karagalexk Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλημέρα. Προσπαθώ να περάσω την beta (φοράω ήδη stable 10.0.4) απο τον updater αλλά μου γράφει ότι πρέπει να την φλασαρω μέσω fastboot. Κάνω κάτι λάθος; Για να χρησιμοποιήσω το fastboot πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader; Ευχαριστώ προκαταβολικά!Η fastboot ή πρώτα την 8.10.25 και μετά την 8.11.15 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Νεο update για την Stable 10.0.6.0 (OEJMIFH) σημερινο , για να δούμε :D Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Η fastboot ή πρώτα την 8.10.25 και μετά την 8.11.15 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Η fastboot ή πρώτα την 8.10.25 και μετά την 8.11.15 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Έχω την υποψία ότι fastboot είναι μονόδρομος, γιατί όταν προσπάθησα να περάσω την 8.10.25 στο validation μου έγραψε ότι υπάρχει νεότερη και δεν με άφησε να προσχωρήσω Τελικά εγώ την πέρασα με fastboot σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Νεο update για την Stable 10.0.6.0 (OEJMIFH) σημερινο , για να δούμε :D Οχι κατι φοβερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Έχω την υποψία ότι fastboot είναι μονόδρομος, γιατί όταν προσπάθησα να περάσω την 8.10.25 στο validation μου έγραψε ότι υπάρχει νεότερη και δεν με άφησε να προσχωρήσω Τελικά εγώ την πέρασα με fastboot σήμερα Εγώ την πέρασα κανονικά χωρίς fastboot και τώρα θα περάσω την 8.11.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Νεο update για την Stable 10.0.6.0 (OEJMIFH) σημερινο , για να δούμε :D Εμένα πάλι είναι η πρώτη miui 10 stable που μου ήρθε. Δεν υπάρχει και άλλη πριν από αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ρε παιδια, στην 8.11.15 το VoWIFI παίζει; Το VoLTE άνοιξε αλλά δεν βλέπω να παίζει το VoWIFI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ρε παιδια, στην 8.11.15 το VoWIFI παίζει; Το VoLTE άνοιξε αλλά δεν βλέπω να παίζει το VoWIFIΣυγνωμη αλλά την επιλογή για ενεργοποίηση του volte πού τι βρήκες; Και γω με 8.11.15 είμαι αλλά δε τη βρίσκω! Ποια περιοχή έχεις βάλει; Ελλάδα, Ινδία ή κάποια άλλη χώρα. Παίζει ρολο; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Στο πληκτρολόγιο γράφεις *#*#86583#*#* και ανοίγει η επιλογή, χώρα δεν έχει σημασία εάν βάλεις Ελλάδα ή Ινδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 για vowifi πληκτρολογούμε *#*#869434#*#* προυποθέτει να έχουμε προσθέσει το ims στο apn Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Ρωτάω εκ μέρος αδερφού που καίγεται για το πυραυλακι poco F1. (εγώ είμαι κάτοχος mi max 3). Από που συμφέρει να το αγοράσουμε; τι παίζει με fake rom και συσκευές με ήδη ξεκλείδωτο bootloader από τον έμπορο;Εμπιστεύομαι την ένδειξη Global στα site;Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Edited November 20, 2018 by PALALOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το Poco από Gearbest και έχω ένα θέμα με τις κάμερες και την πίσω και την μπροστά. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Όταν ανοίγω την εφαρμογή κάνει κάτι μαύρα νερά που κινούνται και τα βγάζει και στις φωτογραφίες. Επισυνάπτω μια να δείτε τι εννοώ. https://imgur.com/a/vKgMDJ9 Αυτή η φωτογραφία είναι ένας λευκός τοίχος. Οι λωρίδες φαίνονται. Στο βίντεο δεν το κάνει μόνο στη φωτογραφία. Επειδή με τον καιρό διάβαζα τη συζήτηση στο φόρουμ δεν θυμάμαι να ανέφερε κάποιος κάτι τέτοιο. Λέτε να είναι προβληματική η συσκευή; EDIT: Άκυρο παιδιά το βρήκα. Ήταν το Anti Banding. Edited November 20, 2018 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το Poco από Gearbest και έχω ένα θέμα με τις κάμερες και την πίσω και την μπροστά. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Όταν ανοίγω την εφαρμογή κάνει κάτι μαύρα νερά που κινούνται και τα βγάζει και στις φωτογραφίες. Επισυνάπτω μια να δείτε τι εννοώ. https://imgur.com/a/vKgMDJ9 Αυτή η φωτογραφία είναι ένας λευκός τοίχος. Οι λωρίδες φαίνονται. Στο βίντεο δεν το κάνει μόνο στη φωτογραφία. Επειδή με τον καιρό διάβαζα τη συζήτηση στο φόρουμ δεν θυμάμαι να ανέφερε κάποιος κάτι τέτοιο. Λέτε να είναι προβληματική η συσκευή; EDIT: Άκυρο παιδιά το βρήκα. Ήταν το Anti Banding. Τι ειναι το Anti Banding?Που το βρισκουμε για να μην την παθουμε κι εμεις?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Τι ειναι το Anti Banding?Που το βρισκουμε για να μην την παθουμε κι εμεις?? Στις ρυθμίσεις τις κάμερας θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το Poco από Gearbest και έχω ένα θέμα με τις κάμερες και την πίσω και την μπροστά. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Όταν ανοίγω την εφαρμογή κάνει κάτι μαύρα νερά που κινούνται και τα βγάζει και στις φωτογραφίες. Επισυνάπτω μια να δείτε τι εννοώ. https://imgur.com/a/vKgMDJ9 Αυτή η φωτογραφία είναι ένας λευκός τοίχος. Οι λωρίδες φαίνονται. Στο βίντεο δεν το κάνει μόνο στη φωτογραφία. Επειδή με τον καιρό διάβαζα τη συζήτηση στο φόρουμ δεν θυμάμαι να ανέφερε κάποιος κάτι τέτοιο. Λέτε να είναι προβληματική η συσκευή; EDIT: Άκυρο παιδιά το βρήκα. Ήταν το Anti Banding. Πήρες Global έκδοση; ο bootloader είναι κλειδωμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Πήρες Global έκδοση; ο bootloader είναι κλειδωμένος; Ναι η Global έκδοση (6/128) με κλειδωμένο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Λιγο οφτοπικ αλλα ποτε παραγγειλες και παρελαβες τωρα; Γιατι παραγγελια απο 7 του μηνα ακομα δε φαινεται στο τρακινγκ περα απο το οτι τους δωσαν τα ινφο στη dhl. Οντοπικ. Περνανε πλεον πειραγμενες ρομ;θυμαμαι οταν υπηρχαν κινεζικες εκδοσεις το κανανε. Τωρα που το ποκο είναι μονο global το κανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Λιγο οφτοπικ αλλα ποτε παραγγειλες και παρελαβες τωρα; Γιατι παραγγελια απο 7 του μηνα ακομα δε φαινεται στο τρακινγκ περα απο το οτι τους δωσαν τα ινφο στη dhl. Οντοπικ. Περνανε πλεον πειραγμενες ρομ;θυμαμαι οταν υπηρχαν κινεζικες εκδοσεις το κανανε. Τωρα που το ποκο είναι μονο global το κανουν; 31/10 παρήγγειλα την ίδια ημέρα το στείλανε και παρέλαβα σήμερα. Η ρομ δε νομίζω να είναι πειραγμένη. Τα tracking θα αλλάξουν όταν φτάσει Γερμανία. Μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Στις ρυθμίσεις τις κάμερας θα το βρεις. Πρεπει να ειναι off παντα δηλαδη?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Πρεπει να ειναι off παντα δηλαδη?? Στο αυτόματο (Auto) το έβαλα και δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Εχω μια απορία Οταν στέλνω σε κάποιον φωτογραφία μεσω messenger , πάνω στην φωτογραφία γράφει : POCOPHONE (SHOT ON POCOPHONE F1) Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό ? Δεν θέλω να γραφει τίποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Εχω μια απορία Οταν στέλνω σε κάποιον φωτογραφία μεσω messenger , πάνω στην φωτογραφία γράφει : POCOPHONE (SHOT ON POCOPHONE F1) Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό ? Δεν θέλω να γραφει τίποτε Καμερα---Ρυθμισεις--Υδατογραφημα διπλής κάμερας (το απενεργοποιείς) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Σ'ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 για vowifi πληκτρολογούμε *#*#869434#*#* προυποθέτει να έχουμε προσθέσει το ims στο apn Καλημέρα, το έχεις σε prefered wifi ή δίκτυο κινητής ? Παρατηρώ οτι το sencitivity του να κάνει switch μεταξύ των 2 όταν το σήμα είναι "φτωχό" δεν είναι καλό, με αποτέλεσμα ενώ είμαι σε wifi να μην ανοίγει η υπηρεσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts