Jump to content

μεχρι 150-170 καινουριο κινητο

Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 150-170 ευρω

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. μεχρι 150mm συλολικο μεγεθος τηλεφωνου....οποτε οθονη μπορει και 5.5 μπορει και 5.8

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;οπου το βρουμε πιο φθυνο

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)-- ναι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? ραδιοφωνο ναι..... τα αλλα δεν με ενδιαφερουν

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; ναι ελληνικα αλλα το κανω και φλασαρισμα

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. μου αρκουν και τα δευτερα

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχυτιτα-αυτονομια-καμερα- καθολου παιχνιδια

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. redmi 4x 3x32gb

ακουω προτασεις παιδια.....ειδα οτι βγαινει το redmi 6 pro που το καλοβλεπω....

να πω οτι η αυτονομια με ενδιαφερει παρα πολυ και αυτο εχει 4000 μπαταρια οπως και αυτο που εχω τωρα.

να σου πω την αληθεια αυτο ηθελα να παρω αλλα με προβληματιζει πολυ το μεγεθος. 159mm μου φενεται πολυ παντοφλα.

πρεπει να το δω απο κοντα....

καμια αλλη προταση:)

Δεν είναι πολύ μεγαλύτερο του νοτε 4 πάντως.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω η καλύτερη λύση θα ήταν το

nubia Z17 Lite... αν είχε την 800άρα.

Εναλλακτικά το (παλιό αλλά αντέχει ακόμη)

LeEco Le Pro 3 X722

Επισης, όπως είπες και το redmi 6 pro,( με κατώτερο soc σε σχέση με τα παραπάνω), αλλά νομίζω ότι ούτε αυτό έχει την 800άρα.

χρειαζομαι οπωςσηποτε την 800αρα γιατι εχω cosmote.....

το nubia Z17 Lite καλο τηλεφωνο αλλα 3200 μπαταρια ειναι πολυ μικρη....

τωρα για το LeEco Le Pro 3 X722 επειδη το εχει ενας φιλος μου...να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε:)

το redmi 6 pro καληπτει ολλα αυτα που θελω αλλα δεν εχει 800αρα:(

Edited by vagelis33

χρειαζομαι οπωςσηποτε την 800αρα γιατι εχω cosmote.....

το nubia Z17 Lite καλο τηλεφωνο αλλα 3200 μπαταρια ειναι πολυ μικρη....

τωρα για το LeEco Le Pro 3 X722 επειδη το εχει ενας φιλος μου...να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε:)

το redmi 6 pro καληπτει ολλα αυτα που θελω αλλα δεν εχει 800αρα:(

Η 800άρα είναι απαραίτητη μόνο αν έχεις wind ή/και ζεις στην επαρχία. Στις μεγάλες πόλεις με cosmote/vodafone μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν. πχ. Εγώ που δεν έχω 800άρα αλλά μένω Αθήνα και έχω vodafone δεν μου έχει λείψει ποτέ.

Η 800άρα είναι απαραίτητη μόνο αν έχεις wind ή/και ζεις στην επαρχία. Στις μεγάλες πόλεις με cosmote/vodafone μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν. πχ. Εγώ που δεν έχω 800άρα αλλά μένω Αθήνα και έχω vodafone δεν μου έχει λείψει ποτέ.

Απλα έχεις καλό σήμα εκεί που είσαι από άλλη μπάντα,και αυτό το παραμύθι με την wind μόνο αφήστε το στην άκρη επιτέλους

ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ .....αλλά εσύ πώς να το δεις

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

θεσσαλνικη μενω αλλα ταξιδευω συχνα,οποτε ειναι απαραιτητη η 800

θεσσαλνικη μενω αλλα ταξιδευω συχνα,οποτε ειναι απαραιτητη η 800

Αυτή η αντίληψη του πάω επαρχία και θέλω μόνο τότε την b20 με ξεπερνάει

Έχετε υπόψη ότι ακόμα και η wind έχει βάλει b7 και b3 και στην επαρχία σε πάρα πολλές περιοχές,για άλλο λόγο θέλουμε την b20,έχουμε 4g σε σημεία πους οι άλλες δύο μπαντες απλά αδυνατούν λόγω εμβέλειας,μέσα σε κτίρια,ανσασερ,κτλ

Αυτή η αντίληψη του πάω επαρχία και θέλω μόνο τότε την b20 με ξεπερνάει

Έχετε υπόψη ότι ακόμα και η wind έχει βάλει b7 και b3 και στην επαρχία σε πάρα πολλές περιοχές,για άλλο λόγο θέλουμε την b20,έχουμε 4g σε σημεία πους οι άλλες δύο μπαντες απλά αδυνατούν λόγω εμβέλειας,μέσα σε κτίρια,ανσασερ,κτλ

αφου σε ξεπερναει αυτη η αντιληψη παω πασο....δεν μιλησα για επαρχια καταρχην, δευτερον ταξιδευω απο θεσσαλονικη στα σκοπια που στην διαδρομη δεν εχει καθολου 4g η cosmote χωρις την 800αρα γιατι το εχω δοκιμασει με τηλεφωνο που δεν την ειχε και δεν μπορουσα

να μιλησω στο viber. αυτα.....

Και αυτονομία και 800άρα και μικρό σε αυτά τα λεφτά χωρίς υποχωρήσεις δε νομίζω να βρεις. Η καλύτερη "υποχώρηση" για εμένα είναι το μέγεθος και η καλύτερη επιλογή το note 5. Μπορεί στην αρχή να σου φανεί "παντόφλα" όπως λες αλλά στο χέρι είναι πολύ άνετο. Δε του φαίνονται τα 159 χιλιοστά. :)

Απλα έχεις καλό σήμα εκεί που είσαι από άλλη μπάντα,και αυτό το παραμύθι με την wind μόνο αφήστε το στην άκρη επιτέλους

ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ .....αλλά εσύ πώς να το δεις

Μα αυτό λέω κι εγώ... Ότι στην πόλη υπάρχει επαρκέστατη κάλυψη από τις άλλες μπάντες. Δεν λέω κανένα παραμύθι. Έγραψα πουθενά ότι μόνο η wind χρησιμοποιεί 800άρα; Έγραψα ότι η 800άρα είναι απαραίτητη για όσους έχουν wind γιατί η wind την χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους παρόχους. Η cosmote και η vodafone χρησιμοποιούν την 800άρα κυρίως στην επαρχία και ελάχιστα στις πόλεις. Η wind την έχει σχεδόν παντού.

Υγ. Θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις πιο προσεκτικά αυτά που γράφω και να μου απαντάς χωρίς ειρωνείες.

Xiaomi Mi A2 Lite

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=469217

αυτο τι διαφορα εχει με το redmi 6 pro? ουσιαστικα το ιδιο τηλεφωνο με την 800 μπαντα δεν ειναι?