nikaki71 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στην σημερινή κλειστή ήρθε και το L1.... Αρχίζει και βγάζει τα χρήματα του το poco Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Τι ειναι το L1?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Τι ειναι το L1?? https://www.androidauthority.com/widevine-explained-821935/ Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 https://www.androidauthority.com/widevine-explained-821935/ :happy:Ευχαριστω :D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Οντως ήρθε το L1? Αυτό δεν το περίμενα! Κλείνουν οι τρύπες σιγά σιγά! Μένουν τα 60 fps στο βίντεο (ελπίζω όχι μόνο στο 4k αλλά και στα 1080 και 720), μιας και τα 60 fps αντί των 30 κάνουν μεγάλη διαφορα. Έπειτα η ορθή λειτουργία των ειδοποιήσεων, ο εκμηδενισμός του touch lag (για όσους το έχουν) και είμαστε κομπλέ. Μετά μένουν πινελιές όπως επαναφορά του hide notch, dark mode, περαιτέρω βελτιστοποίηση της ήδη απίθανης μπαταρίας και είμαστε τέλεια. Το μεινοεκτηματα της συσκευής είναι λίγα. Το light bleed είναι ανεπαίσθητο, η amoled είναι πάντα κάτι θεμιτό αλλά όχι απαραίτητο σε αυτά τα χρήματα, το OIS επίσης αλλά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό, πάντα μιλώντας για αυτά τα χρήματα. Η πλαστική πλάτη δε μου λέει κάτι, αυτό που με προβληματίζει είναι το παλιό gorilla glass. Ξέρεις όμως τί παίρνεις. Παίρνεις ένα στιβαρό και αξιόπιστο εργαλείο σε καλά χρήματα. Όχι premium flagship όμως, νομίζω το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι. Αν θες OIS, amoled, telephoto ή/και wide lens με χαμηλό f, premium γυαλί μπροστά και υλικό πίσω, πιστοποιημένη αδιαβροχοποίηση και άλλα, πρέπει να ξεφύγεις αρκετά στην τιμή, ίσως πάνω και από τα 650 ευρώ. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα, για όσους το σκέφτονται. Προσωπικά ακόμη και το redmi note 5 θα με κάλυπτε, αλλά όταν με ένα φυσιολογικό ποσό παραπάνω μπορώ να πάω από 636 σε snapdragon 845 (και πολλά ακόμη καλουδια ), η απόφαση είναι εύκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Το battery drain που λέτε ότι διορθώθηκε, αν κι εγώ ποτέ δεν είχα θέμα, αφορά τη stable ή την dev; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Το battery drain που λέτε ότι διορθώθηκε, αν κι εγώ ποτέ δεν είχα θέμα, αφορά τη stable ή την dev; Dev.....;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Οντως ήρθε το L1? Αυτό δεν το περίμενα! Κλείνουν οι τρύπες σιγά σιγά! Μένουν τα 60 fps στο βίντεο (ελπίζω όχι μόνο στο 4k αλλά και στα 1080 και 720), μιας και τα 60 fps αντί των 30 κάνουν μεγάλη διαφορα. Έπειτα η ορθή λειτουργία των ειδοποιήσεων, ο εκμηδενισμός του touch lag (για όσους το έχουν) και είμαστε κομπλέ. Μετά μένουν πινελιές όπως επαναφορά του hide notch, dark mode, περαιτέρω βελτιστοποίηση της ήδη απίθανης μπαταρίας και είμαστε τέλεια. Το μεινοεκτηματα της συσκευής είναι λίγα. Το light bleed είναι ανεπαίσθητο, η amoled είναι πάντα κάτι θεμιτό αλλά όχι απαραίτητο σε αυτά τα χρήματα, το OIS επίσης αλλά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό, πάντα μιλώντας για αυτά τα χρήματα. Η πλαστική πλάτη δε μου λέει κάτι, αυτό που με προβληματίζει είναι το παλιό gorilla glass. Ξέρεις όμως τί παίρνεις. Παίρνεις ένα στιβαρό και αξιόπιστο εργαλείο σε καλά χρήματα. Όχι premium flagship όμως, νομίζω το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι. Αν θες OIS, amoled, telephoto ή/και wide lens με χαμηλό f, premium γυαλί μπροστά και υλικό πίσω, πιστοποιημένη αδιαβροχοποίηση και άλλα, πρέπει να ξεφύγεις αρκετά στην τιμή, ίσως πάνω και από τα 650 ευρώ. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα, για όσους το σκέφτονται. Προσωπικά ακόμη και το redmi note 5 θα με κάλυπτε, αλλά όταν με ένα φυσιολογικό ποσό παραπάνω μπορώ να πάω από 636 σε snapdragon 845 (και πολλά ακόμη καλουδια ), η απόφαση είναι εύκολη.Έρχεται και το 60 fps Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Λοιπον το deal εναι ενα.........οσπου να ερθουν ολα αυτα θα εχει βγει το ποκο2......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Λοιπον το deal εναι ενα.........οσπου να ερθουν ολα αυτα θα εχει βγει το ποκο2......:lol:Αργεί ακόμα. Καλοκαιράκι... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 (edited) απο stable πως περναω σε dev ? και μετα πως ξαναγυρναω απο dev σε stable ? Edited February 25, 2019 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 απο stable πως περναω σε dev ?Την κατεβάζεις και μέσω updater. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Και υπόψιν θα γίνει factory reset οπότε back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Και υπόψιν θα γίνει factory reset οπότε back up.δλδ χανει τα παντα απο μεσα ? και μετα αν θελω να ξαναπαω απο dev σε stable ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Ναι χάνονται ολα. Έχουν αναφερθεί περιπτωσεις που γυρνάς στην stable με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν λειτουργήσει, τότε θέλει ξεκλείδωμα bootloader και φλασαρισμα fastboot rom μέσω mi flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Γυρνάς με τον ίδιο τρόπο χωρίς πρόβλημα. Το έχω κάνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Γυρνάς με τον ίδιο τρόπο χωρίς πρόβλημα. Το έχω κάνει.στανταρ αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Αυτό που η Amoled θεωρείται στα θετικά και όχι αρνητικά..... Επίσης, αυτό με το gorilla glass, ασχολίαστο.. Ας ψάξει κάποιος ποια είναι η εξέλιξη των gg και θα καταλάβει.. Battery drain στη stable δεν υφίσταται.. Ένα dark mode λείπει και είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 στανταρ αυτο ?Και εγώ στο mi8 το έχω κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα! Από global σε dev και το αντίστροφο!! The power of Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_st Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Το θέμα με το animation που όταν πατάς το home button "αναβοσβήνει" το εικονίδιο της εφαρμογής οπου ήσουν υπάρχει κ στις beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στα τρία προηγούμενα Poco που είχα, μου το έκανε. Σε αυτό που έχω τώρα, δεν το κάνει. Δε νομίζω όμως ότι είναι θέμα συσκευής. Προφανώς με την τελευταία ενημέρωση, έπαψε να υφίσταται αυτό το τρεμόπαιγμα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 (edited) Αυτό που η Amoled θεωρείται στα θετικά και όχι αρνητικά..... Επίσης, αυτό με το gorilla glass, ασχολίαστο.. Ας ψάξει κάποιος ποια είναι η εξέλιξη των gg και θα καταλάβει.. Battery drain στη stable δεν υφίσταται.. Ένα dark mode λείπει και είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή... Θα ήθελες να αναλύσεις; Η amoled είναι φύσει ανώτερη, άσχετα με τις προσωπικές προτιμήσεις. Αποδίδει καλύτερα χρώματα και μαύρα και είναι και ενεργειακά πιο αποδοτική. Άλλο που εγώ δεν έχω θέμα και είμαι υπερκαλυμμενος με ποιοτική IPS lcd. Όσον αφορά τα gorilla glass, εσύ καλύπτεσαι με tempered glass αντί gorilla; Τα απλά tempered αν τα ακουμπήσεις με κλειδί χαράζουν και αν τα χτυπήσεις ελάχιστα με ένα κλειδί σπάνε για πλάκα. Τί λέμε; Ατάκες και αιρετικά πράγματα απλά για να κάνουμε εντύπωση; Εκτός αν τρολαρεις όποτε το πετυχες, τσίμπησα! Για battery drain δε μίλησα. Μίλησα για ακόμα καλύτερη ενεργειακή διαχείριση. Δε λείπει ΜΟΝΟ το dark mode. Λείπουν τα 60 fps, λείπει η καλύτερη νυχτερινή φωτό στη στοκ κάμερα, λείπουν τα κανονικά notifications πάνω αριστερά. Λείπει το πολύ απλό hide notch χωρίς εφαρμογή τρίτου. Αυτό που δε λείπει είναι η άφθονη μπαταρία, η τρελή ταχύτητα, το γρήγορο ξεκλείδωμα με όλους τους τρόπους, η καλή κάμερα σε γενικές γραμμές, το headphone jack, η κάρτα sd, η άφθονη ram! Τα premium υλικά κατασκευής είναι λίγο πολύ gimmicks. Μαζεύουν δαχτυλιες και σπάνε. Ή μέταλλο ή πλαστικό, για μένα. Όχι από σκοπιά γούστου, αλλά από σκοπιά ορθολογικής επιλογής υλικών. Ειδικά στο τελευταίο δεν χωράει κουβέντα. Είναι απλα λάθος σε φορητή συσκευή να βάζεις παντού γυαλί. Edited February 25, 2019 by ParallelUniverse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_st Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στα τρία προηγούμενα Poco που είχα, μου το έκανε. Σε αυτό που έχω τώρα, δεν το κάνει. Δε νομίζω όμως ότι είναι θέμα συσκευής. Προφανώς με την τελευταία ενημέρωση, έπαψε να υφίσταται αυτό το τρεμόπαιγμα. εννοεις με την τελευταία beta? ειναι ο,τι πιο εκνευριστικο υπαρχει στην συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Ναι, με την τελευταία. Εννοείς ότι εξακολουθεί να υπάρχει το τρεμοπαιγμα; Εμένα πάντως δεν το κάνει. Οποία εφαρμογή και να ανοίξω, με το που επιστρέψω στην αρχική οθόνη, όλα είναι άψογα. Όντως ήταν πολύ εκνευριστικο. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Αξίζει από stable να πάω σε dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Συνήθως όχι. Στην περίπτωση του Poco όμως, υποτίθεται ότι η dev τρέχει ιδανικά. Δε χάνεις λοιπόν τίποτα να την περάσεις και αν για κάποιο όλο δεις ότι δε σου κάνει, που δεν το νομίζω, επαναφέρεις τη stable. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts