kostast1 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Αυτό που δεν έχει χρώμα είναι ακατανόητο για μένα. Και μια απώλεια για τις δικές μου προτιμήσεις Εγω απο την αλλη το εχω μαθει πλεον και δεν εχω θεμα(οπως σε ολα τα xiaomi).Αναβει το τσεκαρω οπως και να εχει.Πολυ τσιρκουλε τα πολλα χρωαματακια θα ελεγα,δεν μου αρεσουν....:p Βεβαια στο ποκο θα το ηθελα κομματακι πιο φωτεινο.οπως ειναι και στο mi mix 2s που εχω ας πουμε,σε αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να το χασεις..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μια χαρά αξιόπιστο είναι αν συνηθίσεις το σημείο.+1 Θέμα συνήθειας είναι. Όσο για τα notifications αλλά και την απουσία χρωματος στο led, τι να πρωτοκανει το φουκαριαρικο στα λεφτά που κοστίζει; Κάπου θα υστερεί κι αυτό. Αν και με τόσες σελίδες που έχουν γραφτεί, θεωρώ ότι οι περισσότεροι εν γνώση ολων αυτών των ελλείψεων το αγοράζουν. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 +1 Θέμα συνήθειας είναι. Όσο για τα notifications αλλά και την απουσία χρωματος στο led, τι να πρωτοκανει το φουκαριαρικο στα λεφτά που κοστίζει; Κάπου θα υστερεί κι αυτό. Αν και με τόσες σελίδες που έχουν γραφτεί, θεωρώ ότι οι περισσότεροι εν γνώση ολων αυτών των ελλείψεων το αγοράζουν. Για τα notifications και το Led δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε με nfc και 4+. Αυτό που μου την έχει σπάσει αφάνταστα είναι η απουσία υπερύθρων. Σίγουρα θα δοκιμάσω κάτι σαν το παρακάτω: http://i65.tinypic.com/8zeh35.jpg Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Όσο για τα notifications αλλά και την απουσία χρωματος στο led, τι να πρωτοκανει το φουκαριαρικο στα λεφτά που κοστίζει; Κάπου θα υστερεί κι αυτό. Αν και με τόσες σελίδες που έχουν γραφτεί, θεωρώ ότι οι περισσότεροι εν γνώση ολων αυτών των ελλείψεων το αγοράζουν. Φυσικα αν δεν ηταν αυτο που ειναι θα το λεγαμε ως σοβαρο μειονεκτημα. Αλλα δε μπορω να καταλαβω πραγματικα αν θα ειχε το οποιοδηποτε κοστος ενα χρωματιστο led. Ίσως ηταν 0,01 yuan Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Δεν πιστευω να παιζει ρολο το κοστος για την ελλειψη color led.Ακομη και στο mix 3,mi8 κτλ εχουν μονοχρωμο led..... Απαραδεκτο πραγματικα.... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 εγώ από την άλλη βαρέθηκα να ακούω γκρίνιες, όχι μόνο για το Poco, για όλες τις συσκευές, όπως και για το s9+ που είχα τελευταία, μου φαίνεται μερικές φορές δεν ξέρουμε τι θέλουμε, όχι πείτε μου ένα κινητό που δεν θα έχει έστω μια ατέλεια, τεσπα, καλή χρονιά σε όλους, προπαντός με υγεία, χρόνια πολλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Αλήθεια,το χρωματιστο led να το κανετε τι;δε λεω ωραια τα χρωματακια άλλα ουσιαστικό νοημα δεν εχουν. Προσωπικα ακομα και οταν εβαζα διαφορετικο χρωμα για καθε ειδοποιηση ποτε δε θυμομουν τι ηταν τι. Απλα το κοίταζα. Η αν ειναι μπλε πχ για μηνυμα λετε ας το δω μετα ενω αν ηταν ασπρο το κοιτατε αμέσως; Το led μια χαρα φαινεται και σε μια χαρα σημειο ειναι. Πότε δε το εχασα σε σχέση με το rn3 που ναι ειχε και πιο δυνατο και πιο χρωματιστο. Ναι θα θελα το χρωματακι αλλα δεν εγινε και κατι. Προς το παρον αλλα με καινε στη συσκευη όπως το να διορθωθει τελειως το touch lag... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Ειδοποιήσεις έχει κανονικά η mi-globe επάνω αριστερά, μόνιμες. Το καλύτερο tempered (που καλύπτει και το notch) είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 αυτο σκεφτομουν τωρα... μηπως ειναι καλυτερο να αγορασω tempered glass που να καλυπτει και το notch και οχι αυτο που ποσταρα πριν 1-2 σελιδες...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 χαίρετε, μια απορία σχετικά με τη χρήση της gcam. είναι σαν application που απλώς προστίθεται στη συσκευή σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε τη stock είτε τη gcam ανά πάσα στιγμή ή αλλάζει κάτι στη stock camera/settings; επίσης, σε μετάβαση από global σε dev, αν περάσεις backup της global υπάρχει θέμα ασυμβατότητας οποιουδήποτε application ή κάτι άλλο, ή καλύτερα να στηθεί σαν new το κινητό; (το backup που κάνεις από το κινητό, αποθηκεύει όλα τα settings των applications και permissions; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Ειδοποιήσεις έχει κανονικά η mi-globe επάνω αριστερά, μόνιμες. Το καλύτερο tempered (που καλύπτει και το notch) είναι αυτό. Καλο αυτο φιλε, απλα απο κινα εχει αναμονη 1 μηνα και απο Ελλαδα διπλασια τιμη χαίρετε, μια απορία σχετικά με τη χρήση της gcam. είναι σαν application που απλώς προστίθεται στη συσκευή σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε τη stock είτε τη gcam ανά πάσα στιγμή ή αλλάζει κάτι στη stock camera/settings; επίσης, σε μετάβαση από global σε dev, αν περάσεις backup της global υπάρχει θέμα ασυμβατότητας οποιουδήποτε application ή κάτι άλλο, ή καλύτερα να στηθεί σαν new το κινητό; (το backup που κάνεις από το κινητό, αποθηκεύει όλα τα settings των applications και permissions; ) Σαν απλο .apk το περνας ,εχεις και τις δυο καμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 καλα το βρισκεις αυτο το τζαμακι και πιο φθηνά στην Ελλαδα, απλα δεν ειναι της nillkin https://agorashop.gr/store/wozinsky-tempered-glass-with-black-edge-pocophone-f1.html?SID=qmp9dodnm9rrtl51k24g1l5310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Παίρνεις δύο φθηνά του ευρώ από Ελλάδα να κάνεις τη δουλειά σου, και σε 20 μέρες έχεις το σωστό τζαμάκι από το official nilkin store. Μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 προσωπικα παντως 2 φορες εχω παραγγειλει τζαμακια απο κινεζικο μαγαζι (gearbest) και τις δυο μου ηρθαν σπασμενα μετα απο 20 μερες αναμονης έκαστος... οποτε αποφεύγω να τα παίρνω απο το εξωτερικό γιατι απογοητευομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Περί μπαταρίας 5+ ώρες με 59% υπόλοιπο.... Στάλθηκε από Xiaomi Poco-f-one Edited December 31, 2018 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 με κλειστό κινητό αρκετά όμως στην αρχή... (νύχτα;) έκλεισες σιμ; Περί μπαταρίας 5+ ώρες με 59% υπόλοιπο.... Στάλθηκε από Xiaomi Poco-f-one Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Το είχα σε λειτουργία πτήσης επειδή το είχα στο κεφάλι μου δίπλα όταν κοιμόμουν και δεν ήθελα να τρώω ακτινοβολία. Από τις 3 τη νύχτα έως τις 6μιση το πρωί. (3μιση ώρες δηλαδή) Edited December 31, 2018 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Βρε παιδια εφαγε ενα κοκομπλοκο τωρα και δε μου ξεκλειδωνει. Λεει πως το μοτιβο ειναι λαθος και οτι και να βαλω.Δεν εχω ξεχασει το μοτιβο,απλα δε το παιρνει και δε με αφηνει να ξεκλειδωσω με δακτυλικο η με face data. Τι φαση? Ακυρο,τελικα οντως εβαζα λαθος μοτιβο :P Edited December 31, 2018 by _Dante_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Εγώ παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το double tap to wake.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις του κινητού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Οχι να κλειδώσει....να ξυπνήσει η οθόνη λέω προσοχή. Που υπάρχει η ρύθμιση για να ξυπνήσει με double tap? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Γεια σας και καλή χρονιά!Επιτέλους κατάφερα να το δω από κοντά!Πολύ ωραία αίσθηση και εξαιρετικά σβέλτο!Το έχω παραγγείλει αλλά δεν το είχα δει από κοντά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Οχι να κλειδώσει....να ξυπνήσει η οθόνη λέω προσοχή. Που υπάρχει η ρύθμιση για να ξυπνήσει με double tap?Settings -> Display -> Double Tap to Wake. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Settings -> Display -> Double Tap to Wake. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Yeap. Μας ξέφυγε αυτή η ρύθμιση επειδή στην stable ήταν ενεργοποιημένη από default. Merci.:O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstask22 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλή Χρονιά Σε Όλους!! Από βδομάδα θα το χω στα χέρια μου..Σκέφτομαι με το που το ανοίξω να περάσω απευθείας dev rom με updater και στη συνέχεια να περάσω apps και τα σχετικά..χρειάζεται να φλασάρω κάτι άλλο? την dev από updater φλασάρω και τίποτα άλλο σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts