alexis_1981 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλημέρα παιδιά πώς μπορούμε να αλλάζουμε θέματα στο pocophone, υπάρχει κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλημέρα παιδιά πώς μπορούμε να αλλάζουμε θέματα στο pocophone, υπάρχει κάποια εφαρμογή; Καλημέρα πρέπει να αλλάξεις το Region π.χ Ελβετία για να σου εμφανίσει την εφαρμογή θέματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Nilkin frosted. Κομψοτατη αλλά δεν προστατεύει κ τόσο... Ευχαριστώ αλλά είναι πολύ χοντρές και αλλοιώνουν την αισθητική του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλημέρα πρέπει να αλλάξεις το Region π.χ Ελβετία για να σου εμφανίσει την εφαρμογή θέματα :) Τι περιοχή είναι καλύτερα να βάλω για να έχω τα θέματα αλλά να μην έχω αλλά προβλήματα(πχ. Να μην αλλάξουν τα ελληνικά, μύνημα και να έχω και αυτό που ξεκλειδώνει με το πρόσωπο); Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Τι περιοχή είναι καλύτερα να βάλω για να έχω τα θέματα αλλά να μην έχω αλλά προβλήματα(πχ. Να μην αλλάξουν τα ελληνικά, μύνημα και να έχω και αυτό που ξεκλειδώνει με το πρόσωπο); Ευχαριστώ Ελβετία ή Ρωσία.. Κ Ινδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Και που βρίσκω στις ρυθμίσεις να ξεκλειδώνει με το πρόσωπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Και που βρίσκω στις ρυθμίσεις να ξεκλειδώνει με το πρόσωπο; Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια - προσθήκη δεδομένων προσώπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ελβετία ή Ρωσία.. Κ Ινδία Εγώ πάντως με Ελβετία δεν έχω Face Unlock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 ηρθε η ενημέρωση της dev...10.9.1.18 512MB Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Παιδια επειδή δεν το εχω ξανακανει, με dev οταν κατεβάσω την ενημέρωση και κανω επανεκκίνηση, τι πατάω οταν μου εμφανιζει το twrp? *edit:ενταξει το βρήκα... Τι νεα εχει η ενημέρωση? Edited January 24, 2019 by jasonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Kαλημέρα. Έχω παραγγείλει και εγώ αυτό το τηλέφωνο και περιμένω να έρθει. Έχω ξεκινήσει και ψάχνω για θήκη και προστασία οθόνης. Για θήκη εχω παραγγείλει αυτή, ελπίζω να είναι καλή. https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_009974661532.html?wid=1433363#goodsDetail Τώρα ψάχνω για προστασία οθόνης και δεν ξέρω ποια να πάρω, έχω βρει αυτές τις δύο οικονομικές φαίνονται αλλά δεν ξέρω αν είναι καλές. https://www.skroutz.gr/s/16506295/OEM-9H-Tempered-Glass-New-Pocophone-F1.html https://www.skroutz.gr/s/16648231/Blue-Star-Tempered-Glass-Pocophone-F1.html Έχω βρει κι αυτή, την οποία έχετε με δωρεάν αποστολή και είναι εδω σε τέσσερις ημέρες. http://www.protectionfilms24.com/article/savvies-xtreme-glass-hd33-clear-tempered-glass-screen-protector-xiaomi-pocophone-f1-2633962.html?currency=EUR Για πείτε καμία γνώμη ή καμία πρόταση. Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billthander Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 https://m-gr.gearbest.com/cases-leather/pp_009661828801.html?wid=1433363 Εγώ αυτή πήρα καί είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ευχαριστώ αλλά είναι πολύ χοντρές και αλλοιώνουν την αισθητική του κινητού.Πέρα από αυτό , επειδή έχω και εγώ μια περίπου σαν αυτές ,αυξάνει το βάρος του κινητού αισθητά, προστατεύεται όμως πολύ καλά, αν έχεις και tempered glass δεν θα έχει ανάγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ξερει καποιος καποια θήκη πλάτης που να εξέχει γύρω γύρω ακόμα και με tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Εγώ πήρα αυτή από τον Πειραιά από ενα μαγαζί στην Σαχτούρη και σκληρή και εξέχει περισσότερο από το tempered glass. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πήρα αυτή από τον Πειραιά από ενα μαγαζί στην Σαχτούρη και σκληρή και εξέχει περισσότερο από το tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 παιδια για να εχω ειδοποιησεις απο μια εφαρμογη θα πρεπει η βελτιστοποιηση μπαταριας να ειναι κλειστη για αυτη την εφαρμογη δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το συστημα. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Εγώ πήρα αυτή από τον Πειραιά από ενα μαγαζί στην Σαχτούρη και σκληρή και εξέχει περισσότερο από το tempered glass. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πήρα αυτή από τον Πειραιά από ενα μαγαζί στην Σαχτούρη και σκληρή και εξέχει περισσότερο από το tempered glass. ποια πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Επειδή σκέφτομαι να πάρω pocophone να κάνω μια ερωτηση Έχει flash στη μπροστινή κάμερα όπως πχ το note 5? Επίσης έχει κυρτή οθόνη η όχι? Έχει notch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Επειδή σκέφτομαι να πάρω pocophone να κάνω μια ερωτηση Έχει flash στη μπροστινή κάμερα όπως πχ το note 5? Επίσης έχει κυρτή οθόνη η όχι? Έχει notch? Καλα προφανως αστειευεσαι......:blink: 100δες video στο ut.....1000δες foto...αλλα τοσα rev...και ρωτας εαν εχει νοτς........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ρε παιδια να ρωτήσω... Εκανα ενημέρωση dev το μεσημέρι και τωρα μου λεει οτι δεν εχω ρουταρισμενο κινητο... Τι έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ρε παιδια να ρωτήσω... Εκανα ενημέρωση dev το μεσημέρι και τωρα μου λεει οτι δεν εχω ρουταρισμενο κινητο... Τι έγινε? Πριν είχες?? Με magisk? Μηπως πρέπει να ξαναπεράσειςμεσω twrp το zip του ρουτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Πάντα μετά από ενημέρωση ξαναπερναμε το root γιατί χάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ναι με magisk ειχα κανει... Τωρα ομως που παταω + και power button δεν μου εμφανιζει το twrp αλλα του κινητου το recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Twrp και ροοτ θα τα ξαναπερνας μετά από κάθε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καταλαβα! Και κάτι τελευταίο, οταν ηρθε η ενημέρωση και εκανε reboot το κινητο, με πεταξε στο twrp... Απο εκει επρεπε να πατήσω ινσταλ της ρομ απο τον φακελο downloaded roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts