therealdude00 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Με Android Wear που έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Καλημερα Παρακαλω για την γνωμη σας σε σχεση με το mu max 3 παντα Εισαστε ευχαριστημένοι απο την συσκευη? Εχετε καλο σημα σε gsm wifi gps Bluetooth? Οθονη? Ευχαριστώ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 (edited) Καλημερα Παρακαλω για την γνωμη σας σε σχεση με το mu max 3 παντα Εισαστε ευχαριστημένοι απο την συσκευη? Εχετε καλο σημα σε gsm wifi gps Bluetooth? Οθονη? Ευχαριστώ καλησπερα, να σου πω μια αποψη για το τηλεφωνο Σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο (ειχα s7 edge πριν) Οθονη απο τις καλυτερες μιας και ειναι amoled και τα μαυρα ειναι μαυρα και οχι γκρι σκουρο (οπως το mi max 3) και απο μεγεθος οτι καλυτερο μιας και ειναι πιο στενομακρη απο το max 3 και σε βιντεο δεν εχεις μεγαλες μπαρες πανω κατω. Ηχεια παρα πολυ καλα, δυνατα σε ενταση, στερεο ηχος πανω κατω (θα προτιμουσα να ηταν στην προσοψη αλλα ok) Φωτογραφικη σε σχεση με το max 3 θεωρω πως υπερισχυει το note 10. Μπαταρια μια χαρα (2 μερες ανετα), σημα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα (cosmote), wifi δεν κανει διακοπες και ειναι αρκετα δυνατο, bluetooth επειδη το χρησιμοποιω συνεχεια δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Επισης θετικο ειναι και ο φορτιστης που περιλαμβανεται στη συσκευασια και φορτιζει σε 1.30 ωρα το τηλεφωνο. Αρνητικο που δεν εχει 3.5 βυσμα ακουστικων αλλα με ενα καλο ζευγαρι bluetooth (xiaomi Mi AirDots Pro) θα εισαι κοπλε καπως. Θεωρω μεχρι να βγουν τα foldable σε καλες τιμες θα αντεξει μιας και απο αναβαθμισεις τα παει αρκετα καλα μεχρι τωρα. Edited June 29, 2019 by therealdude00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Χθές μου ήρθε νέα αναβάθμιση 9.0.0.192 από ότι έλεγε το log security patch Ιουνίου και κάποιες βελτιώσεις στον ήχο Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 http://i67.tinypic.com/34gv780.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud της Huawei; Λόγω του οτι δεν επαρκεί ο χώρος βγάζει συνεχώς σφάλμα και δεν έχω σκοπό να κάνω συνδρομή προκειμένου να αποκτήσω.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Κανένα νέο για το αν θα πάρουμε τελικά EMUI 10.1 ξέρει κανένας να μας πει Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Διαβάζω οτι μετά το τελευταίο update του Ιουλίου δεν κατεβαίνουν καινούργιες εφαρμογές απο το playstore απλά αναβαθμίζονται μόνο οι ήδη εγκατεστημένες. Επειδή σκοπεύω να αγοράσω το τηλέφωνο μπορεί κάποιος να το σχολιάσει αυτο, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustardas Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 ; Δεν υπάρχει κανένα θέμα όλες οι εφαρμογές κατεβαίνουν κανονικά από play store και να σημειώσω πως έχω την τελευταία αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 ; Δεν υπάρχει κανένα θέμα όλες οι εφαρμογές κατεβαίνουν κανονικά από play store και να σημειώσω πως έχω την τελευταία αναβάθμιση Eυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 (edited) Καλη χρονια σε ολους αν ξερει καποιος ας μου απαντησει χθες μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση σε HarmonyOS 2.0.0.106 δεν την εκανα γιατι δεν γνωριζω αν μετα υπαρχει επιλογη να γυρισω πισω σε android μεσα απο την συσκευη ή θα πρεπει να προβώ σε φλασαρισματα κλπ. επισης στο harmony os υπαρχουν gms Edited January 1, 2022 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts