stathisso Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα. Επειδή μου είναι δύσκολο να διαβάσω 121 σελίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση. Πρόκειται να προβώ στην αγορά του κινητού σε έναν μήνα περίπου λόγω dual sim και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να δουλεύω την μια κάρτα πχ για τηλέφωνο και από την άλλη κάρτα να έχω Ίντερνετ. Συγνώμη για την κατά πολλούς χαζή ερώτηση αλλά είχα κολλήσει με iPhone τόσα χρόνια και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει Ναι γίνεται,πας Ρυθμίσεις--->Καρτες Sim & κινητα δίκτυα Γεια σας παιδιά, ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και να ρωτήσω κάτι. Διάβασα κάπου ότι ο ήχος με ακουστικά είναι κάτω του μεσου όρου, ισχύει? Και αυτό πιου με απασχολεί κυρίως είναι ότι στο επάνω μέρος της οθόνης λόγω εγκοπής δεν εμαφανίζονται ειδοποιήσεις και κάποια άλλα, πράγμα σημαντικό για εμένα. Το τηλεφωνο θα λειτουργεί μόνο μαμά χωρίς πειράγματα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με ακουστικά Σχετικά με τις ειδοποιήσεις Edited November 18, 2018 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsikos Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Επειδή μου είναι δύσκολο να διαβάσω 121 σελίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση. Πρόκειται να προβώ στην αγορά του κινητού σε έναν μήνα περίπου λόγω dual sim και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να δουλεύω την μια κάρτα πχ για τηλέφωνο και από την άλλη κάρτα να έχω Ίντερνετ. Συγνώμη για την κατά πολλούς χαζή ερώτηση αλλά είχα κολλήσει με iPhone τόσα χρόνια και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει Μπορεις, αλλά επειδή το κινητό δεν υποστηρίζει full active dual sim, αλλα dual standby, οταν θα δέχεσαι κλήσεις στη μια sim θα κόβεται η σύνδεση δεδομένων στην αλλη (και θα επανέρχεται οταν παυσει η κληση)... Πχ αν βλέπεις YouTube και σου ερθει κληση, προσωρινά θα διακοπει η σύνδεση, ενοσω μιλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ν Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με ακουστικά Σχετικά με τις ειδοποιήσεις Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με ακουστικά Σχετικά με τις ειδοποιήσεις Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην 10 stable.:geek: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην 10 stable.:geek: Έχεις δίκιο,στην stable δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη,οποιος θελει οπωσδήποτε ειδοποιησεις και οτι καλο ερχεται λιγο γρηγοροτερα βαζει global beta,πολυ ευκολα χωρις να ξεκλειδωσει bootloader. Με Global beta οπως ειπώθηκε εχουμε πιο γρήγορες αναβαθμίσεις με το τίμημα πιθανών bugs. Ερχεται Update σχεδον καθε βδομαδα (Εννοείται ο,τι εχετε στο κινητό το αποθηκεύετε αλλού πριν αλλάξετε rom και θυμάστε miui account :!: ) Edited November 18, 2018 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Επρεπε να το είχαν δώσει από την αρχή. Είναι μεγάλη έλλειψη να μην μπορείς να δεις τα notifications μαμώ τα νοτς μου....:mad: Περιμέναμε την 10 ούτε στην 10. :confused: Τώρα λένε στην Pie. Ζήσε Μάη μου.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Επρεπε να το είχαν δώσει από την αρχή. Είναι μεγάλη έλλειψη να μην μπορείς να δεις τα notifications μαμώ τα νοτς μου....:mad: Περιμέναμε την 10 ούτε στην 10. :confused: Τώρα λένε στην Pie. Ζήσε Μάη μου.... Θεωρω τα bugs μηδαμινά για να μην βαλει καποιος beta,αλλωστε με το ιδιο τροπο αν σε χαλαει κατι γυρνας παλι global stable Edited November 18, 2018 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Παιδιά στην beta έκδοση η συσκευή δεν είναι πιστοποίημενη στο play store? Εγώ έχω mi8 global stable. Παραθέτω φώτο. Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Παιδιά στην beta έκδοση η συσκευή δεν είναι πιστοποίημενη στο play store? Εγώ έχω mi8 global stable. Παραθέτω φώτο. Mi 8 Power be with youΌχι δεν είναι. Καμία beta δεν είναι πιστοποιημένη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Όχι δεν είναι. Καμία beta δεν είναι πιστοποιημένη Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkΜε αυτό υπάρχει κάποιο θέμα με τις εφαρμογές που είναι store? Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Με αυτό υπάρχει κάποιο θέμα με τις εφαρμογές που είναι store? Mi 8 Power be with youΚανένα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Έγινε σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. :) Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Τόσο καιρό που είχα βάλει τη gcam, δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω βίντεο. Σήμερα που το έκανα όμως, διαπίστωσα ότι κατά τη διάρκεια της λήψης δυσκολεύεται να εστιάσει. Εκεί δηλαδή που τραβάει κανονικά βίντεο, εκεί θολώνει η εικόνα και προσπαθεί να εστιάσει από την αρχή. Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Τόσο καιρό που είχα βάλει τη gcam, δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω βίντεο. Σήμερα που το έκανα όμως, διαπίστωσα ότι κατά τη διάρκεια της λήψης δυσκολεύεται να εστιάσει. Εκεί δηλαδή που τραβάει κανονικά βίντεο, εκεί θολώνει η εικόνα και προσπαθεί να εστιάσει από την αρχή. Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι είναι θέμα της gcam. αυτό και το slow motion. ο bsg που την έφτιαξε ότι φταίει κάτι στο miui και πρέπει να φτιαχτεί από την xiaomi...οπότε αναμένουμε... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 ναι είναι θέμα της gcam. αυτό και το slow motion. ο bsg που την έφτιαξε ότι φταίει κάτι στο miui και πρέπει να φτιαχτεί από την xiaomi...οπότε αναμένουμε... Ωραίος. Ευχαριστώ πολύ. Εν αναμονή λοιπόν γιατί πραγματικά αξίζει η gcam. Το κλασικό κόλλημα που κάνει μετά τις δυο φωτό, εύκολα το παραβλέπεις. Στο βίντεο όμως υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ωραίος. Ευχαριστώ πολύ. Εν αναμονή λοιπόν γιατί πραγματικά αξίζει η gcam. Το κλασικό κόλλημα που κάνει μετά τις δυο φωτό, εύκολα το παραβλέπεις. Στο βίντεο όμως υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. αν βάλεις την beta έχει διορθωθεί αυτό με τις 2 φωτογραφίες. τραβάς όσες θες Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Έτσι, ένα πρόχειρο συγκριτικό. Αν και η ουσιαστική διαφορά, φαίνεται στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoticos Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Έτσι, ένα πρόχειρο συγκριτικό. Αν και η ουσιαστική διαφορά, φαίνεται στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Γιατι σε μενα φαινονται καλυτερες αυτες με την stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Γούστα είναι αυτά. Απλά η stock camera βγάζει πιο φωτεινές φωτό. Δείχνει παραπανω φως εκεί που ουσιαστικά δεν υπάρχει, όπως στις παραπάνω φωτό. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 19, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Γιατι σε μενα φαινονται καλυτερες αυτες με την stock;Δοκιμάζοντας κ τις δυο κάμερες σήμερα θα έλεγα ότι με καλό φωτισμό είναι πάνω κάτω τα ίδια. Όταν ο φωτισμός είναι μέτριος (απόγευμα, ας πούμε, ή κλειστός χώρος με σχετικά χαμηλό φωτισμό) η stock εξακολουθεί να στέκεται καλά αν κλείσεις το HDR. Βράδυ όμως με αρκετά χαμηλό φωτισμό καταλαβαίνεις ότι το night mode της gcam είναι μονόδρομος. Έβαλε τη beta global χθές μόνο και μόνο για την gcam και δε το μετάνιωσα καθώς εκτός αυτού, η beta φαίνεται είναι πολύ stable και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει η stable. Νομίζω λίγη υπομονή για όσους δεν έχουν όρεξη για πειραματισμούς και σύντομα θα μπορούν να έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν και τις δύο εφαρμογές με τη μία να συμπληρώνει την άλλη στα δύσκολα! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 18, 2018 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Όχι δεν είναι. Καμία beta δεν είναι πιστοποιημένη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Στην Beta 8.11.15 EU είναι πιστοποιημενη. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Στην Beta 8.11.15 EU είναι πιστοποιημενη.Η eu είναι custom. Μπορεί να έχει φορτώσει κανένα plug in που να την δείχνει πιστοποιημένη. Κοινώς πειραγμένη για να φαίνεται πιστοποιημένη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καλησπέρα. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί ο συγχρονισμός των Google contacts σέρνεται; Από το πρωί έχει κατεβάσει 200 από τις περίπου 300 επαφές. Και αυτό βάζοντας το να κάνει συγχρονισμό με το ζόρι κάθε τόσο. Κατεβάζει 10-20 και σταματάει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλημέρα. Προσπαθώ να περάσω την beta (φοράω ήδη stable 10.0.4) απο τον updater αλλά μου γράφει ότι πρέπει να την φλασαρω μέσω fastboot. Κάνω κάτι λάθος; Για να χρησιμοποιήσω το fastboot πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts