NetSurfer_g7 Δημοσιεύτηκε July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2018 Ποιά χώρα πιστέυετε ότι θα γίνει η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο?Εγω πιστευω οτι φετος θα ειναι η χρονια της Γαλλιας,αν και με τις εκπληξεις που εχουμε δει φετος,δεν αποκλειεται και να το παρει καμια Κροατια και να μεινουμε ολοι αφωνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Είχα ανοίξει θέμα και μου το έκλεισαν... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Γιατι καλε?Μηπως το ανοιξες σε λαθος κατηγορια?Θυμαμαι οτι πριν 10 χρονια ειχαμε θεμα για το euro 2008,αλλα και για το μουντιαλ 2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εδώ το είχα ανοίξει...Ήταν λέει ενάντια στους κανόνες του forum... Να εδώ ήταν:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456686&highlight=mudial Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ελπιζω να παει Βελγιο Κροατια τελικο και να δουμε μπαλαρα...προσωπικα νομιζω οτι οι Κροατες δικαουνται να το σηκωσουν εφοσον φτασουν τελικο! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 it's coming home :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Γαλλία νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Κροατία γιατί το αξίζει ο Super Mario Mandzukic εδώ που έφτασε και μεις σαν Γιουβεντινοι τον αγαπάμε!!Αν δεν τα καταφέρει,ελπιζω να χαρεί ο Ματουιντι...αα ρε Ιταλία τι μας έχεις κάνει φέτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 την αγγλια κανεις δεν τη βαζει ε; παντως ο κειν μαμησε σαν τον ροναλτο Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 την είπα εγώ, για δες παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Τι έγινε βρε παιδιά? Ποιος κέρδισε? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Croatia ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Κροατία-Γαλλία ο τελικος.Αρχιζω και πιστευω ολο και περισσοτερο οτι θα το παρει η Κροατια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Croatia ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Αυτά παθαίνεις οταν μπαίνεις πρώτα ταπαταλκ και μετά φβ :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ελπιζω να παει Βελγιο Κροατια τελικο και να δουμε μπαλαρα...προσωπικα νομιζω οτι οι Κροατες δικαουνται να το σηκωσουν εφοσον φτασουν τελικο! Ηρθε η ωρα της εκδικησης στα Γαλλικα κοκορια.:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Η Κροατία έχει μια μέρα λιγότερο για ξεκούραση και είναι φορτωμένη και με κούραση λόγω παράτασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts