Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε παιδιά, ποιο είναι το επίσημο site της Qtek -όχι το ελληνικό- τελοςπάντων από που κατεβάζουμε τα διάφορα updates για το S100?

http://www.gtek.gr

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χτες απόκτησα το S100 το οποίο παρεμπίπτοντος είναι το πρώτο μου PDA οπότε καταλαβαίνεται είμαι άσχετος. Έχω μια ερώτηση, μπορώ να βλέπω πόσοι ενέργεια έχει απομείνει στην μπαταρία από την επιφάνεια εργασίας χωρίς να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Χτες απόκτησα το S100 το οποίο παρεμπίπτοντος είναι το πρώτο μου PDA οπότε καταλαβαίνεται είμαι άσχετος. Έχω μια ερώτηση, μπορώ να βλέπω πόσοι ενέργεια έχει απομείνει στην μπαταρία από την επιφάνεια εργασίας χωρίς να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις;

κατεβασε αυτο το πρόγραμμα .

βάλε το *.exe στο: [η συσκευη μου/windows/startup] και κανε soft reset.

Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει reject συγκεκριμένες κατηγορίες αριθμών ή συγκεκριμένους αριθμούς όταν με καλούν;

( π.χ. όλα τα νούμερα που βρίσκονται στο Group ή στην κατηγορία BANNED, ακόμα και όλες τις κλήσεις με απόκρυψη )...

Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.

Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει reject συγκεκριμένες κατηγορίες αριθμών ή συγκεκριμένους αριθμούς όταν με καλούν;

( π.χ. όλα τα νούμερα που βρίσκονται στο Group ή στην κατηγορία BANNED, ακόμα και όλες τις κλήσεις με απόκρυψη )...

Δοκίμασες το προεγκατεστημένο SmartFilter;

129026.png?1640591734

Δοκίμασες το προεγκατεστημένο SmartFilter;

Δεν το έχω ακούσει αυτό... Που το βρίσκω ή πως θα το ενεργοποιήσω/ρυθμίσω;

(δεν έχω το s100, έχω το jam)...

Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.

Exo ena qtek s100 enos filou katebase tin anabathmisi apo tin ace kai den tou anabathmizei tin extended ROM molis ftasei se aytin kollaei! An afaireseis tin extended (ms_.nbf) oloklironei tin anabathmisi mia xara alla i extended den yparxei pia! Exei kaneis kammia idea ti mporei na ftaiei? Ekane kanenas tin anabathmisi pou yparxei sto site tis qtek simera?

Exo ena qtek s100 enos filou katebase tin anabathmisi apo tin ace kai den tou anabathmizei tin extended ROM molis ftasei se aytin kollaei! An afaireseis tin extended (ms_.nbf) oloklironei tin anabathmisi mia xara alla i extended den yparxei pia! Exei kaneis kammia idea ti mporei na ftaiei? Ekane kanenas tin anabathmisi pou yparxei sto site tis qtek simera?

εγώ προσπάθησα να την κάνω αλλά μου έβγαζε radio error...έπειτα απο 3AS και τα ανάλογα ρεσταρτ σε υπολογιστή και σ100 μου έβγαλε την οθόνη για upgrade αλλά δεν προχώρησα διότι δεν είχα εύκαιρο χρόνο.Δε ξέρω αν αξίζει η αναβάθμιση την έχει κάνει κανείς να μας πει λεπτομέρειες?

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

πάει ο murdof εξαφανίστηκε.

καλά, πάντως μετά από τόσο καιρό θυμήθηκαν ότι πρέπει να φτιάξουν τους 70 χαρακτήρες στο phone pad?

έλεος ,αυτό το λέγαμε από την αρχή.

τέλος πάντων .εγώ πλέον είμαι πολύ stable με το σ100 ,soft resets και τέτοια πράγματα πλέον τα θεωρώ παιδικές αρρώστιες .

έχω βρει την υγεία μου αλλα το μοναδικό πράγμα που πρέπει να φτιαχτεί είναι η κάμερα.

τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

γιατί είπαμε ...το ότι έχει χαλια ανάλυση το ξέρουμε, αλλα να μην μπορούμε να φωτογραφίσουμε και καθόλου αυτό παραπάει.

πάει ο murdof εξαφανίστηκε.

καλά, πάντως μετά από τόσο καιρό θυμήθηκαν ότι πρέπει να φτιάξουν τους 70 χαρακτήρες στο phone pad?

έλεος ,αυτό το λέγαμε από την αρχή.

τέλος πάντων .εγώ πλέον είμαι πολύ stable με το σ100 ,soft resets και τέτοια πράγματα πλέον τα θεωρώ παιδικές αρρώστιες .

έχω βρει την υγεία μου αλλα το μοναδικό πράγμα που πρέπει να φτιαχτεί είναι η κάμερα.

τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

γιατί είπαμε ...το ότι έχει χαλια ανάλυση το ξέρουμε, αλλα να μην μπορούμε να φωτογραφίσουμε και καθόλου αυτό παραπάει.

O murdof exei allaxei nickname meta apo ta tosa gazia pou akouse kai akouei apo ollous emas... :D

Oso gia thn camera epexes katholou me tis rythmiseis ? ginete ypoferth h katastash an tis peiraxeis ligo ..

O murdof exei allaxei nickname meta apo ta tosa gazia pou akouse kai akouei apo ollous emas... :D

Oso gia thn camera epexes katholou me tis rythmiseis ? ginete ypoferth h katastash an tis peiraxeis ligo ..

μπα .έχω δοκιμάσει τα πάντα .

-με ultrex λούστηκες? ... άσχετο :w00t:

η κάμερα θέλει επείγοντος upgrade

b.t.w ...στείλε pm για τα νοίκια

Λες να το εχει κανει αυτο; Κλασμαν;

Αρχικό Μήνυμα από simotemplar

βρε παιδιά, ποιο είναι το επίσημο site της Qtek -όχι το ελληνικό- τελοςπάντων από που κατεβάζουμε τα διάφορα updates για το S100?

Eκτός του ότι το λινκ είναι λάθος, ΔΕΝ ψάχνω τον ελληνικό αντιπρόσωπο αλλά το επίσημο, διεθνές site της QTEK. εχώ ιταλική έκδοση S100

άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

kalispera paidia mipws tha mporouse na mou steilei kapios to todayphonepro se full ekdosi i na mou dwsei kapio link gia na to katevasw???mou to xe steilei o filos minotavrs alla distixws mou elikse :worry: kai mou itan paaara poli xrisimo programm thanks prokatavolika gia tis opies apantiseis email

Ρε παιδια υπαρχουν εκδοσεις των Office προγραμματων και των ClearView που εχει μεσα το S100 που να αναγνωριζουν ελληνικους χαρακτηρες, ή εστω καποια αλλα προγραμματα; :)

Επισης πολλες φορες οταν θελω να στειλω μηνυμα και παταω το φακελακι για να το στειλει, μου τα στελνει στα εξερχομενα και δεν τα στελνει καθολου, γιατι; :O

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

kalispera paidia mipws tha mporouse na mou steilei kapios to todayphonepro se full ekdosi i na mou dwsei kapio link gia na to katevasw???mou to xe steilei o filos minotavrs alla distixws mou elikse :worry: kai mou itan paaara poli xrisimo programm thanks prokatavolika gia tis opies apantiseis email

Sou elleixe kai sou zhtaei serial key anoixe to *.nfo pou sou esteila me to notepad kai tha vreis to serial ekei mesa :D :D :D :D

OFF TOPIC... :X

Ξερει κανενα καλο παιδακι να μου πει καποιο καναλι στο mIRC για να "αγορασω" s/w για Smartphone 2003 ? :whistle: :whistle: :whistle:

Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις για το hotmail ώστε να παίρνω τα e-mail στο S100 μου;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

:D :D

ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μετακομίζω για Θεσσαλονίκη κανένα καλό παιδί να μου πεί περίπου τι παίζεται με τα Ενοίκια , περιοχές που να ψάξω κλπ περιμένω PM ...

:D :D

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Sou elleixe kai sou zhtaei serial key anoixe to *.nfo pou sou esteila me to notepad kai tha vreis to serial ekei mesa :D :D :D :D
μας βγαινουν τα ματακια μας να τα διαβασουμε.
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2