Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Κάτι από Ελλάδα για να μη περιμενουμε ? Edited February 18, 2019 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Καλημέρα σε όλους, θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό αλλά θέλω να σας ρωτήσω κάτι... Για όσους γνωρίζουν, θέλω να εγακταστήσω το aptoide για να μπορέσω στη συνέχεια να έχω το Android Auto. Θα πρέπει να πάρω άδεια από τη Xiaomi κλπ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Κάτι από Ελλάδα για να μη περιμενουμε ? O φορτιστής του κινητού λέει ότι είναι 5v 2.5a. Οπότε, Εσύ χρειάζεσαι καλώδιο USB Type C 2.5a η 3.0a και βέβαια να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Από Ελλάδα για να πάρεις κάτι αξιόλογο η τιμή του θα είναι δύο και τρεις φορές πιο πάνω από την Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Δεν παίρνεις έναν αυθεντικό δέυτερο φορτιστή απ' έξω να ξεμπερδεύεις; Γύρω στα 7€ έχει. Εγώ έχω έναν στο γραφέιο κι εναν στο σπίτι κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Έτοιμο και το VoLTE. Έχω καλύτερη ποιότητα κλήσης ή ότι κατά την διάρκεια κλήσης έχω data ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Έτοιμο και το VoLTE. Έχω καλύτερη ποιότητα κλήσης ή ότι κατά την διάρκεια κλήσης έχω data ; Sent from my iPad using TapatalkΚαι τα 2. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις και VoWiFi, το σηματάκι με το "αναποδο" ακουστικό με το σήμα (ανάποδη πυραμίδα) του wifi από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Και τα 2. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις και VoWiFi, το σηματάκι με το "αναποδο" ακουστικό με το σήμα (ανάποδη πυραμίδα) του wifi από πάνω.Το έχω κλειστό το VoWIFI. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Δεν παίρνεις έναν αυθεντικό δέυτερο φορτιστή απ' έξω να ξεμπερδεύεις; Γύρω στα 7€ έχει. Εγώ έχω έναν στο γραφέιο κι εναν στο σπίτι κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.εχουμε κανα λινκ ? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμο και το VoLTE. Έχω καλύτερη ποιότητα κλήσης ή ότι κατά την διάρκεια κλήσης έχω data ; Sent from my iPad using Tapatalkτο ειχα ενεργοποιημενο στο note 5 εδω πως το ενεργοποιηουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 https://m.gearbest.com/chargers-cables/pp_009462905395.html?wid=1433363 Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 το ειχα ενεργοποιημενο στο note 5 εδω πως το ενεργοποιηουμε ? Άνοιξε dialer και πάτα *#*#86583#*#* (volte) *#*#869434#*#* (vowifi) Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 εχουμε κανα λινκ ? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ειχα ενεργοποιημενο στο note 5 εδω πως το ενεργοποιηουμε ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7765508&highlight=vowifi#post7765508 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 https://m.gearbest.com/chargers-cables/pp_009462905395.html?wid=1433363 Στάλθηκε από το Mi Mix 2sευχαριστω ξερεις μηπως τι παιζει και μου βγαζει συχνα στο εικονιδιο με τα μυνηματα οτι εχω ενα μυνημα ενω οταν μπαινω δεν εχω τπτ ? και μετα οταν βγαινω σβηνετε ο αριθμος και το ιδιο κανει και στο fb πολλες φορες μηπως δεν εχει κατσει καλα το update και πρεπει να το ξαναπερασω ολο απο το σαιτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 O φορτιστής του κινητού λέει ότι είναι 5v 2.5a. Οπότε, Εσύ χρειάζεσαι καλώδιο USB Type C 2.5a η 3.0a και βέβαια να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Από Ελλάδα για να πάρεις κάτι αξιόλογο η τιμή του θα είναι δύο και τρεις φορές πιο πάνω από την Κίνα. Δεν παίρνεις έναν αυθεντικό δέυτερο φορτιστή απ' έξω να ξεμπερδεύεις; Γύρω στα 7€ έχει. Εγώ έχω έναν στο γραφέιο κι εναν στο σπίτι κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εχω βρει σε βενζιναδικο στην βορεια ελλαδα φορτιστες quickcharge 3.0 μαζι με καλωδιο με 6 ευρω. Και φορτιστη αυτοκινητου με 1 υποδοχη quickcharge 3.0 και 2 υποδοχες 2,1 με 5 ευρω απο το συγκεκριμενο καταστημα φυσικα το πηρα και δουλευει αψογα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7765508&highlight=vowifi#post7765508 Εγώ πάντως δεν πείραξα το APN. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Εχω βρει σε βενζιναδικο στην βορεια ελλαδα φορτιστες quickcharge 3.0 μαζι με καλωδιο με 6 ευρω. Και φορτιστη αυτοκινητου με 1 υποδοχη quickcharge 3.0 και 2 υποδοχες 2,1 με 5 ευρω απο το συγκεκριμενο καταστημα φυσικα το πηρα και δουλευει αψογα.αμα ερθεις προς αθηνα φερε κανεναν χαχα εχω και εγω εναν qc 3 αλλα δε ξερω αν ειναι και ενταξει σαν φορτιστης γιατι μου τον εδωσε ενας φιλος στο note 5 φορτιζε σφαιρα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Εγώ πάντως δεν πείραξα το APN. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά έκανες, δεν είναι απαραίτητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Άνοιξε dialer και πάτα *#*#86583#*#* (volte) *#*#869434#*#* (vowifi) Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο volte ενεργοποιηθηκε βλεπω που γραφει volte αλλα το vowifi δε ξερω τι εικονιδιο πρεπει να βγαλει για να δω.επισης που πρεπει να παρουμε για το ενεργοποιησουμε και σε note 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) το volte ενεργοποιηθηκε βλεπω που γραφει volte αλλα το vowifi δε ξερω τι εικονιδιο πρεπει να βγαλει για να δω.επισης που πρεπει να παρουμε για το ενεργοποιησουμε και σε note 5 ?Βάλε το κινητό σου σε Flight Mode και άνοιξε το WiFi. Αν μπορείς να λάβεις/κάνεις κλήση είναι ενεργοποιημένο. Το σηματάκι είναι με το "αναποδο" ακουστικό, με το σήμα (ανάποδη πυραμίδα) του wifi από πάνω. Δες https://imgur.com/a/vRe6pvn αριστερά Edited February 18, 2019 by tifozif1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 το volte ενεργοποιηθηκε βλεπω που γραφει volte αλλα το vowifi δε ξερω τι εικονιδιο πρεπει να βγαλει για να δω.επισης που πρεπει να παρουμε για το ενεργοποιησουμε και σε note 5 ?Αν θα πας προτιμήσεις δικτύου και βάλεις κατά προτίμηση wifi θα το δεις. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstask22 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Βγήκε η 9.2.15!!! Και ξεκλείδωμα προσώπου για Ελλάδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Βάλε το κινητό σου σε Flight Mode και άνοιξε το WiFi. Αν μπορείς να λάβεις/κάνεις κλήση είναι ενεργοποιημένο. Το σηματάκι είναι με το "αναποδο" ακουστικό, με το σήμα (ανάποδη πυραμίδα) του wifi από πάνω. Δες https://imgur.com/a/vRe6pvn αριστεράδε κανει κλησεις αλλα ουτε και μου δειχνει το σηματακι ενω volte το δειχνει αρα τι κανω ? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θα πας προτιμήσεις δικτύου και βάλεις κατά προτίμηση wifi θα το δεις. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο εκανα αλλα μπα Edited February 18, 2019 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 ευχαριστω ξερεις μηπως τι παιζει και μου βγαζει συχνα στο εικονιδιο με τα μυνηματα οτι εχω ενα μυνημα ενω οταν μπαινω δεν εχω τπτ ? και μετα οταν βγαινω σβηνετε ο αριθμος και το ιδιο κανει και στο fb πολλες φορες μηπως δεν εχει κατσει καλα το update και πρεπει να το ξαναπερασω ολο απο το σαιτ ? post #4014 από kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Επίσης είχα βάλει ξυπνητήρι και είχς βγάλει πάνω δεξιά το εικονίδιο. Κλείνοντας το ξυπνητήρι το εικονίδιο παραμένει, έκανα και επανεκκίνηση αλλά τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Βγήκε η 9.2.15!!! Και ξεκλείδωμα προσώπου για Ελλάδα!! την κατεβαζω κ γω τωρα. Ελπιζω να διορθωθηκε το θεμα της μπσταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Επίσης είχα βάλει ξυπνητήρι και είχς βγάλει πάνω δεξιά το εικονίδιο. Κλείνοντας το ξυπνητήρι το εικονίδιο παραμένει, έκανα και επανεκκίνηση αλλά τπτ Μήπως το έχεις βάλει σε επανάληψη; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts