Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ θα δείς: http://en.miui.com/thread-3935216-1-1.html

:rolleyes:

Φαίνεται ότι έχει μεγάλη προσοχή το κινητό από την μαμα-Χιαομι και μάλιστα έχουν αρχίσει και γκρίνιες από κατόχους άλλων μοντέλων της εταιρίας ότι δεν δίνει προσοχή στα δικά τους προβλήματα :lol:

Φιλε μου αυτα τα ξερω,τα διαβαζω και εγω.

Ρωτησα εσεις τι θεματα εχετε,και ποσο επηρεάζουν την καθημερινοτητα σας.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φιλε μου αυτα τα ξερω,τα διαβαζω και εγω.

Ρωτησα εσεις τι θεματα εχετε,και ποσο επηρεάζουν την καθημερινοτητα σας.

Στήνω το κινητό με την 9.6.22 και αύριο review :D

Honor 200  12-512GB Black

https://youtu.be/omto9Q-eS_Q. Όχι ότι έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία τα speedtests αλλά μου κάνει εντύπωση ότι iphone με 4 gb ram δίπλα στο poco έκανε reload σε εφαρμογή .

https://youtu.be/omto9Q-eS_Q. Όχι ότι έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία τα speedtests αλλά μου κάνει εντύπωση ότι iphone με 4 gb ram δίπλα στο poco έκανε reload σε εφαρμογή .

Τυχαιο γεγονος.

Και η lambo μπορει να μην παρει μπραστα με την 1η.

Αυτα τα συγκριτικα-test ειναι παντελως ατοπα,ειναι χαοτικη η διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης-τιμη κτλ.

Παρε ενα 500αρι και βαλε μοτερ ferrari.....θα το συγκρινεις με την lambo μετα.......μπα......:lol:

Τυχαιο γεγονος.

Και η lambo μπορει να μην παρει μπραστα με την 1η.

Αυτα τα συγκριτικα-test ειναι παντελως ατοπα,ειναι χαοτικη η διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης-τιμη κτλ.

Παρε ενα 500αρι και βαλε μοτερ ferrari.....θα το συγκρινεις με την lambo μετα.......μπα......:lol:

Είναι παντελώς ατυχές το παράδειγμα σου . Δεν έχει τέτοια διαφορά το εκάστοτε φτηνό τηλέφωνο από τα iphone . Μην κοιτάς που τα υπερκοστολογει η μαμα apple όπως γουστάρει απλά κινητά είναι όπως όλα τα κινητά , έχει ένα εξαιρετικά γραμμένο λειτουργικό η τουλάχιστον είχε γτ πλέον το android το έχει φτάσει και σε κάποια πράγματα το ξεπερνάει . Τυχαίο δεν είναι καθόλου το γεγονός αν σκεφτεί κανείς το κράξιμο έφαγε πέρσι η apple για τα 3 gb ram του x. Κ για να κλείσω σιγά την φοβερή ποιότητα κατασκευής με τις ψεύτικα στοιχεία για sapphire glass..https://youtu.be/oT6VL4x-rHY ..Δεν χρησιμοποιεί και καμία εξωγήινη τεχνολογία όπως νομίζουν πολλοί στην Ελλάδα...

Είναι παντελώς ατυχές το παράδειγμα σου . Δεν έχει τέτοια διαφορά το εκάστοτε φτηνό τηλέφωνο από τα iphone . Μην κοιτάς που τα υπερκοστολογει η μαμα apple όπως γουστάρει απλά κινητά είναι όπως όλα τα κινητά , έχει ένα εξαιρετικά γραμμένο λειτουργικό η τουλάχιστον είχε γτ πλέον το android το έχει φτάσει και σε κάποια πράγματα το ξεπερνάει . Τυχαίο δεν είναι καθόλου το γεγονός αν σκεφτεί κανείς το κράξιμο έφαγε πέρσι η apple για τα 3 gb ram του x. Κ για να κλείσω σιγά την φοβερή ποιότητα κατασκευής με τις ψεύτικα στοιχεία για sapphire glass..https://youtu.be/oT6VL4x-rHY ..Δεν χρησιμοποιεί και καμία εξωγήινη τεχνολογία όπως νομίζουν πολλοί στην Ελλάδα...

Καλα σοβαρα τωρα....πιαστα και τα 2 στα χερια σου και μετα γραψε.

Δεν τίθεται μετρο συγκρισεις των 2 συσκευων,σε ποιοτητα κατασκευης κτλ.

Αυτο ειναι γεγονος.

Και φιλε δεν απαντας σε καποιον χθεσινο....και πανω απο ολα μην εισαι κολλημενος,οκ πηρες ενα εξαιρετικο vfm κινητο,μεχρι ομως.

Καλα σοβαρα τωρα....πιαστα και τα 2 στα χερια σου και μετα γραψε.

Αυτο ειναι γεγονος.

Και φιλε δεν απαντας σε καποιον χθεσινο....και πανω απο ολα μην εισαι κολλημενος,οκ πηρες ενα εξαιρετικο vfm κινητο,μεχρι ομως.

Ούτε χθεσινό σε είπα ούτε σύγκρινα τις δύο συσκευές μάλλον διαβάζεις ότι θες να διαβάσεις . Ειπα ότι μου κάνει εντύπωση πως κανει reload σε εφαρμογή . Μετά άρχισες να λες κάτι τρελά για αυτοκίνητα που έτσι κ αλλιώς δεν έχουν σχέση με τα κινητα και είναι αστείο αυτό που έγραψες ελπίζω να τι κατάλαβες . Έχεις κάποιο κόλλημα.. Κοίταξε το.. . Εγώ πάντως έτσι κ αλλιώς κινητά αλλάζω ανά δίμηνο η 3 μηνο οπότε ούτε κολλημένος είμαι ούτε ότι είναι το κορυφαίο κινητό στην αγορά ειπα. Ένα πολύ καλό vfm κινητό εγώ θεωρώ ότι είναικαι αυτό τπτ άλλο. Τώρα αυτα για την apple μοιάζουν κ είναι αστεία κ σπάνε κ χαλάνε και μόλις χτες ανάφερθηκαν κ προβλήματα συνδεσιμότητας σε πολλές νέες συσκευές της apple . Οπότε άσε τις ποιότητες κατασκευής κλπ γτ είναι και υποκείμενικα κ αστεία . Και τέλος αν δεν το χεις καν το κινητό το ακριβώς σχολιάζεις

Ούτε χθεσινό σε είπα ούτε σύγκρινα τις δύο συσκευές μάλλον διαβάζεις ότι θες να διαβάσεις . Ειπα ότι μου κάνει εντύπωση πως κανει reload σε εφαρμογή . Μετά άρχισες να λες κάτι τρελά για αυτοκίνητα που έτσι κ αλλιώς δεν έχουν σχέση με τα κινητα και είναι αστείο αυτό που έγραψες ελπίζω να τι κατάλαβες . Έχεις κάποιο κόλλημα.. Κοίταξε το.. . Εγώ πάντως έτσι κ αλλιώς κινητά αλλάζω ανά δίμηνο η 3 μηνο οπότε ούτε κολλημένος είμαι ούτε ότι είναι το κορυφαίο κινητό στην αγορά ειπα. Ένα πολύ καλό vfm κινητό εγώ θεωρώ ότι είναικαι αυτό τπτ άλλο. Τώρα αυτα για την apple μοιάζουν κ είναι αστεία κ σπάνε κ χαλάνε και μόλις χτες ανάφερθηκαν κ προβλήματα συνδεσιμότητας σε πολλές νέες συσκευές της apple . Οπότε άσε τις ποιότητες κατασκευής κλπ γτ είναι και υποκείμενικα κ αστεία . Και τέλος αν δεν το χεις καν το κινητό το ακριβώς σχολιάζεις

Οκ οτι πεις,εχεις δικαιο....ξερεις καλυτερα εσυ.:cool:

Οκ οτι πεις,εχεις δικαιο....ξερεις καλυτερα εσυ.:cool:

Φοβερή απάντηση . Υπάρχει κ το ακόμα καλύτερο η σιωπη μου προς απάντηση σου ..loll

Γεγονός!!!!

Τι να λέμε τώρα? Η πλάτη (μόνο) του Xs/XsMax έχει όσο 2 Locophones !!

Γεγονός!!!!

Παμε πάλι ποιος σύγκρινε τα δυο κινητά όχι εγώ πάντως ....

Γεγονός!!!!

Φιλε μου δεν τιθεται θεμα.

Απλα είναι θέμα νοοτροπίας,ούτε εγώ συμπαθώ ιδιαίτερα την μηλοεταιρια για τους γνωστούς λόγους.

Αλλα τα προιοντα της ειναι σε αλλο επιπεδο ποιοτικά,(αλλα και σε software.....ειδικα το 12 μπαλα παει).

Άλλα προσπαθώ να είμαι,και λογο εργασίας,όσο πιο αντικειμενικος μπορώ.

Σχετικα με την stable εχουμε καποια αναφορα?

Για να συνεχίσω την αναλογία με αυτοκίνητα και εγώ , θεωρώ πως το τέλειο παράδειγμα είναι το εξαιρετικό ,fun to drive και φουλ παραμετροποιήσημο Hyundai i30 N και από την άλλη πλευρά το Golf R.

Σε πίστα αν και με μικρότερη ιπποδύναμη το Hyundai παιζει το Golf στα ίσια και καλύτερα αλλά σε ποιότητα κατασκευής και overall χρήση το Golf είναι καλύτερο.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Για να συνεχίσω την αναλογία με αυτοκίνητα και εγώ , θεωρώ πως το τέλειο παράδειγμα είναι το εξαιρετικό ,fun to drive και φουλ παραμετροποιήσημο Hyundai i30 N και από την άλλη πλευρά το Golf R.

Σε πίστα αν και με μικρότερη ιπποδύναμη το Hyundai παιζει το Golf στα ίσια και καλύτερα αλλά σε ποιότητα κατασκευής και overall χρήση το Golf είναι καλύτερο.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Από lambo το iphone το ριξες πολύ κ το κάνεις golf r ...lollll να Μ πεις ίδιο γκρουπ είναι οπότε γτ όχι . Αν κ εγώ είμαι φαν του type r που κάνει πλάκα κ στα δύο ...

φιλε μου bruno 1977 τωρα μπηκα και ειδα λιγο την συζητηση μαλλον αντιπαραθεση που ειχες.και εγω εχω το κιν εχω αλλαξει 40 συσκευες και iphone x ειχα μακραν το poco το καλυτερο κιν που ειχα παρα πολυ ευχαριστημενος γαυτα που πληρωνεις το πιο vfm κινητο με χαρακτηριστικα ναυαρχιδας και ασε τους αλλους να τρωνε μηλα βασικα σανο αμασητο.Υ.Γ:μολις ηρθε αναβαθμιση σημερα Edited by larrynick33

φιλε μου bruno 1977 τωρα μπηκα και ειδα λιγο την συζητηση μαλλον αντιπαραθεση που ειχες.και εγω εχω το κιν εχω αλλαξει 40 συσκευες και iphone x ειχα μακραν το poco το καλυτερο κιν που ειχα παρα πολυ ευχαριστημενος γαυτα που πληρωνεις το πιο vfm κινητο με χαρακτηριστικα ναυαρχιδας και ασε τους αλλους να τρωνε μηλα βασικα σανο αμασητο.Υ.Γ:μολις ηρθε αναβαθμιση σημερα

Καλημέρα φίλος . Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο απλά δεν μπορώ να ακούω η να διαβάζω πράγματα ισοπεδωτικα .Είναι νωρίς για να κριθεί σαν συσκευή συνολικά . Να δούμε το support που θα έχει και πόσο αξιόπιστη είναι και να την κρίνουμε . Ότι είναι vfm τουλάχιστον στα χαρτιά δεν το αμφισβητεί κανεις

Καλημέρα φίλος . Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο απλά δεν μπορώ να ακούω η να διαβάζω πράγματα ισοπεδωτικα .Είναι νωρίς για να κριθεί σαν συσκευή συνολικά . Να δούμε το support που θα έχει και πόσο αξιόπιστη είναι και να την κρίνουμε . Ότι είναι vfm τουλάχιστον στα χαρτιά δεν το αμφισβητεί κανεις
καλημερα τωρα μολις μου ηρθε ενημερωση 1.7 γιγα και την εγκατεστησα και σημερα διαβαζα οτι η xiaomi δουλευει πολυ πανω στα προβληματα του poco και θα βγαλει και αλλα updates για μενα ειναι vfm ναυαρχιδας και οχι σκετο vfm τι να λεμε τωρα τα σπαει απλα η xiaomi κανει παταγο και δεν θα αργησει η κορυφη και σε καποιους δεν αρεσει προφανως γιατι θα χασει τα προβατα οπαδους της

Εγω παντως type-r κοκκινο εχω,μοντελο 2017...σπερνει.....:shifty:

Και φυσικα οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει το μηλοφωνο,(η το καθε κινητο σε αυτην την κατηγορια τιμης) εννοειται οτι εκει θα παει παλι...

Ολοι οι αλλοι με πιο χαμηλο οικονομικο ευρος,που θελουν καποιο τουμπανακι,θα παρουν το f1...

Αυτα ειναι γεγονοτα.

καλημερα τωρα μολις μου ηρθε ενημερωση 1.7 γιγα και την εγκατεστησα και σημερα διαβαζα οτι η xiaomi δουλευει πολυ πανω στα προβληματα του poco και θα βγαλει και αλλα updates για μενα ειναι vfm ναυαρχιδας και οχι σκετο vfm τι να λεμε τωρα τα σπαει απλα η xiaomi κανει παταγο και δεν θα αργησει η κορυφη και σε καποιους δεν αρεσει προφανως γιατι θα χασει τα προβατα οπαδους της

Το σίγουρο είναι ότι αν ισχύουν αυτά ο ανταγωνισμός θα αναγκαστεί να παρουσιάσει αντιστοιχες vfm συσκευές κ αυτο μόνο καλό είναι για μας τους καταναλωτές..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω παντως type-r κοκκινο εχω,μοντελο 2017...σπερνει.....:shifty:

Και φυσικα οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει το μηλοφωνο,(η το καθε κινητο σε αυτην την κατηγορια τιμης) εννοειται οτι εκει θα παει παλι...

Ολοι οι αλλοι με πιο χαμηλο οικονομικο ευρος,που θελουν καποιο τουμπανακι,θα παρουν το f1...

Αυτα ειναι γεγονοτα.

Εγώ το fn2 . Honda μόνο. Mε hot bits suspension .Αλλα αυτό το καινούριο ..πραγματικο master of speed ....

Μην περιμενετε να βγει ξανα κινητο σαν το f1 σε αυτην την τιμη....γνωστο το σεναριο και απο αλλη γνωστη εταιρια....

Και άλλοι ξεκίνησαν φθηνά και τώρα είναι στο... Θεό... Οι τιμές τους. Ίδωμεν πάντως εγώ δεν βλέπω να βγάζει δεύτερη συσκευή

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Συλλεκτικό τεμάχιο....:lol:

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Πάντως τα κατάφερε η xiaomi να ασχοληθούν όλοι μαζί της με το poco .τέτοια σπεκς σε τέτοια τιμή είναι πρόκληση .Τα περιπαικτικά σχόλια για το όνομα του δείχνουν ότι τελικά έγινε γνωστό κ αυτο ακριβώς πιστεύω ότι ήθελε το mi marketing

• The title was changed to Poco F1