Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το γυαλί πως τα πάει;ή δεν έχεις βάλει γυαλί στην οθόνη;;

Μόλις την πήρα και είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω πάρει σε θήκη.

Κουμπώνει απίστευτα στο κινητό και το αγκαλιάζει ομοιόμορφα, προσφέροντας μεγάλη προστασία.

Θεωρώ ότι και το σχέδιό της ξεφεύγει κομματάκι από τα συνηθισμένα.

& εκει που ειχα αυτοψηθει & μαζέψει λεφτακια για μετα τις γιορτές να μου παρω δωρακι samsung galaxy s9 ή s9+ ειδα σε ενα unboxing το poco.. ειναι μεγαλο δέλεαρ η μπαταρία & το ραδιόφωνο..φυσικα & τα 200€ που θα μου μείνουν να παρω αλλα πραγματάκια..

το εχει καποιος?εχει κυρτή οθόνη?εχει ραδιόφωνο?ειναι πολλα τα μηνυματα & δεν εχω προλάβει να τα ξεψαχνίσω..& στα βιντεο δεν ειναι ευδιάκριτη η κυρτη οθονη..αν & σκοπεύω να παω πλαίσιο να το δουλέψω λιγο.. & κατι αλλο που εχω παρατηρήσει σε καποια βιντεακια.. η οθόνη δεν ειναι τοσο ζωηρή στο λευκο της χρωμα.. το contrast.. δεν ξερω αν γίνομαι αντιληπτή.. δεν ξερω πως να το εξηγησω ακριβώς.. εχει σχεση με την ανάλυση ή απλα τα βιντεο δεν δείχνουν την αληθινή απεικόνιση?

"Don't be sad because of people, they will all die"

Το wallpaper το κατέβασα από το zedge όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα.

Έχω βάλει tempered αλλά είναι όσο λεπτό πρέπει κι έτσι δεν ενοχλει.

Γενικά δε μου αρέσουν τα χοντροκομμένα tempered που εξέχουν από την οθόνη.

Είναι αυτό εδώ της 3mk.

https://www.skroutz.gr/s/16495606/3MK-Tempered-Glass-Pocophone-F1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

& εκει που ειχα αυτοψηθει & μαζέψει λεφτακια για μετα τις γιορτές να μου παρω δωρακι samsung galaxy s9 ή s9+ ειδα σε ενα unboxing το poco.. ειναι μεγαλο δέλεαρ η μπαταρία & το ραδιόφωνο..φυσικα & τα 200€ που θα μου μείνουν να παρω αλλα πραγματάκια..

το εχει καποιος?εχει κυρτή οθόνη?εχει ραδιόφωνο?ειναι πολλα τα μηνυματα & δεν εχω προλάβει να τα ξεψαχνίσω..& στα βιντεο δεν ειναι ευδιάκριτη η κυρτη οθονη..αν & σκοπεύω να παω πλαίσιο να το δουλέψω λιγο.. & κατι αλλο που εχω παρατηρήσει σε καποια βιντεακια.. η οθόνη δεν ειναι τοσο ζωηρή στο λευκο της χρωμα.. το contrast.. δεν ξερω αν γίνομαι αντιληπτή.. δεν ξερω πως να το εξηγησω ακριβώς.. εχει σχεση με την ανάλυση ή απλα τα βιντεο δεν δείχνουν την αληθινή απεικόνιση?

Σοβαρά τώρα;:lol: Το ρωτάς αυτό στο θέμα του ποκο;:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Σε εμένα το λες αυτό; Καλό. :lol:

Έτυχε να πάει η απάντηση σε 'σένα. Ξέρεις και ξέρουν ποιο είναι αυτοί. Χαίρομαι που αναγνώρισες ότι ήταν καλό. :rolleyes:

Sarcasm on.

Ίσως και να το έχουμε... Αλλά οι "προνομιακές" τιμές των Note 9 και iPhone Xs Max ήταν πολύ δελεαστικές, για να τα προσπεράσουμε..

Sarcasm off.

1. Όλοι σε αυτό το thread, εκτός από τον Κύπριο και ένα troll, το έχουμε.

2. Δεν έχει κυρτή οθόνη, που να απεικονίζει στην άκρη, όπως στα Samsung. Το γυαλί έχει κυρτές/στρογγυλομένες άκρες, αντί για γωνίες. 2,5d είναι ο χαρακτηρισμός του.

3. Έχει ραδιόφωνο.

4. Φαντάζομαι έρχεσαι από Samsung, για να γράφεις αυτά για τα χρώματα. Στην πραγματικότητα, οι Amoled οθόνες (που βρίσκονται κυρίως σε Samsung και LG, τώρα και σε μερικά iPhones και Huawei) έχουν πιο τονισμένα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα τα χρώματα.

Πλέον, στα βίντεο πρέπει να βλέπεις από ποια εταιρεία πληρώνεται ο κάθε "reviewer". Αν τον πληρώνει π.χ. η Samsung, δε θα πει καλά λόγια για μια lcd οθόνη. Ανάλογα για όλες τις εταιρείες.

Huawei Nova 5T

Το wallpaper το κατέβασα από το zedge όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα.

Έχω βάλει tempered αλλά είναι όσο λεπτό πρέπει κι έτσι δεν ενοχλει.

Γενικά δε μου αρέσουν τα χοντροκομμένα tempered που εξέχουν από την οθόνη.

Είναι αυτό εδώ της 3mk.

https://www.skroutz.gr/s/16495606/3MK-Tempered-Glass-Pocophone-F1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Φιλε μπορεις να βγαλεις μια φωτο χωρις την θηκη να δω πως φαινετε το τζαμακι; εισαι ευχαριστημενος ;

Φιλε μπορεις να βγαλεις μια φωτο χωρις την θηκη να δω πως φαινετε το τζαμακι; εισαι ευχαριστημενος ;
Θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ναι, πολύ ευχαριστημένος. Το ίδιο φορούσα και στο mi mix 2 που είχα πριν και ήταν άψογο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ναι, πολύ ευχαριστημένος. Το ίδιο φορούσα και στο mi mix 2 που είχα πριν και ήταν άψογο.

Ok φιλε, αν ειναι να το παρω και εγω, ευχαριστω.

Για τα specs που έχει στην τιμή που το βρίσκεις, πιστεύω είναι ότι καλύτερο...Αν το συγκρίνεις με S9+,η έχεις στο μυαλό σου,οθόνη,κάμερα, αδιαβροχοποιηση,τοτε δεν θα σε καλύψει...

Από την άλλη όπως λες και εσύ,θα σου μείνουν αρκετά λεφτά,να τα επενδύσεις κάπου αλλού...

Άποψη μου είναι,να πας σε ένα μαγαζί που το έχει,να ρίξεις μια ματιά στην συσκευή,να δεις και το MIUI,και αποφασίζεις...

Αλλά δεν το συγκρίνεις με το S9+...

Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό η το ΜΙ8,για δεύτερη φυσικά συσκευή,και μέχρι την Παρασκευή θα έχω αποφασίσει ποιο θα πάρω...Έχω και το Note 8 για κύρια συσκευή όμως....

Μια πολύ καλή ενδιάμεση λύση για σένα είναι το ΜΙ8,έχω άποψη το έχω δουλέψει,αλλά είναι και λίγο πιο ακριβό...

Αλλά μπορεί να μην έχει την μπαταρία και το ραδιόφωνο του Poco,αλλά έχει καλύτερη οθόνη,κάμερα,NFC,και γενικά είναι ένα σκαλί πιο πάνω από το Poco....

Το Poco είναι για τα λεφτά του πολύ καλό....Αν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω για το ΜΙ8,η το S9+,άποψη μου είναι να στραφείς εκεί...Και προπάντων καλό θα είναι να πας το δεις από κοντά....

Είσαι γυναίκα,και μπορεί κάτι να μην σου αρέσει...(Δεν το λέω υποτιμητικά,κάθε άλλο),απλά εσείς έχετε και άλλα κριτήρια στις αγορές συσκευών...

Edited by jimlost

Έτυχε να πάει η απάντηση σε 'σένα. Ξέρεις και ξέρουν ποιο είναι αυτοί. Χαίρομαι που αναγνώρισες ότι ήταν καλό. :rolleyes:

Sarcasm on.

Ίσως και να το έχουμε... Αλλά οι "προνομιακές" τιμές των Note 9 και iPhone Xs Max ήταν πολύ δελεαστικές, για να τα προσπεράσουμε..

Sarcasm off.

1. Όλοι σε αυτό το thread, εκτός από τον Κύπριο και ένα troll, το έχουμε.

2. Δεν έχει κυρτή οθόνη, που να απεικονίζει στην άκρη, όπως στα Samsung. Το γυαλί έχει κυρτές/στρογγυλομένες άκρες, αντί για γωνίες. 2,5d είναι ο χαρακτηρισμός του.

3. Έχει ραδιόφωνο.

4. Φαντάζομαι έρχεσαι από Samsung, για να γράφεις αυτά για τα χρώματα. Στην πραγματικότητα, οι Amoled οθόνες (που βρίσκονται κυρίως σε Samsung και LG, τώρα και σε μερικά iPhones και Huawei) έχουν πιο τονισμένα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα τα χρώματα.

Πλέον, στα βίντεο πρέπει να βλέπεις από ποια εταιρεία πληρώνεται ο κάθε "reviewer". Αν τον πληρώνει π.χ. η Samsung, δε θα πει καλά λόγια για μια lcd οθόνη. Ανάλογα για όλες τις εταιρείες.

Σαρκαζμ ον..

Δεν εχω παρακολουθήσει εξαπακριβώς ποτε βγηκε & γενικότερα πίστευα πως γραφουν & άνθρωποι που θέλουν να μάθουν γιαυτό..

Γιαυτό & ενημερωσα πως δεν διαβασα τα παρελθοντικα μακρυναρια..

Δεν ηξερα πως είναι must να το έχεις για να γράφεις εδω..

Σαρκαζμ οφ..

το ειδα σε 2 unboxers.. & γενικότερα ο ενας ηταν συγκλονισμένος & ο αλλος συγκρατημένος.. αλλα γενικότερα δεν επηρεαζομαι όταν μου αρεσει κατι.μου αρεσε & ηθελα να μαθω παραπανω.αν & νομίζω πρέπει να παω απο κοντα να το δω.. μονη μου παρατήρησα αυτο με το χρωμα γι'αυτό και ρωτησα επειδή το εχω δει μονο σε βιντεακια.

& ναι Samsung δουλεύω χρόνια. Το s6 edge εχω τώρα & οι τηλεοράσεις στο σπιτι ειναι lg γιαυτό ισως το ματι μου ειναι συνηθισμένο σε έντονα χρωματα.

Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τα specs που έχει στην τιμή που το βρίσκεις, πιστεύω είναι ότι καλύτερο...Αν το συγκρίνεις με S9+,η έχεις στο μυαλό σου,οθόνη,κάμερα,αδιαβροχοποιηση,τοτε δεν θα σε καλύψει...

Από την άλλη όπως λες και εσύ,θα σου μείνουν αρκετά λεφτά,να τα επενδύσεις κάπου αλλού...

Άποψη μου είναι,να πας σε ένα μαγαζί που το έχει,να ρίξεις μια ματιά στην συσκευή,να δεις και το MIUI,και αποφασίζεις...

Αλλά δεν το συγκρίνεις με το S9+...

Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό η το ΜΙ8,για δεύτερη φυσικά συσκευή,και μέχρι την Παρασκευή θα έχω αποφασίσει ποιο θα πάρω...Έχω και το Note 8 για κύρια συσκευή όμως....

Μια πολύ καλή ενδιάμεση λύση για σένα είναι το ΜΙ8,έχω άποψη το έχω δουλέψει,αλλά είναι και λίγο πιο ακριβό...

Αλλά μπορεί να μην έχει την μπαταρία και το ραδιόφωνο του Poco,αλλά έχει καλύτερη οθόνη,κάμερα,NFC,και γενικά είναι ένα σκαλί πιο πάνω από το Poco....

Το Poco είναι για τα λεφτά του πολύ καλό....Αν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω για το ΜΙ8,η το S9+,άποψη μου είναι να στραφείς εκεί...Και προπάντων καλό θα είναι να πας το δεις από κοντά....

Είσαι γυναίκα,και μπορεί κάτι να μην σου αρέσει...(Δεν το λέω υποτιμητικά,κάθε άλλο),απλά εσείς έχετε και άλλα κριτήρια στις αγορές συσκευών...

Όχι δεν το νιώθω υποτιμητικό το σχόλιο σου.καταλαβαίνω πως το ειπες & ειναι αλήθεια.. μιας & για μενα σημειο αναφοράς ειναι ΚΑΙ να εχει notification led & να αλλάζει & χρωματα..ξερω ξερω.. γυναικες.σ' ευχαριστώ που απαντησες & ναι μεσα στην βδομάδα θα παω σε ενα πλαίσιο να το δουλέψω λίγο!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σορρυ. Επειδή γραφω απο κινητο & ειμαι καθοδον εχω μπερδέψει λιγο τα reply.. :(

θα παω μεσα στην βδομάδα να δω.

Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας.

"Don't be sad because of people, they will all die"

Σαρκαζμ ον..

Δεν εχω παρακολουθήσει εξαπακριβώς ποτε βγηκε & γενικότερα πίστευα πως γραφουν & άνθρωποι που θέλουν να μάθουν γιαυτό..

Γιαυτό & ενημερωσα πως δεν διαβασα τα παρελθοντικα μακρυναρια..

Δεν ηξερα πως είναι must να το έχεις για να γράφεις εδω..

Σαρκαζμ οφ..

Sarcasm on

Κρίμα... Στα μεγάλα posts βρίσκονται και οι περισσότερες πληροφορίες...

Το να το έχεις πήγαινε στο να έχεις στην κατοχή σου, όχι να "το έχεις". Βιάστηκες στη βιαστική ανταπάντησή σου και μπέρδεψες τις έννοιες.

Sarcasm off..

Και παρακαλώ..

Huawei Nova 5T

Παιδιά, γεια σας. Έχω ένα redmi 4x και ο ένας μου γιος το note 4. Είμαι κατενθουσιασμένος με την Xiaomi. Σκέφτομαι να αγοράσω το poco F1 ή το note 6 pro για τον άλλο γιο. Απ' ότι διαβάζω και στα δύο thread και τα δύο τηλέφωνα είναι vfm. Αξίζει το poco τα 100 ευρώ επιπλέον; Από πού μπορώ να το βρω φθηνότερα;

251 παράγγειλα το δικό μου χθες.6/64 απο Κίνα..

Παιδιά, γεια σας. Έχω ένα redmi 4x και ο ένας μου γιος το note 4. Είμαι κατενθουσιασμένος με την Xiaomi. Σκέφτομαι να αγοράσω το poco F1 ή το note 6 pro για τον άλλο γιο. Απ' ότι διαβάζω και στα δύο thread και τα δύο τηλέφωνα είναι vfm. Αξίζει το poco τα 100 ευρώ επιπλέον; Από πού μπορώ να το βρω φθηνότερα;

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα για παααρααα πολύ καιρό λόγο του ότι τα 300€ στις μέρες μας δεν είναι εύκολα για ένα κινητό. Και είχα εναλλακτική το 6pro.

Προέρχομαι από redmi 4x και πριν από αυτά ήμουν στην σειρά "G" της LG ..G2-G3-G4 κτλ..

Έκανα υπομονη διάβασα και εδώ όλες τις κριτικές και τελικά είπα θα τα δώσω τα 100+

Να είσαι σίγουρος ότι δεν τα το μετανιώσεις.

Αλλάζεις level ξεκάθαρα !

Τώρα αν είναι για απλή χρήση του γιου σου χωρίς απαιτήσεις απλά για να έχει κινητό τότε και το 6 pro είναι υπέρ αρκετό!

Φιλε gggg μιας κ ειχα κ γω g2 κ τωρα εχω ενα g4 και εχω καταληξει στο poco,πως σ φαινεται εσενα αυτη η αναβαθμιση ;;σε καμερα κ multitasking κυριως..

Βάζεις gcam και τέλος. Αν και η στοκ είναι μια χαρά. Στο multitasking έχεις 845 και 6 γίγα ραμ. Οπότε καταλαβαίνεις. :)

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα για παααρααα πολύ καιρό λόγο του ότι τα 300€ στις μέρες μας δεν είναι εύκολα για ένα κινητό. Και είχα εναλλακτική το 6pro.

Προέρχομαι από redmi 4x και πριν από αυτά ήμουν στην σειρά "G" της LG ..G2-G3-G4 κτλ..

Έκανα υπομονη διάβασα και εδώ όλες τις κριτικές και τελικά είπα θα τα δώσω τα 100+

Να είσαι σίγουρος ότι δεν τα το μετανιώσεις.

Αλλάζεις level ξεκάθαρα !

Τώρα αν είναι για απλή χρήση του γιου σου χωρίς απαιτήσεις απλά για να έχει κινητό τότε και το 6 pro είναι υπέρ αρκετό!

Φίλε ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστική απάντησή σου. Και εγώ μάλλον θα πάω για το poco.

Ρε παιδιά όλοι λετε για την (gcam).Τι είναι αυτό,που το βρίσκουμε και πως το περνάμε;Πείτε και σε μας τους καινούριους τίποτα.Αξιζει;

Ρε παιδιά όλοι λετε για την (gcam).Τι είναι αυτό,που το βρίσκουμε και πως το περνάμε;Πείτε και σε μας τους καινούριους τίποτα.Αξιζει;

Είναι η λεγόμενη Google camera.. Έχει διαφορά με την μαμά εφαρμογή σε πολλά κινητά προς το καλύτερο

Πατάω στο play store και μου λέει δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου.Εσυ που τι βρίσκεται;

Απο εδω...https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130

OnePlus 12R

Αν έχεις την pie stable κατεβασε από το λινκ την 6.1.009. Οι άλλες έχουν θέμα. Παίζουν μόνο στην pie beta.

Από stable σε developer αν περαστεί μέσω updater χάνονται τα όλα δεδομένα; Αν ναι υπάρχει εύκολος τρόπος για backup; (κυρίως ρυθμίσεων)

• The title was changed to Poco F1