρες οθόνη; Πολύ πιθανόν να φτάσει και τόσο, άντε 8μιση. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Έχετε δοκιμάσει κανένα κατάστημα στην Αθήνα για αλλαγή μπαταρίας ; Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάποιες μέρες συνειδητοποίησα ότι δεν μου δουλεύει το wifi calling. Έβαλα την sim σε άλλο τηλέφωνο και έχω κλήσεις μέσω wifi. Είμαι με την τελευταία MIUI 12.0.3. Έχει συμβεί σε κάποιoν άλλο? Μήπως είναι κάποιο block από την cosmote στις συσκευές που δεν είναι στην λίστα των υποστηριζομένων για VoWifi? Edited February 12, 2023 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Κανένα θέμα εδώ. Απλα έχω παρατηρήσει οτι μερικές φορές ΔΕΝ το αφήνει να ενεργοποιηθεί το BLOKADA... το κάνω disable συνδέεται σε 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ξαναενεργοποιώ το Blokada, χωρίς πρόβλημα στις κλήσεις/SMS. Μάλλον το blokada μπλοκάρει κάπους σέρβερς της cosmote??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 22 minutes ago, tifozif1 said: Κανένα θέμα εδώ. Απλα έχω παρατηρήσει οτι μερικές φορές ΔΕΝ το αφήνει να ενεργοποιηθεί το BLOKADA... το κάνω disable συνδέεται σε 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ξαναενεργοποιώ το Blokada, χωρίς πρόβλημα στις κλήσεις/SMS. Μάλλον το blokada μπλοκάρει κάπους σέρβερς της cosmote??? Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω το blokada όμως έχω ρυθμίσεις για προσωπικό dns που είναι σχετικό. Θα το κοιτάξω μόλις μπορέσω και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 22 ώρες πριν, kandilak said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω το blokada όμως έχω ρυθμίσεις για προσωπικό dns που είναι σχετικό. Θα το κοιτάξω μόλις μπορέσω και θα επανέλθω. Τίποτα. Συνεχίζω να μην έχω VoWifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 12 ώρες πριν, kandilak said: Τίποτα. Συνεχίζω να μην έχω VoWifi. Mάλλον ειναι γενικό το πρόβλημα για κάποιες συσκευές & COTE, δες https://myphone.gr/forum/topic/171765/page/51/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts