Tr3LaRaS Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 (edited) Δεν αρκεί να ανοίξει η εφαρμογή, πρέπει να δεις και την ειδοποίηση ή το μήνυμα για να σβήσουν οι αριθμοί.τα βλεπω αλλα δε φευγουν παντα ειναι bug ? Edited February 22, 2019 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Από την στιγμή που έκανε αναβάθμιση με το νέο λουκ το Gmail δεν μου βγάζει την αριθμητική ένδειξη στο εικονίδιο για νέα emails....Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά Viber κτλ. Έφτιαξε με restart της συσκευής. Όλα καλά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Δεν το πιστεύω ψέμα οι μετρητές χάνουν ... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Το αφήνεις always on με 0% φωτεινοτητα χωρις να το ακουμπας; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Το αφήνεις always on με 0% φωτεινοτητα χωρις να το ακουμπας;Είναι δυο ώρες σερφαρισμα με tapatalk με πολύ χαμηλή φωτεινότητα σε WiFi. Thats all. :D Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Είδα χτες το Poco στα χέρια φίλου. Γρήγορο και βολικό στο χέρι αλλά η οθόνη του δίπλα στο φτωχό μου nubia m2 μου φάνηκε πάρα πολύ μέτρια με ξεπλυμενα χρώματα και χωρίς καλή ευκρίνεια. Ήμουν έτοιμος για αγορά αλλά με φρέναρε απότομα αυτό που είδα. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Είδα χτες το Poco στα χέρια φίλου. Γρήγορο και βολικό στο χέρι αλλά η οθόνη του δίπλα στο φτωχό μου nubia m2 μου φάνηκε πάρα πολύ μέτρια με ξεπλυμενα χρώματα και χωρίς καλή ευκρίνεια. Ήμουν έτοιμος για αγορά αλλά με φρέναρε απότομα αυτό που είδα. Τι λέτε; εφ' όσον η οθόνη σου φάνηκε τόσο χάλια, απλά προσπέρασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Σωστός.....με το ζόρι δεν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Είδα χτες το Poco στα χέρια φίλου. Γρήγορο και βολικό στο χέρι αλλά η οθόνη του δίπλα στο φτωχό μου nubia m2 μου φάνηκε πάρα πολύ μέτρια με ξεπλυμενα χρώματα και χωρίς καλή ευκρίνεια. Ήμουν έτοιμος για αγορά αλλά με φρέναρε απότομα αυτό που είδα. Τι λέτε; ok..το nubia φοράει super amoled που σαφώς είναι ανώτερη από μια lcd, αλλά ξεπλυμενα χρώματα και χωρίς καλή ευκρίνεια. νομίζω είναι υπερβολικό... Περι ορέξεως βέβαια... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Δηλαδή τα υπερτονισμενα και αφύσικα χρώματα θεωρούνται το νορμάλ; Αν είναι έτσι προτιμώ lcd. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 καλησπέρα στην παρέα. από εχθές poco και πρώτη ερώτηση... έχει σε κλειδωμένη οθόνη τρόπο να δείχνει ώρα και ειδοποιήσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 καλησπέρα στην παρέα. από εχθές poco και πρώτη ερώτηση... έχει σε κλειδωμένη οθόνη τρόπο να δείχνει ώρα και ειδοποιήσεις?? Αν εννοεις Always on display,οχι δεν εχει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 οκ. ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 οκ. ευχαριστώ... Παρακαλω...Μπορεις να κατεβασεις εφαρμογη απο το πλευ στορ,αλλα η μπαταρια θα φευγει νερακι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Περί ορέξεως ρε παιδια. Δεν ειναι όλοι για όλα. Ο καθένας μας έχει τις προτεραιότητες του όσον αφορά ένα τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Είδα χτες το Poco στα χέρια φίλου. Γρήγορο και βολικό στο χέρι αλλά η οθόνη του δίπλα στο φτωχό μου nubia m2 μου φάνηκε πάρα πολύ μέτρια με ξεπλυμενα χρώματα και χωρίς καλή ευκρίνεια. Ήμουν έτοιμος για αγορά αλλά με φρέναρε απότομα αυτό που είδα. Τι λέτε;Αν ρουταρεις.. μπορείς να παίξεις με KCAL.θα δεις τεράστια διαφορά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Αν ρουταρεις.. μπορείς να παίξεις με KCAL.θα δεις τεράστια διαφορά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ειναι το KCAL?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Τι ειναι το KCAL??Με το kcal ρυθμίζεις όλες τις παραμέτρους της οθόνης,χρώμα, κοντράστ, φωτεινότητα και διάφορα άλλα. The power of Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Δεν ξέρω πόσο μέτριο είναι το panel της συσκευής μας αλλά σίγουρα δεν είναι ενεργοβόρο. :D Πάλι άλλο ένα μπράβο στην xiaomi που κατάφερε με τη miui να διαχειριστεί άψογα τον 845 επεξεργαστή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Αυτο το Tapatalk μας τα εχει κανει @τσουρεκια@.......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Αυτο το Tapatalk μας τα εχει κανει @τσουρεκια@.......:lol:Γιατί το λες αυτό ; :p Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Γιατί το λες αυτό ; :p Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα δεις στο pc σου το μεγεθος των ss θα καταλαβεις.........22αρα γεμιζεις!!:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Αμα δεις στο pc σου το μεγεθος των ss θα καταλαβεις.........22αρα γεμιζεις!!:p Συγνώμη αλλά βαριέμαι απίστευτα το resize. Κάνει και κρύο σήμερα οπότε χούχουλο και poco όλη μέρα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 ναι, δυστυχώς. Είναι μλκια της εφαρμογής. Σε redmi note 3 δείχνει μια χαρά η γραμματοσειρά. Wtf.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Δοκίμασε αυτό: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-weather/miui-weather-10-1-11-0-release/ Ίσως λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts