DjNanos Δημοσιεύτηκε July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2018 Καλησπέρα, ως πρώην κάτοχος ενός redmi note 2 prime εδώ και 4 χρόνια..το καημένο αρχίζει και τα φτύνει, οπότε σκέφτομαι για ένα καινούριο, αλλά δε μπορώ να αποφασίσω και έτσι είπα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Χαρακτηριστικά που ψάχνω: Τιμή<=200 Μπαταρία>=4000mA Κάμερα μπροστά>=8MP RAM>=3GB ROM>=32GB Γρήγορη φόρτιση (θα μου ήταν πολύ + αν το είχε) CPU>=1.5GHz Λογισμικό: Android Νομίζω αυτά είναι όλα (μονο:X:lol:) Απ΄ όσο έψαξα μόνος μου, το μόνο που βρήκα κάπως στα μέτρα μου ήταν το Meizu M6 Note. Το πρόβλημά μου είναι πως βρήκα και άλλα κινητά στα μέτρα μου και μάλιστα πιο φθηνά, αλλά είναι μάρκες τις οποίες δε ξέρω κατα πόσο μπορώ να εμπιστευτώ, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ τα αλάνια πριν κάνω καμια βιαστική κίνηση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Redmi note 5!! Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. July 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Redmi note 5!! Sent from my C106 using Tapatalk αα ναι είχα δει κι αυτό..απλά έλεγα να δω μήπως βρω σχεδόν ίδια χαρακτ. σε κάτι πιο οικονομικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Redmi note 5!! Sent from my C106 using Tapatalk Συμφωνώ. Μονόδρομος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 @djNanos Έχω το Xiaomi Redmi note 2 prime και εγώ τρία χρόνια. Σήμερα πήρε ο κολλητός μου το redmi note 5 και του το σεταρισα. Σε αυτή την κατηγορία χρημάτων το κινητό δεν έχει αντίπαλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 αα ναι είχα δει κι αυτό..απλά έλεγα να δω μήπως βρω σχεδόν ίδια χαρακτ. σε κάτι πιο οικονομικό Μα το βρίσκεις και κάτω από 200 ευρώ! Εκτός αν δεις την 3/32 που παίζει ακόμη και κάτω από 150 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. July 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) Μα το βρίσκεις και κάτω από 200 ευρώ! Εκτός αν δεις την 3/32 που παίζει ακόμη και κάτω από 150 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 170€ η 32/3 190€ η 64/4 νομίζω αξίζει για 20€ να εχω +1ραμ και διπλή ρομ και παραπάνω μπαταρία ετσι τα βρήκα στο σκρούτζ δλδ.. απλά δε κατάλαβα τι ειναι το global rom eu που γράφουν; δλδ δεν εχει ελληνικό μενού; Edited July 15, 2018 by DjNanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) 170€ η 32/3 190€ η 64/4 νομίζω αξίζει για 20€ να εχω +1ραμ και διπλή ρομ και παραπάνω μπαταρία ετσι τα βρήκα στο σκρούτζ δλδ.. απλά δε κατάλαβα τι ειναι το global rom eu που γράφουν; δλδ δεν εχει ελληνικό μενού; Άσε τα μαγαζάκια τι γράφουν Εσένα σε ενδιαφέρει να γράφει στο κουτί Στο πλάι global version και πίσω M1803E7SG,αν θέλεις ελληνικά και B20 out off the box Αν θέλεις και δύο χρόνια εγγύηση από infoquest μόνο από μεγάλες αλυσίδες αλλά ανεβαίνει αρκετά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 15, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 https://www.eglobalcentral.eu/#/product/23411 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. July 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 https://www.eglobalcentral.eu/#/product/23411 που τα βρίσκετε αυτά τα μαγαζάκια.. :P το παράγγειλα απο ένα σκρουτζομάγαζο στα 190 με τζαμάκι, μεταφορικα κλπ και μου πήγε 210 βέβαια.... http://www.gmobile.gr/xiaomi-redmi-note-5-dual-4gb-64gb-black Αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι τι παίζει τελικά με το κιν αυτό...έχω δει 50 διαφορετικά site για τα specs του. Αλλού λεει πως εχει γρήγορη φόρτιση, αλλού όχι. Αλλού λέει πως έχει διπλή κάμερα 12-5 και 8 μπροστά, αλλού λεει πως έχει 12 πίσω και 5 μπροστά. Αλλού λεει επεξεργαστής 2, αλλού 1.8. Τι διάολο;.. (όλα αυτά ειναι redmi note 5 4/64) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ενώ το μαγαζάκι που το πήρες που γράφει 1 χρόνο επίσημης αντιπροσωπείας? Που δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. July 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ενώ το μαγαζάκι που το πήρες που γράφει 1 χρόνο επίσημης αντιπροσωπείας? Που δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk δεν το ειπα για κακο το 'μαγαζάκι' απλά απορώ πως τα κάνετε search και τα βρίσκετε πιο φθηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 δεν το ειπα για κακο το 'μαγαζάκι' απλά απορώ πως τα κάνετε search και τα βρίσκετε πιο φθηνά Βρε δεν υπάρχει θέμα Απλά το ένα είναι αγγλοκινεζικο και το άλλο ελληνοκινεζικο Κάπως έτσι...αλλά ελληνική αντιπροσωπεία δεν υπάρχει στην Ελλάδα Τώρα αυτό που το στηρίζει και τι εννοεί .. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts