Konstantine73 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Nα στελενετε αναφορές στη Xiaomi εγω τους εστειλα για την σειρά mi max. Aν δεν δουν ενδιαφέρον δεν πρόκειται να βγάλουν κάτι αντίστοιχοΔεν υπάρχει περίπτωση να βγεί συσκευή με αναλογία 18/9.... είναι παρελθόν πλέον αυτά...Κρίμα γιατί καί εμένα δεν μου αρέσει το στενόμακρο κάδρο...sent from my Poco F3 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 1 minute ago, Konstantine73 said: Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί συσκευή με αναλογία 18/9.... είναι παρελθόν πλέον αυτά... Κρίμα γιατί καί εμένα δεν μου αρέσει το στενόμακρο κάδρο... sent from my Poco F3 8/256 Μα γιαυτό πρεπει να κάνουμε αναφορές ωστε να καταλάβουν οτι δεν μας αρεσουν οι αναλογίες σοκοφρέτες. Ας δινουν τις σοκοφρέτες σε Κινεζάκια και να φτιάξουν καμιά συσκευη με οθόνη της προκοπής σαν το max 2 - 3. Eχουν βγει και τα αναδιπλούμενα βεβαια αλλα πανάκριβα χωρις λόγο. Ούτε για αστείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Δυστυχώς φίλε μου τέτοια αναλογία δεν νομίζω ότι θα βγει ξανά, εδώ η Sony έχει αναλογία 21/9 ότι πιο ηλίθιο υπάρχει. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Μα γιαυτό πρεπει να κάνουμε αναφορές ωστε να καταλάβουν οτι δεν μας αρεσουν οι αναλογίες σοκοφρέτες. Ας δινουν τις σοκοφρέτες σε Κινεζάκια και να φτιάξουν καμιά συσκευη με οθόνη της προκοπής σαν το max 2 - 3. Eχουν βγει και τα αναδιπλούμενα βεβαια αλλα πανάκριβα χωρις λόγο. Ούτε για αστείο.Εαν ειχα Mi Max4 bezel less με 18/9 κάδρο και το hw του poco f3 θα εδινα και 500€….Sent from my iPad Air 4Gen using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 On 11/6/2021 at 3:15 ΠΜ, BMW_E36 said: Ενεργοποιησε τις επιλογες προγραμματιστη και απο εκει απενεργοποιησε ολα τα κινουμενα σχεδια (3 συνολικα ) και θα πηγαινει μπαλα το κινητο... ετσι το εχω εγω.. και αμα εχεις καιρο να το κανεις εργοστασιακες ρυθμισεις καντο.. θα ειναι σαν καινουριο.. Αυτό με τα κινούμενα σχέδια ισχύει παιδιά, το έκανα και βλέπω διαφορά. Ευχαριστούμε BMW_E36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 (edited) ...χαίρετε... ...Ψάχνω τό Mi Max 3, κινέζικη version, 6/128, σέ καλή κατάσταση... ...6934755101 , Νίκος ... Edited December 13, 2022 by jazzu4ia Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 ...χαίρετε... ...Ψάχνω τό Mi Max 3 σέ καλή κατάσταση... ...6934755101 , Νίκος ...Mi Max3 λέμε και κλαίμε... τέτοια οθοναρα δεν ξαναβγήκε σε άλλη συσκευή πολύ κρίμα.... πηξαμε στις στενόμακρες...sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Καλησπέρα στην παρέα! Πλέον εδώ και 4,5 χρόνια με την συσκευή και το κρατάω ακόμα λόγω οθόνης…Αρκετά ευχαριστημένος ειδικά με την οθόνη του που είναι απολαυστική… Σίγουρα αρχίζει και ζορίζει πολύ με τις εφαρμογές που γίνονται όλο και ποιο βαριές… εκανα αυτό που είπε ένας φίλος με το να απενεργοποιήσω κάποιες ρυθμίσεις στις επιλογές προγραμματιστή και είδα κάποια διαφορά, βελτιώθηκε κάπως η ταχύτητα του ωστόσο δεν παύει να είναι ένα κινητό ξεπερασμένο… Εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν έχω κάνει μιας και δεν θέλω να ξανά σετάρω το κινητό απο την αρχή… Ενας ακόμα λόγος που δεν το αλλάζω για την ώρα είναι γιατί στα νέα κινητά δεν βρίσκω και κάποια features που έχει το Mi Max όπως υποδοχή για microSD, led notification, ραδιόφωνο… Κοιτούσα για την σειρά pocco x4 gt ή f4 αλλά το να πάρω συσκευή παίρνοντας λιγότερα από αυτά που έχω ήδη το θεωρώ υποβάθμιση και δεν με βλέπω να το κάνω άμεσα. Θα μείνω όσο αντέξει η συσκευή ή αν δω ότι οι εφαρμογές που λειτουργώ ζορίζονται τότε θα αρχίσω να ψάχνομαι για κάτι άλλο… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 18 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα στην παρέα! Πλέον εδώ και 4,5 χρόνια με την συσκευή και το κρατάω ακόμα λόγω οθόνης…Αρκετά ευχαριστημένος ειδικά με την οθόνη του που είναι απολαυστική… Σίγουρα αρχίζει και ζορίζει πολύ με τις εφαρμογές που γίνονται όλο και ποιο βαριές… εκανα αυτό που είπε ένας φίλος με το να απενεργοποιήσω κάποιες ρυθμίσεις στις επιλογές προγραμματιστή και είδα κάποια διαφορά, βελτιώθηκε κάπως η ταχύτητα του ωστόσο δεν παύει να είναι ένα κινητό ξεπερασμένο… Εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν έχω κάνει μιας και δεν θέλω να ξανά σετάρω το κινητό απο την αρχή… Ενας ακόμα λόγος που δεν το αλλάζω για την ώρα είναι γιατί στα νέα κινητά δεν βρίσκω και κάποια features που έχει το Mi Max όπως υποδοχή για microSD, led notification, ραδιόφωνο… Κοιτούσα για την σειρά pocco x4 gt ή f4 αλλά το να πάρω συσκευή παίρνοντας λιγότερα από αυτά που έχω ήδη το θεωρώ υποβάθμιση και δεν με βλέπω να το κάνω άμεσα. Θα μείνω όσο αντέξει η συσκευή ή αν δω ότι οι εφαρμογές που λειτουργώ ζορίζονται τότε θα αρχίσω να ψάχνομαι για κάτι άλλο… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ...σπέρα...άν είναι νά τό δώσεις έχε με υπ' όψιν... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 On 8/12/2022 at 5:30 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα στην παρέα! Πλέον εδώ και 4,5 χρόνια με την συσκευή και το κρατάω ακόμα λόγω οθόνης…Αρκετά ευχαριστημένος ειδικά με την οθόνη του που είναι απολαυστική… Σίγουρα αρχίζει και ζορίζει πολύ με τις εφαρμογές που γίνονται όλο και ποιο βαριές… εκανα αυτό που είπε ένας φίλος με το να απενεργοποιήσω κάποιες ρυθμίσεις στις επιλογές προγραμματιστή και είδα κάποια διαφορά, βελτιώθηκε κάπως η ταχύτητα του ωστόσο δεν παύει να είναι ένα κινητό ξεπερασμένο… Εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν έχω κάνει μιας και δεν θέλω να ξανά σετάρω το κινητό απο την αρχή… Ενας ακόμα λόγος που δεν το αλλάζω για την ώρα είναι γιατί στα νέα κινητά δεν βρίσκω και κάποια features που έχει το Mi Max όπως υποδοχή για microSD, led notification, ραδιόφωνο… Κοιτούσα για την σειρά pocco x4 gt ή f4 αλλά το να πάρω συσκευή παίρνοντας λιγότερα από αυτά που έχω ήδη το θεωρώ υποβάθμιση και δεν με βλέπω να το κάνω άμεσα. Θα μείνω όσο αντέξει η συσκευή ή αν δω ότι οι εφαρμογές που λειτουργώ ζορίζονται τότε θα αρχίσω να ψάχνομαι για κάτι άλλο… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με κόστος κοντά στα 10 ευρώ παίρνεις μία μπαταρία και είσαι Jet. Γιατί να το αλλάξεις ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Δεν έχω κανένα θέμα… Από μπαταρία αν και 4,5 χρόνια με την συσκευή με βγάζει 1 μέρα+++… οθόνη μια χαρά… σε εφαρμογές μόνο και κανένα παιχνίδι ζορίζεται και ζεστένεται πολλές φορές μετά από αρκετή ώρα χρήσης με αποτέλεσμα να κολλάει… Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά όσο οι εφαρμογές γίνονται ποιο βαριές με υψηλότερες απαιτήσεις αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι έφτασε το πλήρωμα το χρόνου για αντικατάσταση της συσκευής… Με χαλάει που οι περισσότερες νέες συσκευές έχουν να προσφέρουν λιγότερα features από τo Mi Max… Με Led Notification, microSD, ραδιόφωνο με εξυπηρετούν πάρα πολύ… Το να επιλέξω νέα συσκευή χωρίς αυτά το θεωρώ υποβάθμιση… Ασε που οθόνη σαν του Mi Max δεν πρόκειται να ξανά βρω… Οπότε όλοι αυτοί οι λόγοι με κρατάνε ακόμα στο Mi Max… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 ...άν δίνει κανείς τό κινέζικο 6/128, τό θέλω... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 (edited) Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και σήμερα αλλάχτηκε η μπαταρία μετά από 5 χρόνια με κόστος 13,30 Η μπαταρία έχει κατασκευαστεί από ότι λέει επάνω 8/1/23 και αυτή που έβγαλα ήταν 18/7/18 για να δούμε τι θα δούμε Ευελπιστώ σε τρία χρόνια Ακόμη. ακόμα και μετά από πέντε χρόνια μου κρατούσε μία μέρα Plus με τη χρήση πού κάνω εγώ βέβαια εννοείται, όταν το πήρα κράταγε τέσσερις με πέντε μέρες. εγώ για παρόμοιο κινητό 500 ευρώ δεν δίνω Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε μακάκες. να συμπληρώσω εδώ ότι η αλλαγή μπαταρίας λίγο Αν πιάνει το χέρι σου είναι πάρα πολύ απλή Η συσκευασία της μπαταρίας έχει μέσα ότι χρειάζεσαι το μόνο που θέλει είναι να βλέπεις καλά ή να έχεις ένα μεγεθυντικό φακό με φως από εδώ αγόρασα την μπαταρία https://www.aliexpress.com/item/4001253669292.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.1eb61802IPUGX5 προσπαθώ να βάλω και ένα βίντεο με την αλλαγή αλλά δεν με αφήνει Δεν ξέρω γιατί ψάξτε στο YouTube για replace battery for Mi Max 3 Edited August 3, 2023 by varajohn 2 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο με την μπαταρία του. Όταν το πήρα με τη δική μου χρήση κρατούσε 2 ημέρες. Πλέον από το 80% (γιατί μέχρι εκεί την φορτίζω και σπάνια μέχρι 100%) μου φτάνει άνετα μέχρι το βράδυ. Τώρα στις διακοπές που το φόρτιζα μέχρι 100% έβγαζε άνετα από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 στην παραλία με αρκετή χρήση. Εμένα πλέον άρχισε να με κουράζει η ταχύτητα του. Είναι και αφλασάριστο κάνα χρόνο τώρα και το έχω γεμίσει και εφαρμογές και φαίνεται η παλαιότητα του. Αλλά δύσκολα θα το αλλάξω όσο δουλεύει....Περιμένω μήπως και αλλάξουν τα μυαλά τους οι Κινέζοι και μας κάνουν καμιά έκπληξη με το 4ο αδερφάκι.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 μέχρι στιγμής δεν διαπιστώνο τουλάχιστον για αυτά που κάνω εγώ πρόβλημα με την ταχύτητα του και έχω αρκετές εφαρμογές. Η διαφορά που είδα με την μπαταρία είναι σχεδόν διπλάσια διάρκεια νομίζω Άξιζε τον κόπο για 13 ευρώ. Αν συνεχίσει έτσι, το κινητό Αυτό θα το κρατήσω τουλάχιστον για 2-3 χρόνια ακόμα εφόσον όλα πάνε καλά Δεν νομίζω Δεν τους συμφέρει να βγάλουν το 4 Αλλά και να το βγάλουν Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο ανθεκτικό όσο αυτό και με τόση διάρκεια ζωής. έχουνε πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος είναι φελλός και δίνει 1.000 ευρώ για να πάρει κινητό για ενάμιση χρόνο και τους δουλεύουνε ψιλό γαζί 1 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 On 3/8/2023 at 3:28 ΜΜ, varajohn said: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και σήμερα αλλάχτηκε η μπαταρία μετά από 5 χρόνια με κόστος 13,30 Η μπαταρία έχει κατασκευαστεί από ότι λέει επάνω 8/1/23 και αυτή που έβγαλα ήταν 18/7/18 για να δούμε τι θα δούμε Ευελπιστώ σε τρία χρόνια Ακόμη. ακόμα και μετά από πέντε χρόνια μου κρατούσε μία μέρα Plus με τη χρήση πού κάνω εγώ βέβαια εννοείται, όταν το πήρα κράταγε τέσσερις με πέντε μέρες. εγώ για παρόμοιο κινητό 500 ευρώ δεν δίνω Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε μακάκες. να συμπληρώσω εδώ ότι η αλλαγή μπαταρίας λίγο Αν πιάνει το χέρι σου είναι πάρα πολύ απλή Η συσκευασία της μπαταρίας έχει μέσα ότι χρειάζεσαι το μόνο που θέλει είναι να βλέπεις καλά ή να έχεις ένα μεγεθυντικό φακό με φως από εδώ αγόρασα την μπαταρία https://www.aliexpress.com/item/4001253669292.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.1eb61802IPUGX5 προσπαθώ να βάλω και ένα βίντεο με την αλλαγή αλλά δεν με αφήνει Δεν ξέρω γιατί ψάξτε στο YouTube για replace battery for Mi Max 3 Καλοφόρετη και Καλοδούλευτη η μπαταρία σου . Επειδή Έχω καιρό να αγοράσω από κινέζικα μαγαζιά, με τελωνείο Είχες κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 15 ώρες πριν, lzrs21lz said: Καλοφόρετη και Καλοδούλευτη η μπαταρία σου . Επειδή Έχω καιρό να αγοράσω από κινέζικα μαγαζιά, με τελωνείο Είχες κάποιο πρόβλημα; Αν και δεν ειμαι το ατομο που αλλαξε την μπαταρια, απλως κατοχος του ιδιου τηλεφωνου, η αγορα απο Alliexpres δεν εχει προβλημα με τελωνειο , μια που στην τιμη περιλαμβάνονται και οι φοροι! Κανω πολυ συχνα αγορες απο το συγκεκριμένο μερος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 2 minutes ago, sevast99 said: Αν και δεν ειμαι το ατομο που αλλαξε την μπαταρια, απλως κατοχος του ιδιου τηλεφωνου, η αγορα απο Alliexpres δεν εχει προβλημα με τελωνειο , μια που στην τιμη περιλαμβάνονται και οι φοροι! Κανω πολυ συχνα αγορες απο το συγκεκριμένο μερος Επιβεβαιώνω και εγώ για ψιλοπράγματα δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο. 2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 20 ώρες πριν, lzrs21lz said: Καλοφόρετη και Καλοδούλευτη η μπαταρία σου . Επειδή Έχω καιρό να αγοράσω από κινέζικα μαγαζιά, με τελωνείο Είχες κάποιο πρόβλημα; κανένα απολύτως πρόβλημα και ήρθε σε 15 μέρες 2 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου (edited) Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με το XIAOMI MI MAX 3, που λογικά θα σχετίζεται με την παλαιότητα του λειτουργικού που έχει πλέον το κινητό, δλδ το έχω αφορμάριστο περίπου 4,5 χρόνια.... Ξέρω ότι η λύση πιθανόν είναι να το στήσω από την αρχή και εδώ απλά γράφω το σεντόνι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Είμαι ρουτ και όλα τα χρόνια φορτίζω τη συσκευή με εφαρμογή μέχρι 80%. Έχω δύο φορτιστές. α: Τον κύριο που είναι Baseus 2Α και εκεί φορτίζω με καλώδιο Baseus 2Α συνήθως μιας και δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση β: και τον μαμά ταχυφορτιστή με το μαμά καλώδιο μέσα στο δωμάτιο του υπολογιστή και εκεί το φορτίζω γρήγορα όταν σπανίως βιάζομαι. Στον α είναι όλα καλά. Φορτίζει κανονικότατα με όλα τα καλώδια, ακόμη και με αυτό του β Στον β τις τελευταίες ημέρες ενώ ξεκινάει να φορτίζει γρήγορα, μετά από ένα λεπτό σταματάει και πετάει μήνυμα Charging Service Stopped. Εάν συνδέσω ως έχει άλλο κινητό, φορτίζει κανονικά Εάν αλλάξω απλά το καλώδιο με το Baseus του α φορτίζει στα 2Α κανονικότατα. Εάν βάλω το καλώδιο του γιου μου που είναι το μαμά πορτοκαλί ταχείας φορτίσεως από Redmi Note 13, πάλι φορτίζει κανονικά. Δοκίμασα εννοείται απεγκατάσταση της εφαρμογής , ρισταρτ και διάφορα άλλα ματζούνια όπως Reset Battery Stats, χωρίς επιτυχία. Περίεργο πρόβλημα, ε; Edited 11 Οκτωβρίου by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts