lempoi Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Απο οτι διαβασα σε διαφορα φόρουμ ναι απο Αγγλια, τους εχω στείλει και μνμ για σίγουρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις καμία πρόταση? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Στο Σκρουτζ το έχει στο just tech it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Λοιπον μου στειλαν, οτι στελνουν απο Hong Kong αλλα με τέτοιο τρόπο που αυτα που πληρωνει ο πελατης ειναι το ποσο που αναγράφεται στο site και τιποτα παραπανω, τα υπολοιπα τα αναλαμβάνουν αυτοι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Νομίζω κάτι γίνεται.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 διθυραμβικα σχόλια απο τον κορυφαίο κατ εμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλησπέρα, notifications εχουμε; κάτι έχω χάσει;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Tι εννοείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Όχι... Δεν έχουμε ακόμα... Το φτιάχνουνε Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Το led που ανάβει στι κάτω μέρος,, όταν φορτίζει, δε Ν ανάβει σε notification εφαρμογών Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Γίνεται ηχογράφηση κλήσης με κάποιον τρόπο?. Το έκανε το note 3 και με βολεύει πολύ στην δουλειά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εχει επιλογή στο dialer κάτω αριστερά 3 παυλες Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 "Φεύγει σαν ζεστό κουλούρι", τάδε έφη μαγαζάτορας από σκρουτζομάγαζο σε φίλο που το παράγγειλε... Και που να φτιάξουν και τα χαζοbugs που έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 "Φεύγει σαν ζεστό κουλούρι", τάδε έφη μαγαζάτορας από σκρουτζομάγαζο σε φίλο που το παράγγειλε... Και που να φτιάξουν και τα χαζοbugs που έχουν... Ποιο σκρουτζ; εδω το banggood preorder εχει ακομη. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Χωρίς να ναι τέλειο, ακόμα κ σε τιμή Σκρουτζ είναι ένα κινητό vfm . Κ στην εποχή που ζούμε είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Δοκίμασε κανείς gcam?? Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 285!! Πολύ καλή τιμή! Μόνο σε τίποτα προσφορες/κουπονια παίρνεις από κίνα σε τέτοια τιμή. Με'γειες! Για τις νυχτερινές φωτογραφίες, η gcam μπορεί να βοηθήσει και ίσως εκεί είναι που κάνει την διαφορά το MiA2, στο software. Έχει camera2 API το poco και κάτι μπορεί να γίνει μόλις το πιάσουν στα χέρια τους devs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Eπειδη τα ειχα κ τα δυο ,με τπτ δεν έχει το a2 καλύτερη κάμερα . Οποίο συγκριτικό κ να δεις είναι μπροστά το poco .Στο δε video είναι χαοτική η διαφορά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Aπο τους λίγους που δεν σε παραμυθιαζουν.Οτι λέει ισχύει. Για αυτό και το έβαλα.Στη λίστα με σπονσοραρισμα είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodinho3 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παρ' όλη την γκρίνια μου για το ότι η κάμερα του Mi A2 είναι καλύτερη, το πήρα χθες από σκρουτζομάγαζο στα 285 ευρώ με τιμολόγιο. Είναι καταπληκτικά γρήγορο, καταπληκτικά πλαστικό αλλά πολύ ποιοτικό και το PocoMIUI είναι λιγότερο MIUI από τα υπόλοιπα Χiaomi πράγμα που απαλύνει τον πόνο μου από την απώλεια του pure Android του Mi A2. Tην ημέρα η κάμερα είναι εξαιρετική, το βράδυ του Mi A2 είναι καλύτερη. Ο μπροστινός φακός είναι ευρυγώνιος που βοηθάει πολύ. Έβαλα κατ' ευθείαν την 8.9.20 Developers' MIUI 10 και ρολάρει όπως οι πρωταθλητές της παγοδρομίας. Βέβαια, ως ερασιτεχνικό Xiaomi, ΔΕΝ λειτουργεί το Carrier Aggregation στο 4G οπότε 4G+ δεν θα δείτε κι ας υπάρχει η επιλογή στο μενού. Τα στερεοφωνικά ηχεία είναι μια ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπουμε βίντεο. AΠΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΠΑ (ΜΕΙΟΝ 24%) ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. Όλοι έχουμε κάποιον φίλο/γνωστό να το πάρει με τιμολόγιο στο όνομα του...από τον φίλο υδραυλικό, αυτόν που έχει καφετέρια, τον μανάβη, τον περιπτερά της γειτονιάς...κλπ. Εσείς γλιτώνετε 24% κι αυτός το δικαιολογεί ως έξοδο και γλιτώνει φόρο. OPEN YOUR EYES!!! Όσον αφορά το τιμολόγιο,έχω την εντύπωση οτι το φπα σε περίπτωση απαλλαγής,το καταβάλει ο αγοραστής-εταιρεία κατά την εκκαθάριση της δηλωσης του,χωρίς να μεσολαβεί το εκάστοτε κατάστημα(ως μέτρο κατά της φοροδιαφυγής).Ας μας πει κάποιος ο οποίος γνωρίζει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Eπειδη τα ειχα κ τα δυο ,με τπτ δεν έχει το a2 καλύτερη κάμερα . Οποίο συγκριτικό κ να δεις είναι μπροστά το poco .Στο δε video είναι χαοτική η διαφορά τους Εχει καλυτερη καμερα το α2,ειδικα σε βραδυνες θα δεις διαφορα.Μεγαλη μαλιστα. Το επεστρεψα το f1 και δεν μπορω να βαλω δειγματα. Βεβαια σαν συσκευη ειναι μπροστα το 1. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Για να μην ξεχνιόμαστε το f1 έχει την καμερα του mi 8 χωρίς ois. Ότι σύγκριση έχω δει με το mi.a2 ειναι μπροστά το f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έχει αγοράσει κανείς από woostore.gr ? Το έχει σε καλή τιμή και το σκέφτομαι. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Παίζει καλή προσφορά και από εδώ https://m.aliexpress.com/item/32919691801.html?pid=808_0000_0205&spm=a2g0n.search-amp.list.32919691801&aff_trace_key=4b59d5937a52452090fba43d77c924e0-1537553626752-08017-VnYZvQVf&aff_short_key=VnYZvQVf&aff_platform=msite Edited September 21, 2018 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παίζει καλή προσφορά και από εδώ Global Version Xiaomi POCOPHONE F1 6GB 64GB POCO F1 Snapdragon 845 4000mAh Dual Camera 6.18" Full Screen Smartphone https://s.click.aliexpress.com/e/cPYHsazK Μπα..πόρτο από Ελλάδα να γλυτώσεις και το τελωνείο φίλε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Έχω πάρει αρκετά από εκεί και δεν υπάρχει τελωνείο, το λέει αλλωστε + δώρο το mi band 3!!! Edited September 21, 2018 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts