Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς με το ελληνικό 9100 να επιλέξεις ως γλώσσα συσκευής τα αγγλικά και όλα πλέον θα είναι στα αγγλικά. Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις από το εξωτερικό.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ αμφιβάλω! Εδώ όσοι έχουν συσκευές από την ACE Hellas έχουν προβλήματα με το service (υπάρχουν αρκετές αντίστοιχες αναφορές στο φόρουμ), σκέψου να μην έχεις αγοράσει από αυτούς.... υποθέτω ότι ούτε ζωγραφιστό δεν θα θέλουν να σε δουν...

Αν κάποιος έχει διαφορετική εμπειρία, ας με διορθώσει.

Δυστυχώς οι κάμερες είναι παραπλήσια άθλιες θα έλεγα καλύτερα. Είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός 9100 και οφείλω να ομολογήσω πως είναι το μόνο μελανό του σημείο... :(

από που το πείρες σκέφτομαι πολύ να το πάρω και εγώ. Βασικά είμαι ανάμεσα στο 9000 και το 9100 αλλά το 9000 είναι πολύ μεγάλο, και το 3g μου είναι άχρηστο. Μονο η vga και ο επεξεργαστής με προβληματίζει.

από που το πείρες σκέφτομαι πολύ να το πάρω και εγώ. Βασικά είμαι ανάμεσα στο 9000 και το 9100 αλλά το 9000 είναι πολύ μεγάλο, και το 3g μου είναι άχρηστο. Μονο η vga και ο επεξεργαστής με προβληματίζει.

1. to 9100 den ehi vga alla mp camera, malista 1.3mp me flash ke video

2. o epexergastis tou ine spoudeos, nai men ine 200mhz alla ine dual core, diladi 400mhz, alla ton 2 cpu ton hrisimopia mono otan hriazete, otan p.x. exi to tom tom...

Φίλε το 9000 είναι το απόλυτο εργαλείο.Καμιά σύγκριση με 9100 αν και το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Αν δεν είναι οικονομικό το θέμα χτύπα το χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Εγώ απλώς θεωρώ ότι είναι πολλά τα λεφτά..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Ναι μεν δυνατό εργαλείο το 9000 αλλά χρειάζεσαι και έναν χαρτοφύλακα μαζί σου για να το κουβαλάς!Υπερβολικά μεγάλο(για τα γούστα μου πάντα) ;)

:mobile:

To k-jam exi"

Storage total: 47.46mb

Program total: 49.47mb

Xero oti ego mporo na hrisimopiiso mono ta 47mb, alla giati afou mou lri oti ehi ke program 49mb ekina ta 49mb tou program giati den mporo na ta hrisimopiiso?

Genika mpori kapios na mou pi pia mnini ine gia ti???

Episis giati ehi (an ine etsi) mono 47mb free memory eno kapia poli pio plaia ppc ehoun poli parapano opos to jam????

παιδια επειδη με ενδιαφέρει και εμενα μπορει καποιος που το εχει να βάλει μερικες φωτογραφιες που έβγαλε με το 9100 ?? ενημερωτικά και μονο να δουμε ειναι αραγε καλυτερες απο το s100 ???????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

παιδια επειδη με ενδιαφέρει και εμενα μπορει καποιος που το εχει να βάλει μερικες φωτογραφιες που έβγαλε με το 9100 ?? ενημερωτικά και μονο να δουμε ειναι αραγε καλυτερες απο το s100 ???????

Οι φωτογραφίες που τραβάνε τα δυο κινητά είναι παραπλήσιες μην περιμένεις καμία μεγάλη διαφορά.. ;)

:mobile:

Σήμερα , μετά απο τόσο καιρό...Είδα επιτέλους το 9100 απο κοντά στην Comdex....Τέλειο..... :D Είδα και το 9000....Ωραίο αλλά πολυ μα πολυ μεγάλο....

Πάντως εγώ την βρήκα τη φωτογραφική του ικανοποιητική...

D.G.

Σήμερα , μετά απο τόσο καιρό...Είδα επιτέλους το 9100 απο κοντά στην Comdex....Τέλειο..... :D Είδα και το 9000....Ωραίο αλλά πολυ μα πολυ μεγάλο....

Eίδα και εγώ μετά από μεγάλη αναμονή το 9100 στην Comdex, ωστόσο μου δημιουργήθηκαν κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με τον τρόπο που ανοίγει και κλείνει το πληκτρολόγιο, έμοιαζε κάπως σαν να σκαλώνει και ότι δεν είναι στιβαρά κατασκευασμένο. Πιθανώς μετά από έντονη χρήση να προβληματίσει. Επίσης η αίσθηση του πλαστικού περιβλήματος του δεν ανταποκρίνεται στο κόστος του, και γενικά μου φάνηκε κάπως αργό στο navigation του.

Θετική έκπληξη μου έκανε το AIRIS T470i που ήταν σε ένα διπλανό περίπτερο. Είχε πολύ καλύτερη αίσθηση (αν και win 2003) λίγο ακριβότερο από το 9100 αλλά με GPS receiver + λογισμικό.

(κάθε κρίση είναι υποκειμενική!)

τελικα παιδια τι τιμη έχει στη ελλαδα ??? το δίνουν οι εταιρίες κινητης ακόμα ???? η ΤΙΜ ???? 600 € 700 € ?? με φπα ???

αν καποιος το εχει μπορει να βάλει κανα δυο φωτογραφιες που εβγαλε να δουμε και εμεις και να κρινουμε ??????

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

πόσο ???????????????? 749 € καλα ειναι τρελοι ?????????????? δεν περιμενω να βγει το ΝΟΚΙΑ Ν80 που και smartphone einai και wifi εχει και απολυτο στερεοφωνικο ήχο έχει και ραδιωφονο εχει και 3 mp καμερα εχει και μικρο ειναι

η ακομα καλυτερα περιμενω το mitac α701 που έχει και gps ενσωματομένο !!!!!!! και intel 520 επεξεργαστη καλα πανε καλα στην ACE ????????????? :w00t: :w00t: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:

Από τους κατόχους των K-Jam/9100 (αν υπάρχουν :p) ποιος μπορεί να μας πει τη γνώμη του για το πώς τρέχει το Destinator ελέω επεξεργαστή;

129026.png?1640591734

Τα είπαμε... μη τα ξαναλέμε. Ο επεξεργαστής του 9100 είναι μια χαρά, δε θα σας ξενερώσει καθόλου. Το Destinator btw δεν παίζει ακόμα με WM 5.0 :p

Για κάποιον που δε θέλει 3G, και μέγεθος το 9100 είναι μονόδρομος. Αλλιώς το 9000... είναι απίστευτο εργαλείο ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Πάντως δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει...ρώτησα ένα απο τα παιδιά που ήταν στην Comdex στην Qtek...και μου είπε οτι to 9100 παίζει το Destinator...απλα για να παίξει πρέπει να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι...το οποίο σου δίνει η εταιρεία που βγάζει το Destinator...
D.G.

Το Destinator btw δεν παίζει ακόμα με WM 5.0 :p

Άαααντε πάλι!:D

Εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά και όπως βλέπω δεν είμαι ο μόνος.

Μάλλον ο πενιχρός επεξεργαστής του 9100 δεν το αντέχει!:p

Το είδα και εγώ, πολύ συμπαθητικό μου φάνηκε, αλλά με χάλασε ο τρόπος που ανοίγει το πληκτρολόγιο. Μου θύμησε παλιό slideup κινητό.

Τα είπαμε... μη τα ξαναλέμε. Ο επεξεργαστής του 9100 είναι μια χαρά, δε θα σας ξενερώσει καθόλου.

Μάλλον ο πενιχρός επεξεργαστής του 9100 δεν το αντέχει!:p

Το Destinator btw δεν παίζει ακόμα με WM 5.0 :p

Εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά και όπως βλέπω δεν είμαι ο μόνος.

Αποφασίστε και μας λέτε την απάντηση. :p

129026.png?1640591734

Για κάποιον που δε θέλει 3G, και μέγεθος το 9100 είναι μονόδρομος. Αλλιώς το 9000... είναι απίστευτο εργαλείο ;)

Yup, you got the point. ;)

Το είδα και εγώ, πολύ συμπαθητικό μου φάνηκε, αλλά με χάλασε ο τρόπος που ανοίγει το πληκτρολόγιο. Μου θύμησε παλιό slideup κινητό.

Αυτό λέγαμε και με τον Mythozz@Comdex, χάθηκε να είχαν βάλει έναν μαγνητικό μηχανισμό; :(

129026.png?1640591734

Με το Destinator τελικά τι γίνεται?? Το έχει βάλει κανείς? Αν ναι τρέχει ικανοποιητικά ή όντως ο CPU είναι πολύ λίγος γι'αυτό?? Πάντως στα 749€ μας πιάνουν τον %#$% κανονικά.. Ας δούμε πόσο θα έχει στα καταστήματα όταν τον διαθέσουν. Μίλησα πριν 2 ώρες με πλαίσιο και μου είπαν ότι το περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα :blink: :lol: ...
Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Ρε παιδιά εμένα μου το είπαν από την Qtek που πέρασα στην Comdex. Δεν παίζει λένε αυτή η έκδοση του Destinator, στα 5.0. Αν είπαν μλκιες, τότε μπράβο τους...

Ρώτησα τιμή, είπαν 740 περίπου. Ημερομηνία κυκλοφορίας 15 Δεκεμβρίου μαζί με το 9000. Τα παράπονα εκεί. :alien:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ρώτησα τιμή, είπαν 740 περίπου. Ημερομηνία κυκλοφορίας 15 Δεκεμβρίου μαζί με το 9000. Τα παράπονα εκεί. :alien:

αυτα ελεγαν σε ολους μας!! ελπιζω βεβαια να μην παει τοσο μακρυα, γιατι μεχρι τοτε μπορει και να το μετανιωσω!! αλλες πληροφοριες βεβαια λενε οτι μεσα στη βδομαδα θα το εχουμε!! ελπιζω να ειναι σωστες.

ναι θα το παρω τελικα(:O ) και ας απογοητευτηκα αρκετα με το μηχανισμο του πληκτρολογιου. θελω να αλλαξω συσκευη και δεν υπαρχει κατι αλλο που να μου κανει τοσο πολυ.

εξαλλου εχω και τα screen protectors εδω και 2 βδομαδες στα χερια μου. να τα πεταξω?? δε λεει!!:p