Jump to content

Ποιόν DSL Provider?

Κοινοποίηση

Ποιόν provider επιλέξατε για DSL σύνδεση?  

42 members have voted

1. 1. Ποιόν provider επιλέξατε για DSL σύνδεση?

• OTEnet
      7
    • FORTHnet
      3
    • Tellas
      14
    • ACN
      4
    • HOL
      3
    • Vivodi
      7
    • Sparknet
      1
    • Άλλο...
      3

Recommended Posts

Για τους φίλους που έχουν (και όχι ΘΑ...) DSL σύνδεση! :)

Ποιόν provider έχετε επιλέξει για την DSL σύνδεση σας?

Πέρα από την απάντηση στο gallop, πείτε και για ποιους λόγους τον προτιμήσατε αλλά και εάν είστε ευχαριστημένοι.

Don't criticize... what you can't understand...!

Κάνω την αρχή ;)

Επέλεξα ΤELLAS για το κόστος της και για την ταχύτητα με την οποία σου ενεργοποιούν την σύνδεση.

Τις πρώτες μέρες νόμιζα ότι έκανα βλακεία λόγω της ταχύτητας που έβλεπα. Αλλά πλέον έχιε διορθωθεί πάρα πολύ.

:cool:

Don't criticize... what you can't understand...!

παιδιά εγώ μόοοολις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της ACN απο την οποία είχα μια ISDN την οποία αύριο θα μου έχουν μετατρέψει σε 384.. Αναμένω.. Και επίσης θα δοκιμάσω και την forthnet ενος φίλου.

Hmoun meta3y otenet kai forthnet.Telika epeis8ika apo ton filo Geovass :p

Ikanopoiimenos mexri stigmis.

filika

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

PLEASEEEEE as ψηφισουν ΜΟΝΟ οσοι εχουν ηδη συνδεση, για να ενημερωνομαστε αντικημενικα οι υπολοιποι... :)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Άλλη μία ψήφος στην Tellas.

Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση στο 13800 τόσο στην ενεργοποίηση της σύνδεσης όσο και στο τεχνικό τμήμα :cool:

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.

----Νίκος Καζαντζάκης

Tellas με 1000.. Πολύ γρήγορη ενεργοποίηση.. Εξυπηρέτηση άψογη. Ταχύτητες υπερ-ικανοποιητικές. Τιμές , οι χαμηλότερες... Ευγε

1. Εβαλα OTENET γιατι πιαστηκα μ@λ@κ@ς :( , αλλα μετα απο αυτα που διαβαζω τις τελευταιες μερες σο φορουμ μαλλον απο αυριο θα παρω τηλ στην ΤΡΕΛΛΑΣ , για καμια 512 . :D

2. ΟΤΕΝΕΤ , καλη ειναι εαν εξεραισεις

τα χοντρα κολληματα που τρωει οταν βρεχει εδω στην Λιβαδεια ( πιστευω ειναι προβλημα περιοχης η DSLAM ) , με 384/128 μενω σαθρα στα 38 - 42kbps download , και γυρω στα 10 - 13kbps upload

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Vivodi 512/128. Ολα από τη Vidodi (γραμμή και ISP).

Ταχύτητα download : 64K - 51K ανάλογα το site.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

ACN, αν εξαιρέσεις την λιγάκι τσουχτερή τιμή, έχει άψογη εξυπηρέτηση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις ταχύτητες [384/128: 40-46kb/s download, 11-14kb upload]

<?="Hello Myphone";?>

Pura Vida ;)

εβαλα τελλας γιατι ειχα ηδη ISDN από αυτούς και πήγαινε σφαίρα.

με ενεργοποίησαν σε 10 λεπτά(!!!) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ταχυτητα.

επίσης μια φορά κάλεσα την τεχνική υποστήριξη (σημείωση: δωρεάν!) γιατι ειχα κανει κατι βλακειες στο jetspeed και με εξυπηρέτησαν άψογα σε 10 λεπτάκια στις 2 το πρωί.

Κερασάκι: είναι οι φθηνότεροι με ΔΙΑΦΟΡΑ από τους άλλους κι επειδή είμαι συνδρομητής και στη σταθερή έχω μια ώρα δωρεάν υπεραστικά το δίμηνο! Ε, τι άλλο να ζητήσει κανείς;; (προς το παρόν, χε, χε...)

--> Mostly Harmless <--

ΤΕΛΛΑΣ και εγώ!

Καλύτερη τιμή στην αγορά, καλές σχετικά ταχύτητες, εξυπηρέτηση άμεση στη μία το βράδυ, άμεση ενεργοποίηση!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Η Tellas έχει πολύ ανταγωνιστικά τιμολόγια και (απ' ότι διαβάζω) πολύ υψηλές ταχύτητες, όμως ΔΕΝ παρέχει παράλληλα σύνδεση ISDN / PSTN. Δηλαδή μπορείτε να τη χρησιμοποιείται μόνο εκεί που υπάρχει γραμμή ASDL. Όλοι οι άλλοι Internet Providers (εκτός Vivodi νομίζω) δίνουν και ISDN / PSTN account.