Jump to content

Δε μπορώ να διαβάσω!

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ZHTΕΙTAI επειγώντος λύση!!

Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα.Ξεκινάω την παρασκευη εξεταστική αλλά με το που ανοίγω το βιβλίο, το κλείνω!!!!

ακόμη και όταν δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω πάλι δεν μπορώ να διαβάσω!!!

Διαβάζω μια σειρά 2 και 3 φορές και είναι σαν να βλέπω μόνο γράμματα!!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ιδια τραβαω και εγω μερικες φορες. Αλλα μετα απο καμποσες ωρες διαβασματος καταφερνω να το ξεπερασω.Αλλα ειναι πραγματικα λουκι οταν πρεπει να τα μαθεις για διαγωνισμα ή εξετασεις

υπάρχει καμια ένεση για ορεξη για διαβασμα;;;:confused:

και έχω και την μάνα μου από πάνω...:mad::cry:

λες και εγώ δεν θέλω να περάσω μαθήματα:shoot:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Sth thesh tha kathomoyn 20 lepta sto grafeio moy xoris na kano tipota prospathontas na sygkentrotho.

En synexeia tha arxiza to diavasma kapoioy eksosxolikoy vivlioy,poy me endiaferei.

Meta apo kana tetarto tha anoiga prothyma to sxoliko vivlio.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω....

Μαλλον φταινε τα βιβλια που δεν ανοιγουν!! Πρεπει να εχουν καποιο προβλημα και ρε γμτ δεν εχουν και εγγυηση για να τα γυρισω πισω!!

Περα απο την πλακα πρεπει να στρωθω γιατι υποσχεθηκε ο πατερας ταξιδακι στην Τουρκια μεσα στον Αυγουστο για το Grand Prix αν τα περασω... σχεδον ολα! Αλλα δεν το βλεπω...

Sth thesh tha kathomoyn 20 lepta sto grafeio moy xoris na kano tipota prospathontas na sygkentrotho.

En synexeia tha arxiza to diavasma kapoioy eksosxolikoy vivlioy,poy me endiaferei.

Meta apo kana tetarto tha anoiga prothyma to sxoliko vivlio.

ναι,4τροχοι,διαφημηστικα για κινητα και προσπεκτους από το plaisio:wacko:

μάλλον πρέπει να αποκτήσω κανα κίνητρο.... "ε...φανταστικέ πατέρα!!" :lol::shifty:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Εγω που διαβαζω για μια thunderbird δλδ τα καταφερνω; Το κινιτρο δεν βοηθαει και πολυ. Αν και εγω επειδη την θελω αφανταστα πολυ αφτην την Thunderbird και κατι παραπανω διαβασα.

Εγω που διαβαζω για μια thunderbird δλδ τα καταφερνω; Το κινιτρο δεν βοηθαει και πολυ. Αν και εγω επειδη την θελω αφανταστα πολυ αφτην την Thunderbird και κατι παραπανω διαβασα.

ασε.6 χρόνια ακουγα την φράση "πέρνα πολυτεχνειο στη Θεσσαλονίκη και θα σου πάρω ότι αμάξι θες" (μέχρι ένα όριο όμως!)

τελικά πέρασα Θεσσαλονίκη και τι πήρα;;;;

το corollaki που είχαμε!!!:(:mad:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Δεν υπάρχει λύση. Σοβαρά τώρα. Όταν σου έρθει όρεξη να κάτσεις να διαβάσεις.

Εγώ αυτό παθαίνω βέβαια κάνω διακοπές, και μια μέρα πριν την εξέταση θυμάμαι ότι έχω exam. Έχω το χαρτί και το βλέπω όποτε θυμάμαι.

Έτσι, αφού χαλάρωσα καλά καλά τις προηγούμενες μέρες, είχα όρεξη να διαβάσω, να καλύψω ύλη 2 χρόνων, και να γράψω και καλά στην εξέταση.

Δεν υπάρχει διάβασμα με το ζόρι.

It's what you do to me..

ασε.6 χρόνια ακουγα την φράση "πέρνα πολυτεχνειο στη Θεσσαλονίκη και θα σου πάρω ότι αμάξι θες" (μέχρι ένα όριο όμως!)

Καλα το να μου παρει την thunderbird δεν ειναι δυσκολο, να χτισουμε ενα γκαραζ για τον χειμονα (μην την εχουμε μεσα στης βροχες) και ενα υποστεγω για τον χειμονα ειναι πιο ακριβο απο το αμαξι...

Εγώ τι να πω που ξέρω ότι όσα φανταστικέ πατέρα-μητέρα-σόι και να πω, αυτοκίνητο γιόκο τσόκο... πάλι θα μείνω με το παγωτό!

Έχω το εξής υγιές κίνητρο θα έλεγα: Θα τελειώσω τις σπουδές μου, θα βρω μια δουλειά, θα κάνω λίγη ακόμη υπομονή και voila ένα αυτοκίνητο ολο-δικό μου!!! Θέλει τουλάχιστον άλλα επτά χρόνια γι' αυτή την ιστορία αλλά αξίζει.

Περί διαβάσματος:

Έλα στην βιβλιοθήκη. Σίγουρη λύση, θα διαβάσεις στο εγγυώμαι μιας και δεν θα έχεις οτιδήποτε άλλο να κάνεις εκεί. Στην αρχή άντε θα κοιτάς από δω και απ' εκεί αλλά μετά θα βαρεθείς και αναγκαστικά θα στρωθείς.

Έλα εκεί και δεν θα χάσεις ;)

Γιατι δεν προσπαθητε αντι να διαβασετε ενα βιβλιο να αρχισετε να το ξεφυλλιζετε σιγα-σιγα απο την αρχη?

Δεν μπορει, ολο και καπου θα πεσει το ματι που θα σας ενδιαφερει και θα αρχισει η ορεξη.

Το κανω που και που και πιστεψτε με πιανει. Οχι μονο σε σχολικα βιβλια που ξεφυλλιζω μετα απο τοσα χρονια που το εχω τελειωσει αλλα σε ολα.

Περί διαβάσματος:

Έλα στην βιβλιοθήκη. Σίγουρη λύση, θα διαβάσεις στο εγγυώμαι μιας και δεν θα έχεις οτιδήποτε άλλο να κάνεις εκεί. Στην αρχή άντε θα κοιτάς από δω και απ' εκεί αλλά μετά θα βαρεθείς και αναγκαστικά θα στρωθείς.

Έλα εκεί και δεν θα χάσεις ;)

H βιβλιοθήκη/αναγνωστήριο είναι όντως λύση για το διάβασμα. Εδώ στην Αθήνα πάντως υπάρχει μεγάλη έλλειψη τέτοιων θέσεων. Προσωπικά αν πάω σε αναγνωστήριο ναι στρώνομαι και το θέλω πολύ. Αλλά αν είναι να δίνω καθημερινά μάχη για μια θέση ή να πρέπει να ξυπνάω από τις 7 και από τις 8 για να έχω σίγουρα ( ; ) μια θέση ε όχι δεν θα πάρω. :mad:

Εκτός εξεταστικής μερικές φορές όταν έχω όρεξη (κάτι ολίγον σπάνιο για εκτός εξετ/κής :p ) πηγαίνω μια που τότε είναι πολύ χαλαρά τα πράματα. :)

Εγώ τι να πω που ξέρω ότι όσα φανταστικέ πατέρα-μητέρα-σόι και να πω, αυτοκίνητο γιόκο τσόκο... πάλι θα μείνω με το παγωτό!

Έχω το εξής υγιές κίνητρο θα έλεγα: Θα τελειώσω τις σπουδές μου, θα βρω μια δουλειά, θα κάνω λίγη ακόμη υπομονή και voila ένα αυτοκίνητο ολο-δικό μου!!! Θέλει τουλάχιστον άλλα επτά χρόνια γι' αυτή την ιστορία αλλά αξίζει.

Σωστος...ετσι θα αργησει λιγακι αλλα θα ειναι και πιο "γλυκο"... ;) :D

Οσο για το διαβασμα,τι να πεις...τραβατε με κι ας κλαιω... :mad: ποτε δεν καταλαβα τι τις θελουνε τις εξετασεις καλοκαιριατικα... :p

Κι αν εχεις τιποτα γιορτη/γενεθλια αυτες τις μερες,αστο καλυτερα... :cry:

Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα.Ξεκινάω την παρασκευη εξεταστική αλλά με το που ανοίγω το βιβλίο, το κλείνω!!!!

Ε μην διαβάσεις. :p

Πάνε για κάνα καφέ να σου βγουν τα μάτια... :w00t:

Η σίγουρη λύση στο πρόβλημά σου είναι η μουσική :) Αγοράζεις ένα mp3 player του περνάς 2-3 sets της 1:30 ώρας το καθένα και αφήνεις τον DJ να σε κάνει να συγκεντρωθείς... Μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά λειτουργεί γιατί ο εγκέφαλός σου μπαίνει στον ρυθμό του beat και συγκεντρώνεσαι με ιδιαίτερη ευκολία!

Μόνο να μην σε ενοχλεί η ένταση, να την έχεις τόσο δυνατά όσο χρειάζεται για να μην ακούς ήχους από άλλες πηγές (βρύσες,φωνές,αμάξια). Εμένα το πρόβλημα αυτό ήταν, μου αποσπούσαν την προσοχή οι ήχοι απο τον μικρότερο εως τον μεγαλύτερο (ειδικά όταν υπάρχει τηλεόραση ανοιχτή μέσα στο σπίτι! :wacko: )

papathvas αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα εφάρμοσε την παρακάτω μέθοδο.. :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=70706

papathvas αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα εφάρμοσε την παρακάτω μέθοδο.. :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=70706

:lol: :lol: :lol: :rotfl:

Η λύση είναι μια... δεν θα διαβάσεις καθόλου!

Θα περιμένεις να φτάσεις 5-6 έτος και μετά αφού θα έχουν φύγει όλοι οι φίλοι σου, ο πατέρας σου θα φωνάζει και θα κόψει το επίδομα και γενικά θα σου έχει μπει για τα καλά... τότε να δεις πως θα σου έρθει η όρεξη!

:p :p :p

Παθόν και μαθόν...

Φιλικά Γιώργος

Εγώ δίνω αύριο.... Και τι κάνω;; Κάθομαι στο PC! Ομοιοπαθής κι εγώ:P Πάντως αυτό που λέει ο sxetikos_asxetos το έκανα απο το λυκειο και έχει αποτελέσματα. Μόνο με μουσική (rock/metal) μπορώ να διαβάσω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest valeria
Τι μου θύμισες τώρα...Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν μπόρεσα να διαβάσω απόλυτα συγκεντρωμένη...Πάντα διάβαζα κανά δεκάλεπτο,μετά από λίγο κάτι άκουγα στο σαλόνι,τσουπ έβρισκα ευκαιρία να πάω να δω τι έγινε...Ποτέ δεν μου άρεσε το διάβασμα...Με το ζόρι το έκανα...Αλλά πρέπει να το πάρεις απόφαση και να σκεφτείς τι άσχημο είναι να πας να γράψεις και να μην ξέρεις τίποτα όταν άλλοι γύρω σου θα γράφουν,και θα γράφουν...Κι εσύ;Θα κάθεσαι και θα κοιτάς;Δεν ξέρω για μένα δεν υπήρχε χειρότερος ψυχολογικός πόλεμος από αυτό το πράγμα,με αποκορύφωμα να βγαίνουν όλοι από τις αίθουσες και να λένε πόσο καλά έγραψαν,και να με ρωτάνε και να κοιτάω το ταβάνι :whistle:

Η σίγουρη λύση στο πρόβλημά σου είναι η μουσική :) Αγοράζεις ένα mp3 player του περνάς 2-3 sets της 1:30 ώρας το καθένα και αφήνεις τον DJ να σε κάνει να συγκεντρωθείς... Μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά λειτουργεί γιατί ο εγκέφαλός σου μπαίνει στον ρυθμό του beat και συγκεντρώνεσαι με ιδιαίτερη ευκολία!

Μόνο να μην σε ενοχλεί η ένταση, να την έχεις τόσο δυνατά όσο χρειάζεται για να μην ακούς ήχους από άλλες πηγές (βρύσες,φωνές,αμάξια). Εμένα το πρόβλημα αυτό ήταν, μου αποσπούσαν την προσοχή οι ήχοι απο τον μικρότερο εως τον μεγαλύτερο (ειδικά όταν υπάρχει τηλεόραση ανοιχτή μέσα στο σπίτι! :wacko: )

Gabriel & Dresden ή AvB καλύτερα; :p

Η καλύτερη λύση είναι το αναγνωστήριο πάντως. Σπίτι, με το PC διπλα δε γίνεται δουλειά...

Αυριο γραφω αλγεβρα.Σαν να μην φτανει το οτι σε ολα τα τριμηνα του εγραφα 5-11 δεν μπορω και να στροθω να διαβασω λιγη θεωρια να εχω τουλαχιστον σιγουρο το 5 :( Τι να πω...Ειναι στο μονο μαθημα που δεν μπορω να κατσω και να διαβασω και στο μονο που θα εχω γραψει χαλια :"(

@alexel

το αναγνωστήριο το έχω δοκιμάσει και απλώς χάνω το χρόνο μου!:(

@valeria

και εγώ μια από τα ίδια αλλά αυτό που λες για τις τύψεις έπιανε μέχρι το λύκειο.τώρα....:whistle:

@EchiDNA

μόνο που πρέπει να περάσω 5 μαθήματα μέχρι σεπτ. για να πάρω τομέα αλλιώς θα μου το κόψει απο τώρα:cry:

@Dimitris79

7/6 έχω γενέθλια...καταλαβαίνεις την πίκρα:this::fool:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro