hoannis Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Το τηλέφωνο συνδέεται , οι κωδικοί είναι Ο.Κ. Το πρόβλημα είναι ότι στο σημείο που είμαι , ενώ υπάρχουν περισσότερα του ενός FON , δεν μπορώ να να επιλέξω σε ποιο θα συνδεθώ. Η σύνδεση γίνεται αυτόματα σε όποιο αποφασίζει το τηλέφωνο. Αυτό το θέλω γιατί πολλές φορές το FON στο οποίο συνδέεται αυτόματα είτε δεν δουλεύει καθόλου είτε ξέρω ότι υπάρχει άλλο δίπλα που είναι πολύ γρηγορότερο. Υπάρχει τρόπος να συνδέομαι σε όποιο FON επιλέξω; Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής θέμα. Ανήμερα των Χριστουγέννων βρέθηκα στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσω ότι ήμουν ένα ακόμα θύμα υποκλοπής χρημάτων με την διαδικασία των αγορών με χρέωση της χρεωστικής μου κάρτας. Ευτυχώς και μόνο απο τύχη το πρόλαβα στην αρχή του και χρεώθηκα μόνο ένα μικρό ποσό σε σχέση με το συνολικό δεσμευμένο απο την τράπεζα μου. Για την ιστορία το όλο θέμα ξεκίνησε απο μια "απλή" τηλεφωνική κλήση που απάντησα στις 24/12 απο ελληνικό σταθερό νούμερο (210 κτλ) και οι αγορές είχαν ως αιτιολογία APPLE.COM/ITUNES Ιρλανδία. Το θέμα μου είναι ότι το email που έχω δηλώσει στην τράπεζα να με ενημερώνει για οποιαδήποτε κίνηση είναι Gmail και φυσικά στην περίπτωση μου ουδέποτε ήρθε ειδοποίηση στο κινητό. Κάτι το οποίο συμβαίνει σχεδόν πάντα και με τους δύο λογαριασμούς Gmail που έχω στο κινητό. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί το θέμα των ειδοποιήσεων στο κινητό μιας και πραγματικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την συσκευή και δεν επιθυμώ να την αλλάξω. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Σου ερχονται γενικα ειδοποιησεις απτα gmail στο κινητο ή δεν ερχεται καμια; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Καλημέρα, σπάνια έρχονται ειδοποιήσεις. Δηλαδή μέσα στην ημέρα να έρθουν ένα δυο το πολύ και όχι της winbank. Αλλά ακόμα και άλλες ειδοποιήσεις πάλι δεν έρχονται. Διέγραψα και ξανά πέρασα πάλι την εφαρμογή δίνοντας ξανά πλήρη δικαιώματα αλλά κάνει πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Εχω rom Pixel xperience.... Δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω. Παρολα αυτα οι ρυθμισεις μου ειναι οι εξης: Πατωντας πληροφοριες (κρατας πατημενο το εικονιδιο του gmail και πατας το ℹ️), ολες οι ειδοποιησεις του gmail ειναι ενεργες... Δες αυτο κ αν δε φτιαξει, θα σ στειλω τις ρυθμισεις ειδοποιησεων της ιδιας της εφαρμογης σε σκρινσοτ. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 On 28/12/2021 at 8:51 ΜΜ, gregpap2016 said: Εχω rom Pixel xperience.... Δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω. Παρολα αυτα οι ρυθμισεις μου ειναι οι εξης: Πατωντας πληροφοριες (κρατας πατημενο το εικονιδιο του gmail και πατας το ℹ️), ολες οι ειδοποιησεις του gmail ειναι ενεργες... Δες αυτο κ αν δε φτιαξει, θα σ στειλω τις ρυθμισεις ειδοποιησεων της ιδιας της εφαρμογης σε σκρινσοτ. ποια pixel εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Την τελευταια. Γραψε στο γοογλε pixel xperience poco f1. Σε λιγο θα βγει και αντροιντ 12 χαχα Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 12 ώρες πριν, gregpap2016 said: Την τελευταια. Γραψε στο γοογλε pixel xperience poco f1. Σε λιγο θα βγει και αντροιντ 12 χαχα εχει βγει αλλα ειναι beta εγω εβαλα την eu γιατι το εχω δωσει στη μανα μου και εχει μαθει το miui το θεμα ειναι οτι δε περνει ενημερωσεις ασφαλειας πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 Η ποιότητα λήψης βίντεο και φωτογραφιών έχει επηρεαστεί καθόλου από την πιξελ εξπ ρομ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 4 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: εχει βγει αλλα ειναι beta εγω εβαλα την eu γιατι το εχω δωσει στη μανα μου και εχει μαθει το miui το θεμα ειναι οτι δε περνει ενημερωσεις ασφαλειας πλεον και γω ειχα μιυι, αλλά κατι επαθε μετα απο μια ενημερωση, αν δεν κανω λαθος... Ειχε παθει κατι το κουμπι που ανοιγει την οθονη και πατιοταν ακομη κ οταν το φυσουσες, που λεει ο λογος. Και οχι, δεν ειχε μπει τπτ σκουπιδακι μεσα. Μετα την ενημερωση αρχισε να το κανει. Και ειπα οτι, αφου θα ξαναπερασω που θα ξαναπερασω λογισμικο κ θα χασω τα παντα, ας βαλω πιξελ. 3 ώρες πριν, Inevar said: Η ποιότητα λήψης βίντεο και φωτογραφιών έχει επηρεαστεί καθόλου από την πιξελ εξπ ρομ; Να σου ειμαι ειλικρινης, ανεκαθεν εφαρμογες της γοογλε χρησιμοποιουσα για καμερα, ακομη κ οταν ειχα μιυι, οποτε δεν εχω τοσο γνωμη για τη μαμα εφαρμογη. Γενικα βγαζει πολυ καλες φωτος. Το βιντεο στα τελευταια απκ χανει τελειως το φοκους, αλλά δεν πολυβγαζω βιντεο κ δε με ενοχλει. 1 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Χαίρετε, έχω πάρει τη συσκευή για τη μητέρα μου και έχει την τελευταία official rom που έχει βγάλει η xiaomi ( πάνω από ένα χρόνο το τελευταίο update) και έχω κλειδωμένο bootloader και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να μπλέξω με ξεκλείδωμα κλπ. Μου παραπονιέται ότι της κολλάει υπερβολικά και η αλήθεια είναι ότι το έχω δει κι εγώ. Είχα κάνει επανεκκίνηση και είχε στρώσει προσωρινά αλλά μετά κάνει πάλι τα ίδια. Τι προτείνετε να κάνω για να ρολαρει η συσκευή φυσιολογικά;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Αρχικα εγω θα βαζα το clean master απτο πλει στορ, θα περναγα ενα χερι την συσκευη κ μετα θα διεφραφα το κλιν μαστερ. Ισως και μερικα antivirus, μπας και... Αν δεν φτιαξει, επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Αν παλι κολλαει, καινουρια ρομ. Δεν εχεις αλλη λυση, αν δε θες να παρεις αλλο κινητο για τη μαμα σου. 1 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Εγώ θα σου πρότεινα να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις pixel experience. Και εγώ άσχετος είμαι από ξεκλείδωμα και ρομ, έκατσα ένα απόγευμα, έψαξα σχετικά στο ίντερνετ και μετά από 2 ώρες το τηλέφωνο έτρεχε pixel experience. Δεν είναι τίποτα δύσκολο, λίγο χρόνο θέλει μόνο και με τη βοήθεια του YouTube θα τα καταφέρεις. Το τηλέφωνο θα γίνει σαν καινούργιο, χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα προσπαθήσω να δω αν θα δουλέψει η επιλογή του clean master αλλιώς μετά πίσω για αλλαγή τον, καλή συνέχεια!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Που θα βρούμε καλή μπαταρία ακόμα και απ'εξω μετά από 3+ χρόνια χρήσης έχει πέσει η απόδοση της. Βγαζει άνετα πιστεύω ακομη 2 χρονια αν αλλαχτεί η 🔋 Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 ψάξε για ΝΟΗΟΝ σε ebay/aliexpress/κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 4 ώρες πριν, tifozif1 said: ψάξε για ΝΟΗΟΝ σε ebay/aliexpress/κτλ Δεν βρίσκω κάτι,λίγη βοήθεια; Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, stathisso said: Δεν βρίσκω κάτι,λίγη βοήθεια; Φοράει την μπαταρία με κωδικό ΒΜ4Ε, https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=BM4E+nohon Spoiler Edited February 6, 2022 by tifozif1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, tifozif1 said: Φοράει την μπαταρία με κωδικό ΒΜ4Ε, https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=BM4E+nohon Hide contents Σ'ευχαριστώ,το εκανα αναζητηση οπως το ειχες γραμμενο και δεν μου εβγαζε αποτελεσματα επειδη ηταν στα ελληνικα τα πρωτα γραμματα του NOHON. Επειδη εχω τουλαχιστον 2 χρονια να παραγγειλω απο Aliexpress ερχονται μπαταριες κανονικα,τι παιζει με τελωνείο,υπαρχει safe τροπος αποστολης ή ισχυει κατω απο 22€ δεν υπαρχει προβλημα; Edited February 6, 2022 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 https://www.skroutz.gr/s/17415785/Xiaomi-BM4E-Pocophone-F1-4000mAh.html Έχει και από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 https://www.skroutz.gr/s/17415785/Xiaomi-BM4E-Pocophone-F1-4000mAh.html Έχει και από Ελλάδα Την να την κάνεις; Πιο μαϊμού δεν γίνεται. Σε Xiaomi μόνο nohon για καλή μπαταρία. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 (edited) 11 minutes ago, chios said: 15 minutes ago, toylhs9 said: https://www.skroutz.gr/s/17415785/Xiaomi-BM4E-Pocophone-F1-4000mAh.html Έχει και από Ελλάδα Την να την κάνεις; Πιο μαϊμού δεν γίνεται. Σε Xiaomi μόνο nohon για καλή μπαταρία. Και αυτη απο Ελλαδα μαϊμού; Quote https://gctech.gr/authentiki-mpataria-xiaomi-bm4e-pocophone-f1-li-ion-3-85v-3900mah-original-battery?skr_prm=WyIwMjNlOTlhYy05ZDMxLTRkYzgtOTkzNy1hM2NkMzVkYjJhNTQiLDE2NDQxNzMwNDU4NDEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Απ΄εξω σε αυτη που εχει και το κιτ επισκευης,φαινεται μια χαρα.Εν τελη ιδια τιμη βγαινει,τωρα ποιες ειναι οι διαφορες μονο αν τις δοκιμασεις και τις 2,η διαοφορα ειναι οτι θα περιμενεις 1-2 μηνες απο κινα μεχρι να ερθει,αλλα πιστευω οτι οντως θα ειναι καλυτερη. Quote https://www.aliexpress.com/item/4001066089071.html?spm=a2g0o.cart.0.0.63343c00aBRB3v&mp=1 Edited February 6, 2022 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Μονο NOHON σε μπαταρια παιδια, ειναι αψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Κατέχω το κινητό από τον Νοέμβριο του 2018 , ακόμα ευτυχώς δεν χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 Βρε παιδια, ξερει κανεις πως θα αναφερουμε το συγκεκριμενο bug? Μου σπαει τα νευρα. (Ειναι πανω δεξια, σε καθε thread). Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts