UNEXPECTEDGR Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σας ήρθε το μήνυμα από το 112 χθες; Το καλοκαίρι με τις φωτιές μου ερχόντουσαν κανονικά… Χθες δεν μου ήρθε… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σας ήρθε το μήνυμα από το 112 χθες; Το καλοκαίρι με τις φωτιές μου ερχόντουσαν κανονικά… Χθες δεν μου ήρθε… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εμένα Cosmokarta τίποτα Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Τζίφος τελικά και το redmi note 9 max που θα ήταν (σύμφωνα με τις φήμες) ο πνευματικός διάδοχος των mi max. Μ' αρέσει που το ηλίθιο gsmarena λέει "it brings back the big screen experience after mi max series got cancelled". Οι 6,67" σε 20:9 μόνο mi max δεν θυμίζουν. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους. Στην τελική, το Samsung a70 που κυκλοφορεί από πέρσι, μεγαλύτερη οθόνη έχει ήδη.. Ζώα... Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Καλησπέρα.Απο αναλογίες 19/9,20/9 βλέπε galaxy s20 ultra, και το γελιο 21/9 κάποιων sony μην περιμένεις να είναι κινητό της προκοπής... Το max 3 νομίζω είναι από τα τελευταία με χορταστική οθόνη... Παλαιότερα που είχα το galaxy note 1 και αναλογία οθόνης 16/10 και 5,3 ίντσες το είχα καταχαρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Είναι πραγματικά από τα ελάχιστα κινητά αν όχι το μοναδικό με τέτοια οθόνη… Κ εγώ είχα παλιά το galaxy note 4 αλλά πλέον έχω συνηθίσει με το Mi Max 3 κ με βλέπω να μένω για καιρό όσο αντέξει κ η μπαταρία του… Το πενάκι που έλεγα ότι δεν θα μπορώ χωρίς αυτό ok το ξεπέρασα… Η οθόνη του υπερκαλύπτει τα πάντα! Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Είναι πραγματικά από τα ελάχιστα κινητά αν όχι το μοναδικό με τέτοια οθόνη… Κ εγώ είχα παλιά το galaxy note 4 αλλά πλέον έχω συνηθίσει με το Mi Max 3 κ με βλέπω να μένω για καιρό όσο αντέξει κ η μπαταρία του… Το πενάκι που έλεγα ότι δεν θα μπορώ χωρίς αυτό ok το ξεπέρασα… Η οθόνη του υπερκαλύπτει τα πάντα! Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι απόλαυση το άτιμο... Όταν πηγαίνω σπίτι μου το βουτάνε τα παιδιά να παίξουν παιχνίδια ή να δουν παιδικά... Παρόλο που έλεγα τι τεράστιο είναι και πώς θα το χειριστώ, τελικά Όλα στο μυαλό είναι, τη στιγμή που κουβαλάω τσαντάκι, και έχω και μεγάλο χέρι, δεν έχω κανένα θέμα... Το note 7 που έχω επίσης φαντάζει μικρούλι και το έχω στο συρτάρι... Και εκτός αυτού είναι ένα ισορροπημένο κινητό και από κάμερα και από μπαταρία και χρωματική απεικόνιση οθόνης, όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 https://techmaniacs.gr/ayti-einai-i-lista-ton-xiaomi-syskeyon-poy-mallon-tha-paroyn-miui-12-android-11/ Από ότι βλέπω θα υποστηριχθεί....max4 γιατί δεν βλέπω να βγαίνει....μάλλον πλασάρονται οι οθόνες γκροφρετες! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστιχως πρέπει να ξεχάσουμε τα 16/9 και 18/9. Νομίζω όμως ότι μετά το 21/9 είναι αδύνατη η χρήση και Θα γίνει πολύ δύσχρηστη η συσκευή. Εκεί θα έρθουν και θα εδραιωθουν τα αναδιπλουμενα με πιο ώριμη τεχνολογία. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα αναδιπλούμενα έχουν ψωμί ακόμη.αρκετα προβλήματα και πανάκριβα...σε καμία 5ετια ίσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Τα Κινεζικα πηραν επισημα 10αρι να δουμε ποτε θα ερθει και σε μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Αρκεί να μην Αφαιρέσουν την ηχογράφηση και το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό.Ειναι πολύ εξυπηρετικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Μονο οταν ηθελα να σουταρω μια γκομενα ειχα κλεισει το κινητο που αυτη γνωριζε αντε το πολυ πολυ να το βαλω στο αθορυβο γιατι κοιμαται το μωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Τα βράδια πάντα το έχω κλειστό γιατί δεν χρειάζεται...αυξάνει κατά πολύ την συνολική διάρκεια της μπαταρίας ,η ηχογράφηση δε βασική για μένα στην δουλειά μου.Αυτα τα δύο η χιαομι τα έχει από όσο ξέρω μέχρι το Νοτε7.... βέβαια είναι πάντα θέμα χρήσης και αναγκών του καθενός....πχ έχω φίλο που πρέπει το κινητό πάντα να είναι ανοικτό για τον συναγερμό του μαγαζιού του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Ξερει κανεις πως ενεργοποιούμε στο πληκτρολογιο το να μιλας και να γράφει μονο του οτι λες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Πάλι δεν έλαβα το μήνυμα από το 112 χτες…(έχω cosmote) και ενώ έχω ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις εκτάκτων αναγκών… Τι γίνετε;Σε πηγάδι πέσαμε εμείς με Xiaomi και δεν έχουμε σήμα; Το παράδοξο είναι ότι το καλοκαίρι που είχα wind μου ερχόντουσαν κανονικά μηνύματα έκτακτης ανάγκης για πυρκαγιές… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 εγώ πάντως κανονικά πήρα ειδοποίηση. όπως και η μάνα μου με mi a3 και ο αδερφός μου με note 8 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Και εμένα στο max ήρθε μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Εμενα δεν μου ηρθε και ενω η πρωτη μου ειχε ερθει δεν πειραξα τιποτα τωρα δεν ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xscouter Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Καλησπέρα στο φόρουμ. Κάτοχος εδώ και 10 ημέρες από σκρουτζομάγαζο ενός κινέζικου (όχι global) MI MAX 3. Μόλις το παρέλαβα όρισα τα ελληνικά σαν γλώσσα, έκανα ενημέρωση λογισμικού και κατέβασα και εγκατέστησα από το playstore μια σειρά από εφαρμογές (facebook, instagram, παιχνίδια κλπ) Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα μηνύματα και δεν είμαι και γνώστης της τεχνολογίας θα ήθελα να ρωτήσω τι θα πρέπει να προσέξω με το κινητό; (επειδή σε κάποια posts πήρε το μάτι μου ότι χρειάζεται προσοχή με τις αναβαθμίσεις, εφαρμογές κλπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Εγω θα σας τα γραφω; :D Πηραμε Android 10 :) Stable MIUI based on Android 10 MIUI V11.0.1.0.QEDMIXM Σταθερη 1.8G https://c.mi.com/thread-2955958-1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Εγω θα σας τα γραφω; :D Πηραμε Android 10 :) Stable MIUI based on Android 10 MIUI V11.0.1.0.QEDMIXM Σταθερη 1.8G https://c.mi.com/thread-2955958-1-0.html Έχεις πάρει android10 στο max 3 σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έχεις πάρει android10 στο max 3 σου; Ναι η εικονα απο το δικο μου ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Και σε εμένα ήρθε, αλλά έκανε 2,5 ώρες να κατέβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 σε εμένα το εμφάνισε το μεσημέρι αλλά δεν είχα μπαταρία για να κάνω το update. το έβαλα να φορτίσει αλλά πλέον δεν εμφανίζει το update!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Και σε εμένα ήρθε, αλλά έκανε 2,5 ώρες να κατέβει. Περιεργο σφαιρα κατεβηκε, εχω 100αρα ισως να ημουν απο τους πρωτους που το πηραν χαμπαρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Ναι η εικονα απο το δικο μου ειναι. Υπάρχει ηχογράφηση κλήσεων στο android 10; Αυτή και τον ξυπνητήρι αν λειτουργεί με κλειστό το τηλέφωνο αν μπορείς κοίταξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Οχι το ξυπνητηρι δεν δουλευει η ηχογραφηση δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts