tifozif1 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Οι κινέζοι που το έμαθαν ότι το έφερε η InfoQ και κατέβασαν τις τιμές??? :blink: :shock: :lol::lol::lol::lol::lol: Άρχισαν να το πουλάνε στην κανονική του τιμή ~300$ (~270Ευρώ) το 6/64 και 330$ (~295Ευρώ) το 6/128 πχ https://fantacy.aliexpress.com/store/609089?spm=2114.10010108.0.0.1886470dwf6zdJ Άντε, λίαν συντόμως, και στα 250Ε ο SD845!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παίδες, τι παίζει με το Netflix και την έλλειψη του drm από κωδικοποιητη; Κανενα νέο για αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παίδες, τι παίζει με το Netflix και την έλλειψη του drm από κωδικοποιητη; Κανενα νέο για αναβάθμιση; Μια χαρα παιζει σε 720p. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Μια χαρα παιζει σε 720p. Όντως; Δεν σε αμφισβητώ, αλλά έχει γίνει πολύς ντόρος για Netflix, Amazon Prime κλπ. Έχεις screenshot από netflix που να δείχνει ότι μπορεί να παίξει HD; Κατά τα άλλα, η διαίσθησή μου για τιμές από infoquest λέει: τα 64 GB στα 360 € και τα 128 GB στα 400. Τσιμπημένες αλλά ακόμα και έτσι, πιστεύω αξίζει η αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Όντως; Δεν σε αμφισβητώ, αλλά έχει γίνει πολύς ντόρος για Netflix, Amazon Prime κλπ. Έχεις screenshot από netflix που να δείχνει ότι μπορεί να παίξει HD; Κατά τα άλλα, η διαίσθησή μου για τιμές από infoquest λέει: τα 64 GB στα 360 € και τα 128 GB στα 400. Τσιμπημένες αλλά ακόμα και έτσι, πιστεύω αξίζει η αγορά. Το ειχα για δοκιμη,αλλα screenshot δεν εβγαλα,γιατι να βγαλω αλλωστε. Ο ντορος γινεται καθως δεν παιζει σε 1080.και αμα καταλαβει καποιος διαφορα απο 720 σε 1080 σε αυτες τις οθονιτσες ασ με παρει τλφ.:lol: Στα 360 με αυτα που προσφερει η συσκευη και με 2 χρονια επισημη εγγυηση κελεπουρι θα το ελεγα.Εαν θες και καλυτερη κατασκευη,μεταλλο κτλ θες τα διπλα σχεδον για συσκευη. Αποψη μου παντα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Το ειχα για δοκιμη,αλλα screenshot δεν εβγαλα,γιατι να βγαλω αλλωστε. Ο ντορος γινεται καθως δεν παιζει σε 1080.και αμα καταλαβει καποιος διαφορα απο 720 σε 1080 σε αυτες τις οθονιτσες ασ με παρει τλφ.:lol: Στα 360 με αυτα που προσφερει η συσκευη και με 2 χρονια επισημη εγγυηση κελεπουρι θα το ελεγα.Εαν θες και καλυτερη κατασκευη,μεταλλο κτλ θες τα διπλα σχεδον για συσκευη. Αποψη μου παντα.:) Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ στο κινητό netflix και παρόμοιες υπηρεσίες, οπότε δεν με καίει. Αυτό που λένε πάντως είναι ότι παίζει στα 540p και όχι 720p. Πόσο μάλλον στα 1080p. Αφού λες ότι παίζει 720p, ένα "πρόβλημα" λιγότερο για τη συσκευή. Στα της τιμής συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν ψάχνω "κορυφαία" κατασκευή, στιβαρές και ανθεκτικές ψάχνω. Και το poco νομίζω είναι. Δε μου πάει να δώσω πάνω από 500 ευρώ για μια συσκευή τόσο φορητή όσο ένα κινητό, με την έννοια ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου γλιστρήσει και να σπάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Με την dev είναι πιο καθαρές οι φωτό νομίζω .http://imgur.com/gallery/GnUKZoL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Και εγώ για 540p είδα και με "έκοψε". Καλοί οι επεξεργαστές κτλ., αλλά αν είναι να κόβεις από υπηρεσίες, άστο καλύτερα. Θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα. Γιατί η τιμή είναι σούπερ και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά να αλλάξω το s8+ που έσπασε η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 παιδια τι σαρ εχει η συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Και εγώ για 540p είδα και με "έκοψε". Καλοί οι επεξεργαστές κτλ., αλλά αν είναι να κόβεις από υπηρεσίες, άστο καλύτερα. Θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα. Γιατί η τιμή είναι σούπερ και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά να αλλάξω το s8+ που έσπασε η οθόνη. Το δοκίμασε σε netflix me s9 ..Εγώ δεν βλέπω διάφορες όπως στο review ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 παιδια τι σαρ εχει η συσκευη?? δες https://www.mi.com/en/certification/rfexposure/ The highest SAR values are as follows: Model M1805E10A 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit Head: 0.537 W/kg Body: 1.582 W/kg (distance 5 mm) 1.6 W/kg (over 1 g) SAR Limit Head: 0.66 W/kg Body: 1.18 W/kg (distance 10 mm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Και εγώ για 540p είδα και με "έκοψε". Καλοί οι επεξεργαστές κτλ., αλλά αν είναι να κόβεις από υπηρεσίες, άστο καλύτερα. Θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα. Γιατί η τιμή είναι σούπερ και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά να αλλάξω το s8+ που έσπασε η οθόνη. Προέρχεσαι από κορυφαίο κινητό οπότε κάποια πράγματα μπορεί να σε χαλάνε. Αν ήμουν netflixάκιας, δεν θα συζητούσα καν το ενδεχόμενο αγοράς κινητού που να μην παίζει σε υψηλή ανάλυση το netflix, ακόμα και αν η διαφορά δεν είναι τραγική. Και μόνο η έλλειψη του χαρακτηριστικού θα μου την έδινε. Εγώ για παράδειγμα δε μπορώ να δεχτώ την έλλειψη headphone jack και κάρτας SD, και ας έχει στην 1η περίπτωση αντάπτορα usb-c και στη δεύτερη άπειρο χώρο με 128 GB. Κοιτάς τα χαρακτηριστικά, την τιμή, ζυγίζεις και αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ στο κινητό netflix και παρόμοιες υπηρεσίες, οπότε δεν με καίει. Αυτό που λένε πάντως είναι ότι παίζει στα 540p και όχι 720p. Πόσο μάλλον στα 1080p. Αφού λες ότι παίζει 720p, ένα "πρόβλημα" λιγότερο για τη συσκευή. Στα της τιμής συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν ψάχνω "κορυφαία" κατασκευή, στιβαρές και ανθεκτικές ψάχνω. Και το poco νομίζω είναι. Δε μου πάει να δώσω πάνω από 500 ευρώ για μια συσκευή τόσο φορητή όσο ένα κινητό, με την έννοια ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου γλιστρήσει και να σπάσει. Εαν δεν κανω λαθος υπαρχει δυνατότητα να τρέξει 1080,απο το xda ειχα μια σχετικη πληροφορια,αλλα δεν εχω την συσκευη για να δοκιμασω πραματα. Κατα τα αλλα ναι το τσιμπας με κλειστα ματια θα ελεγα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Προέρχεσαι από κορυφαίο κινητό οπότε κάποια πράγματα μπορεί να σε χαλάνε. Αν ήμουν netflixάκιας, δεν θα συζητούσα καν το ενδεχόμενο αγοράς κινητού που να μην παίζει σε υψηλή ανάλυση το netflix, ακόμα και αν η διαφορά δεν είναι τραγική. Και μόνο η έλλειψη του χαρακτηριστικού θα μου την έδινε. Εγώ για παράδειγμα δε μπορώ να δεχτώ την έλλειψη headphone jack και κάρτας SD, και ας έχει στην 1η περίπτωση αντάπτορα usb-c και στη δεύτερη άπειρο χώρο με 128 GB. Κοιτάς τα χαρακτηριστικά, την τιμή, ζυγίζεις και αποφασίζεις. Για να μη μπερδευτεί κανείς, δεν λέω ότι το POCO δεν έχει headphone jack και κάρτα SD. Τα έχει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Υπάρχουν όμως πολλές συσκευές που δεν υποστηρίζουν αυτά τα 2 χαρακτηριστικά. Μόλις είδα το άρθρο στην κεντρική του site για την τιμή, μέσα έπεσα (το άρθρο είναι χθεσινό ενώ η πρόβλεψή μου σημερινή, χαχαχα!) Βέβαια αν δε δω στο επίσημο site οριστικά την τιμή, δεν πιστεύω τίποτα, μπορεί τελευταία στιγμή να προσθέσουν κανένα 20ευρω. Για όσους δεν το έχουν δει, οι τιμές θα είναι 359 και 399 για τις εκδόσεις 64 και 128 GB, αντίστοιχα. Edited September 25, 2018 by ParallelUniverse Προσθήκη σχολίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Εσκασε μυτη ξανα επισημα η 9.6.22 .....http://en.miui.com/download-355.html Ξεκλειδωσα bootloader καλου κακου και την περασα :D επειδη με την Dev 8.9.20 ειχα θεμα με τα δεδομενα (δεν ηταν θεμα δικτυου):mad: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Εσκασε μυτη ξανα επισημα η 9.6.22 .....http://en.miui.com/download-355.html Ξεκλειδωσα bootloader καλου κακου και την περασα :D επειδη με την Dev 8.9.20 ειχα θεμα με τα δεδομενα (δεν ηταν θεμα δικτυου):mad: Θα κάτσεις σ ένα σημείο αδερφέ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Εσκασε μυτη ξανα επισημα η 9.6.22 .....http://en.miui.com/download-355.html Ξεκλειδωσα bootloader καλου κακου και την περασα :D επειδη με την Dev 8.9.20 ειχα θεμα με τα δεδομενα (δεν ηταν θεμα δικτυου):mad: Καλα εκανες,οι beta ειναι για testers με ολα τα επακόλουθα.....πολλα ειναι τα bug που εχουν. Βαζεις την global και καθαρισες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλα εκανες,οι beta ειναι για testers με ολα τα επακόλουθα.....πολλα ειναι τα bug που εχουν. Βαζεις την global και καθαρισες. Διορθώσεις όμως κάθε Παρασκευή στην beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Διορθώσεις όμως κάθε Παρασκευή στην beta Με συνεχόμενα bug,αναφέρετε άλλωστε οτι δεν είναι για ομαλή χρίση η beta,για αυτό και όταν είναι έτοιμη η rom φεύγει σαν steble,που και πολλές φορες ακόμα εξακολουθούν τα θεματακια. Εαν θες λοιπον κατι σταθερο,και οσο δυνατον πιο απροβληματιστο πας σε stable,εαν εισαι κατσαβιδακιας βαζεις beta. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Φαίνεται ότι η stable του pocophone δεν είναι και τόσο stable ή έστω τόσο stable όσο μας έχει συνηθίσει η Xiaomi. Έχει προβληματάκια. Για τώρα και μέχρι να στρώσει η stable δεν είναι κακή ιδέα η εβδομαδιαία dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Συμφωνω με τον Kostast1..απλα εγω ειμαι flasholic και η επομενη σε κανα τριημερο θα ναι απο miui.gr και ακολουθει απο miui.eu :lol: Ακουγεται οτι το επομενο update παει για 12/10 λογω εορταστικης περιοδου στην Κινα:( Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Φαίνεται ότι η stable του pocophone δεν είναι και τόσο stable ή έστω τόσο stable όσο μας έχει συνηθίσει η Xiaomi. Έχει προβληματάκια. Για τώρα και μέχρι να στρώσει η stable δεν είναι κακή ιδέα η εβδομαδιαία dev. Γίνε πιο συγκεκριμενος εάν θες......τι θεματακια? Εαν εχει θέματα η stable,δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινεται στις beta...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Φαίνεται ότι η stable του pocophone δεν είναι και τόσο stable ή έστω τόσο stable όσο μας έχει συνηθίσει η Xiaomi. Έχει προβληματάκια. Για τώρα και μέχρι να στρώσει η stable δεν είναι κακή ιδέα η εβδομαδιαία dev. γι'αυτό ακριβώς την έβαλα . Τεσπα θα δούμε πως θα πάει γενικά , αλλά σε φωτό είδα ήδη βελτίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Θα μας πει καποιος τι θεματακια εχει η stable?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Θα μας πει καποιος τι θεματακια εχει η stable??Εδώ θα δείς: http://en.miui.com/thread-3935216-1-1.html :rolleyes: Φαίνεται ότι έχει μεγάλη προσοχή το κινητό από την μαμα-Χιαομι και μάλιστα έχουν αρχίσει και γκρίνιες από κατόχους άλλων μοντέλων της εταιρίας ότι δεν δίνει προσοχή στα δικά τους προβλήματα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts