gjimmys Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Κι εγώ το έβγαλα αλλά αφού ακύρωσα τη συνδρομή στο play store. Πρόσεξε. Γιατι ρε ****το εμένα μου είναι άσπρο οι κουρτίνες; Δεν έκανα κάποια συνδρομή εγώ απλώς το κατέβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Παιδιά και το snap vpn κάνει την ίδια δουλειά χωρίς να σας υποχρεώνει σε συνδρομή μετά την πάροδο των 7 ημερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Γιατι ρε ****το εμένα μου είναι άσπρο οι κουρτίνες; Δεν έκανα κάποια συνδρομή εγώ απλώς το κατέβασα Το turbo VPN δεν σε αφήνει να το δουλέψεις αν δεν κάνεις trial. Και στην απόδειξη που στέλνει το play store γράφει renewal:on. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Δεν σας ζήτησε trial (7 days) το turbo VPN? Εγώ το προσπέρασα και δεν εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Και πως κάνουμε διαγραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Το turbo VPN δεν σε αφήνει να το δουλέψεις αν δεν κάνεις trial. Και στην απόδειξη που στέλνει το play store γράφει renewal:on. Εγώ πάντως το κατέβασα κανονικά το θέμα χωρίς να μου ζητήσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Και πως κάνουμε διαγραφή; https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?topic=1046717&ctx=topic&el=&visit_id=636866301510308072-678312151&rd=1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Αμα πας στα θέματα; χωρίς να βάλεις αυτό το vpn δε γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?topic=1046717&ctx=topic&el=&visit_id=636866301510308072-678312151&rd=1Ευχαριστώ, δεν υπάρχει καμία συνδρομή εκεί μέσα, άρα όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Παίζει να είναι άσπρες οι κουρτίνες εμένα επειδή δεν έκανα κάποια συνδρομή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 ξερει κανεις για να την βαλω αν πρεπει να ειναι ξεκλειδωτος το μπουτλοαντ, πως μπορω να ξερω αν εχω ξεκλ η οχι. ειναι κλομπαλ το κινητο δεν εχω πειραξει ουτε εχω βαλει ποτε καποια ρομ.παντα με τις κλομπαλ ρομ ημουν.σκεφτομαι να την βαλω να δω.οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Επειδή παίζει να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, τι προβλήματα - bugs έχει (εκτός από το certificate που λείπει για Netflix κτλ); Ποια είνα τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνω μόλις το πάρω; Βλέπω συχνά να γράφουν κάτι για account και μετά περιμένεις 72 ώρες ή κάτι τέτοιο; Για ποιον λόγο όλα αυτά; Τέλος όταν πήγα και το είδα σε γνωστή αλυσίδα μου φάνηκε κάπως άσχημο το γεγονός ότι στο κάτω μέρος της οθόνης οι καμπύλες στα bezels "έκοβαν" λίγο κάποια πράγματα (όπως π.χ. στο YouTube το Home που είναι κάτω αριστερά και το Library που είναι κάτω δεξιά). Συμβάινει και σε άλλες εφαρμογές αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Έβαλα να φορτίσω το κιν με quick charge φορτιστή άλλο και κάνει διακοπές στο ρεύμα. Εκλασε ο φορτιστης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Έβαλα να φορτίσω το κιν με quick charge φορτιστή άλλο και κάνει διακοπές στο ρεύμα. Εκλασε ο φορτιστης? Πολυ πιθανον.Δοκιμασε και με αλλο φορτιστη.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Καινούργια μπαταρία μην την σκίσουμε από τώρα. :p Βουρ για φόρτιση. :D [ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 12 ώρες και είσαι στο 30%? Με φωτεινότητα στο 5% ήσουν? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Με τον ίδιο φορτιστή με άλλο καλώδιο κάνει τα ιδια Με άλλο φορτιστή όχι QC 3 φορτίζει κανονικα Άρα εκλασε ο φορτιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 12 ώρες και είσαι στο 30%? Με φωτεινότητα στο 5% ήσουν? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΉμουν σίγουρα χαμηλα. Έβγαλα το άχτι μου εξ αιτίας του leeco που ήθελα δύο και τρεις φορτίσεις για να δω 12ωρο. Μη το ματιασω αλλά και στο standby θυμίζει iphone μέχρι στιγμής. Δεν είναι μόνο τα 4000 mAh το έγραψα και πρίν. Θεωρώ ότι με το miui 10 και την pie έγινε πολύ καλή δουλειά στην διαχείριση της ενέργειας. Μακάρι τα επόμενα updates να μην χαλάσουν αυτήν την εικόνα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Είναι πανευκολο φίλε μου, κατεβάζεις από το play store το turbo vpn μετά πας πάνω στις χώρες στο free και επιλέγεις Ινδία,μετά πας στα θέματα του τηλεφώνου και κάνεις αναζήτηση για black amoled,το κατεβάζεις το κάνεις ενεργοποίηση και έτοιμο!Άλλο τηλέφωνο παιδιά. Μόνο που δεν ξέρω πως κάνουμε και τις κουρτίνες ειδοποιήσεις που κατεβαίνουν σε μαύρο γιατί είναι άσπρο αυτές. Το πέρασα μόλις τώρα κ οι κουρτίνες βγαίνουν μαύρες από μόνες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Το πέρασα μόλις τώρα κ οι κουρτίνες βγαίνουν μαύρες από μόνες τους Το έβαλα να το φορτισω και μόλις τελείωσε ήταν μαύρες και εμένα.Τωρα τι κουλό ήταν αυτό δεν ξέρω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Ήρθε κ νέα ενημέρωση στην dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Το έβγαλα το μαύρο θέμα. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα απεικονισης. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Το έβγαλα το μαύρο θέμα. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα απεικονισης. Σαν τι δηλαδή;Αν είναι να το βγάλω και εγώ .Είναι φοβερό ρε ****το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Ιστοσελίδα σε chromeμου την έδειχνε όλη μαύρη ενώ ήταν άσπρη με κείμενο εννοείται. Ότι να ναι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στην σημερινή κλειστή ήρθε και το L1.... Αρχίζει και βγάζει τα χρήματα του το poco Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στην σημερινή κλειστή ήρθε και το L1.... Αρχίζει και βγάζει τα χρήματα του το poco Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkΑυτό είδα και εγώ. Ιδού και το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται. http://bigota.d.miui.com/9.2.25/miui_POCOF1Global_9.2.25_5dc5941802_9.0.zip The power of Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts