Jump to content

Φωτογραφίες / Βίντεο με το Huawei P20 PRO

tsiglas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στυλιδα ?? πατριωτάκια ειμαστε….το ονομα Σουφλερης...σιγουρα θα σας λεει κατι...η φωτο είναι απιστευτη παντως …:)

Ναι αμέ πως δε μου λέει! Ποιος σουφλερης απ όλους?

• Απαντήσεις 572
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι! Πες μου ότι είσαι απο Στυλίδα???

Λαμια ειμαι!!!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Λαμια ειμαι!!!!

ειμαστε πατριωτάκια δηλαδή και με σενα...ζητω συγνωμη αδερφε που είχαμε τη μικρη αντιπαραθεση μερικα ποστ πισω...συγγενείς σε Λαμια...Στυλιδα και Αλμυρο Βολου και Αναβρα μαγνησιας. :)

Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry:

Slow motion video

46058082255_38fa90eb07_z.jpgThe stone... (Slow motion) by zananiro, on Flickr

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

ειμαστε πατριωτάκια δηλαδή και με σενα...ζητω συγνωμη αδερφε που είχαμε τη μικρη αντιπαραθεση μερικα ποστ πισω...συγγενείς σε Λαμια...Στυλιδα και Αλμυρο Βολου και Αναβρα μαγνησιας. :)

No problem!!!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Αυτη ειναι φωτο απο το Ρ20 pro;;;;

Στοιχεια μπορεις να μας δωσεις;;;

Γιατι ειναι εκπληκτικη!!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Συμφωνω με τον aenaos 15, φιλαρακι η φωτο είναι ισως από τις καλυτερες εδώ μεσα...λογικα εκανες ληψη με τον μονοχρωμο φακο και επεξεργασια ??
Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry:

Συμφωνω με τον aenaos 15, φιλαρακι η φωτο είναι ισως από τις καλυτερες εδώ μεσα...λογικα εκανες ληψη με τον μονοχρωμο φακο και επεξεργασια ??

Photoshop full.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλημερα σε ολους...δεν εχει κατι το τρομερο βρε παιδια η παραπανω φωτο....ειναι τραβηγμενη με auto και εχει επεξεργασια στο photoshop oπως οι περισσοτερες φωτο μου....Σας βαζω μια,δυό ακομα...

IMG_20190101_115132 by ionikaras2003, on Flickr[/img]

Edited by SAN

Με ολη τη καλη διαθεση φιλε μου αυτες δεν ειναι φωτο (ειδικα η πρωτη ) απο το Ρ20 pro , του photoshop ειναι...

Φιλικα....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Με ολη τη καλη διαθεση φιλε μου αυτες δεν ειναι φωτο (ειδικα η πρωτη ) απο το Ρ20 pro , του photoshop ειναι...

Φιλικα....

Καλησπερα...οπως θα εχεις παρατηρησει σε ολες γραφω απο πανω οτι εχουν επεξεργασια....στο δικο μου ματι ετσι αρεσουν περισσοτερο.....δεκτη και η δικη σου αποψη αλλα γουστα ειναι αυτα......Μηπως οι υπολοιπες οι πιο πολλες δεν ειναι φτιαγμενες??

Δεν διαφωνώ , απλα εγώ έχω άλλη άποψη...

Αν ξέρεις από photoshop , με οποιοδήποτε κινητό θα έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα...

Το κάδρο σου πάντως είναι σωστό...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Δεν νομιζω να λαμβανω μερος σε καποιο διαγωνισμο... την πλακα μου κανω... στις φωτο εχω αυτη την *αποψη.... δεν ειδα να διαμαρτυριθει κανεις, το αντιθετο θα ελεγα.... Πηρα το κινητο γιατι βγαζει αρκετα καλες φωτο τις οποιες μ αρεσει να τις επεξεργαζομαι και το αναφερω σε ολες... Αν δημιουργουν προβλημα ας με ενημερωσει η διαχειριση να τις σβησω

Χαλάρωσε φίλε , δεν σε μαλλωσε κανεις!!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Edit Photoshop....Ξεκινοντας απο την πρωτη που ειναι η original...σε δυο εκδοχες

Undfg5titled-1 by ionikaras2003, on Flickr[/img]

https://farm8.staticflickr.com/7809/46132528565_f3254ccd2a_c.jpg' alt='46132528565_f3254ccd2a_c.jpg'>Un12titled-1 by ionikaras2003, on Flickr[/img]

Edited by SAN

Καλησπερα...οπως θα εχεις παρατηρησει σε ολες γραφω απο πανω οτι εχουν επεξεργασια.

Με ποιο φίλτρο τις επεξεργάζεται στο Photoshop φίλε μου τι ακριβώς κάνεις?Ειναι απλα υπέροχες.

Με ποιο φίλτρο τις επεξεργάζεται στο Photoshop φίλε μου τι ακριβώς κάνεις?Ειναι απλα υπέροχες.

Τι να σου πρωτο πω για το photoshop?...

Ειναι αρκετη διαδικασια για να εχεις το αποτελεσμα.... και φιλτρα και lightroom κλπ.... Αν αφιερωσεις χρονο θα τα βρεις και συ..

Τι να σου πρωτο πω για το photoshop?...

Ειναι αρκετη διαδικασια για να εχεις το αποτελεσμα.... και φιλτρα και lightroom κλπ.... Αν αφιερωσεις χρονο θα τα βρεις και συ..

Τωρα που εβαλες και την πρωτοτυπη , εισαι απολυτα σωατος!!!

Και δεν το λεω για μενα , εγω το κινητο το εχω απο το μαιο και ξερω τι φωτο βγαζει και τι οχι.

Αλλα σκεψου κι εσυ και ολοι μας οτι εδω μπαινουν και παιδια που θελουν να δουν τι φωτο βγαζει το κινητο , για να αποφασισουν αν θα το αποκτησουν η οχι , και βλεπουν καποιες φοβερες φωτο , οι οποιες ομως δεν αντικατοπτριζουν το κινητο αλλα καποιο πανακριβο η οχι , προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας.

Φιλικα παντα.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Kαλησπερα.Υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει και λογοτυπο πχ, το ονομα μου, σε καθε φωτογραφία που τραβαω, αυτόματα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Kαλησπερα.Υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει και λογοτυπο πχ, το ονομα μου, σε καθε φωτογραφία που τραβαω, αυτόματα;

Μονο με προγραμμα. Εγω χρησιμοποιω το προγραμμα των win 10 " ζωγραφικη 3D".

Σου δινει ακομη τη δυνατοτητα να βαλεις τρισδιαστατο το ονομα σου!!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Μονο με προγραμμα. Εγω χρησιμοποιω το προγραμμα των win 10 " ζωγραφικη 3D".

Σου δινει ακομη τη δυνατοτητα να βαλεις τρισδιαστατο το ονομα σου!!!

Υπαρχει στο Google play; Εχει την δυνατοτητα μεσω ρυθμισης να μπαινει κατ ευθειαν λογοτυπο οταν τραβας μία φωτογραφία;:worry:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Υπαρχει στο Google play; Εχει την δυνατοτητα μεσω ρυθμισης να μπαινει κατ ευθειαν λογοτυπο οταν τραβας μία φωτογραφία;:worry:

Μαλλον οχι.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro