Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί μου φαίνεται αποτυχία το κινητό άραγε; Έχω άδικο; :confused:
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Δεν με κατάλαβες φίλε Μιχάλη! Δεν το λέω για να σας ξενερώσω/κουράσω/σπάσω τα νεύρα. Αυτό που ήθελα να ξέρω ήταν ο πραγματικός λόγος που κανείς θα μπορούσε να το επιλέξει... :)

edit: Το έσβησες το post σου ρε συ; :p

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αφήνουμε τον "καμμένο", τελειωμένο looser και ασχολούμαστε με το 9100 :)

To οποιο btw ROCKSSSS!!! Και ας λένε οτι θέλουν οι lamerssss :p Keep walking...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

ftp://ftp.clubimate.com/ new rom me IEEE 802.11g !!!!!! no more IEEE 802.11b

ki gia na pigaini grigorotera to mixanaki

HKLM\System\StorageManager\FATFS\CacheSize anebasto sto 1024

(prin 0)

to EnableCache key prepi na ine sto 1

HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt\Rep lStoreCacheSize anebasto sto1024 (prin 0)

good luck ;-)

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Αφήνουμε τον "καμμένο", τελειωμένο looser και ασχολούμαστε με το 9100 :)

:up: :up: :up: :up: :up: :up:

To οποιο btw ROCKSSSS!!!

Προχωράμε κανονικά για την απόκτηση του.. ;)

:mobile:

Πειτε ρε παιδια..γιατι δεν βγάζω άκρη..το Destinator PN παιζει....? ή πρέπει να κάνουμε πατέντες με τις registry κλπ για να παίξει....Στα video κολλάει? και με αυτο το skype τι γίνεται...ας απαντήσει κάποιος που το έχει...?

Είμαι μεταξύ του 9100 και του S100 και θέλω να αποφασίσω...φυσικά απο πλευρα ποιοτητας, το S100 ειναι αιώνες μπροστα.....οφείλω να πώ...

Τέλος οι νέες εφαρμογές για τα 2005...θα παίζουν στα 2003...τι λέτε?

D.G.

Απο αυριο (αν και επρεπε απο σημερα :( ) θα το εχω και εγω στα χερια μου.

Αντε να δουμε τι παιζει και με τα wm :O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πειτε ρε παιδια..γιατι δεν βγάζω άκρη..το Destinator PN παιζει....? ή πρέπει να κάνουμε πατέντες με τις registry κλπ για να παίξει....Στα video κολλάει? και με αυτο το skype τι γίνεται...ας απαντήσει κάποιος που το έχει...?

Είμαι μεταξύ του 9100 και του S100 και θέλω να αποφασίσω...φυσικά απο πλευρα ποιοτητας, το S100 ειναι αιώνες μπροστα.....οφείλω να πώ...

Δε με πιστευεις...

1) Destinator PN θα παίζει αλλά τόσο αργά που θα σου σπάσει τα νεύρα.

2) Skype παιζει για λίγο, αλλά πάλι μετά θα σου σπάσει τα νεύρα από τα ψιλοκολλήματά του. Τα έχουμε πει αυτά οτι είναι τα μοναδικά προγράμματα που το 9100 δεν μπορεί να τραβήξει με καλές επιδόσεις. Σε όλα τα υπόλοιπα ειναι μια χαρά το κινητό!

3) Δεν εχει νόημα αυτό που λες. Οι 2005 είναι συμβατές προς τα πίσω με τα 2003. Θα παίζουν μια χαρά.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

to exw ksanapei parapanw. An valeis grigori mini sd (120x) den exeis kanena provlima me to PN. I aples mini sd einai patates...

Gia to skype, me ti nea beta kai an exeis kali taxitita sto wifi milas xwris kanena spasimo. Twra an exeis isdn 64-128 kai perimeneis me wifi na miliseis, e tote tha diskolefteis

Είρθε και το δικό μου !!!! Το βράδυ θα το έχω στα χέρια μου!!! :) :) :)

Μια ερώτηση... όσο φορτίζει μπορώ εγώ να παίζω μαζί του ; (χωρίς να έχω βάλει μέσα τη sim!) ; ή μήπως όταν φορτίζει είναι εντελώς κλειστό και δε μπορείς να το λειτουργίσεις καθόλου ;

Είρθε και το δικό μου !!!! Το βράδυ θα το έχω στα χέρια μου!!! :) :) :)

Καλορίζικο !!!! (σε σένα και στους υπολοίπους) και επειδή έρχεται σαββατοκύριακο και θα έχετε πολύ χρόνο, περιμένουμε πολλές εντυπώσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω...Παναρε μου εφτιαξες την διάθεση....hehe... Οι γρήγορες αυτές κάρτες mini sd τι κόστος έχουν....?

apo ebay tha vreis mini sd topram(me samsung kiklwma) 120x sto 1gb gyrw sta 90 euros. Episis to handit.de exei ferei mia pou spaei kokala, tin TECIC sta 2gb, me 200x taxythta alla exei 209 euro!!!

apo ebay tha vreis mini sd topram(me samsung kiklwma) 120x sto 1gb gyrw sta 90 euros. Episis to handit.de exei ferei mia pou spaei kokala, tin TECIC sta 2gb, me 200x taxythta alla exei 209 euro!!!

Κατάλαβα γιατί σπάει κόκκαλα!!

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Και εγώ μεταξύ αυτών των 2 ήμουν, αλλά δεν έβρισκα το s100 , (έχει αποσυρθεί σύμφωνα με πηγές..) και τελικά επέλεξα το 9100, κυρίως για το πληκτρολόγιο

Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

Ρε παιδιά έχει ιδέα κάποιος πως αλλάζει σε Ελληνικά από το εξωτερικό πληκτρολόγιο το 9100. Χτυπιέμαι τρεις μέρες και δεν μου βγαίνει. :whip:

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

To παρελαβα και εγω σημερα το μεσημερακι ,ψαχνομαι ,ειναι κατι εντελως καινουργιο για μενα τα wm :O .(αν εξαιρεσεις τα win στο pc)

Εφαγε και το πρωτο κολλημα πριν απο λιγο ,ή απο την εφαρμογη Vito.SystemTools.v1.2 ή απο το pocketbreeze.

Ελληνικα για sms & επαφες βολευτηκα αρκετα καλα με το Resco_Keyboard_Pro_4.35 ;)

Mονο προβλημα οτι με ελληνικα εχω προβλημα unicode χαρακτηρων (sms>70 characters)

Nα προσθεσω οτι εχει αψογη ακουστικη στην συνομιλια ,και οτι συνδεθηκα αψογα & γρηγορα με myphone χρησιμοποιωντας wlan & laptop .

Συνεχιζω το ψαξιμο .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish