none14 Δημοσιεύτηκε August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2018 Καλημέρα σε όλους, Είμαι σε φάση αντικατάστασης ενός παλαιού κινητού Huawei G8. Ψάχνω για κινητό μέχρι 200-250 ευρώ, με καλή φωτογραφική μηχανή, γρήγορο επεξεργαστή, χωρίς κολλήματα, με μπαταρία που να κρατάει τουλάχιστον μία μέρα φουλ χρήση και μεγάλη καθαρή και φωτεινή οθόνη (τουλάχιστον 6inc) Έχω καταλήξει στα εξής: Huawei Mate 10 Lite Dual (64GB) Xiaomi Mi Max 2 (64GB) Xiaomi Redmi Note 5 (64GB) Xiaomi Mi A2 (32GB) Ακούω προτάσεις από τους έμπειρους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Δεν παει ετσι, πρεπει να πεις τι θες, τι σου αρεσει. Αν εμενα μου αρεσουν οι χοντρες θα σου πω να πας με χοντρες, δεν σημαινει οτι αυτο θες και εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Redmi note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Huawei mate 10 lite Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Mi a2 ή redmi note 5 (αναλόγως τι προτιμάς, miui ή android one, ισχυρότερος επεξεργαστής ή ελαφρώς μεγαλύτερη αυτονομία) Το mi max 2 είναι μια ειδική κατηγορία από μόνο του. Το mate 10 lite χάνει σχεδόν παντού από όλα... Δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθείς με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Mi a2 ή redmi note 5 (αναλόγως τι προτιμάς, miui ή android one, ισχυρότερος επεξεργαστής ή ελαφρώς μεγαλύτερη αυτονομία) Το mi max 2 είναι μια ειδική κατηγορία από μόνο του. Το mate 10 lite χάνει σχεδόν παντού από όλα... Δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθείς με αυτό. Συμφωνώ με Αλέξανδρο. Οπότε αν θελει ο φίλος ας συμπληρώσει την φόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Γιατί τόσο άσχημα για το mate? Από τα χαρακτηριστικά βλέπω καλύτερη κάμερα και λίγο χειρότερη μπαταρία. Μεταξύ των note 5 και το mi A2 μου αρέσει λίγο καλύτερα το Α2 αλλά με προβληματίζει η αυτονομία και κάποια άσχημα σχόλια που διάβασα για την οθόνη (φωτεινότητα, χρώματα). Για το max 2 δεν το έχω δει από κοντά αλλά μου αρέσει η μεγάλη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Γιατί τόσο άσχημα για το mate? Από τα χαρακτηριστικά βλέπω καλύτερη κάμερα και λίγο χειρότερη μπαταρία. Μεταξύ των note 5 και το mi A2 μου αρέσει λίγο καλύτερα το Α2 αλλά με προβληματίζει η αυτονομία και κάποια άσχημα σχόλια που διάβασα για την οθόνη (φωτεινότητα, χρώματα). Για το max 2 δεν το έχω δει από κοντά αλλά μου αρέσει η μεγάλη οθόνη. Ισχύει τελικά ότι το mi a2 δεν έχει καλή οθόνη? ή είναι απλά φήμες Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Δεν το έχω δει το Mi A2 αλλά δύο κριτικές που έχω διαβάσει λένε για την χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης. Το Mate 10lite έχει πολύ μέτριο επεξεργαστή και αρκετά κατώτερη μπαταρία από το RN5, αφού ο επεξεργαστής του δεν είναι ο πιο οικονομικός. Επίσης κατώτερη κάμερα. Δεν βλέπω γιατί να το προτιμήσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Δεν το έχω δει το Mi A2 αλλά δύο κριτικές που έχω διαβάσει λένε για την χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης. Το Mate 10lite έχει πολύ μέτριο επεξεργαστή και αρκετά κατώτερη μπαταρία από το RN5, αφού ο επεξεργαστής του δεν είναι ο πιο οικονομικός. Επίσης κατώτερη κάμερα. Δεν βλέπω γιατί να το προτιμήσει κάποιος. Για τον επεξεργαστή συμφωνώ, αλλά για την κάμερα έχω δει review που δείχνουν ότι στο mate είναι καλύτερη από το rn5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Για τον επεξεργαστή συμφωνώ, αλλά για την κάμερα έχω δει review που δείχνουν ότι στο mate είναι καλύτερη από το rn5 Και μόνο λόγω hardware δύσκολα οι νυχτερινές θα είναι καλύτερες. Κατά τα άλλα, έχει πχ στο gsm arena και αλλού φωτογραφίες για να αποφασίσεις μόνος σου αν βρίσκεις κάποιο αισθητά καλύτερο ή χειρότερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts