katsj Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Thanks Mythozz gia tin apomakrynsh tou minimatos tou "filou" sou! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Γιατί μου φαίνεται αποτυχία το κινητό άραγε; Έχω άδικο; :confused: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Δεν με κατάλαβες φίλε Μιχάλη! Δεν το λέω για να σας ξενερώσω/κουράσω/σπάσω τα νεύρα. Αυτό που ήθελα να ξέρω ήταν ο πραγματικός λόγος που κανείς θα μπορούσε να το επιλέξει... :) edit: Το έσβησες το post σου ρε συ; :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Αφήνουμε τον "καμμένο", τελειωμένο looser και ασχολούμαστε με το 9100 :) To οποιο btw ROCKSSSS!!! Και ας λένε οτι θέλουν οι lamerssss :p Keep walking... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ftp://ftp.clubimate.com/ new rom me IEEE 802.11g !!!!!! no more IEEE 802.11b ki gia na pigaini grigorotera to mixanaki HKLM\System\StorageManager\FATFS\CacheSize anebasto sto 1024 (prin 0) to EnableCache key prepi na ine sto 1 HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt\Rep lStoreCacheSize anebasto sto1024 (prin 0) __________________ good luck ;-) Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Αφήνουμε τον "καμμένο", τελειωμένο looser και ασχολούμαστε με το 9100 :) :up: :up: :up: :up: :up: :up: To οποιο btw ROCKSSSS!!! Προχωράμε κανονικά για την απόκτηση του.. ;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 χεχε... αύριο θα έρθει με currier στο σπίτι μου... :) !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Πειτε ρε παιδια..γιατι δεν βγάζω άκρη..το Destinator PN παιζει....? ή πρέπει να κάνουμε πατέντες με τις registry κλπ για να παίξει....Στα video κολλάει? και με αυτο το skype τι γίνεται...ας απαντήσει κάποιος που το έχει...? Είμαι μεταξύ του 9100 και του S100 και θέλω να αποφασίσω...φυσικά απο πλευρα ποιοτητας, το S100 ειναι αιώνες μπροστα.....οφείλω να πώ... Τέλος οι νέες εφαρμογές για τα 2005...θα παίζουν στα 2003...τι λέτε? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Απο αυριο (αν και επρεπε απο σημερα :( ) θα το εχω και εγω στα χερια μου. Αντε να δουμε τι παιζει και με τα wm :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Πειτε ρε παιδια..γιατι δεν βγάζω άκρη..το Destinator PN παιζει....? ή πρέπει να κάνουμε πατέντες με τις registry κλπ για να παίξει....Στα video κολλάει? και με αυτο το skype τι γίνεται...ας απαντήσει κάποιος που το έχει...? Είμαι μεταξύ του 9100 και του S100 και θέλω να αποφασίσω...φυσικά απο πλευρα ποιοτητας, το S100 ειναι αιώνες μπροστα.....οφείλω να πώ... Τέλος οι νέες εφαρμογές για τα 2005...θα παίζουν στα 2003...τι λέτε? Δε με πιστευεις... 1) Destinator PN θα παίζει αλλά τόσο αργά που θα σου σπάσει τα νεύρα. 2) Skype παιζει για λίγο, αλλά πάλι μετά θα σου σπάσει τα νεύρα από τα ψιλοκολλήματά του. Τα έχουμε πει αυτά οτι είναι τα μοναδικά προγράμματα που το 9100 δεν μπορεί να τραβήξει με καλές επιδόσεις. Σε όλα τα υπόλοιπα ειναι μια χαρά το κινητό! 3) Δεν εχει νόημα αυτό που λες. Οι 2005 είναι συμβατές προς τα πίσω με τα 2003. Θα παίζουν μια χαρά. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Πηρα το 9100 τελικά today.....Τωρα θα το βάλω να φορτισει.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 παιδιά για αυτό εδώ τι έχετε να πείτε? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Πειτε ρε παιδια..γιατι δεν βγάζω άκρη..το Destinator PN παιζει....? ή πρέπει να κάνουμε πατέντες με τις registry κλπ για να παίξει....Στα video κολλάει? και με αυτο το skype τι γίνεται...ας απαντήσει κάποιος που το έχει...? Είμαι μεταξύ του 9100 και του S100 και θέλω να αποφασίσω...φυσικά απο πλευρα ποιοτητας, το S100 ειναι αιώνες μπροστα.....οφείλω να πώ... Τέλος οι νέες εφαρμογές για τα 2005...θα παίζουν στα 2003...τι λέτε? to exw ksanapei parapanw. An valeis grigori mini sd (120x) den exeis kanena provlima me to PN. I aples mini sd einai patates... Gia to skype, me ti nea beta kai an exeis kali taxitita sto wifi milas xwris kanena spasimo. Twra an exeis isdn 64-128 kai perimeneis me wifi na miliseis, e tote tha diskolefteis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Πηρα το 9100 τελικά today.....Τωρα θα το βάλω να φορτισει.... welcome to the club .. megia sou !!! :D Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 παιδιά για αυτό εδώ τι έχετε να πείτε? Καλό φαίνεται..και σε καλή τιμή.. ;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ευχαριστω...Παναρε μου εφτιαξες την διάθεση....hehe... Οι γρήγορες αυτές κάρτες mini sd τι κόστος έχουν....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Είρθε και το δικό μου !!!! Το βράδυ θα το έχω στα χέρια μου!!! :) :) :) Μια ερώτηση... όσο φορτίζει μπορώ εγώ να παίζω μαζί του ; (χωρίς να έχω βάλει μέσα τη sim!) ; ή μήπως όταν φορτίζει είναι εντελώς κλειστό και δε μπορείς να το λειτουργίσεις καθόλου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Είρθε και το δικό μου !!!! Το βράδυ θα το έχω στα χέρια μου!!! :) :) :) Καλορίζικο !!!! (σε σένα και στους υπολοίπους) και επειδή έρχεται σαββατοκύριακο και θα έχετε πολύ χρόνο, περιμένουμε πολλές εντυπώσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 καλορίζικα παιδιά!!!! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ευχαριστω...Παναρε μου εφτιαξες την διάθεση....hehe... Οι γρήγορες αυτές κάρτες mini sd τι κόστος έχουν....? apo ebay tha vreis mini sd topram(me samsung kiklwma) 120x sto 1gb gyrw sta 90 euros. Episis to handit.de exei ferei mia pou spaei kokala, tin TECIC sta 2gb, me 200x taxythta alla exei 209 euro!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 apo ebay tha vreis mini sd topram(me samsung kiklwma) 120x sto 1gb gyrw sta 90 euros. Episis to handit.de exei ferei mia pou spaei kokala, tin TECIC sta 2gb, me 200x taxythta alla exei 209 euro!!! Κατάλαβα γιατί σπάει κόκκαλα!! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossak Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Πειτε ρε παιδια..γιατι δεν βγάζω άκρη..το Destinator PN παιζει....? ή πρέπει να κάνουμε πατέντες με τις registry κλπ για να παίξει....Στα video κολλάει? και με αυτο το skype τι γίνεται...ας απαντήσει κάποιος που το έχει...? Είμαι μεταξύ του 9100 και του S100 και θέλω να αποφασίσω...φυσικά απο πλευρα ποιοτητας, το S100 ειναι αιώνες μπροστα.....οφείλω να πώ... Τέλος οι νέες εφαρμογές για τα 2005...θα παίζουν στα 2003...τι λέτε? Και εγώ μεταξύ αυτών των 2 ήμουν, αλλά δεν έβρισκα το s100 , (έχει αποσυρθεί σύμφωνα με πηγές..) και τελικά επέλεξα το 9100, κυρίως για το πληκτρολόγιο Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ρε παιδιά έχει ιδέα κάποιος πως αλλάζει σε Ελληνικά από το εξωτερικό πληκτρολόγιο το 9100. Χτυπιέμαι τρεις μέρες και δεν μου βγαίνει. :whip: Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossak Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Απ'ότι έχω διαβάσει σε review πατάς 2 φορές το caps lock Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 To παρελαβα και εγω σημερα το μεσημερακι ,ψαχνομαι ,ειναι κατι εντελως καινουργιο για μενα τα wm :O .(αν εξαιρεσεις τα win στο pc) Εφαγε και το πρωτο κολλημα πριν απο λιγο ,ή απο την εφαρμογη Vito.SystemTools.v1.2 ή απο το pocketbreeze. Ελληνικα για sms & επαφες βολευτηκα αρκετα καλα με το Resco_Keyboard_Pro_4.35 ;) Mονο προβλημα οτι με ελληνικα εχω προβλημα unicode χαρακτηρων (sms>70 characters) Nα προσθεσω οτι εχει αψογη ακουστικη στην συνομιλια ,και οτι συνδεθηκα αψογα & γρηγορα με myphone χρησιμοποιωντας wlan & laptop . Συνεχιζω το ψαξιμο . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts