bruno1977 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Φίλε μου εγω πήρα το γκρι αλλα προσπαθώ να πείσω τον κολλητό να πάρει το μπλε. Τι να πω και τα 2 είναι ωραία χρώματα... γούστα είναι αυτά. Το κόκκινο πρέπει να μαμαει. Εγώ μπλε το πήρα αλλά με θήκη μαύρη κλασικά δεν παίζει ρόλο το χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Και εγω 2 μπλε εχω,το θεωρω λιγοτερο μονοχνωτο απο το γκρι,περιμενω και διαφανεις θηκες τις οποιες τις διαλεξα για να φαινεται το χρωματακι απο μεσα.:D Οντως ισχύει βεβαια τα γουστα ειναι διαφορετικα στον καθενα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Δοκιμασε την και πες μας αποτελεσματα. Αυτα βεβαια δεν δουλευουν. ZSL Slow-Mo Smart Burst[/quote. Γενικά με την gcam είδα αλλαγή πολυ πιο φωτεινά χρώματα και πιο καθαρή απεικόνιση ακόμα κ σε zoom .αυτή δεν την έχω δει βράδυ ακόμα καλησπερα,εχεις παρατηρησει να σου κολλαει οταν πας να βγαλεις φωτο αν πριν εχεις βγαλει 3-4 συνεχομενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Και εγω 2 μπλε εχω,το θεωρω λιγοτερο μονοχνωτο απο το γκρι,περιμενω και διαφανεις θηκες τις οποιες τις διαλεξα για να φαινεται το χρωματακι απο μεσα.:D Οντως ισχύει βεβαια τα γουστα ειναι διαφορετικα στον καθενα. Μπλε λοιπόν. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Έχει θήκη διάφανη μέσα. Για αρχή αρκεί στον πατέρα μου. :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Μπλε λοιπόν. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Έχει θήκη διάφανη μέσα. Για αρχή αρκεί στον πατέρα μου. :happy: Θηκουλα θα ελεγα .....αμεσα....αυτη που εχει μεσα ειναι λιγο επίφοβη.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Θηκουλα θα ελεγα .....αμεσα....αυτη που εχει μεσα ειναι λιγο επίφοβη.:lol: Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Θήκη θέλει οπωσδήποτε. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Τόσο χάλια είναι; Ούτως ή άλλως πλαστικουρα είναι η συσκευή. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Υπάρχει μια mofi στο AliExpress που πίσω είναι σαν ύφασμα. Ψαρωτικη Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Μπλε ή γκρι; Για πείτε. Πάντα επερνα μαύρες συσκευές.. εδώ πείρα μπλε και θαρρώ ότι μου άρεσε αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Τόσο χάλια είναι; Ούτως ή άλλως πλαστικουρα είναι η συσκευή. :lol: Οχι και τοσο πλαστικουρα οπως νομιζεις.:rolleyes: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Οχι και τοσο πλαστικουρα οπως νομιζεις.:rolleyes: Τι; Περισσότερο; :lol: Polycarbonate = καλής ποιότητας πλαστικό Οι περισσότεροι reviewers ίσα ίσα που λένε ότι αυτό είναι καλό. Δεν έχεις το άγχος να σου σπάσει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Αυτό με το πλαστικό κ το γυαλί δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχει γίνει μόδα στις εταιρείες το γυαλί και ψαρωσαμε όλοι . Αν πέσει όμως κάτω με την πλάτη στην χειρότερη με το πλαστικό θα κάνει μερικές γρατζουνιες ενώ με το γυαλί θα χουμε εγκεφαλικά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Τι; Περισσότερο; :lol: Polycarbonate = καλής ποιότητας πλαστικό Οι περισσότεροι reviewers ίσα ίσα που λένε ότι αυτό είναι καλό. Δεν έχεις το άγχος να σου σπάσει. Αυτο εννοω, οτι εχει πολυ καλης ποιοτητας πλαστικο και δεν ειναι τοσο πλαστικουρα οσο λενε οι αλλοι.:p Η θηκη παντως που δινουν δεν πολυ λεει . Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Εχω αυτην την στιγμη note9-iphone x max-HUAWEI Mate 10 Pro στο γραφειο για δοκιμες. Με το f1 δεν φοβαμαι μην πεσει και το κλαιω....και τα <πλαστικα> του ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. Αλλα η θηκη ειναι για τα τελειος βασικα.....:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Εχω αυτην την στιγμη note9-iphone x max-HUAWEI Mate 10 Pro στο γραφειο για δοκιμες. Με το f1 δεν φοβαμαι μην πεσει και το κλαιω....και τα <πλαστικα> του ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. Αλλα η θηκη ειναι για τα τελειος βασικα.....:rolleyes: Καλά η συγκεκριμένη είναι για ψυχολογικούς λόγους τελειως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Εχω αυτην την στιγμη note9-iphone x max-HUAWEI Mate 10 Pro στο γραφειο για δοκιμες. Με το f1 δεν φοβαμαι μην πεσει και το κλαιω....και τα <πλαστικα> του ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. Αλλα η θηκη ειναι για τα τελειος βασικα.....:rolleyes: Τα αυτονόητα λέμε. :lol: Αλλά μισό που από βδομάδα που θα το πάρω θα το συγκρίνω με τα SG Note 9 & LG G6 μου και θα σας πω. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizzeled Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Μπλε κι εδώ αν κι ήθελα κόκκινο. Άμα βρει κανείς κανένα νέο για θήκες rugged ας γράψει να μάθουμε κι εμείς. Λόγω δουλειάς θέλω όχι ακόμη και μπόλικο cushion. Τύπου lovemei κλπ... Επίσης θέλω να πω ευχαριστώ για όσες λύσεις και γνώσεις έχουν γραφτεί εδώ και μεγεια μας!! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Νίκος. Htc Touch Magic > Iphone 3Gs > Samsung Nexus s > LG G3 32gb Titan Grey D855 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Καλησπέρα εγω εχω παρει αυτή https://m.gearbest.com/cases-leather/pp_009277638935.html?wid=1433363 παρέχει αρκετή προστασία και προσωπικά μου αρέσει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 6, 2018 by vstromidis_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Πέρα απ' την ακριβή θηκη της Kezihome που περιμένω,σήμερα πείρα και αυτήν της mofi από ebay..με άρεσε η διχρωμία μαύρο μπλέ https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F362445424088 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Αν είναι να του βάλεις θήκη μαύρη που ποσταρετε πολλοί εδώ μέσα τι να το κάνεις να το πάρεις μπλε. Δεν έχει νόημα. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Παίζεις με διχρωμιες , την μια το έχεις μπλε την αλλη μαύρη αναλογα την διάθεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Αμα εχεις γκρι αγοραζεις μαυρη,αμα εχει μπλε αγοραζεις διαφανη θηκουλα. Και εαν εισαι μαγκας δεν βαζεις καθολου θηκουλα.......:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Κάτοχος του κινητού 3 μερες,αναβαθμιση απο το Rn3Pro,η συσκευη για πλακα οτι πιο VFM μεχρι 300€ Η "υδροψυξη" οντως κανει δουλεια,η συσκευη δεν ζεσταίνεται,δεν το περιμενα,μπαταρια κορυφη,οθονη παρα πολυ καλη,ραδιοφωνο αριστο,καμερα για οσους δεν ειναι ψειρες δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινουν ικανοποιημενοι,ηχειο μια χαρα. Θηκη μου εχει ερθει αυτη: https://www.aliexpress.com/item/pocophone-f1-Case-for-Xiaomi-redmi-mi-note-5-plus-6-pro-6a-8-se-4X/32916717453.html Την προτείνω ανεπιφύλακτα,δινει την αισθηση αρκετα πιο ακριβης θηκης ,τοσο σε εμφανιση οσο και σε αισθηση στο χερι. +Ενα καλο τζαμακι και το πετας ευκολα απο τον καναπε στο κρεβατι,που λεει λογος :D Περιμενω και αυτη απο βδομαδα: Edited October 7, 2018 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 https://www.thecustomdroid.com/google-camera-port-xiaomi-poco-f1-mi-8-mi-mix-2s/ νομίζω η καλύτερη που έχει βγει ως τώρα για το poco Επανέρχομαι στο θέμα της κάμερας, έβαλα την από πάνω αλλά δεν μου δουλεύει σωστά, δεν έχει auto στο φλας, δηλαδή και στο auto να το έχεις ανάβει και μέρα μεσημέρι. Μάλλον θα την βγάλω και θα συνεχίσω με την open camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Επανέρχομαι στο θέμα της κάμερας, έβαλα την από πάνω αλλά δεν μου δουλεύει σωστά, δεν έχει auto στο φλας, δηλαδή και στο auto να το έχεις ανάβει και μέρα μεσημέρι. Μάλλον θα την βγάλω και θα συνεχίσω με την open camera.Ή την κρατάς και την δουλεύεις για νυχτερινές λήψεις καθώς εκεί κάνει διάφορα η gcam!.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts