stargr Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Και λειτουργούν τα πάντα τέλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Και λειτουργούν τα πάντα τέλεια? Nai Πλην Bluetooth κλησεων. Μέσω twrp κρατά backup τη στοκ.ρομ μη στραβωσει κάτι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Τις νέες εκδόσεις πως τις περνάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 https://wiki.lineageos.org/devices/s2/install Κανε αυτα Μετα ερχονται μεσω ΟΤΑ οι αναβαθμισεις Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Παιδιά ποια η διαφορά 522 με 526? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Παιδιά ποια η διαφορά 522 με 526? Το 526 έχει την 800αρα μπάντα ενώ το 522 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλημέρα το βρήκα και γω σε τιμή χώμα 80 ευρώ από gearbest και δε μπορούσα να μη δε το χτυπήσω.. πραγματική κλεψιά! Το κινητό πάει πολύ γρήγορα, φωτό τη μέρα άψογες, σε χαμηλό φως λίγο τα χαλάει αλλά 80 ευρώ είναι αυτά! Το έχω σαν εφεδρεία για το m6 note μη μου πάθει τίποτα γιατί την έχω πατήσει και έμεινα κάνα μήνα χωρίς κινητό μια άλλη φορά. Έχει κανένα ενσωματωμένο πρόγραμμα για εκκαθάριση cashe και αχρήστων όπως το meizu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλημέρα το βρήκα και γω σε τιμή χώμα 80 ευρώ από gearbest και δε μπορούσα να μη δε το χτυπήσω.. πραγματική κλεψιά! Το κινητό πάει πολύ γρήγορα, φωτό τη μέρα άψογες, σε χαμηλό φως λίγο τα χαλάει αλλά 80 ευρώ είναι αυτά! Το έχω σαν εφεδρεία για το m6 note μη μου πάθει τίποτα γιατί την έχω πατήσει και έμεινα κάνα μήνα χωρίς κινητό μια άλλη φορά. Έχει κανένα ενσωματωμένο πρόγραμμα για εκκαθάριση cashe και αχρήστων όπως το meizu? με τι ταχυδρομειο στο εστειλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλημέρα το βρήκα και γω σε τιμή χώμα 80 ευρώ από gearbest και δε μπορούσα να μη δε το χτυπήσω.. πραγματική κλεψιά! Το κινητό πάει πολύ γρήγορα, φωτό τη μέρα άψογες, σε χαμηλό φως λίγο τα χαλάει αλλά 80 ευρώ είναι αυτά! Το έχω σαν εφεδρεία για το m6 note μη μου πάθει τίποτα γιατί την έχω πατήσει και έμεινα κάνα μήνα χωρίς κινητό μια άλλη φορά. Έχει κανένα ενσωματωμένο πρόγραμμα για εκκαθάριση cashe και αχρήστων όπως το meizu? Καλορίζικο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Με ολλανδικό priority χωρίς τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλημέρα το βρήκα και γω σε τιμή χώμα 80 ευρώ από gearbest και δε μπορούσα να μη δε το χτυπήσω.. πραγματική κλεψιά! Το κινητό πάει πολύ γρήγορα, φωτό τη μέρα άψογες, σε χαμηλό φως λίγο τα χαλάει αλλά 80 ευρώ είναι αυτά! Το έχω σαν εφεδρεία για το m6 note μη μου πάθει τίποτα γιατί την έχω πατήσει και έμεινα κάνα μήνα χωρίς κινητό μια άλλη φορά. Έχει κανένα ενσωματωμένο πρόγραμμα για εκκαθάριση cashe και αχρήστων όπως το meizu? Βάλτου Lineage 15.1..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Κοίτα προς το παρόν δεν θέλω να το πειράξω, επειδή δουλεύω πολύ bluetoothκαι απ' ότι διάβασα έχει bug σε lineage.. σε κάθε περίπτωση, πόσο χώρο πιάνει από τα 29 της μνήμης?? Πόσα gb μένουν ελεύθερα μετά την εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Κοίτα προς το παρόν δεν θέλω να το πειράξω, επειδή δουλεύω πολύ bluetoothκαι απ' ότι διάβασα έχει bug σε lineage.. σε κάθε περίπτωση, πόσο χώρο πιάνει από τα 29 της μνήμης?? Πόσα gb μένουν ελεύθερα μετά την εγκατάσταση? Πόσο σου βγάζω η μπαταρία και πόση ώρα οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Κοίτα προς το παρόν δεν θέλω να το πειράξω, επειδή δουλεύω πολύ bluetoothκαι απ' ότι διάβασα έχει bug σε lineage.. σε κάθε περίπτωση, πόσο χώρο πιάνει από τα 29 της μνήμης?? Πόσα gb μένουν ελεύθερα μετά την εγκατάσταση? Περίπου 20 καθαρά Μόλις βγήκε και το 3/64.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Πόσο σου βγάζω η μπαταρία και πόση ώρα οθονη Γύρω στις 5μισι ώρες οθόνη με μεσαία φωτεινότητα και περίπου μιάμιση μέρα με μεσαία χρήση ( δεδομένα, wifi, αρκετό ίντερνετ γενικα, ομιλία δεν έχω δει).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Γύρω στις 5μισι ώρες οθόνη με μεσαία φωτεινότητα και περίπου μιάμιση μέρα με μεσαία χρήση ( δεδομένα, wifi, αρκετό ίντερνετ γενικα, ομιλία δεν έχω δει).. Πάρα πολύ καλά. Και εμένα μια από τα ιδια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Να ρωτήσω έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις από messenger, viber, κτλ όταν το τηλεφωνο είναι κλειδωμένο? Γιατί εμένα μου έρχονται με το που το ξυπνήσω, σαν να μη λειτουργούν στο παρασκηνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Το παρηγγειλα και εγώ. Την έκδοση 3/64 την έχει σε προσφορα το bangood στα 90 ευρώ. στα λεφτά αυτά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το παρηγγειλα και εγώ. Την έκδοση 3/64 την έχει σε προσφορα το bangood στα 90 ευρώ. στα λεφτά αυτά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή To X526 η με 4 ευρω παραπανω το LeEco Cool1 που εχει 2πλη καλυτερη καμερα ,4060mAh μπαταρία,1gb ram παραπανω και απ'οτι καταλαβαίνω το μονο αρνητικο η ελειψη της Β20 μπαντας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 To X526 η με 4 ευρω παραπανω το LeEco Cool1 που εχει 2πλη καλυτερη καμερα ,4060mAh μπαταρία,1gb ram παραπανω και απ'οτι καταλαβαίνω το μονο αρνητικο η ελειψη της Β20 μπαντας?Μην ξεχνάς τα 64gb που έχει και σε αυτό το τηλέφωνο που δεν μπαίνει SD card είναι σημαντικό Στάλθηκε από το MI MAX 2 Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Μην ξεχνάς τα 64gb που έχει και σε αυτό το τηλέφωνο που δεν μπαίνει SD card είναι σημαντικό Στάλθηκε από το MI MAX 2 Αυτό οντως μου ξεφυγε και είναι σημαντικο, αλλα και παλι εγω προς cool1 μερια τεινω! Εχω το le s3 και αυτά που μου την σπανε αφανταστα στο συγκεκριμενο τηλ. είναι (πανω κατω ιδιες ελειψεις δηλ. με το le 2 !)η ελειψη ραδιοφώνου ,η μικρη μπαταρια και η ελειψη Headphone jack ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εμένα επειδή την προοριζω για αναπληρωματική συσκευή αν τυχόν χαλάσει το δικό μου ή της γυναικας δεν με ενοχλεί ούτε το 3.5 jack ούτε η μπαταρία αλλά θέλω την b20 και τον μεγάλο χώρο Στάλθηκε από το MI MAX 2 Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Παρήγγειλα και εγώ το 64αρι στα 99.99$ και από ότι βλέπω τώρα πήγε στα 120$ το 64αρι και 99.99$ το 32αρι. Για τα χρήματα του θεωρώ πως αξίζει να το έχεις ως backup phone. Βάλτου Lineage 15.1..... 15.1 ή 14.1? Γιατι στο λινκ που δίνεις για το s2 έχει μέχρι 14.1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Έχει θέματα με την κάμερα η lineage όπως και όλες οι oreo, τουλαχιστον οι 2 3 διαφορετικές που δοκίμασα εγώ Όποια και να του έβαλα κάνει τυχαία κολήματα στην κάμερα. Τελικά του έβαλα μια miui pro βασισμένη στο android 6 και δουλεύει καλά και σταθερά Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Έχει θέματα με την κάμερα η lineage όπως και όλες οι oreo, τουλαχιστον οι 2 3 διαφορετικές που δοκίμασα εγώ Όποια και να του έβαλα κάνει τυχαία κολήματα στην κάμερα. Τελικά του έβαλα μια miui pro βασισμένη στο android 6 και δουλεύει καλά και σταθερά Open came ra?? Fjv Cera? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts