Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είχα πάρει από το πλαίσιο το mi 6 400 τον Μάιο . Όταν απόφασισα να το στείλω πριν ένα μήνα δεν έπαιζε κάνενα ρόλο ότι ήταν από infoqst . Μα κανενα

Αλλη τιμη θα σου προσφερει ο εκαστοτε αγοραστης εαν εχεις την επισημη εγγυηση 2 ετων απο Ελλαδα,και αλλη απο καποιο καταστημα που το εχει φερει παραεισαγωγη,και πολυ χειροτερα απο ιδιωτη που το εφερε απο Κινα.

Αυτο ειναι γεγονος.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα για όποιον θέλει να ενεργοποιήσει τα εικονίδια ειδοποίησεων πανω αριστερά στην θέση του ρολογιού https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/notification-icon-poco-f1-t3849963 , χρειάζεται twrp, εχω ρομ απο xiaomi.eu και λειτουργεί κανονικά a9a692a81bceaeeb77a2b07908ae9b07.jpg

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα για όποιον θέλει να ενεργοποιήσει τα εικονίδια ειδοποίησεων πανω αριστερά στην θέση του ρολογιού https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/notification-icon-poco-f1-t3849963 , χρειάζεται twrp, εχω ρομ απο xiaomi.eu και λειτουργεί κανονικά a9a692a81bceaeeb77a2b07908ae9b07.jpg

Επιτέλους ένα ποστ μετά από μέρες για την συσκευή. Βαρέθηκα να διαβάζουμε άσχετα από ειδικούς .

Το οτι το ραδιοφωνο του λειτουργει,και μαλιστα αρκετα καλα,χωρις ακουστικα το ξερατε........?

Επειδή οι υπέρυθρες είναι για μένα must, με αυτούς τους μετατροπείς που μπαίνουν στην θύρα των ακουστικών, γίνεται τίποτα?

Έχει κανείς εμπειρία?

http://i65.tinypic.com/8zeh35.jpg

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Καλησπέρα για όποιον θέλει να ενεργοποιήσει τα εικονίδια ειδοποίησεων πανω αριστερά στην θέση του ρολογιού https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/notification-icon-poco-f1-t3849963 , χρειάζεται twrp, εχω ρομ απο xiaomi.eu και λειτουργεί κανονικά

Κατεβαζουμε το αρχειο zip (το disable σωστα; ) το φλασαρουμε μεσω twrp και ειμαστε ετοιμοι;

Ακυρο, το enable ηθελε τελικα.Τα εικονιδια πανω αριστερα εμφανιζονται τελικα αμα περασεις μεσω adb την ακολουθη εντολη adb shell settings put system status_bar_show_notification_icon 1

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

Κατεβάζεις το adb στον υπολογιστή και, εχεις ενεργο το usb debugging στης επιλογες για προγραμματιστες στης ρυθμίσεις . Then download the adb application (found on gg) for the phone to extract to the C drive

Open the cm window and type the following two commands

adb devices after the computer receives the device

Type the following command

adb shell settings put system status_bar_show_notification_icon 1

Κατεβάζεις το adb στον υπολογιστή και, εχεις ενεργο το usb debugging στης επιλογες για προγραμματιστες στης ρυθμίσεις . Then download the adb application (found on gg) for the phone to extract to the C drive

Open the cm window and type the following two commands

adb devices after the computer receives the device

Type the following command

adb shell settings put system status_bar_show_notification_icon 1

Ευχριστω :D

Poco F6 Pro 256GB

Ψωλοκαλος; ;; σχεδον ! Τι φάση; :)

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Χαχαχ ναι είναι ο Ψωλοκαιρος https://mega.nz/#!BdAhSIpR!_C0_E4bba5kMxw_01Vx4yaEJoEx3VIBHZIGlTT-C7zU οποιος θελει κατεβάζει.

Το οτι το ραδιοφωνο του λειτουργει,και μαλιστα αρκετα καλα,χωρις ακουστικα το ξερατε........?

αυτο με το ράδιο χωρις ακουστικά μπορεί να το τεστάρει κι'αλλος κάτοχος?

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Το δοκίμασα και δεν δουλεύει χωρίς ακουστικά όπως ότι xiaomi είχα . Ίσως να φταίει κ η περιοχή αλλά κέντρο Πειραιά είμαι

Το δοκίμασα και δεν δουλεύει χωρίς ακουστικά όπως ότι xiaomi είχα . Ίσως να φταίει κ η περιοχή αλλά κέντρο Πειραιά είμαι

Η ουσια ειναι οτι δεν ζητα ακουστικα για να δουλεψει.

Και φυσικα παιζει ρολο ποσο καλο σημα εχεις στην εκαστοτε περιοχη.

Μαρουσι που ειμαι τωρα πιανει......89.2......και ενα promo.....:lol:

Εχθες που ειχα την 9.6.22 δεν δούλευε.:worry:

Σήμερα που ειμαι με την 8.9.20 απο miui eu δουλεύει χωρίς να συνδέσεις τα ακουστικά και μάλιστα στερεοφωνικά :D

Poco F6 Pro 256GB

Εχθες που ειχα την 9.6.22 δεν δούλευε.:worry:

Σήμερα που ειμαι με την 8.9.20 απο miui eu δουλεύει χωρίς να συνδέσεις τα ακουστικά και μάλιστα στερεοφωνικά :D

Με 9.6.22 ειμαι τωρα,απειραχτο.6/64.

Οι περισσότεροι από που το έχετε πάρει;

Κίνα;

Σκρουτζ;

Ινφοκουεστ;

Θέλω να πάρω ένα 64αρι στον πατέρα μου (τώρα έχει redmi 3s) αλλά δεν υπάρχει banggood που με βολεύει.

Τιμές : 301 Κίνα, 334 σκρουτζ, ινφο 359. Έτσι όπως το βλέπω δεν συμφέρει η Κίνα. Εκτός και αν υπάρχει κουπόνι αλλά και πάλι μόνο 128αρι στα 360 υπάρχει σε στοκ. Υπάρχει κουπόνι από κάποιον; :O

Σας μπέρδεψα ε; :lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Κίνα;

Σκρουτζ;

Ινφοκουεστ;

Θέλω να πάρω ένα 64αρι στον πατέρα μου (τώρα έχει redmi 3s) αλλά δεν υπάρχει banggood που με βολεύει.

Τιμές : 301 Κίνα, 334 σκρουτζ, ινφο 359. Έτσι όπως το βλέπω δεν συμφέρει η Κίνα. Εκτός και αν υπάρχει κουπόνι αλλά και πάλι μόνο 128αρι στα 360 υπάρχει σε στοκ. Υπάρχει κουπόνι από κάποιον; :O

Μέχρι 150€ αγοράζω από Κίνα (για να μη κλαίω παρα πολύ μετά εαν και εφόσον κάτι στραβώσει).

Το poco μου το πήρα από Skroutz πρίν 3 εβδομάδες στα 380€ και ηταν η global version με κλειδωμένο bootloader. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει κινέζικη έκδοση ατο συγκεκριμένο μοντέλο. Ρίξε και μια ματιά εαν θες στο Best price. gr

Poco F6 Pro 256GB

Κίνα;

Σκρουτζ;

Ινφοκουεστ;

Καλα ενα τοσο παλιο μελος στο φορα σαν εσενα,ρωτας για μια διαφορα της ταξης τως 60 ευρο εαν θα παρεις απο Κινα η απο Ελλαδα....:rolleyes:Θα μπεις σε ολο αυτο το ρισκο για 60 ευρο.........

Κίνα;

Σκρουτζ;

Ινφοκουεστ;

Εγώ το πήρα από το MI Store του Golden Hall με τιμολόγιο κι έκπτωση ΦΠΑ στα 290 (το 64άρι) για να μη μπλέκω με περίεργους όρους κι ελλιπείς εγγυήσεις. Αν υπάρχει η δυνατότητα από εσένα τον ίδιο ή κάποιο οικείο πρόσωπο να το βγάλει με τιμολόγιο νομίζω είναι πολύ τίμια αγορά ακόμα κι από το επίσημο κανάλι διανομής.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Καλησπέρα, ξέρει κανείς τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του Poco? Καμία αλυσίδα δεν το έχει διαθέσιμο. Mediamarkt το δείχνει αναμένεται σύντομα και Kotsovolos ενώ το είχε διαθέσιμο για αποστολή τώρα πάει κι αυτός. Επειδή είμαι από Πάτρα και θέλω να το πάρω από επίσημο περίμενα ότι από 1η Οκτωβρίου θα το είχαν αλλά φευ... έχουμε καμία πληροφορία τι παίζει και πότε μπορεί να το διαθέσουν φυσικά καταστήματα?

Καλα ενα τοσο παλιο μελος στο φορα σαν εσενα,ρωτας για μια διαφορα της ταξης τως 60 ευρο εαν θα παρεις απο Κινα η απο Ελλαδα....:rolleyes:Θα μπεις σε ολο αυτο το ρισκο για 60 ευρο.........

Δεν έχει σχέση η παλαιότητα. Ίσα ίσα γερνάμε και τα χάνουμε. Λολ

Ι need a six month vacation, twice a year.

11.11 είμαι σίγουρος ότι θα παίξει κάτω από 250 το 64αρι με τα μεταφορικά σε banggood και gearbest αν δεν υπάρχει βιασύνη και θες να το κάνεις χριστουγεννίατικο δώρο αξίζει η αναμονή.

Καλησπέρα, ξέρει κανείς τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του Poco? Καμία αλυσίδα δεν το έχει διαθέσιμο. Mediamarkt το δείχνει αναμένεται σύντομα και Kotsovolos ενώ το είχε διαθέσιμο για αποστολή τώρα πάει κι αυτός. Επειδή είμαι από Πάτρα και θέλω να το πάρω από επίσημο περίμενα ότι από 1η Οκτωβρίου θα το είχαν αλλά φευ... έχουμε καμία πληροφορία τι παίζει και πότε μπορεί να το διαθέσουν φυσικά καταστήματα?

Στο επίσημο το εχει βλεπω αμεσα.Μιλας μαζι τους και στο στελνουν.

https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Pocophone.aspx

@toylhs9

Lotto....joker..και με το νεο ετος να παραλαβεις?:)

Ασε το εχουμε δει το εργο μς την 11.11....και περιμεναμε....και περιμεναμε....

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχει σχέση η παλαιότητα. Ίσα ίσα γερνάμε και τα χάνουμε. Λολ

Παρτο απο εδω για τον πατερα......:)

• The title was changed to Poco F1