Jump to content

Xiaomi Mi Max 3

ioannina20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει βάλει κανείς το You tube vanced ?Προσπάθησα και μου κολλάει Στο registration
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

έχει βάλει κανείς το You tube vanced ?Προσπάθησα και μου κολλάει Στο registration

Στο ποιο; Δεν μπορείς να βάλεις google account στο Youtube vanced. Βάζεις το apk και τέλος. Θέλει root και τα σχετικά (ή δεν θυμάμαι τι ακριβώς) για να μπορείς να κάνεις login.

Btw δεν θυμάμαι να έκανα κανένα registration

Vanced 14.21.54

MigroG 0.2.6.17455

Δουλεύει μια χαρά σε εμένα

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χωρίς Root

Παιδιά από που ψωνίζουμε άφοβα? Για global πάντα.
Από Banggood έχουμε αγοράσει αρκετοί από εδώ όλα καλά κ αν βρεις και κανένα κουπόνι θα σου έρθει και φθηνότερα…

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση αν και δεν εχω καρτα μεσα sd γιατι οταν παταω ενγραφη σε 4Κ γραφει μονο 8 λεπτα και οχι οσο εχει χωρο;; αυτη η επιλογη δεν εχω δει να αλαζει απο καπου.;;:rolleyes:

Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση αν και δεν εχω καρτα μεσα sd γιατι οταν παταω ενγραφη σε 4Κ γραφει μονο 8 λεπτα και οχι οσο εχει χωρο;; αυτη η επιλογη δεν εχω δει να αλαζει απο καπου.;;:rolleyes:
Πόσα gb έχεις ελεύθερα στον εσωτερικό χώρο;

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρα πολα αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.......οταν κατεβασα την ανάλυση στα 1080p εγραψε κανα μισάωρο εχει κανει καταγραφή κανεις οτιδηποτε σε 4κ κραταει μονο 8 λεπτα.

• 3 weeks later...
Μαλλον μεσα Οκτωβρίου θα πάρουμε Miui11 https://t.me/techindeep/2911

Ναι και εγώ το είχα διαβάσει κάπου.ευχαριστα τα νέα

salonika city :thanks:

Μακάρι

Αν και έχω τώρα το Mi9 128αρι (infoqest) μου λείπει το Max 3 που έδωσα.

Κι όσο για την χαζό δικαιολογία ότι μεγάλωσαν οι οθόνες των mainstream κινητών γιαυτό δε βγάζουν Max 4 να πω πως Οκ καλή η 6.4 του Mi9 αλλά Max 2 ή 3 ΔΕΝ είναι.

Για να μην μιλήσω για μπαταρία κλπ

Ευτυχώς αυτό που έχω δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως πολλά κορυφαία κινητά ή όπως το Mi8 που το είχα κι αυτό.

Γιαυτό μακάρι να ξανά βγάλουν και γρήγορα τη συνέχεια της σειράς

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πουλησα το mi max 3 σε μια φίλη και πριν κλείσει βδομάδα το ριξε και ράγισε την οθόνη. Που της λεω να απευθυνθεί τωρα γιατι εγω πάντα προσεχα και απ τα 16 μου που πρωτοπηρα κινητο, μέχρι τα 32 που εφτασα, ουτε χρειάστηκε ποτέ να ασχοληθώ με σέρβις κτλ. Σε αυτη την Infoquest να της πω; Πειράζει που το ειχα αγορασμένο απο Σκρουτζομαγαζο;

Στάλθηκε από το HRY-LX1T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πουλησα το mi max 3 σε μια φίλη και πριν κλείσει βδομάδα το ριξε και ράγισε την οθόνη. Που της λεω να απευθυνθεί τωρα γιατι εγω πάντα προσεχα και απ τα 16 μου που πρωτοπηρα κινητο, μέχρι τα 32 που εφτασα, ουτε χρειάστηκε ποτέ να ασχοληθώ με σέρβις κτλ. Σε αυτη την Infoquest να της πω; Πειράζει που το ειχα αγορασμένο απο Σκρουτζομαγαζο;

Από σκρουτζομάγαζο αγορά δε στο δέχεται η infoqest.

Κι επίσης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην σου βάλουν γνήσια οθόνη αν το πας στο μαγαζί που υπό αγόρασες όπως σε εμένα ένα Redmi note 6 που μου έβαλαν μια άθλια σκοτεινή οθόνη μη γνήσια και το έδωσα τσάμπα μετά δε το άντεχα....

Το κακό της μη αγοράς απ την infoqest στην Ελλάδα..

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Από σκρουτζομάγαζο αγορά δε στο δέχεται η infoqest.

Κι επίσης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην σου βάλουν γνήσια οθόνη αν το πας στο μαγαζί που υπό αγόρασες όπως σε εμένα ένα Redmi note 6 που μου έβαλαν μια άθλια σκοτεινή οθόνη μη γνήσια και το έδωσα τσάμπα μετά δε το άντεχα....

Το κακό της μη αγοράς απ την infoqest στην Ελλάδα..

Θα την ενημερώσω κι ας κανει ο,τι νομιζει. Σε ευχαριστώ πολύ!

3457b9e4b528138ae71d312c54899229.jpg

δεν μας βλέπω κάπου και ανησυχώ.

Εδω εχει δυο φορες το mi max 2 που λογικα ειναι λαθος και τι θα παρει το 2 και δεν θα παρει το 3

https://www.fonearena.com/blog/295294/miui-11-supported-devices-roll-out-date.html

Εκτος και αν θελουν να μας κανουν καμια εκπληξη με Android 10 :p

τελικά η φώτο που έβαλα είναι μόνο για Ινδία. έβαλαν * στο ποστ στο fb τους γιατί έγινε λίγο χαμουλης από ερωτήσεις γιατί λείπουμε εμείς.

Δεν παρακολουθείς την πλοκή γενικότερα..... Έχω γράψει τις απόψεις μου στο κεντρικό θέμα https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D480858&share_tid=480858&share_fid=4676&share_type=t&link_source=app

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το εχω διαβασει το κεντρικο θεμα εχω γραψει και εκει αλλα τι μου εχει διαφυγει;

Νομίζω ότι υπάρχει CN rom με miui 11 σε pie για το max 3 , οπότε δεν βλέπω το λόγω να μην βγει global.
Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

Υπάρχει η China stable βασισμένη στο pie 9 δυστυχώς, δεν μας πάνε παρακατω

Έβαλε κάποιος την rom?

Σίγουρα σύντομα θα ετοιμάσουν και την global stable

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

:rolleyes:

Device: Mi Max 3

Codename: nitrogen

Android: 9.0

Type: Recovery

Channel: Global Stable

Version: V11.0.5.0.PEDMIXM

Download: https://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PEDMIXM/miui_MIMAX3Global_V11.0.5.0.PEDMIXM_ae8bbd6a55_9.0.zip

MD5: ae8bbd6a553ccceffd84742c28db97b7