Tna Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ξεκίνησα να μεταφράζω ... όμως τα παράτησα... τα αρχεία είναι απλά ΑΠΕΙΡΑ! ... Δοκίμασα να κλέψω τα αρχεία από την ACE αλλά είναι κλειδωμένα... δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ξεκίνησα να μεταφράζω ... όμως τα παράτησα... τα αρχεία είναι απλά ΑΠΕΙΡΑ! ... Δοκίμασα να κλέψω τα αρχεία από την ACE αλλά είναι κλειδωμένα... δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω... μήπως σε βοηθάει η δουλειά που έχει κάνει ο ausdim με τα mui αρχεία της ace? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1784579#post1784579 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 είναι τα αρχεία που δίνει η ACE για το 3300 ... τα οποία και είναι κλειδωμένα.. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 δοκίμασε να εγκαταστήσεις το cab που έφτιαξε ο ausdim και αν δεν πάιξει τότε θα πούμε τις ρυθμίσεις να τις περάσεις χειροκίνητα. Ευχαριστω φιλε μου,αλλα και παλι δεν μπορω να στειλω mms(με Vodafone)!Μηπως φταιει το οτι εχω βαλει τα WM6 απο το"xda developers"?Αλλα δεν νομζω...Παντως,αυτες τις ρυθμισεις χρησιμοποιουσα κι εγω και φυσικα τιποτα! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ευχαριστω φιλε μου,αλλα και παλι δεν μπορω να στειλω mms(με Vodafone)!Μηπως φταιει το οτι εχω βαλει τα WM6 απο το"xda developers"?Αλλα δεν νομζω...Παντως,αυτες τις ρυθμισεις χρησιμοποιουσα κι εγω και φυσικα τιποτα! Tελικα το cab δουλεψε μια χαρα!Απλως πηγα να στειλω mms με το κιν.συνδεμενο στο pc με αποτελεσμα να μη μπορει να μπει με gprs!!!Ευχαριστω και παλι Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Λοιπόν παιδιά δοκίμασα την ROM του FARIA με το Kitchen.... H ROM είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! επειδή δοκίμασα και την XPlore 2 σας λέω πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση. η ROM του FARIA είναι ότι πιο γρήγορο και σταθερό έχω βάλει στο 9100 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Λοιπόν παιδιά δοκίμασα την ROM του FARIA με το Kitchen.... H ROM είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! επειδή δοκίμασα και την XPlore 2 σας λέω πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση. η ROM του FARIA είναι ότι πιο γρήγορο και σταθερό έχω βάλει στο 9100 η ρομ που λες είναι η πρώτη που δοκίμασα. χωρίς να έχω άλλη εμπειρία, είναι όντως φοβερή. δεν ξέρω αν διάβασες το post μου στο xda αλλά στην αρχή είχα πρόβλημα και το τηλέφωνο μόλις έβαλα κάποιες εφαρμογές δεν ξύπναγε. το ξαναφλάσαρα προσθέτοντας και το adobe OEM package και τώρα το φορτώνω σιγά σιγά και όλα πάνε πολύ καλά!! τι εφαρμογές χρησιμοποιείς? έχεις παρατηρήσει κάποια από αυτές να σου δημιουργεί πρόβλημα? για ελληνικά έχω επιλέξει AEK map, λες να δοκιμάσω και το Leng? (μόνο για το πληκτολόγιο, όχι για το μενού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Για το πληκτρολόγιο έχω βάλει το patched (άλλαξα το αρχείο GR.map ένα που δημιούργησα μόνος μου - όχι του HAbakis- για 160 χαρακτήρες SMS) resco Keyboard και AEKmap. Από εφαρμογές που έχω φορτώσει μόνος μου είναι PocketXpdf , SPB weather , SPB Backup , TCPMP , SKYPE, BatteryStatus, Adobe Flash Lite 2.1 και από το BUILD είχα βάλει το TotalCommander , PocketRAR . Το μήνυμα σου το έχω δει. Δεν κατάλαβα γιατί το έπαθες αυτό όμως... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Παιδια,μηπως γνωριζεται καποιον τροπο που να κανει να ακουγεται πιο δυνατα ο ηχος της συσκευης(win media player π.χ.)? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Λοιπόν παιδιά δοκίμασα την ROM του FARIA με το Kitchen.... H ROM είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! επειδή δοκίμασα και την XPlore 2 σας λέω πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση. η ROM του FARIA είναι ότι πιο γρήγορο και σταθερό έχω βάλει στο 9100 καλησπερα. μπορεις να μου πεις ποση μνημη μενει ελευθερη για αποθηκευση και για τα προγραμματα ? θελω και εγω να δοκιμασω αυτη τη ρομ. την εχω κατεβασει αλλα δεν την δοκιμασα ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Βλέπω πως έχεις δοκιμάσει την Xplore 2 (core 2n) . Η μνήμη για προγράμματα είναι περίπου η ίδια με αυτήν του Xplore . Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση είχα 44 MB για αποθήκευση Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Poia einai i kalyteri se gennikes grammes ROM na eggatastiso? i core2n i afti tou faria me to kitchen? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 του Faria. Πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση. Του Faria είναι πολύ γρήγορη , σταθερή και φυσικά όλα της δουλεύουν. Πρόσεχε μόνο πριν κάνεις το build να έχεις αντικαταστήσει το option.xml όπως αναφέρει στο forum Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Βλέπω πως έχεις δοκιμάσει την Xplore 2 (core 2n) . Η μνήμη για προγράμματα είναι περίπου η ίδια με αυτήν του Xplore . Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση είχα 44 MB για αποθήκευση ok θα την δοκιμασω... οσες ρομ μας εχει δωσει ο φαρια ηταν πραγματικα κορυφαιες. αντε παλι απο την αρχη ολα τα προγραμματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 μμμ... ο FARIA ετοιμάζει νέα έκδοση στην ROM με το τελευταίο build των WM6 στο οποίο ενσωματώνει και το νέο Mobile office καθώς και όλα τα νέα καλούδια των καινούριων εκδόσεων των wm6... Αμάν πια ... Ποτέ δεν θα στεριώσω με μία ROM... ευτυχώς βγήκε το Mobile Backup... Ελπίζω να λειοτυργήσει και να μην κάνω εγκαταστάσεις κάθε 3 και λίγο... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Μην την βάλεις βγήκε νέα updated version διορθώνει κάτι μικροbugs κατέβασέ την από την πρώτη σελίδα του τόπικ (στο xda). Εγώ πολύ θα ήθελα να την μεταφράσω στα Ελληνικά. Αλλά δεν ξέρω πως. Τα είπαμε και προσωπικά αλλά τα γράφω και εδώ. Ο τρόπος βρέθηκε και είναι ο εξής... Κατεβάζουμε το wm6 emulator της ms και αποσυμπιέζουμε me imgfs αντιγράφουμε όλα ότι έχουν σχέση με 0408... επιπλέον τα msimel96.dll msimel.dll και όλα τα html βρίσκουμε ποια χρειάζονται για την rom μας. μεταφράζουμε όλα όσα δεν βρήκαμε ή τα "κλέβουμε" από αλλού :) ξέρετε από που.... στο user.hv όταν το πειράζουμε στην τελευταία σειρά από 0409 σε 0408 τα ξανασυμπιέζουμε και έχουμε την rom.... Θεωρητικά έτσι είναι αλλά στην πράξη έχω πρόβλημα στην συμπίεση...κάποιος ξέρει κάποιον άλλον τρόπο; Είδα πως έγινε Update... Θα την ξανακατεβάσω. Η μετάφραση γίνεται μέσω των language files .409.mui . Θα προσπαθήσω πως αυτή την κατεύθυνση και εγώ. Ο Psybill αν κατάλαβα καλά είδα έχει κάνει κάποιες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση... ΑΝ μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων! έχω όλα τα αρχεία και από wm6 ελληνικά και από την ace. η ace έχει και δυο εφαρμογές για την αλλαγή της γλώσσας : langbootcheck και langswitch.cpl συν το map για το keyboard. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι από το Language Extender. Λογικά αυτά τα αρχεία πειράζει (αλλά δεν είναι 100% συμβατό με το wizard) δυστυχώς είναι κλειδωμένα καλά... Ξεκίνησα να μεταφράζω ... όμως τα παράτησα... τα αρχεία είναι απλά ΑΠΕΙΡΑ! ... τα αρχεία υπάρχουν... Δοκίμασα να κλέψω τα αρχεία από την ACE αλλά είναι κλειδωμένα... δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω... μπορείτε να τα πάρετε εύκολα μέσα από ένα 9100 με αντιγραφή επικόλληση...:D Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Τα αρχεία από την ελληνική ΡΟΜ Μπορείς να τα πάρεις (τα είχα) αλλά δεν μπορώ να τα επεξεργαστώ (κλειδωμένα) και δεν μπορώ να τα επεξεργαστώ για να τα τροποποιήσω για την ROM των wm6... Τι πρόβλημα έχεις στην συμπίεση ? δοκίμασες με το Kitchen του Faria να τα συμπιέσεις? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 δοκίμασα και με την "κουζίνα" αλλά όταν κάνει το build δεν τα βάζει μέσα... σε ενα forum είδα χρήστες που απλά γράφουν τα Mui σε ένα φάκελο και με ένα cab τα εγκαθιστούν. Εντάξει δεν θα έχουμε ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά είναι μια λύση... Τα 0408.mui ελληνικά μπορείς να τα βγάλεις από το emulator της ms πολύ εύκολα... χρειάζεσαι κάποια που δεν υπάρχουν μέσα (όπως τα αρχεία της κάμερας κτλ κτλ...) τα αρχεία που έφτιαξε η ace είναι ξεκλείδωτα όταν τα παίρνεις μέσα από το κινητό... Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Παίδες τέλειωσα την Custom ROM μου. Τελικά δεν είναι Ελληνική (too much to do, no free time to spend), αλλά έχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=306876 Ετοιμάζω και μια Underground έκδοση με έτοιμη υποστήριξη AEKMap Ελληνικών καθώς και άλλα "αγορασμένα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μπράβο φίλε και εμείς μαζί σου!!! Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 WIzeman bravo... Αν και προτείνω την rom του Faria σαν Base ROm γιατί είναι όντως καλύτερη Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 WIzeman bravo... Αν και προτείνω την rom του Faria σαν Base ROm γιατί είναι όντως καλύτερη Δεν ξέρω το λόγο αλλά είχα προβλήματα με την κουζίνα του Faria. Περιμένω να βγει η επόμενη με την τελευταία build για να βγάλω νέα έκδοση, αλλιώς θα χρησιμοποιήσω την Stable Ground του NotTooSmart. Εν τω μεταξύ για όσους έχουν την ROM μου, δείτε το topic του xda-developers: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=306876 Επειδή έβγαλα ένα μικρό patch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Παιδία με την βοήθεια του ausdim (χρησιμοποίησα τα ελληνικά αρχεία της ΡOM του 3600) έφτιαξα μια WM6 ROM ελληνική. Αν θέλει κάποιος (επεδή δεν έχω κάπου χώρο) ας μου πει που να την ανεβάσω. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Για όποιον ενδιαφέρεται Η ROM βασίζεται στην τελευταία release του mUn για το Wizard την OS5.2.1413 και στα αρχεία του trinity Που μου έδωσε ο Ausdim (ευχαριστώ πολύ) και δεν είναι πλήρης καθότι χρειάζομαι βοήθεια για το ελληνικό πληκτρολόγιο OS Πλήρες ελληνικό Περιβάλλον σήμφωνα με τα αρχεία του emulator της Microsoft με μερικές διορθώσεις. Ελληνικά Tab στις επαφές CommManager με 10 πλήκτρα Enterprise MEdiaOS Ελληνικό Office 2007 με ΟΝΕNote( υπάρχει ένα θέμα με το excel - το κοιτάω) Transcriber Windows Live Registrty Tweaks: Cleartype σε Landscape Το κόκκινο κουμπί κάνει disconnect το GPRS Disabled Error Reporting Disable Security Warning Ενεργοποίηση του wireless 802.11g Διόρθωση στην ένταση του κουδουνίσματος ώστε να δουλεύει Wifi Fix Εμφάνιση Autocomplete κατά την πληκτρολόγηση του ονόματος στα μηνύματα Applications: BatteryStatus Camera 3.00 - Fix από Faria MMS Notepad PIM Backup 1.9 SmartKey Voice Speed Dial X-Button 1.0 ==== Προβλήματα προσπαθώ να βάλω το ελληνικό πληκτρολόγιο. Όποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο ας βοήθησει. Έχω Ενά μικρό θέμα με το excel. Προσπαθώ να το φτιάξω Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Γιατί δεν το ανεβάζεις σε rapidshare ή κάτι αντίστοιχο όπως κάνουν όλοι? Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts