varajohn Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 έχει βάλει κανείς το You tube vanced ?Προσπάθησα και μου κολλάει Στο registration Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 έχει βάλει κανείς το You tube vanced ?Προσπάθησα και μου κολλάει Στο registration Στο ποιο; Δεν μπορείς να βάλεις google account στο Youtube vanced. Βάζεις το apk και τέλος. Θέλει root και τα σχετικά (ή δεν θυμάμαι τι ακριβώς) για να μπορείς να κάνεις login. Btw δεν θυμάμαι να έκανα κανένα registration Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgi Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Vanced 14.21.54 MigroG 0.2.6.17455 Δουλεύει μια χαρά σε εμένα ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Παιδιά από που ψωνίζουμε άφοβα? Για global πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Παιδιά από που ψωνίζουμε άφοβα? Για global πάντα.Από Banggood έχουμε αγοράσει αρκετοί από εδώ όλα καλά κ αν βρεις και κανένα κουπόνι θα σου έρθει και φθηνότερα… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση αν και δεν εχω καρτα μεσα sd γιατι οταν παταω ενγραφη σε 4Κ γραφει μονο 8 λεπτα και οχι οσο εχει χωρο;; αυτη η επιλογη δεν εχω δει να αλαζει απο καπου.;;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση αν και δεν εχω καρτα μεσα sd γιατι οταν παταω ενγραφη σε 4Κ γραφει μονο 8 λεπτα και οχι οσο εχει χωρο;; αυτη η επιλογη δεν εχω δει να αλαζει απο καπου.;;:rolleyes:Πόσα gb έχεις ελεύθερα στον εσωτερικό χώρο; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Παρα πολα αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.......οταν κατεβασα την ανάλυση στα 1080p εγραψε κανα μισάωρο εχει κανει καταγραφή κανεις οτιδηποτε σε 4κ κραταει μονο 8 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Μαλλον μεσα Οκτωβρίου θα πάρουμε Miui11 https://t.me/techindeep/2911 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Μαλλον μεσα Οκτωβρίου θα πάρουμε Miui11 https://t.me/techindeep/2911 Ναι και εγώ το είχα διαβάσει κάπου.ευχαριστα τα νέα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Για android 10 τι λετε θα εχει αναβάθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Μακάρι Αν και έχω τώρα το Mi9 128αρι (infoqest) μου λείπει το Max 3 που έδωσα. Κι όσο για την χαζό δικαιολογία ότι μεγάλωσαν οι οθόνες των mainstream κινητών γιαυτό δε βγάζουν Max 4 να πω πως Οκ καλή η 6.4 του Mi9 αλλά Max 2 ή 3 ΔΕΝ είναι. Για να μην μιλήσω για μπαταρία κλπ Ευτυχώς αυτό που έχω δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως πολλά κορυφαία κινητά ή όπως το Mi8 που το είχα κι αυτό. Γιαυτό μακάρι να ξανά βγάλουν και γρήγορα τη συνέχεια της σειράς Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Πουλησα το mi max 3 σε μια φίλη και πριν κλείσει βδομάδα το ριξε και ράγισε την οθόνη. Που της λεω να απευθυνθεί τωρα γιατι εγω πάντα προσεχα και απ τα 16 μου που πρωτοπηρα κινητο, μέχρι τα 32 που εφτασα, ουτε χρειάστηκε ποτέ να ασχοληθώ με σέρβις κτλ. Σε αυτη την Infoquest να της πω; Πειράζει που το ειχα αγορασμένο απο Σκρουτζομαγαζο; Στάλθηκε από το HRY-LX1T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Πουλησα το mi max 3 σε μια φίλη και πριν κλείσει βδομάδα το ριξε και ράγισε την οθόνη. Που της λεω να απευθυνθεί τωρα γιατι εγω πάντα προσεχα και απ τα 16 μου που πρωτοπηρα κινητο, μέχρι τα 32 που εφτασα, ουτε χρειάστηκε ποτέ να ασχοληθώ με σέρβις κτλ. Σε αυτη την Infoquest να της πω; Πειράζει που το ειχα αγορασμένο απο Σκρουτζομαγαζο; Στάλθηκε από το HRY-LX1T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό σκρουτζομάγαζο αγορά δε στο δέχεται η infoqest. Κι επίσης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην σου βάλουν γνήσια οθόνη αν το πας στο μαγαζί που υπό αγόρασες όπως σε εμένα ένα Redmi note 6 που μου έβαλαν μια άθλια σκοτεινή οθόνη μη γνήσια και το έδωσα τσάμπα μετά δε το άντεχα.... Το κακό της μη αγοράς απ την infoqest στην Ελλάδα.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Από σκρουτζομάγαζο αγορά δε στο δέχεται η infoqest. Κι επίσης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην σου βάλουν γνήσια οθόνη αν το πας στο μαγαζί που υπό αγόρασες όπως σε εμένα ένα Redmi note 6 που μου έβαλαν μια άθλια σκοτεινή οθόνη μη γνήσια και το έδωσα τσάμπα μετά δε το άντεχα.... Το κακό της μη αγοράς απ την infoqest στην Ελλάδα.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα την ενημερώσω κι ας κανει ο,τι νομιζει. Σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το HRY-LX1T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 δεν μας βλέπω κάπου και ανησυχώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 δεν μας βλέπω κάπου και ανησυχώ. Εδω εχει δυο φορες το mi max 2 που λογικα ειναι λαθος και τι θα παρει το 2 και δεν θα παρει το 3 https://www.fonearena.com/blog/295294/miui-11-supported-devices-roll-out-date.html Εκτος και αν θελουν να μας κανουν καμια εκπληξη με Android 10 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 τελικά η φώτο που έβαλα είναι μόνο για Ινδία. έβαλαν * στο ποστ στο fb τους γιατί έγινε λίγο χαμουλης από ερωτήσεις γιατί λείπουμε εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Εγώ μας βλέπω εκτός λίστας αυτή που έχεις βάλει το link δεν υπαρχει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Δεν παρακολουθείς την πλοκή γενικότερα..... Έχω γράψει τις απόψεις μου στο κεντρικό θέμα https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D480858&share_tid=480858&share_fid=4676&share_type=t&link_source=app Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εχω διαβασει το κεντρικο θεμα εχω γραψει και εκει αλλα τι μου εχει διαφυγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Νομίζω ότι υπάρχει CN rom με miui 11 σε pie για το max 3 , οπότε δεν βλέπω το λόγω να μην βγει global. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Υπάρχει η China stable βασισμένη στο pie 9 δυστυχώς, δεν μας πάνε παρακατω Έβαλε κάποιος την rom? Σίγουρα σύντομα θα ετοιμάσουν και την global stable Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Μια αναβάθμιση παίρνουν αφού βγήκε με 8.1 λογικό να μείνουμε στην 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 :rolleyes: Device: Mi Max 3 Codename: nitrogen Android: 9.0 Type: Recovery Channel: Global Stable Version: V11.0.5.0.PEDMIXM Download: https://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PEDMIXM/miui_MIMAX3Global_V11.0.5.0.PEDMIXM_ae8bbd6a55_9.0.zip MD5: ae8bbd6a553ccceffd84742c28db97b7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Σήμερα είναι ημέρα αναβάθμισης ,μετά το poco και το max 3 ...yes Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts