woudoulis Δημ. June 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Οσες φορές παίρνω στον ΟΤΕ του Νέου κόσμου δεν το σηκώνουν και γυρίζει η γραμμή στο αρχικό μήνυμα ...... Να ρωτήσω κάτι , αφού μου κόψανε το τηλέφωνο και κατήργησα τη γραμμή είναι λογικό μόλις σηκώνω το ακουστικό να ακούω τουτ τουτ γρήγορο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Το σταθερό δεν θα το έκοβα σε καμία περίπτωση. Ειδικά εδώ που είμαι τώρα (Ηγουμενίτσα) είναι απολύτως απαραίτητο γιατί κάνω συνέχεια υπεραστικά (με Tellas My Greece) και έχω και adsl. Και να με κάλυπτε Vivodi και Telepassport πάλι ΟΤΕ θα έβαζα (ειδικά Telepassport δεν θα έβαζα ούτε με σφαίρες) . Μπορεί ο ΟΤΕ να είναι φαρμακείο κ.λ.π. αλλά την αξιοπιστία του και την ποιότητα επικοινωνίας αυτή την στιγμή δεν την έχει ούτε η Vivodi, ούτε η Telepassport... Αν ήμουν μόνο με το κινητό θα ερχόταν σίγουρα κανένα 200άρι ευρώ τον μήνα. Αν όμως κάποιος καλύπτεται από το κινητό (δηλαδή παίρνει ελάχιστα τηλέφωνα και δεν θέλει internet) τότε δεν υπάρχει λόγος για σταθερό. Άμα όμως θέλει κάποιος να σε πάρει και να μιλήσετε ώρες τότε η μόνη λύση είναι το σταθερό :) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Θα διαφωνήσω! Εχει αποδειχθεί και σε προηγούμενα posts πόσα προβλήματα έχει δημιουργήσει ο ΟΤΕ στον κόσμο. Θα ξαναναφέρω οτι στα καλά καθούμενα είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο 3 μέρες. :mad: :mad: Και οταν μου διορθώσαν την βλάβη ο ...αξιόπιστος ΟΤΕ μου είχε βγάλει την προεπιλογή μου και είχε ακυρώσει την αναμονή. Θές να ανοίξουμε θεμα "αναξιοπιστία ΟΤΕ"; Ξέρεις τι θα γίνει :lol: Φίλε dimangelid TelePassport ειδικά ούτε με σφαίρες;; Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Να μην την πάς σαν εταιρία το δέχομαι. Δεν είσαι ο μόνος... :shifty: Αν ομως έχεις απόδειξη οτι η VoIP της είναι προβληματική πές το εδώ! Εγω δεν ξέρω ούτε ένα πελάτη με πρόβλημα επικοινωνίας. Με εξαίρεση οτι δεν μπορεί να λάβει κλήσεις απο κινητό q-telecom :( Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Θα συμφωνίσω με τον telePS. Ωραίες οι διαφημίσεις του πρώην μονοπωλιακού οργανισμού στις οποίες οι πρωταγωνιστές διαλέγουν πΟΤΕ "για την ποιότητα και την αξιοπιστία του",αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα πολλές φορές διαφέρει.Παράδειγμα αποτελούν τα πολλά παραδείγματα χρηστών του forum περί κακής εξυπηρέτησης,βλαβών δικτύου και άλλων ευτραπελων περί χρεώσεων. Ότι υπάρχει ένα εμφανές κύμα δυσαρέσκειας σε πολύ κόσμο(και γω μέσα) για τον πΟΤΕ μας, είναι γνωστό.Βέβαια ανάλογα φαινόμενα(εξυπηρέτηση κτλ) παρατηρούνται και στους εναλλακτικούς παρόχους,πράγμα επίσης κατακριτέο. Τώρα σχετικά με την αναφορά για TelePassport και Vivodi. Δεν καταλαβαίνω γιατί με απόλυτο τρόπο να υποστηρίζει κάποιος ότι σε ποιότητα και αξιοπιστία, κανείς δεν φτάνει τον ΟΤΕ.Άλλη τεχνολογία χρησιμοποιεί ο οτε και άλλην οι υπόλοιποι;Ή μήπως δεν υπάρχουν άξια στελέχη εκτός ΟΤΕ? Όπως και να'χει, όσο περνάει ο καιρός και επενδύουν οι εναλλακτικοί σε δίκτυο-υποδομές,τόσο θα ανεξαρτητοποιούνται παρέχοντας περισσότερες και καλύτερες υπηρεσείες.Και είναι θετικό νομίζω (στο μέλλον)να μπορεί ο καθένας να διαλέξει σε ποια εταιρεία θα είναι απ' ευθείας συνδρομητής.Όταν ενταθεί ο ανταγωνισμός για τους απ' ευθείας πελάτες(full LLU), ο μόνος κερδισμένος θα είναι ο Έλληνας καταναλωτής. Φιλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Κάνοντας μια βόλτα στο φόρουμ θα βρεις πάρα μα πάρα πολλους δυσαρεστημένυς με τη Vivodi.... Επίσης θα βρεις διαμαρτυρίες και για την telepassport (ειδικά με την εισαγωγή του απαράδεκτου ρυθμού χρέωσης στα κινητά) Ο dimangelid έχει δίκιο: Προς το παρόν (και μέχρι οι εναλλακτικοί να αναπτύξουν σοβαρό δίκτυο που θα καλύπτει κομμάτι σοβαρό του πληθυσμού συμπληρώνω εγώ) ούτε εγώ θα μεταπηδούσα σε κάποιον άλλο πλην ΟΤΕ(εννοώ πλήρως)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Μιλάμε πάντα για απ'ευθείας πελάτες. Το ότι η Vivodi δεν φρόντισε να αναβαθμίσει το δίκτυό της προτού μπουκώσει και αντιμετώπισαν αποκλίσεις στην ποιότητα οι συνδρομητές της,θα με βρεις σύμφωνο(είπα και πριν ότι τέτοια φαινόμενα είναι κατακριτέα :mad: ).Βέβαια τώρα με την αναβάθμιση, το πρόβλημα δεν διορθώθηκε?(δεν ξέρω από πρώτο χέρι,ρωτάω). Όσο για την TelePassport,είναι απαράδεκτη :mad: η χρέωση ανά 30'' στο απλό πρόγραμμα ,αλλά στους απευθείας πελάτες με S-DSL υπάρχει ελάχιστη 30'' και μετά ανά δευτερόλεπτο(σύμφωνα με το site). Στο μέλλον(όπως προείπα), όταν οι εναλλακτικοί αναπτύξουν ευρύ δίκτυο,αναφορικά με την κάλυψη,θα μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να έχει επιλογή παρόχου.Αλλά αν τώρα κάποιος ήδη καλύπτεται απο το υποτυπώδες(σχετικά με τον ΟΤΕ) δίκτυο αλλης εταιρείας,γιατί να μην σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει? Τώρα κάποιος μπορεί να είναι δύσπιστος(για απ'ευθείας πελάτης): για TelePassport επειδή πριν 1-2 χρόνια είχε μπουκωμένο το δίκτυο της (νομίζω όχι τώρα) ή για Vivodi λόγω του πρόσφατου προβλήματος.Αλλά αντίστοιχη δυσπιστία υπάρχει (νομίζω) απέναντι στον ΟΤΕ όσον αφορά την απλή τηλεφωνία (με χρήση 4-ψήφιου κωδικού ή προεπιλογή) και με αποτέλεσμα την ύπαρξη εκατοντάδων χιλιάδων συνδρομητών στους εναλλακτικούς παροχείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Η Vivodi φαίνεται οτι επενδύει για τα καλά και τα μεγάλα προβλήματα που είχε σιγά σιγά τελειώνουν. Αλλωστε αρκετά αμαυρώθηκε το όνομα της και πιστεύω πως πλέον θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποκαταστήσει την φήμη της. Ισως χρειάζεται λίγος χρόνος για να πειστούμε. Ηδη οι νέες τις τιμές, έκαναν πολλούς να χαμογελάσουν :) Στην TelePassport με sDSL, όπως ειπώθηκε πρίν ο ρυθμός χρέωσης στα κινητά είναι ακριβώς όπως στον ΟΤΕ. Οπότε no-problem. Το θέμα μπουκωμένο δίκτυο δεν τέθηκε ΠΟΤΕ στην τηλεφωνία του sDSL, η ποιότητα κλήσεων σχεδόν άριστη και στα κινητά ΠΑΝΤΑ οι κλήσεις πραγματοποιούνται με διασύνδεση (= αμεση αποκατάσταση κλήσης, εμφάνιση αριθμού) με τιμή το €0,159 Αλλά ακόμα και στο 1787 το θέμα έχει σχεδόν λήξει. Πόσο μάλλον τώρα, αφού απ'οτι ακούγεται την άλλη εβδομάδα ενεργοποιούνται οι 10 νέοι κόμβοι (Πόσοι άραγε θα μπούν στην Αττική :confused: ) και φτάνουν τους 44. Ισως ένα αρνητικό των VoIP είναι οτι με την πτώση ρεύματος, πέφτει και το τηλέφωνο. Αλλα πιστεύω πως και αυτό λύνεται με ένα μικρό UPSακι. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ..κάτσε ρε μάγκα...θα πάρουμε ups επειδή η telepassport....είναι στον κόσμο της? :D Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ..κάτσε ρε μάγκα...θα πάρουμε ups επειδή η telepassport....είναι στον κόσμο της? :D Η Vivodi δίνει UPS; :confused: Με τον τρόπο που το θέτεις έτσι καταλαβαίνω. Δεν νομίζω οτι είναι υποχρεωμένοι να σου δίνουν και UPS. Αλλωστε πόσες φορές πέφτει το ρεύμα; Στο σπίτι μου αν θυμάμαι καλά τελευταία φορά έπεσε πρίν κανα χρόνο για 10 λεπτά... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. June 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Θα μου επιτρέψετε να πω πως ΜΑΚΑΡΙ να μην είναι πια μόνιμοι οι υπάλληλοι στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά να πρέπει να παλέψουν και αυτοί όπως όλοι μας να είναι καλοί στη δουλειά τους για να μη τη χάσουν Από εκεί ξεκινάνε όλα με τον ΟΤΕ και τον κάθε ΟΤΕ Δεν μπορεί να παίρνω συνέχεια στο ΟΤΕ του νέου Κόσμου πχ και να μη το σηκώνουν !!!!! Δε μπορεί να παίρνω το 1520 εξυπηρέτησης καταναλωτών και να χτυπάει και να το σηκώνουν και να το κλείνουν με το χέρι !!!!!!!!!!! για να μη μιλήσουν ή επειδή έχουν δουλειά Αν ήθελα πάλι τηλέφωνο σπίτι θα το έκανα μόνο για να έχω ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Θα μου επιτρέψετε να πω πως ΜΑΚΑΡΙ να μην είναι πια μόνιμοι οι υπάλληλοι στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά να πρέπει να παλέψουν και αυτοί όπως όλοι μας να είναι καλοί στη δουλειά τους για να μη τη χάσουν Από εκεί ξεκινάνε όλα με τον ΟΤΕ και τον κάθε ΟΤΕ Δεν μπορεί να παίρνω συνέχεια στο ΟΤΕ του νέου Κόσμου πχ και να μη το σηκώνουν !!!!! Δε μπορεί να παίρνω το 1520 εξυπηρέτησης καταναλωτών και να χτυπάει και να το σηκώνουν και να το κλείνουν με το χέρι !!!!!!!!!!! για να μη μιλήσουν ή επειδή έχουν δουλειά Αν ήθελα πάλι τηλέφωνο σπίτι θα το έκανα μόνο για να έχω ίντερνετ. Συγνώμη που κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά ας δούμε αντίστοιχες Ιδιωτικές επιχειρήσεις VIVODI έκανα 35 λεπτά στην αναμονή για να με εξυπηρετήση το CC HOL Από τις 11 Μαίου έχω ζητήσει έναν τιμοκατάλογο για την Τηλεφωνική τους κάρτα . Έχω λάβει από το αυτόματο σύστημα e-mail 3 φορές απάντηση ότι το θέμα έχει κλήσει και αλλές τόσες φορές έχω ανοίξει το θέμα ! Απάντηση μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ! Σε αυτές τις υπηρεσίες λές οι Υπάλληλοι να έχουν κάποιου είδους μονιμότητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Kαι εγώ έχω αντίστοιχα παραδείγματα από ιδιωτικές εταιρίες τηλεφωνίας... Στην τελεπασπορτ 3 μήνες για να απαντήσουν σε μαιλ μου. Teleps Η αναγνώριση κλήσεων που λες να υποθέσω ότι ισχύει μόνο για cosmote kai vodafone; Mήπως υπάρχει κάτι νεώτερο για τις χρεώσεις στα κινητά μέσω τετραψήφιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Στην τελεπασπορτ 3 μήνες για να απαντήσουν σε μαιλ μου. Πολύ κακώς κάνανε. :mad: Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είναι αναξιόπιστη στο θέμα της τηλεφωνίας. Αυτό που λές αφορά την εξυπηρέτηση πελατών μέσω e-mail... (Αλήθεια τι τους ζήτησες;) Teleps Η αναγνώριση κλήσεων που λες να υποθέσω ότι ισχύει μόνο για cosmote kai vodafone; Λάθος υποθέτεις! Εμφάνιση υπάρχει προς ΟΛΕΣ τις εταιρίες κινητής :) Mήπως υπάρχει κάτι νεώτερο για τις χρεώσεις στα κινητά μέσω τετραψήφιου; Τι νέο περιμένουμε; :worry: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Τι νέο περιμένουμε; :worry: Να καταλαβουν οτι το telestet weekend ηταν πριν 5-6 χρονια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Να καταλαβουν οτι το telestet weekend ηταν πριν 5-6 χρονια :rolleyes: ...Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μου, δεν καταλαβαίνω :confused: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 ΑΑ!! Μιλάς για τον ρυθμό χρέωσης;; Οχι δεν υπάρχει κάτι νέο. Αλλωστε δεν περιμένουμε νέα. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 ΑΑ!! Μιλάς για τον ρυθμό χρέωσης;; Οχι δεν υπάρχει κάτι νέο. Αλλωστε δεν περιμένουμε νέα. Μακαρι να αλλαξουν γνωμη γιατι πριν 6 χρονια το telestet weekends ειχε χρεωση ανα 30' αλλα μολις 20 δρχ το λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. June 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Εδώ που τα λέμε ............. η Βόνταφον με χρέωνε μηνύματα διπλά επειδή το δίκτυό τους τα είχε παίξει και όσο περίμενα στην αναμονή και περίμενα και περίμενα μου είπανε "εσείς πληρώνετε" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια είναι η λύση ......... όπως έλεγε και η Ρένα Βλαχοπούλου η συγχωρεμένη ..... στο μπαλκόνι και φωνάζω , και για τα υπεραστικά ? ανεβαίνω στη ταράτσα χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts