jimteo Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Προσωπικά έχω βάλει ένα που λέγεται "dark mod V10" και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εκτός αν έχει κάποια διαφορά αυτό που λέτε εσείς από αυτό που έχω βάλει εγώ. Διορθώνω. "Flat black" λέγεται το θέμα. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μετά από 3 poco, μου έλαχε το 4ο κομματάκι προβληματικό. Παρατήρησα ότι όταν το έχω ακουμπήσει σε επιφάνεια που δεν είναι σκληρή (π.χ. τραπέζι ή γραφείο) αλλά σε επιφάνεια μαλακή (π.χ. στρώμα, κάθισμα συνοδηγού κτλ) τα πλήκτρα δεν ανταποκρίνονται. Υποθέτω ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό, έτσι; Σε άλλα κινητά, δε νομίζω ότι συνέβαινε. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Όχι δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μετά από 3 poco, μου έλαχε το 4ο κομματάκι προβληματικό. Παρατήρησα ότι όταν το έχω ακουμπήσει σε επιφάνεια που δεν είναι σκληρή (π.χ. τραπέζι ή γραφείο) αλλά σε επιφάνεια μαλακή (π.χ. στρώμα, κάθισμα συνοδηγού κτλ) τα πλήκτρα δεν ανταποκρίνονται. Υποθέτω ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό, έτσι; Σε άλλα κινητά, δε νομίζω ότι συνέβαινε. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Το δοκίμασα σε δύο poco και δεν υπάρχει το θέμα που αναφέρεις φίλε..αλλά μου κάνει εντύπωση... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μπορεί να μην το κάνει πάντα αλλά μερικές φορές έχω παρατηρήσει ότι όταν το έχω πάνω στη βάση κινητού της μηχανής, δεν έχει καλή ανταπόκριση. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Έχοντας καταλήξει σε αυτήν τη θήκη , ψάχνω για ένα tempered glass.Επειδή στο skroutz δεν έχει κριτικές για τα "τζαμάκια", αυτό είναι καλό ή πρέπει να πάω οπωσδήποτε σε ένα πιο ακριβό;Έχετε να προτείνετε κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Aπ της καλύτερες θήκες αλλά να ξέρεις δίνει όγκο στο κιν Επίσης για τζαμακι αν θες βάλε nilkin είναι πολύ καλό το έχω και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλημέρα. Αντε σιγά σιγά να βλέπουμε και το Android Q. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Σε ευχαριστώ. Βρήκα Global 128GB στα 286.00 με τα μεταφορικά .Από Δευτέρα και εγώ στην παρέα.Βαγγέλη xiaomi; πόσα χρόνια μετά το note 3; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλημέρα, πάω να ενεργοποιήσω το cloud trash στις φωτογραφίες και μου βγάζει μήνυμα πως ο αριθμός μου είναι ήδη συνδεδεμένος με έναν άλλο mi account. Ενώ όταν ενεργοποίησα το κινητό έφτιαξα κανονικά mi account χωρίς να μου δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Βαγγέλη xiaomi; πόσα χρόνια μετά το note 3; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5+. Δεν έχει nfc που το δούλευα κάπου κάπου αλλά δεν πειράζει. Έχω πάθει πλάκα πόσο γρήγορο είναι. Η ταχύτητα στο άνοιγμα παιχνιδιών είναι απίστευτη. Καλά για την μπαταρία τη να πω, πρώτη φόρτιση έκανα δύο update και είμαι στο36% με 7 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 5+. Δεν έχει nfc που το δούλευα κάπου κάπου αλλά δεν πειράζει. Έχω πάθει πλάκα πόσο γρήγορο είναι. Η ταχύτητα στο άνοιγμα παιχνιδιών είναι απίστευτη. Καλά για την μπαταρία τη να πω, πρώτη φόρτιση έκανα δύο update και είμαι στο36% με 7 ώρες οθόνη. Ναι ρε η μπαταρία είναι βράχος,δεν χρειάζεται κανένα πείραγμα η συσκευή, είναι εξαιρετική για τα χρήματα που κοστίζει Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Μετά από 3 poco, μου έλαχε το 4ο κομματάκι προβληματικό. Παρατήρησα ότι όταν το έχω ακουμπήσει σε επιφάνεια που δεν είναι σκληρή (π.χ. τραπέζι ή γραφείο) αλλά σε επιφάνεια μαλακή (π.χ. στρώμα, κάθισμα συνοδηγού κτλ) τα πλήκτρα δεν ανταποκρίνονται. Υποθέτω ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό, έτσι; Σε άλλα κινητά, δε νομίζω ότι συνέβαινε. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Επιβεβαιώνω.... Ένα 128 αρι που έχω το κάνει και ένα 64 αρι όχι... Προσπαθώ να τους βάλω ίδιες ρυθμίσεις σε όλα να δω τι φταίει....και τα 2 είναι 2 εβδομάδων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Σήμερα πέρασα Resurrection Πρώτες εντυπώσεις άριστες με τα gusters να παίζουν μια χαρά Και το κινητό ακόμα πιο σπιρτοζικο Θα αναφέρω σε 2 3 μέρες εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Δοκίμασε κάνεις αυτόν τον κερνελ? Χα χα λέει ότι πάει τρένο Εδω λινκ https://forum.xda-developers.com/poco-f1/development/kernel-*******-kernel-t3909282 Δικός μας είναι. :D Edited March 17, 2019 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 μετα την τελευταια stable.... υπαρχει λογος να εχω αλλο region εκτος Ελλαδος? (μιλαω για face unlock και κατι αλλο που δεν θυμαμαι) μου διαφευγει κατι? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 μετα την τελευταια stable.... υπαρχει λογος να εχω αλλο region εκτος Ελλαδος? (μιλαω για face unlock και κατι αλλο που δεν θυμαμαι) μου διαφευγει κατι?Για τα "Θέματα"! θες Ινδία ή άλλη χώρα της Ασίας. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τότε είσαι ΟΚ με Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 μετα την τελευταια stable.... υπαρχει λογος να εχω αλλο region εκτος Ελλαδος? (μιλαω για face unlock και κατι αλλο που δεν θυμαμαι) μου διαφευγει κατι? Σε εμένα στα θέματα γράφει ότι δεν τα υποστηρίζει η περιοχή σας κάτι άλλο δεν είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 μετα την τελευταια stable.... υπαρχει λογος να εχω αλλο region εκτος Ελλαδος? (μιλαω για face unlock και κατι αλλο που δεν θυμαμαι) μου διαφευγει κατι? Καλημέρα για μένα το έχω σε άλλο region (Ινδία) για να ενημερώνεται σωστά ο καιρός και η τοποθεσία γιατί με region Ελλάδα δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Δοκίμασε κάνεις αυτόν τον κερνελ? Χα χα λέει ότι πάει τρένο Εδω λινκ https://forum.xda-developers.com/poco-f1/development/kernel-*******-kernel-t3909282 Δικός μας είναι. :D Μάλλον παίζει λογοκρισία στο link, αλλά αν είναι ο MLX που πόσταρες, ναι, είναι πολύ δυνατός. Τον τρέχω σε F1 με ViperOS και πάει φέτες, με εξαιρετική αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλημέρα για μένα το έχω σε άλλο region (Ινδία) για να ενημερώνεται σωστά ο καιρός και η τοποθεσία γιατί με region Ελλάδα δεν δουλεύει.Δεν έχω κανένα προβλημα με τον καιρό/τοποθεσία με "Ελλάδα". Ειμαι με stable 10.2.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά εσάς η συσκευασία είχε ακουστικά? Εμένα ένα poco από infoquest δεν είχε ενώ ένα από skroutz Shop είχε ακουστικά και μπορώ να πω ότι είναι και πολύ καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Από infoquest και εγώ, όχι δεν είχε ακουστικά. Κάτι άσχετο με το θέμα των ακουστικών αλλά πάντα σχετικό με το κινητό: 3 μήνες μετά, παραμένει πολυβόλο και τέρας. Με τις αναμενόμενες επιδιορθώσεις και προσθήκες θα γίνει ακόμα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Δεν έχω κανένα προβλημα με τον καιρό/τοποθεσία με "Ελλάδα". Ειμαι με stable 10.2.3.0 Ανανεωνεται δηλαδη η τοποθεσια αυτοματα; γιατι αυτο δεν ισχυε λογω "νομοθεσιας ΕΕ".. Αν το εχουν διορθωσει, ας το επιβεβαιώσει καποιος φιλος. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζετε. Θα μπορούσα να βάλω μέσα από τις ρυθμίσεις το δίκτυο να μου γυρνάει αυτόματα σε 2G όταν συνδέομαι σε WiFi; Ή έστω σε συγκεκριμένες τοποθεσίες (σπίτι, δουλειά) Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts