Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαι γω μετά τις πρώτες μέρες χρήσης (και επομένως της πρώτης γρατσουνιάς) έβαλα screen protector της Brando από το Play247.gr

Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις, είναι μπελάς να χεις συνέχεια το νου σου μην ακουμπήσει πουθενά η οθόνη κτλ.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δουλέψει κάποιος το skype με το S100; Με τι σύνδεση;

Ευχαριστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Xronia Polla!!!

Deite kai afto to site gia themes sto kinito sas me polles ipokatigories.

http://www.mcdeb.com/MT/archives/cat_theme_categoryanimals.html

:-)

μου έφυγε το καπάκι της υποδοχής εξωτερικής κεραίας...έχει κανείς καμιά ιδέα που θα βρώ κάτι έστω απλά να ταιριάζει, για να μην φένεται η τρύπα?

Να ξέρεις ότι αυτή η κάρτα έχει αποσυρθεί από την αγορά μάλλον γιατί εμφάνιζε συχνά προβλήματα. Θα είναι δύσκολο να τη βρεις κάπου...

Έχει δουλέψει κάποιος το skype με το S100; Με τι σύνδεση;

Ευχαριστώ...

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, θα ήθελα την βοήθειά του...

Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω δίκτυο μέσω ΒΤ και να ακούσω τα mp3 που έχω στο PC μου από τον player του PPC;

Ευχαριστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, θα ήθελα την βοήθειά του...

Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω δίκτυο μέσω ΒΤ και να ακούσω τα mp3 που έχω στο PC μου από τον player του PPC;

Ευχαριστώ...

Υπάρχει, το έχω κάνει. Βασικά θα πρέπει να εγκαταστήσεις άλλο BT stack (εγώ έχω βάλει αυτό της Bluesoleil) στο ppc σου (καλό θα ναι να βάλεις και το αντίστοιχο στο pc σου) το οποίο να παρέχει PAN profile (το default BT Stack των winmob2003 δεν υποστηρίζει). Στη συνέχεια θα δημιουργήσεις ένα PAN δίκτυο με το pc και το ppc, θα κάνεις share το folder με τα mp3 σου, και θα ψάξεις να βρεις τον shared folder του pc-ιου σου με το PocketLAN (προγραμμα που πρέπει να εγκαταστήσεις στο ppc σου). Καλή επιτυχία!

[Apple Iphone 6]

Υπάρχει, το έχω κάνει. Βασικά θα πρέπει να εγκαταστήσεις άλλο BT stack (εγώ έχω βάλει αυτό της Bluesoleil) στο ppc σου (καλό θα ναι να βάλεις και το αντίστοιχο στο pc σου) το οποίο να παρέχει PAN profile (το default BT Stack των winmob2003 δεν υποστηρίζει). Στη συνέχεια θα δημιουργήσεις ένα PAN δίκτυο με το pc και το ppc, θα κάνεις share το folder με τα mp3 σου, και θα ψάξεις να βρεις τον shared folder του pc-ιου σου με το PocketLAN (προγραμμα που πρέπει να εγκαταστήσεις στο ppc σου). Καλή επιτυχία!

Καλησπέρα...

Μπορείς να μου στείλεις το Bluesoleil BT stack για το ppc;

neo_com_3@yahoo.gr

Tnx...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως δουλευει το μεγαφωνο για ανοιχτη ακροαση σε εμενα δεν δουλευει? Εχω μια sd 128 και θέλω να βάλψ μια 512 , εαν την παλια την βάλψ σε εναν card reader kai τα μεταφέρω ολα τα προγραμματα στην καινουρια θα δουλευει κανονικα?θα τρεχουν κανονικα? πχ παιχνιδια και destinator η οχι?

Πως μπορω να αλλαξω τον ηχο sms me kapoion diko moy?

Σας ευχαριστω πολυ!!

ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

Για την ανοικτή ακρόαση: όσο μιλάς με κάποιον, πάτα παρατεταμένα το πράσινο κουμπί του τηλεφώνου μέχρι να σου βγάλει ειδοποίηση ότι "το μεγάφωνο είναι ανοικτό".

Για την κάρτα μνήμης: κάνε αντιγραφή με έναν card reader και όλα θα δουλεύουν κανονικά (δυο φορές το έχω κάνει).

Για να αλλάξεις ήχο στο sms πρέπει να βάλεις το αρχείο που θέλεις σε μορφή wav (και μόνο) στον φάκελο windows (χύμα). Έτσι όταν πας από την επιλογή ειδοποιήσεων θα σου το εμφανίζει στη λίστα των διαθέσιμων ήχων για sms.

Πως δουλευει το μεγαφωνο για ανοιχτη ακροαση σε εμενα δεν δουλευει? Εχω μια sd 128 και θέλω να βάλψ μια 512 , εαν την παλια την βάλψ σε εναν card reader kai τα μεταφέρω ολα τα προγραμματα στην καινουρια θα δουλευει κανονικα?θα τρεχουν κανονικα? πχ παιχνιδια και destinator η οχι?

Πως μπορω να αλλαξω τον ηχο sms me kapoion diko moy?

Σας ευχαριστω πολυ!!

Πατάς και κρατάς πατημένο το Πράσινο πλήκτρο μέχρι να ενεργοποιηθεί η ανοικτή ακρόαση κατά την διάρκεια της κλήσης. Αντιγράφεις με έναν card reader τα πάντα - και τα hidden αρχεία - και είσαι οκ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το stack της Bluesoleil στο PC μπορούμε να ανοίγουμε PAN συνδέσεις από το PPC; Γιατί με τα άλλα 2 που έχω δοκιμάσει (Widcomm και Microsoft) δεν γίνεται...

Το PocketLAN δε χρειάζεται. Μπορεί να γίνει και με τον Resco Explorer η δουλειά :)

Έχει παίξει κανείς με BigStorage? (Info εδώ: http://members.iinet.net.au/%7Eapmoon/ppc/bs/ampda_How_To_PPC_Upgrades_V1.pdf)

Σκέφτομαι να βγάλω τα περιττά πράγματα πχ ελληνικά,Τ9,transcriber κτλ κτλ από την Extended Rom του S100, αν έχει κανείς κάποια εμπειρία γύρω απο το θέμα η θέλει να βοηθήσει ας στείλει PM...

edit: Όλα είναι έτοιμα, δεν πέρασα ακόμα την modded rom όμως, γιατί έχω κάποια σημαντικά πράγματα να κάνω αυτές τις μέρες και δεν θα ήθελα να μείνω χωρίς το ppc σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή. (Που λογικά δεν είναι δυνατό να γίνει αλλά τέσπα)

ρε παιδια εαν βγαλεις την μπαταρια για 2λεπτα κανει hard reset? γιατι την εβγαλα για λιγο.. και αντε απ την αρχη... α και κατι ακομη το back up einai xalia den pernaei tipota giati etsi?

Guest lagoudakis
για 2 λεπτα μονο;:confused: περιεργο,εγω την εχω βγαλει και για μιση ωρα και δεν ειχα προβλημα,για backup υπαρχουν καλυτερα προγραμματα απο το δικο του;)

Κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει για να κάνει hard reset σε 2 λεπτά μόνο. Εγώ το έχω αφήσει και ώρες αν δεν κάνω λάθος χωρίς μπαταρία. Μήπως καταναλώθηκε η μπαταρία χωρίς να το προσέξεις και στο τέλος έκανε hard reset?

Εδω και δυο μερες εχει νεκρωσει τελειως το ηχειο του jam, εκτος αν εχω το handsfree ακουστικό συνδεδεμενο. Θυμαμαι παλια καποιο post για αυτο το θεμα. Εχει κανεις καμια ιδεα?

ΤΟ ξαναεκανα οπως ηταν πριν με ποσα προγραμματα και ποσα παιχνιδια, μι1 512 γεμάτη και εβαλα το F-secure Το οποιο μην το βαλετε ποτε γιατι μου εξαφλανησε οτι ειχα μεσα στην storage card!!!! αντε παλι απο την αρχη!!!!!

Εδω και δυο μερες εχει νεκρωσει τελειως το ηχειο του jam, εκτος αν εχω το handsfree ακουστικό συνδεδεμενο. Θυμαμαι παλια καποιο post για αυτο το θεμα. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Το παλιό ποστ έλεγε να βάλεις βγάλεις μερικές φορές το handsfree διότι ενδέχεται να έχει κολλήσει ο "μηχανισμός" που αντιλαμβάνεται ότι έχει συνδεθεί το handsfree και απενεργοποιεί το ηχείο.

[Apple Iphone 6]

Το δοκιμασα αλλα δεν εχει παιξει, ενω ακουγεται ο ηχος κλησης, οταν απαντω ειναι νεκρο. Παει για service μαλλον, ή με ενα hard reset θα παιξει?

Guest lagoudakis
δοκιμασε το hard ετσι και αλλιως δεν εχεις αλλη λυση πριν το σερβις,αν και νομιζω οτι φταιει το ηχειο,το εχει κανει και σε αλλους

Akoysa oti yparxei ena programma poy syndese meso bluetooth me ena thlefwno kai mporeis na ton klepseis arxeia alla akomh kai thlefwna,, gia peite yparxei h einai akomh enas my8os, ean yparxei pio einai?

Καλημέρα σε όλους. Ενω με το s100 oλα καλώς , αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το ακουστικό, δεν μπορώ να ακούσω την φωνή απο την κλήση.

Δοκίμασα το βυσμα απο το handsfree, αρκετές φορές , τιποτα.Φυσικα στο ενσυρματο και ασύρματο handsfree ακουω τα πάντα.

Καμία πρόταση;

Ευχαριστώ,

Παιδιά, έχω το S100 (VPA Compact) με αγγλικά 2003SE - Rom v11. Δεν θέλω να βάλω ελληνικά αλλά ποια Rom να βάλω για καλύτερη λειτουργία του PPC και από που μπορώ να την κατεβάσω; Θα γίνει format στο PPC;

Tnx...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2