Chriskap11 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Στυλιδα ?? πατριωτάκια ειμαστε….το ονομα Σουφλερης...σιγουρα θα σας λεει κατι...η φωτο είναι απιστευτη παντως …:) Ναι αμέ πως δε μου λέει! Ποιος σουφλερης απ όλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Ναι! Πες μου ότι είσαι απο Στυλίδα??? Λαμια ειμαι!!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Λαμια ειμαι!!!! ειμαστε πατριωτάκια δηλαδή και με σενα...ζητω συγνωμη αδερφε που είχαμε τη μικρη αντιπαραθεση μερικα ποστ πισω...συγγενείς σε Λαμια...Στυλιδα και Αλμυρο Βολου και Αναβρα μαγνησιας. :) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Slow motion video The stone... (Slow motion) by zananiro, on Flickr Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 ειμαστε πατριωτάκια δηλαδή και με σενα...ζητω συγνωμη αδερφε που είχαμε τη μικρη αντιπαραθεση μερικα ποστ πισω...συγγενείς σε Λαμια...Στυλιδα και Αλμυρο Βολου και Αναβρα μαγνησιας. :) No problem!!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 https://farm8.staticflickr.com/7862/40031805313_e335a5253b_c.jpg' alt='40031805313_e335a5253b_c.jpg'>51095801_10216241983275385_4502753261115146240_n by ionikaras2003, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτη ειναι φωτο απο το Ρ20 pro;;;; Στοιχεια μπορεις να μας δωσεις;;; Γιατι ειναι εκπληκτικη!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Συμφωνω με τον aenaos 15, φιλαρακι η φωτο είναι ισως από τις καλυτερες εδώ μεσα...λογικα εκανες ληψη με τον μονοχρωμο φακο και επεξεργασια ?? Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Συμφωνω με τον aenaos 15, φιλαρακι η φωτο είναι ισως από τις καλυτερες εδώ μεσα...λογικα εκανες ληψη με τον μονοχρωμο φακο και επεξεργασια ?? Photoshop full. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) Καλημερα σε ολους...δεν εχει κατι το τρομερο βρε παιδια η παραπανω φωτο....ειναι τραβηγμενη με auto και εχει επεξεργασια στο photoshop oπως οι περισσοτερες φωτο μου....Σας βαζω μια,δυό ακομα... IMG_20190101_115132 by ionikaras2003, on Flickr[/img] Edited February 8, 2019 by SAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Με ολη τη καλη διαθεση φιλε μου αυτες δεν ειναι φωτο (ειδικα η πρωτη ) απο το Ρ20 pro , του photoshop ειναι... Φιλικα.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Με ολη τη καλη διαθεση φιλε μου αυτες δεν ειναι φωτο (ειδικα η πρωτη ) απο το Ρ20 pro , του photoshop ειναι... Φιλικα.... Καλησπερα...οπως θα εχεις παρατηρησει σε ολες γραφω απο πανω οτι εχουν επεξεργασια....στο δικο μου ματι ετσι αρεσουν περισσοτερο.....δεκτη και η δικη σου αποψη αλλα γουστα ειναι αυτα......Μηπως οι υπολοιπες οι πιο πολλες δεν ειναι φτιαγμενες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Δεν διαφωνώ , απλα εγώ έχω άλλη άποψη... Αν ξέρεις από photoshop , με οποιοδήποτε κινητό θα έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα... Το κάδρο σου πάντως είναι σωστό... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Δεν νομιζω να λαμβανω μερος σε καποιο διαγωνισμο... την πλακα μου κανω... στις φωτο εχω αυτη την *αποψη.... δεν ειδα να διαμαρτυριθει κανεις, το αντιθετο θα ελεγα.... Πηρα το κινητο γιατι βγαζει αρκετα καλες φωτο τις οποιες μ αρεσει να τις επεξεργαζομαι και το αναφερω σε ολες... Αν δημιουργουν προβλημα ας με ενημερωσει η διαχειριση να τις σβησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Χαλάρωσε φίλε , δεν σε μαλλωσε κανεις!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 (edited) Edit Photoshop....Ξεκινοντας απο την πρωτη που ειναι η original...σε δυο εκδοχες Undfg5titled-1 by ionikaras2003, on Flickr[/img] https://farm8.staticflickr.com/7809/46132528565_f3254ccd2a_c.jpg' alt='46132528565_f3254ccd2a_c.jpg'>Un12titled-1 by ionikaras2003, on Flickr[/img] Edited February 10, 2019 by SAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Καλησπερα...οπως θα εχεις παρατηρησει σε ολες γραφω απο πανω οτι εχουν επεξεργασια. Με ποιο φίλτρο τις επεξεργάζεται στο Photoshop φίλε μου τι ακριβώς κάνεις?Ειναι απλα υπέροχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Με ποιο φίλτρο τις επεξεργάζεται στο Photoshop φίλε μου τι ακριβώς κάνεις?Ειναι απλα υπέροχες. Τι να σου πρωτο πω για το photoshop?... Ειναι αρκετη διαδικασια για να εχεις το αποτελεσμα.... και φιλτρα και lightroom κλπ.... Αν αφιερωσεις χρονο θα τα βρεις και συ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Τι να σου πρωτο πω για το photoshop?... Ειναι αρκετη διαδικασια για να εχεις το αποτελεσμα.... και φιλτρα και lightroom κλπ.... Αν αφιερωσεις χρονο θα τα βρεις και συ.. Τωρα που εβαλες και την πρωτοτυπη , εισαι απολυτα σωατος!!! Και δεν το λεω για μενα , εγω το κινητο το εχω απο το μαιο και ξερω τι φωτο βγαζει και τι οχι. Αλλα σκεψου κι εσυ και ολοι μας οτι εδω μπαινουν και παιδια που θελουν να δουν τι φωτο βγαζει το κινητο , για να αποφασισουν αν θα το αποκτησουν η οχι , και βλεπουν καποιες φοβερες φωτο , οι οποιες ομως δεν αντικατοπτριζουν το κινητο αλλα καποιο πανακριβο η οχι , προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας. Φιλικα παντα. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Kαλησπερα.Υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει και λογοτυπο πχ, το ονομα μου, σε καθε φωτογραφία που τραβαω, αυτόματα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Μεσω της εφαρμογής της φωτογραφικής όχι. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Kαλησπερα.Υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει και λογοτυπο πχ, το ονομα μου, σε καθε φωτογραφία που τραβαω, αυτόματα; Μονο με προγραμμα. Εγω χρησιμοποιω το προγραμμα των win 10 " ζωγραφικη 3D". Σου δινει ακομη τη δυνατοτητα να βαλεις τρισδιαστατο το ονομα σου!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Μονο με προγραμμα. Εγω χρησιμοποιω το προγραμμα των win 10 " ζωγραφικη 3D". Σου δινει ακομη τη δυνατοτητα να βαλεις τρισδιαστατο το ονομα σου!!! Υπαρχει στο Google play; Εχει την δυνατοτητα μεσω ρυθμισης να μπαινει κατ ευθειαν λογοτυπο οταν τραβας μία φωτογραφία;:worry: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Υπαρχει στο Google play; Εχει την δυνατοτητα μεσω ρυθμισης να μπαινει κατ ευθειαν λογοτυπο οταν τραβας μία φωτογραφία;:worry: Μαλλον οχι. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts