kandilak Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Έχουν κρύψει το "Επιλογή πακέτου ενημέρωσης" (Choose update package) και το "Επανεκκίνηση σε Λειτουργία ανάκτησης" (Reboot to recovery) μετά την ενημέρωση σε 10.2.2 stable. Ακολουθείστε το βίντεο για να τα ξαναεμφανίσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Πάντως στην Pie stable η λειτουργία της stock κάμερας όταν έχεις ορίσει αποθήκευση στην microsd είναι δραματικά αργή κυρίως στην λειτουργία βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapour13 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Επειδή είχε αναφερθεί στο νήμα από καποιον και αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα,βρηκα κατα λαθος την λυση.Αν βαλεις σαν χωρα την Ινδια για να εχεις face unlock, δεν εμφανίζονται στα sms τα ονοματα των επαφων σου,εμφανιζεται μονο ο αριθμος και ειναι πολυ σπαστικο.Αν λοιπόν καποιος αντιμετωπίζει αυτο το προβλημα,γυρνώντας την χωρα απο Ινδια σε Ρωσια,έχεις ότι και στην Ινδια αλλα εμφανιζονται και τα ονοματα των επαφων στα sms :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Νομίζω και Γαλλία ή Ελβετία μπορείς να βάλεις για face unlock. Έτσι είχε αναφερθεί εδώ μέσα αρκετά παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapour13 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Νομίζω και Γαλλία ή Ελβετία μπορείς να βάλεις για face unlock. Έτσι είχε αναφερθεί εδώ μέσα αρκετά παλιότερα. και με Γαλλία εχεις face unlock αλλα επίσης δεν μου εμφανιζε στα sms τα ονοματα των επαφων oπως και στην Ινδια, κατι που δεν το κανει αν επιλεξεις σαν χωρα την Ρωσια που εβαλα και βρηκα την υγειά μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Παίδες ξέρει κανείς γιατί όταν είμαι στο fb και κάνω ανανέωση σελίδας με το δάκτυλο προς τα κάτω κάνει ένα σαν φλασαρισμα; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου το κάνει και στον chrome και την ώρα που κλείνω την εφαρμογή φλασαρει και το εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μόλις μου ήρθε η ενημέρωση για την νέα stable 10.2.2.0 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Επιβεβαιώνω για τη 10.2.2.0. Σε "Ελληνική" συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billthander Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μόλις παρέλαβα το poco. Επειδή είχα ακούσει πάρα πολλά για το κινητό, δεν ήξερα βάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά αν έκανα σωστή επιλογή . Τώρα που το έχω στα χέρια μου σας λέω ότι είναι πανέμορφο .Για να μην σάς ζαλίζω,αν κάποιος είναι αναποφάσιστος αν θα το αγοράσει ,θα του έλεγα ότι στα λεφτά του 255€ δεν υπάρχει ανταγωνισμός, παίζει μπάλα μόνο του.Το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι ήρθε με εντελώς άδεια μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μόλις παρέλαβα το poco. Επειδή είχα ακούσει πάρα πολλά για το κινητό, δεν ήξερα βάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά αν έκανα σωστή επιλογή . Τώρα που το έχω στα χέρια μου σας λέω ότι είναι πανέμορφο .Για να μην σάς ζαλίζω,αν κάποιος είναι αναποφάσιστος αν θα το αγοράσει ,θα του έλεγα ότι στα λεφτά του 255€ δεν υπάρχει ανταγωνισμός, παίζει μπάλα μόνο του.Το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι ήρθε με εντελώς άδεια μπαταρία. Η συεκευασια ηταν σφραγισμενη? Οντως με εντελως αδεια μπαταρια κατι δεν μου κάθεται καλα. Κατα τα αλλα καλομιλητο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billthander Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Σφραγισμένο κανονικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μόλις παρέλαβα το poco. Επειδή είχα ακούσει πάρα πολλά για το κινητό, δεν ήξερα βάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά αν έκανα σωστή επιλογή . Τώρα που το έχω στα χέρια μου σας λέω ότι είναι πανέμορφο .Για να μην σάς ζαλίζω,αν κάποιος είναι αναποφάσιστος αν θα το αγοράσει ,θα του έλεγα ότι στα λεφτά του 255€ δεν υπάρχει ανταγωνισμός, παίζει μπάλα μόνο του.Το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι ήρθε με εντελώς άδεια μπαταρία.255 από που? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billthander Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 gearbest με κουπόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει το εικονίδιο μπαταρίας όρθιο με το ποσοστό μεσα;Πριν μου έβγαζε μια μπαρα (ήταν πιο μπανικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει το εικονίδιο μπαταρίας όρθιο με το ποσοστό μεσα;Πριν μου έβγαζε μια μπαρα (ήταν πιο μπανικο)Άλλαξε το θέμα από Poco σε default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapour13 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 όντας νέος(και καταευχαριστημενος) χρηστης xiaomi εχω μια απορια ρε παιδια...Μέχρι τωρα ειχα ή samsung ή huawei/honor που δεν επαιρναν και τόσο συχνα αναβαθμίσεις και μετα απο καθε αναβαθμιση ηθελε factory reset για να μην κανει χαζα το τηλεφωνο...Μετά από καθε αναβαθμιση χρειάζεται να κανουμε factory reset?ή μόνο αν αλλάζει η εκδοση του android ή miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μήπως ξέρεις και γιατί τα εικονίδια και εφαρμογές όπως fb, messenger και άλλες όταν κάνω ανανέωση και όταν τις κλείνω κάνουν ένα φλασαρισμα (και τα εικονίδια και οι εικόνες μέσα στο fb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 όντας νέος(και καταευχαριστημενος) χρηστης xiaomi εχω μια απορια ρε παιδια...Μέχρι τωρα ειχα ή samsung ή huawei/honor που δεν επαιρναν και τόσο συχνα αναβαθμίσεις και μετα απο καθε αναβαθμιση ηθελε factory reset για να μην κανει χαζα το τηλεφωνο...Μετά από καθε αναβαθμιση χρειάζεται να κανουμε factory reset?ή μόνο αν αλλάζει η εκδοση του android ή miui?Δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως ξέρεις και γιατί τα εικονίδια και εφαρμογές όπως fb, messenger και άλλες όταν κάνω ανανέωση και όταν τις κλείνω κάνουν ένα φλασαρισμα (και τα εικονίδια και οι εικόνες μέσα στο fb)Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μπορεί να μου χρονομετρήσει κάποιος σε 10.2.2 stable με την stock camera και αποθήκευση στην microsd , πόσα δευτερόλεπτα περνάνε από την στιγμή που θα αποφασίσει να τραβήξει βίντεο μέχρι την στιγμή που θα ξεκινήσει η λήψη. Δηλαδή Ανοίγω camera------>Επιλέγω "Βίντεο"------->Πάτα το κουμπί έναρξης λήψης-------->Ξεκινάει η λήψη Μέτρησα 20 δευτερόλεπτα!!!! Στην Oreo δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Με αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη όλα είναι σε νορμάλ χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Σχεδόν άμεσα. Δεν παρατήρησα καμία καθυστέρηση. 3-4 δευτερόλεπτα βαριά. Σε dev όμως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μπορεί να μου χρονομετρήσει κάποιος σε 10.2.2 stable με την stock camera και αποθήκευση στην microsd , πόσα δευτερόλεπτα περνάνε από την στιγμή που θα αποφασίσει να τραβήξει βίντεο μέχρι την στιγμή που θα ξεκινήσει η λήψη. Δηλαδή Ανοίγω camera------>Επιλέγω "Βίντεο"------->Πάτα το κουμπί έναρξης λήψης-------->Ξεκινάει η λήψη Μέτρησα 20 δευτερόλεπτα!!!! Στην Oreo δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Με αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη όλα είναι σε νορμάλ χρόνους. 2,5 δευτερολεπτα η εκκινηση της εφαρμογης καμερα και εναρξη ληψης βιντεο και αποθηκευση στην καρτα sd Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 [/color]Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Κάθε φορά που κλείνω μια εφαρμογή κανει κάτι (σαν να τρεμοπαιζει,σαν φλασαρισμα τσακ τσακ) και το παρατήρησα και στο fb.Την ώρα που τραβάω με το δάκτυλο προς τα κάτω όταν είμαι στο fb για να κάνω ανανέωση πάλι μου κάνουν το ίδιο οι φωτογραφίες από αναρτήσεις επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 [/color]Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Κάθε φορά που κλείνω μια εφαρμογή κανει κάτι (σαν να τρεμοπαιζει,σαν φλασαρισμα τσακ τσακ) και το παρατήρησα και στο fb.Την ώρα που τραβάω με το δάκτυλο προς τα κάτω όταν είμαι στο fb για να κάνω ανανέωση πάλι μου κάνουν το ίδιο οι φωτογραφίες από αναρτήσεις επαφώνΌχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 2,5 δευτερολεπτα η εκκινηση της εφαρμογης καμερα και εναρξη ληψης βιντεο και αποθηκευση στην καρτα sd Σε stable 10.2.2 είσαι? Γιατί βλέπω σε προηγούμενα μυνήματα σου ήσουν σε dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Σε stable 10.2.2 είσαι? Γιατί βλέπω σε προηγούμενα μυνήματα σου ήσουν σε dev. Ναι με dev ειμαι Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts