panaros Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Προς τους κ.κ. ενδιαφερόμενους: ΕΦΤΑΣΕ http://www.expansys.com/product.asp?code=125518 σε τιμη φωτια βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Προς τους κ.κ. ενδιαφερόμενους: ΕΦΤΑΣΕ http://www.expansys.com/product.asp?code=125518 σε τιμη φωτια βέβαια... Προσθέτοντας το ".gr" στα link της expansys, εμφανίζεται η σελίδα στα ελληνικά με τιμές σε Ευρώ... http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=125518 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 μιλάμε για τους μεγαλύτερους απατεώνες που υπάρχουν στο Expansys :baby: Στις 5 ωρα ελλάδος εχουν το k-jam διαθεσιμότητα σε 7 ημέρες. Στις 5 και 5 βγαζουν διαθεσιμο σήμερα 143 τεμάχια. Στις 5 και 10 βγάζουν διαθέσιμο σήμερα 231 τεμάχια!!! οσο περναει ο χρόνος τα τεμαχια αυξανονται αντί να μειωνονται:blink: :blink: :blink: Στις 5 και 29 τα τεμαχια εχουν φτασει 295!!! είδες τι κάνει το καλό λίπασμα? και στις 5 και 30 το βγάζουν τελείως απο την πρώτη σελίδα και ξαναβάζουν διαθεσιμότητα σε 7 ημέρες!!! Συμπερασμα: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 εγινε τετοιο σκηνικο? εγω χτυπησα το link και ειδα το κλασικο εδω και ενα μηνα "estimated 7 days". ετσι κι αλλιως δεν βιαζομαι. θελω να σχηματισω καλυτερη γνωμη πριν το παρω. ασε που λογω της αναμονης εχει υπεριτιμηθει λιγακι...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 μιλάμε για τους μεγαλύτερους απατεώνες που υπάρχουν στο Expansys :baby: Στις 5 ωρα ελλάδος εχουν το k-jam διαθεσιμότητα σε 7 ημέρες. Στις 5 και 5 βγαζουν διαθεσιμο σήμερα 143 τεμάχια. Στις 5 και 10 βγάζουν διαθέσιμο σήμερα 231 τεμάχια!!! οσο περναει ο χρόνος τα τεμαχια αυξανονται αντί να μειωνονται:blink: :blink: :blink: Στις 5 και 29 τα τεμαχια εχουν φτασει 295!!! είδες τι κάνει το καλό λίπασμα? και στις 5 και 30 το βγάζουν τελείως απο την πρώτη σελίδα και ξαναβάζουν διαθεσιμότητα σε 7 ημέρες!!! Συμπερασμα: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :!: Και η πλακα θα ειναι να μην το εχεις παραγγειλει και σου πουν με email οτι στο εστειλαν :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Qtek 9100 photos: http://www.newmobile.nl/Image_Viewer.php?Toem_nr=9432 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Oποιος ξερει καλα γαλλικα μπορει ν αμεταφρασει αυτο το ριβιου: http://www.pdafrance.com/articles/article.php?cat=machinesppc&id=458&p=4 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 καλές και οι φωτογραφίες, καλο το κινητό εξωτερικά και γενικά το ότι είναι ποιο χοντρούλι εγώ το προτιμώ. κι αν δεχτούμε ότι από λειτουργικής άποψης είναι ok . δηλαδή δεν μασάει η cpu σε απαιτητικά software+games (που λίγα είναι ούτος ή άλλος) τι γίνεται με την συμβατότητα αυτών? έχω ένα cd γεμάτο προγραμματάκια ,όλοι μας έχουμε ,θα λειτουργούν σ αυτό? OMAP+wm5 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Να ρωτήσω κατι...το S100 μόλις βγεί το 9100 θα σταματήσει να κυκλοφορεί...? Τι με συμβουλεύεται εσεις....γιατι δεν έχω ξανασχοληθεί με pda....να περιμένω το 9100...αλλά διαβάζω εδω για ασυμβατότητες κλπ...έχει και αργό επεξεργαστή ο οποίος θα τρέχει πχ το Destinator αν θελω αργοτερα? ή να πάρω το S100 το οποίο έχει δοκιμαστεί... Μαλλον αν δεν καταργηθεί το S100, με βλέπω να περιμένω να δω και τα δυο....και να τα συγκρίνω...στην πράξη...τι λέτε? Ευχαριστω..... :D Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Αν έχεις... περιορισμένο budget πάρε το S110, αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και δεν σε πειράζει να περιμένεις, περίμενε το athena :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Το athena δεν το ξερω...θα ψαξω να το βρω....να δω πως είναι....Αυτο είναι και κινητό τηλέφωνο...? Και πότε ενδέχεται να κυκλοφορήσει....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1059641#post1059641 des edw :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlimvos Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Παιδια το weekend ημουν dubai στην gitex και δινανε το k-jam περι τα 600 ευρα (3000AED συγκεκριμενα, οποιος θελει ας κανει τις μετατροπες). Ειναι πολυ καλη φαση σε θεμα μεγεθους (οσο ειναι το jam μου, απλα πιο χοντρο) και φυσικα δυνατοτητων (τα wm5 πηγαινανε σφαιρα) το μονο που μου εκανε εντυπωση οτι ηταν λιγοτερο 'solid' αποτι το jam, σαν να ηταν πιο πλαστικουρα.. οχι οτι με χαλαγε βεβαια!!! αμα δεν ειχα παρει το jam προσφατα θα κυλουσα... rGrds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Λοιπόν το κινητό είναι στα χέρια μου. Πολύ όμορφο, εύκολο στη μεταφορά, ίδιο μέγεθος με το S100 αλλά λίγο πιο παχύ φυσικά. Τα WM 5.0 πάνε μια χαρά, δεν κολλάει καθόλου, έπαιξα video και στα δύο pda's και τα δύο ήταν άψογα. H ευχρηστία των 5.0 είναι κλάσεις πάνω από τα WM2003, σχεδόν όλα γίνονται χωρίς το stylus το οποίο είναι γλυκούλι, μεγαλώνει και μικραίνει :p αλλά βρίσκεται σε δύσκολο σημείο για να το βγάλεις εύκολα. Σπαστική η θέση του στο κάτω μέρος της συσκευής. Το qwerty πληκτρολόγιο μέτριο από πλευρά ποιότητας, είναι καθαρά μηχανικό δεν έχει μαγνήτες δηλαδή για... πιο ομαλή κύλιση, πρέπει να το σπρώξεις. Η απόκρισή του είναι καλή, αρκεί να συνηθίσει κάποιος τις αποστάσεις των πλήκτρων. Σε γενικές γραμμές το 9100 εμένα με ικανοποίησε απόλυτα... Αν το 9000 δεν μου κάνει παπάδες όταν έρθει και αυτό με τη σειρά του, μάλλον θα επιλέξω το Wizzard. Επαναλαμβάνω, γρήγορο μενού, κανένα κόλλημα... Το τσέκαρα και με 12 προγράμματα να τρέχουν στο background ταυτόχρονα, το κινητό ήταν μια χαρά. Είναι άλλωστε ένα θέμα που με απασχολούσε και εμένα... Ενα γενικό σχόλιο. Τα WM 5.0 είναι απλά αναβαθμισμένα WM2003SE όπως πάω να... καταλήξω. Καλά δε μπορούσαν να τα ανανεώσουν λίγο και στις λεπτομέρειες; Το ίδιο κακόγουστο calculator, τα ίδια γραφικά σχεδόν παντού... Βαριούνται..? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 αρε φωτιες που μας αναψες βραδυατικα!!!!!!!!! :D :D :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 μονο φωτιες?? πυργαγιες!!!:O Mythozz να υποθεσουμε οτι εχεις συσκευη απο την ace, ετσι? οπου κι αν εχω δει φωτογραφιες του qtek, εμφανιζεται με το γκριζο πλαισιο γυρω απο την οθονη. ετσι ειναι και αυτη που εχεις στα χερια σου? η rom ειναι παλι δουλεια της ace ή ειναι "μανισια" windows 5.0? το πληκτρολογιο γραφει ελληνικα-αγγλικα? sms 160? ειναι ευκολα να αναφερεις τις εφαρμογες που δοκιμασες? στα fora του εξωτερικου αναφερεται οτι υπαρχει καποια εφαρμογη antivirus που προκαλει αυξομειωσεις στην αποδοση της συσκευης. υπαρχει και στο qtek? pocket plus και skype δοκιμασες? αυτα μου ερχονται τωρα, ειναι και αργα!!! αν θελεις απαντας, αλλιως θα περιμενουμε το review!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 τι αργα ειναι; :D να απαντησει τωρα και αμεσως!!!!!πως θα κοιμηθουμε ρε γαμωτο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 μονο φωτιες?? πυργαγιες!!!:O Mythozz να υποθεσουμε οτι εχεις συσκευη απο την ace, ετσι? οπου κι αν εχω δει φωτογραφιες του qtek, εμφανιζεται με το γκριζο πλαισιο γυρω απο την οθονη. ετσι ειναι και αυτη που εχεις στα χερια σου? η rom ειναι παλι δουλεια της ace ή ειναι "μανισια" windows 5.0? το πληκτρολογιο γραφει ελληνικα-αγγλικα? sms 160? ειναι ευκολα να αναφερεις τις εφαρμογες που δοκιμασες? στα fora του εξωτερικου αναφερεται οτι υπαρχει καποια εφαρμογη antivirus που προκαλει αυξομειωσεις στην αποδοση της συσκευης. υπαρχει και στο qtek? pocket plus και skype δοκιμασες? αυτα μου ερχονται τωρα, ειναι και αργα!!! αν θελεις απαντας, αλλιως θα περιμενουμε το review!!! Εδώ είμαι, μην αγχώνεστε :p Ναι έχει το γκρίζο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Πολύ όμορφο design, πολύ καλή επαφή με το χέρι, ευχάριστο και πιο στιβαρό από το να κρατάς το S100. Απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό. Εχει λογισμικό για πρώτη release, χωρίς ελληνική υποστήριξη σε πληκτρολόγιο ή μενού. Έχει φυσικά τα Greek local settings που λειτουργούν φυσιολογικά. Από προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν έχω δει κάποια, αλλά από όσο έμαθα ήδη έτοιμάζεται πλήρες πακέτο, και με εφαρμογές, με ελληνικό πληκτρολόγιο, προεγκατεστημένα settings και όλα τα σχετικά. ;) Antivirus δε νομίζω να έχει η ελληνική έκδοση και δε βλέπω το λόγο να έχει. ;) Ο συγχρονισμός με AS έγινε άμεσα χωρίς πρόβλημα, το ίδιο και η εγκατάσταση προγραμμάτων. Δυστυχώς δε βλέπω sliding μπάρα για να καθορίζω τη διαθέσιμη μνήμη σε storage και programs. Προφανώς τα Windows το καθορίζουν μόνα τους. Pocket Plus και όλα της SPb δουλέυουν μια χαρά. Skype δεν δοκίμασα. Αύριο, αν ανέβω σχολή που έχω WiFi :p Πολύ καλό εργαλείο παιδιά... Άλλες ερωτήσεις; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Επανέρχομαι γιατί το μάτιασα. Ή το Resco Keyboard ή το Pocket Plus 3, μετά το soft reset κόλλησε το εργαλείο. Μόνο με hard reset διορθώθηκε. Δεν λειτούργησε το Safe Mode του Pocket Plus. Αυτά είναι τα καλά μιας ανεπίσημης έκδοσης λογισμικού. Θα τα μεταφέρω βέβαια όλα στην ACE Hellas, για το επίσημο λογισμικό τους... Στα προεγκατεστημένα προγράμματα πάντως είδα ZIP Manager από τη μάνα του. Επίσης θέλω να τονίσω την άψογη συμπεριφορά των φωνητικών εντολών. Όσο χάλια και αν μιλήσω, όσο περίεργα και αν τα πω, πάντα καταφέρνει να βρει το σωστό πρόγραμμα ακόμα και με αρκετό θόρυβο τριγύρω. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 τα υπολοιπα απο αυριο. παντως το συμπερασμα που βγαινει υστερα απο τα δικα σου λογια αλλα και ολων οσων το εχουν παρει, ειναι αυτοι που βιαστηκαν να το βγαλουν σκαρτο, μαλλον επεσαν εξω. ο ΤΙ μπορει να μην κανει "παπαδες" αλλα σιγουρα δουλευει αξιοπρεπως!!! καμια τιμουλα ακουσες απο την ace? ελπιζω να μην μας πεσουν τα αυτια οταν την ακουσουμε και μεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 τα υπολοιπα απο αυριο. παντως το συμπερασμα που βγαινει υστερα απο τα δικα σου λογια αλλα και ολων οσων το εχουν παρει, ειναι αυτοι που βιαστηκαν να το βγαλουν σκαρτο, μαλλον επεσαν εξω. ο ΤΙ μπορει να μην κανει "παπαδες" αλλα σιγουρα δουλευει αξιοπρεπως!!! καμια τιμουλα ακουσες απο την ace? ελπιζω να μην μας πεσουν τα αυτια οταν την ακουσουμε και μεις!! Στο θέμα του επεξεργαστή έκανα όσα κάνω και με το S100 και... ακόμα καλύτερα θα μπορούσα να πω. Όχι Destinator δεν έβαλα, βαριέμαι να το στήνω κλπ. Δε το πολυχρησιμοποιώ άλλωστε. Στις απαιτήσεις ενός αρκετά heavy user o ΟΜΑP τα πάει μια χαρά. Είχα μέχρι και 12 εφαρμογές ανοιχτές, γιατί το OK πάνω δεξιά πλέον δεν κλείνει καμία, οπότε τις είχα ξεχάσει όλες... και όμως πήγαινε σφαίρα. Αργεί λίγο σε μετάβαση από λειτουργία Camera, απευθείας σε Media Player όταν του ζητήσεις να παίξει άμεσα το video που έγραψες, αλλά χωρίς να σου δημιουργεί πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές πάντως τα 5.0 είναι πιο γρήγορα από τα 2003 SE σε αρκετές περιπτώσεις, λένε οι πρώτες μου εντυπώσεις. ;) Το πρόβλημα με το H/R ήταν το Pocket Plus 3.0. Το έχουν αντιμετωπίσει και στο xda-devs. ;) Τιμή δεν έμαθα ακόμα. 700??? κάπου εκεί το υπολογίζω αρχικά εγώ. Θα σας πω όταν ξέρω. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 700? μαλλον λιγα λες!! μακαρι παντως... αν δεν λυθει το προβλημα με το pocket plus μεχρι να το παρω, με βλεπω να γυριζω σε wisbar advance. λενε οτι δουλευει μια χαρα!! αλλη μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα. εφαρμογες εγκατεστησες στην εσωτερικη μνημη ή σε mini sd? παρατηρησες καποια διαφορα στην ταχυτητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Mythozz ποτε υπολογίζεις να βγεί το review....? Μήπως ξέρεις πότε το 9100 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 To review το ξεκινάω σιγά σιγά... Δε θα αργήσει πολύ. Το 9100 θα αργήσει από ότι πιστεύω μέχρι και το τέλος του μήνα και.. μετά, επειδή η HTC δεν έχει στείλει τπτ ακόμα σε Ευρώπη, στις μικρότερες εταιρίες... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Thanks Mythozz...! Αν μπορείς γράψε μεσα στο review και για την Camera....Βελτιώθηκε καθόλου σε σχέση με το S100? η αν μπορεις να ανεβάσεις καποιες.... Και πάλι thanks Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts