LLLEFTERIS Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τοτε πρεπει να περασεις την Αγγλοκινεζικη η καλυτερα αν μπορεις να τους το στειλεις πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenaf Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Να το στείλω πίσω είναι δυσκολο.. Επειδή είμαι λίγο άσχετη με xiaomi (πρώτη φορά πηρα..) πώς θα περάσω την κινεζικη?μετά θα μπορώ να βάλω global Rom ,την κανονική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Δεν είναι global version. Μόνο global Rom .. Αν επιτρέπεται από ποιο μαγαζί αγόρασες και σου στείλανε global rom? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Να πληρωσω 100+ επειδη θα εχω δυο χρονια αντι για ενα με τιποτα. Δειτε το ιστορικο της info με τα προηγουμενα κινητα που πουλουσε δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει τουλαχιστον 100 ευρω πανω απο την τιμη που το βρισκουμε απο Κινα. Συν οτι μερικα μαγαζια στο skroutz δινουν 2 χρονια οποτε δεν μπλεκεις καθολου με κινα. οχι ακριβός εχεις 2 χρόνια άμεσης εξυπηρέτησης αντί για 1 χρόνο υποτιθέμενης εγγύησης στην οποία με τα έξοδα σου πρέπει να πάει συσκευή πίσω (1 μήνας) μέχρι να δουν τι γινεται κλπ και να γυρίσει άλλος ένας μήνας το να μείνεις τόσο καιρό χωρίς το κινητό και να ασχολείσαι με το στείλε πάρε κλπ = δεν έχεις εγγύηση + στο skrutz οσα δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ακριβός το ίδιο γινεται ότι αφορά xiaomi απλά αντί για σένα το κατάστημα στέλνει την συσκευή πίσω (το ίδιο πράγμα στην πράξη μένεις ένα κάρο βδομάδες (μήνες) χωρίς συσκευή έτσι έχουμε 2 χρόνια vs τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenaf Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Το πήρα από alliexpress.. έχει global 9.6 σταθερή 9.6.4.0 OEDMIFD Μόλις διάβασα ότι η συγκεκριμένη rom είναι fake.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Το πήρα από alliexpress.. έχει global 9.6 σταθερή 9.6.4.0 OEDMIFD Μόλις διάβασα ότι η συγκεκριμένη rom είναι fake..Οπότε έχεις την κινέζικη έκδοση με την global rom, πρέπει να βάλεις την Άγγλο-κινεζικη rom και να παραμείνεις σε αυτήν για να μην έχεις θέματα μελλοντικά, αλλά δεν θα έχεις Ελληνικά. Διάβασε το νήμα από την αρχή για να καταλάβεις τι γίνεται με την κινέζικη έκδοση και την global. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenaf Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Αν ήξερα θα το έπαιρνα από εδω..ίδια τιμή μου βγήκε στην τελική! Αν βάλω την κινεζική δεν θα μπορέσω μετά να βάλω global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 οχι ακριβός εχεις 2 χρόνια άμεσης εξυπηρέτησης αντί για 1 χρόνο υποτιθέμενης εγγύησης στην οποία με τα έξοδα σου πρέπει να πάει συσκευή πίσω (1 μήνας) μέχρι να δουν τι γινεται κλπ και να γυρίσει άλλος ένας μήνας το να μείνεις τόσο καιρό χωρίς το κινητό και να ασχολείσαι με το στείλε πάρε κλπ = δεν έχεις εγγύηση + στο skrutz οσα δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ακριβός το ίδιο γινεται ότι αφορά xiaomi απλά αντί για σένα το κατάστημα στέλνει την συσκευή πίσω (το ίδιο πράγμα στην πράξη μένεις ένα κάρο βδομάδες (μήνες) χωρίς συσκευή έτσι έχουμε 2 χρόνια vs τίποτα Προτιμω να μεινω 2 μηνες χωρις κινητο ΑΝ παθει βλαβη συν τα εξοδα να το στειλω παρα να πληρωσω 100+ ευρω Αυτο αν το παρω απο Κινα γιατι αν το παρω απο μαγαζι εδω θα πληρωσει αυτο να το στειλει. Τωρα για τα δυο χρονια αμεσης εξυπηρετησης δεν ξερω ποσο αμεσα ειναι γιατι φιλου το RN4 απο Κωτσοβολο εκαναν 26 μερες να του το επισκευασουν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ήξερα θα το έπαιρνα από εδω..ίδια τιμή μου βγήκε στην τελική! Αν βάλω την κινεζική δεν θα μπορέσω μετά να βάλω global? Οχι πλεον. Μιλα με τον πωλητη μηπως και το στειλεις πισω αν και απο Ali χλωμο το κοβω η δεν ξερω αν το πληρωσες με paypal μηπως το βγαλεις προβληματικο. Παιρνει paypal το Ali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τα Banggood & Gearbest δεν τα γνωρίζεις? Το τελευταίο διάστημα και τα 2 έχουν την global version σε πολύ καλές τιμές Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από Banggood το παρήγγειλα και εγώ και αναμένω... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenaf Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παίρνει αλλά εγώ το πλήρωσα με καρτα..έστειλα μήνυμα στους Κινέζους και περιμένω απάντηση. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παίρνει αλλά εγώ το πλήρωσα με καρτα..έστειλα μήνυμα στους Κινέζους και περιμένω απάντηση. .Το βλέπω λίγο δύσκολο να βγάλεις άκρη με τον Κινέζο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Αν δεν σε πειράζουν τα αγγλικά, του βάζεις την κινέζικη έκδοση και το κρατάς. Κάποιος στην αρχή του νήματος το έκανε και το τηλέφωνο μετά δουλεύει μια χαρά. Μπορείς να ρωτήσεις αν μπορεί να σε βοηθήσει για τα βήματα. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Προτιμω να μεινω 2 μηνες χωρις κινητο ΑΝ παθει βλαβη συν τα εξοδα να το στειλω παρα να πληρωσω 100+ ευρω Αυτο αν το παρω απο Κινα γιατι αν το παρω απο μαγαζι εδω θα πληρωσει αυτο να το στειλει. Τωρα για τα δυο χρονια αμεσης εξυπηρετησης δεν ξερω ποσο αμεσα ειναι γιατι φιλου το RN4 απο Κωτσοβολο εκαναν 26 μερες να του το επισκευασουν. ε προφανώς για σένα κινητό δεν είναι εργαλείο ούτε κάτι το σημαντικό σε μένα όταν χάλασε το s7 edge ήταν να γίνει σε 4 μέρες άργησε επειδή δεν είχαν πλακέτα και το έκαναν σε 10 μέρες, μέχρι τότε πήρα άλλη συσκευή και όταν το έφτιαξαν το πούλησα... έτσι για μένα είναι το παν να επισκευαστεί εντός ελάχιστον ημερών όταν χαλάσει (και δεν είμαι μοναδικός) + ότι αφορά την xiaomi δεν το στελνεις στο μαγαζί που το αγόρασες (μιλάω για επίσημα) καθώς έτσι τραβάει χαλαρά 2 ωβδομαδες παραπάνω λόγο του καταστήματος) αλλά το στέλνεις κατευθείαν στο infoquest δεν σε κατακρίνω απλά προφανώς άλλες προτεραιότητες έχεις εσυ (προφανώς οικονομικό ) άλλες προτεραιότητες έχω εγώ (άμεση εξυπηρέτηση ) για μένα χίλιες φορές να πάρω άλλη συσκευή και να σεταρω ξανα εταιρικές εφαρμογές τα mail κλπ παρα να σέρνομαι δεξιά και αριστερά 2 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Μια χαρά είναι αλλά περίμενα κάτι καλύτερο σε κάμερα και όχι τον 636 ρε παιδιά..έλεος δηλαδή..χάθηκε ο 660 η 670..625 και 636 είναι από την εποχή της ποτοαπαγορευσης...άντε με.της τσιγκουνιες της η Xiaomi..120 μοντέλα με τον 625 και το ίδιο πάει να κάνει και με τον 636 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenaf Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Το βλέπω λίγο δύσκολο να βγάλεις άκρη με τον Κινέζο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Αν δεν σε πειράζουν τα αγγλικά, του βάζεις την κινέζικη έκδοση και το κρατάς. Κάποιος στην αρχή του νήματος το έκανε και το τηλέφωνο μετά δουλεύει μια χαρά. Μπορείς να ρωτήσεις αν μπορεί να σε βοηθήσει για τα βήματα. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Ναι αυτό θα κανω. Θα περιμένω να μου απαντήσουν πρώτα και αν πουν όχι θα βάλω την κινέζικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Μια χαρά είναι αλλά περίμενα κάτι καλύτερο σε κάμερα και όχι τον 636 ρε παιδιά..έλεος δηλαδή..χάθηκε ο 660 η 670..625 και 636 είναι από την εποχή της ποτοαπαγορευσης...άντε με.της τσιγκουνιες της η Xiaomi..120 μοντέλα με τον 625 και το ίδιο πάει να κάνει και με τον 636 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 270 ευρω.. ξερεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 ε προφανώς για σένα κινητό δεν είναι εργαλείο ούτε κάτι το σημαντικό σε μένα όταν χάλασε το s7 edge ήταν να γίνει σε 4 μέρες άργησε επειδή δεν είχαν πλακέτα και το έκαναν σε 10 μέρες, μέχρι τότε πήρα άλλη συσκευή και όταν το έφτιαξαν το πούλησα... έτσι για μένα είναι το παν να επισκευαστεί εντός ελάχιστον ημερών όταν χαλάσει (και δεν είμαι μοναδικός) + ότι αφορά την xiaomi δεν το στελνεις στο μαγαζί που το αγόρασες (μιλάω για επίσημα) καθώς έτσι τραβάει χαλαρά 2 ωβδομαδες παραπάνω λόγο του καταστήματος) αλλά το στέλνεις κατευθείαν στο infoquest δεν σε κατακρίνω απλά προφανώς άλλες προτεραιότητες έχεις εσυ (προφανώς οικονομικό ) άλλες προτεραιότητες έχω εγώ (άμεση εξυπηρέτηση ) για μένα χίλιες φορές να πάρω άλλη συσκευή και να σεταρω ξανα εταιρικές εφαρμογές τα mail κλπ παρα να σέρνομαι δεξιά και αριστερά 2 μηνες Infoquest το πηγε. ΑΝ μου χαλασει βρισκω και εγω συσκευη να κανω την δουλεια μου. Αν ειχα οικονομικο προβλημα δεν θα ειχα παρει Sony A6500 +Sony 18-105/f4 για φωτογραφιες και βιντεο θα παλευα με Gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Πότε θα βγει MIUI 10 Global και σε εμάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Infoquest το πηγε. ΑΝ μου χαλασει βρισκω και εγω συσκευη να κανω την δουλεια μου. Αν ειχα οικονομικο προβλημα δεν θα ειχα παρει Sony A6500 +Sony 18-105/f4 για φωτογραφιες και βιντεο θα παλευα με Gcam αν η info αργεί τόσο απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις xiaomi αργή επισκευή εντός εγγύησης = καμία εγγύηση καλά πολλούς ξέρω που έχουν δώσει για χίλια δύο τεραστία ποσά και για κινητό δεν δίνουν μια και προσπαθούν από κίνα με φλασαρισματα κλπ (καθαρά και μόνο να μην δώσουν παραπάνω φράγκο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παντως και η Panasonic τα ζωα μου αργα ειναι εκαναν σχεδον δυο μηνες να μου αλλαξουν οθονη στην 65αρα 4k 3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Ισχύει ότι τζαμάκι εξεχει πιο πάνω απο τα bezels του κινητου? Ειναι αισθητη η διαφορα? Ερωτηση σε ολους τους κατοχους. Ετοιμαζομαι για το max 3 ή διαφορετικα για το Honor 8 max 7,12 ιντσων που λενε οτι και αυτο ειναι σουπερ εργαλειο. Προσοχη!!! Δεν τρολλαρω... Ευχαριστω. Το βίντεο του huawei είναι για κλωτσιές....πληροφοριακά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Ισχύει ότι τζαμάκι εξεχει πιο πάνω απο τα bezels του κινητου? Έχοντας δει ΟΛΑ τα βίντεο του κινητού στο ίντερνετ, κάπου πήρε το μάτι μου ότι πράγματι εξέχει το τζαμί της οθόνης, και ο λόγος είναι ότι από κάτω υπάρχει ένα πολύ λεπτό στρώμα πλαστικού για να απορροφώνται οι δυνάμεις σε ενδεχόμενη πτώση. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenaf Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Έχει εδώ οδηγίες https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=77620525&postcount=439 Κάποια επιπλέον πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις που δεν αναφέρονται στον παραπάνω οδηγό: Το τηλέφωνο θα το συνδέσεις σε USB 2 θύρα, όχι σε USB 3 με μπλε χρώμα. Όταν θα αποσυμπιέσεις την rom στον σκληρό σου, πρόσεξε η διαδρομή που είναι αποσυμπιεσμένη η rom να μην έχει κενά ή ελληνικούς χαρακτήρες. Στο 7ο βήμα του οδηγού λέει να επιλέξεις "Clean and lock", αυτό είναι απαραίτητο μόνο εάν σκοπεύεις να ξανά περάσεις την global rom αργότερα, εάν σκοπεύεις να μείνεις με την κινέζικη μπορείς να επιλέξεις και το "Clean All" ώστε να μείνει ξεκλείδωτος ο bootloader. Δεν έχει αλλά είναι υπόθεση 5 λεπτών να το περάσεις. Διάβασα τον οδηγό και μου φαίνεται εύκολο γενικά απλά δεν κατάλαβα το βήμα 3 που λέει : Now that*Developer*Options are unlocked, find them in your settings and turn on the top most 3*USBoptions. Turn off the 4th*USB*option (4th*USB*option from the top)... Τι εννοεί? Επίσης είναι καλύτερα να κλειδώσω το bootloader?όταν βγει η official global θα ήθελα να την περασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Το max 3 θα παιξει σιγουρα πανω απο το redmi note 5 64 gb και ισως πανω και απο το α2. Η τιμη του πρωτου ηταν 265 ευρω και του δευτερου 329. Στην καλυτερη περιπτωση το μαξ θα εχει 299(δεν το πιστευω) και στη χειροτερη 349 ευρω. Σορυ, αλλα οταν το φερνεις απο Κινα με 210 ευρω, αδιαφορω παντελως για την εγγυηση. Παιρνω 2 μαξ στην τελικη. Για να μην πω οτι παιρνω μαχ 3 και ενα φθηνοτερο τυπου redmi note 6 pro 32gb, mi a2 lite, redmi s2 με τα ιδια λεφτα που θα επαιρνα απο info μονο το μαξ. Κι εχω τη ρεζερβα μου ΑΝ χρειαστει κατι το μαξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Διάβασα τον οδηγό και μου φαίνεται εύκολο γενικά απλά δεν κατάλαβα το βήμα 3 που λέει : Now that*Developer*Options are unlocked, find them in your settings and turn on the top most 3*USBoptions. Turn off the 4th*USB*option (4th*USB*option from the top)... Τι εννοεί? Επίσης είναι καλύτερα να κλειδώσω το bootloader?όταν βγει η official global θα ήθελα να την περασω.. Αν και το θεωρω περιττό το συγκεκριμένο βημα, μάλλον εννοεί τα USB Debugging, Install via USB, USB Debugging (Security settings) και το 4ο είναι το Verify apps over USB. Ναι πρέπει να κλειδώσεις τον bootloader με την κινέζικη rom και μετά να κάνεις αιτημα για ξεκλείδωμα ώστε να αποκτήσει δικαίωμα ξεκλειδώματος ο λογαριασμος σου για την συσκευή που έχεις. Μετά περνάς global και το αφηνεις ξεκλειδωτο. Επίσης μόλις περασεις την κινεζικη 9.6.11.0 καλύτερα απενεργοποίησε τα αυτόματα updates γιατι οι πιο καινουριες κινεζικες rom έχουν το antirollback ενεργοποιημένο, εάν κάνεις update και αποκτήσει antirollback η συσκευή σου μετα θα πρέπει να περιμένεις να βγει global rom με antirollback για να μπορεσεις να την περασεις. Επίσης εάν θες ριξε μια ματιά σε αυτο το thread από το xiaomi-miui.gr για να πάρεις μια ιδέα για το τι παιζει γενικά https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32874-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΠΟΥ-ΠΡΕΠΕΙ-ΝΑ-ΚΑΝΟΥΜΕ-ΑΝ-ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ-ΤΟ-Μi-8-ΜΕ-ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ-BOOTLOADER/?pageNo=1 Το συγκεκριμένο είναι για το Mi8 αλλά και για το Mi Max 3 πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenaf Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Αν και το θεωρω περιττό το συγκεκριμένο βημα, μάλλον εννοεί τα USB Debugging, Install via USB, USB Debugging (Security settings) και το 4ο είναι το Verify apps over USB. Ναι πρέπει να κλειδώσεις τον bootloader με την κινέζικη rom και μετά να κάνεις αιτημα για ξεκλείδωμα ώστε να αποκτήσει δικαίωμα ξεκλειδώματος ο λογαριασμος σου για την συσκευή που έχεις. Μετά περνάς global και το αφηνεις ξεκλειδωτο. Επίσης μόλις περασεις την κινεζικη 9.6.11.0 καλύτερα απενεργοποίησε τα αυτόματα updates γιατι οι πιο καινουριες κινεζικες rom έχουν το antirollback ενεργοποιημένο, εάν κάνεις update και αποκτήσει antirollback η συσκευή σου μετα θα πρέπει να περιμένεις να βγει global rom με antirollback για να μπορεσεις να την περασεις. Επίσης εάν θες ριξε μια ματιά σε αυτο το thread από το xiaomi-miui.gr για να πάρεις μια ιδέα για το τι παιζει γενικά https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32874-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΠΟΥ-ΠΡΕΠΕΙ-ΝΑ-ΚΑΝΟΥΜΕ-ΑΝ-ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ-ΤΟ-Μi-8-ΜΕ-ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ-BOOTLOADER/?pageNo=1 Το συγκεκριμένο είναι για το Mi8 αλλά και για το Mi Max 3 πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν. μέχρι εδώ καλα καταλαβαίνω. στο βήμα 9 όμως τι εννοεί με το wifi? να μην εχει κωδικό? εγώ αυτό που έχω στο σπίτι είναι με κωδικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts