Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ξερει κανεις για την 1.06 της qtek ,προσπαθησα να την κατεβασω ,αλλα μολις την κατεβαζω μου βγαζει:error 103 :rom image file not found.Την κατεβασα 2 φορες αλλα τιποτα, καμμια βοηθεια .Εχω την 1.03.00 της imate.

error σου βγαζει στο κατεβασμα η στο τρεξιμο; δεν το διευκρινιζεις. Το change.bat το ετρεξες; Και φυσικα πριν το τρεξεις πρεπει να εχει τα καταλληλα operator codes διοτι το default που εχει μεσα ειναι απο t-mobile germany.

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μη το κανεις, θα σου κολλησει και θα κανει συνεχως reset. Και μετα πρεπει να βρεις και να βαλεις αλλη rom οποτε ξεχνα το. Ειναι η αισχρη τακτικη της Ace hellas και κατ' εμε καρα-παρανομη. Διοτι θα επρεπε αφου εχεις παρει ενα qtek να ειναι υποχρεωμενη με καποιο κοστος (οπως τα 15 ευρω της Νοκια/SE/κλπ) να σου περναει τα Ελληνικα. Εφοσον ειναι επισημη αντιπροσωπος της Qtek υποχρεουται να δινει υποστηριξη στα qtek τηλεφωνο που εχουν αγορασθει απο την ΕΕ, και μεσα σε αυτες τις υποχρεωσεις ειναι και το περασμα τοπικης γλωσσας. Στη θεση σου θα τους επαιρνα τηλεφωνο. Απο μονος σου μη κανεις τιποτα.

kala re pedia kai egw dld auto to thl me ta italika pou den exei servis edw oute update gia na kanw ti ginete ? dld tsampa lefta ? ti na pw den to perimena auto to pragma exete na mou prwtinete kati drastiko ? :angry: :devil: :kill: :shoot: :knife:

enas apwros :cool:

εχεις ιταλικο; θα βαλεις λογικα τη ρομ της imate και θα εισαι βασιλιας.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Μη το κανεις, θα σου κολλησει και θα κανει συνεχως reset. Και μετα πρεπει να βρεις και να βαλεις αλλη rom οποτε ξεχνα το. Ειναι η αισχρη τακτικη της Ace hellas και κατ' εμε καρα-παρανομη. Διοτι θα επρεπε αφου εχεις παρει ενα qtek να ειναι υποχρεωμενη με καποιο κοστος (οπως τα 15 ευρω της Νοκια/SE/κλπ) να σου περναει τα Ελληνικα. Εφοσον ειναι επισημη αντιπροσωπος της Qtek υποχρεουται να δινει υποστηριξη στα qtek τηλεφωνο που εχουν αγορασθει απο την ΕΕ, και μεσα σε αυτες τις υποχρεωσεις ειναι και το περασμα τοπικης γλωσσας. Στη θεση σου θα τους επαιρνα τηλεφωνο. Απο μονος σου μη κανεις τιποτα.

Psila grammata ti psaxneis twra re apostolh ase pou oi plhrofories lene oti o exafanismenos murdof exei allaxei onoma kai einai kai pali mazi mas ... :p :p

Τις τελευταίες μέρες το jam είναι σβηστό και ανοίγει για λίγα δευτερόλεπτα και ξανακλείνει.Μήπως κάποιο πρόγραμμα του κάνει wake up?Δεν έχω βάλει τίποτα καινούριο μέσα αλλα τώρα άρχισε να το κάνει.Αny ideas? :O

kala re pedia kai egw dld auto to thl me ta italika pou den exei servis edw oute update gia na kanw ti ginete ? dld tsampa lefta ? ti na pw den to perimena auto to pragma exete na mou prwtinete kati drastiko ? :angry: :devil: :kill: :shoot: :knife:

Plhn ths I-Mate mporeis na baleis kai thn teleftaia Qtek arkei na allaxeis ton kwdiko ths syskevhs sou sto bat arxeio einai kati ce cdd_1 alla den mporw na sou pw me sigouria giati to lalako Suse(mamo to linux mamo) mou ekane repartition sto partition pou eixa ola ta data me efarmoges ppc tools , updates drivers klp klp.

Etsi klaiw 60gb dedomena pou ta mazeva toso kairo . :mad: :mad:

BTW pali kala pou eixa kanei backup prin kana mhna kai tha swsw ta shgmantikotera alla ta teleftaia update pou mesa se afta einai kai oi qtek kwdikoi kai odhgies phgan ston agyristo..

O panaros omws mporei na bohthsei legontas mas ton swsto kwdiko gia thn imate ...

error σου βγαζει στο κατεβασμα η στο τρεξιμο; δεν το διευκρινιζεις. Το change.bat το ετρεξες; Και φυσικα πριν το τρεξεις πρεπει να εχει τα καταλληλα operator codes διοτι το default που εχει μεσα ειναι απο t-mobile germany.

στο τρεξιμο ,το change bat δεν το εχω ,ουτε τους operator codes

Γιώργος

re paidia mpas kai kserei kaneis na mou pei giati ta bt tools poy toy exo balei den mou paizoun kanonika? diladi den mou bgazei ta profil gia na dialekso kapio. ego exo to i-mate jam me:rom 1.03.00 radio:1.01.00 extrom:1.03.140

prepeimipos na to anbathmiso? den ksero. se olous toys ta vgazei ta profil ektos apo mena. diladi tosoooo gantemhs eimai? :(

Τις τελευταίες μέρες το jam είναι σβηστό και ανοίγει για λίγα δευτερόλεπτα και ξανακλείνει.Μήπως κάποιο πρόγραμμα του κάνει wake up?Δεν έχω βάλει τίποτα καινούριο μέσα αλλα τώρα άρχισε να το κάνει.Αny ideas? :O

Τί ώρες ανοίγει? Γιατι είχα διαβάσει πως τα ppc ανοίγουν τα μεσάνυχτα για να δούν αν υπάρχουν καταχωρήσεις στο ημερολόγιο/υποχρεώσεις για την επόμενη μέρα, και μετά ξανακλείνουν...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

δεν ανοιγει παιδια. απλα γινονται αυτο με καποια ππσι (τα πρωτα με 2003) και πολυ εβγαλαν αυτη τη θεωρια. εμενα δεν το κανει.

λογικα θα βγαινει απο τον υπνο αλλα χωρις να ανοιγει την οθονη.

αυτο που σου συμβαινει ισως φταιει το ΑΣ. το ειχε παθει και ο νικος και νομιζω του το εφτιαξα βγαζοντας το τσεκ απο την πρωτη επιλογη (mobile sync νομιζω) του ΑΣ στο ππσι.

Alex = the best!

Βρήκα πού το είχα διαβάσει...

Σύμφωνα πάντως με τη Microsoft, αυτό συμβαίνει στα Windows CE 3.0

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;263719

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

και μένα το κάνει ...αλλα μια μέρα το τσάκωσα στα πράσα και είδα τι γίνεται .

τρώει φλασιές και προσπαθεί να κάνει σύνδεση gprs .

δεν ανησυχώ βεβαια γιατί ξέρω ότι όσο και να θέλει δεν μπορεί χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!! :w00t: :w00t:

:lol: :lol:

χωρις πλακα αυτο ειδα ... :)

Καλησπερες guyz.

Μια ερωτησουλα κι απο μενα...

Σημερα βρεθηκα σε μια συναντηση με laptop,ppc και λοιπα.

Εκει επανω λοιπον που καναμε τα κονε μας μεταξυ ενος DELL PPC και του JAM μου διαπιστωσα οτι ενω το DELL προσφερε ενα σωρο πρωτοκολλα στο BT (file transer κλπ κλπ) το δικο μου μονο ενα serial port μου εδινε και τελικα δεν μπορεσε να μου στειλει τιποτα (το εστειλε βεβαια στο laptop μου το αρχειο αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια).

Και αναρωτιεμαι λοιπον...

Τελικα τι γινεται με τo BT του κινητου μας? Υπαρχει κατι που μου εχει ξεφυγει απο τα λεγομενα εδω μεσα? Καποια εξτρα εφαρμογη ή καποια αλλη version rom (οτιδηποτε τελοσπαντων) ή ειμαστε "καταδικασμενοι"?

Διαβαζα και για το Toshiba ΒΤ Stack το οποιο ειναι πραγματι καλο (το εχει και το laptop μου) αλλα εχει προβληματα απο οτι διαβαζω.

Καμια βοηθεια?

Μηνύματα SMS δέχεσαι κανονικά; Εμένα το 2020 το έκανε όταν είχα κάνει restore με παλιά έκδοση του Sprite Back up και δεν εμφάνιζε καθόλου SMS. Απλά τη στιγμή που ερχόταν το SMS, φωτιζόταν η οθόνη και τίποτα άλλο...

Διορθώθηκε όταν έβαλα την τελευταία έκδοση Sprite Back Up. Απλά το λέω μπας και.. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καλημέρα παιδιά. Προσπάθησα και εγώ ο άμοιρος να κάνω το Laptop μου να παίξει sync με το s100 αλλά δεν τα κατάφερα. Το σπάσιμο το μέγιστο ήταν βέβαια διαβάζοντας τα πάντα στο forum οτι το link του Minotavrou δεν παίζει στο btfiles γιατι οι μ...κες της Widcomm τον υποχρέωσαν να τα βγάλει. Μήπως υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να τα κάνει post ή αν θα μπορούσε να μου πεί κάποιο link γιατί όσο και να έψαξα στο google δεν βρήκα τίποτα. Αγαπητέ Alexkass το link των bttools 1.2 δεν το βρήκα πουθενά στο forum. Μήπως το έχεις πουθενά? Πέρασα τα 1.1.1.0 αλλά δεν μου βγάζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ την οθόνη των Profiles. Και κάτι τελευταίο. Έχω τα XP SP2 και το USB Dongle της Gigabyte που έχω το αναγνώρισαν τα XP αυτόματα χωρίς να έχω μεχρι τώρα κανένα πρόβλημα με καμία συσκευή που έχω. Λέτε να προχωρήσω καρφί στο ξήλωμα και update με βάση τον φίλο Minotavro? Ευχαριστώ πολύ... προκαταβολικά!
Μάριος Φίλος

diladi theleis na peis oti ftaiei kapio egkatestimeno programma?

kserei kaneis asymbatotites bt tools me kapoio programma mono kai mono

gia na mhn kano hard reset. basika bariemai na to ksanastino opos epishs brisko polu bareth thn kinish na skibo na pairno to kalodia kai na to bazo sto kinito gia sync. eimaste mipos taleporoi anthropoi? loipon ta progs poy exo egkatastisei einai:crazy bubbles,slovoed dictionairy,resco registry + explorer

v2r skin installer v1.1, remote controller, omega battery pack pro, omega one 1-calc, beta player, set as ringtone, weatherpanel, resco keybord ayta

elpizo na mhn sas koyrasa :)

αν το προβλημά σου είναι οτι δεν ενοιγει το power για να το ρυθμισεις τοτε ειναι σίγουρα καποιο αλλο προγραμμα η αιτια....

το ειχα και εγω το προβλημα (νομιζα - τουλαχιστον ετσι θυμαμαι - οτι ηταν λόγω του wisbar - εσυ βεβαια δεν το εχεις)

τελικα καταφερα να το δουλεψω κανοντας uninstall, τωρα βεβαια δεν το εχω επανω αλλα σιγουρα αυτό φταιει....

επι την ευκαιρια,

ειχα παρατηρησει οτι με ανοικτο το bt κράταγε πολυ λιγο η μπαταρια,

εριξα λοιπον το backlight στα 30sec, και το power στο 1min και κρατάει ατελείωτα - και δεν χρησιμοποιώ το bt tools.

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

πες μου μειλ να σου στειλω αυτο που εχω (εχω την ρομ 1.03)

Alex = the best!

Alex σε ευχαριστώ πολύ. Δυστυχως δεν έγινε τίποτα ακόμα. Θα προσπαθήσω να κάνω όλη την διαδικασία του Minotavrou μπας και γίνει κάτι. Πάντως στο s100 μου αφού βρεί το πσι μου δεν μου βγάζει το Profiles screen. Τέσπα, ευχαριστώ και πάλι φίλε.
Μάριος Φίλος

Καλημέρα παιδιά. Προσπάθησα και εγώ ο άμοιρος να κάνω το Laptop μου να παίξει sync με το s100 αλλά δεν τα κατάφερα. Το σπάσιμο το μέγιστο ήταν βέβαια διαβάζοντας τα πάντα στο forum οτι το link του Minotavrou δεν παίζει στο btfiles γιατι οι μ...κες της Widcomm τον υποχρέωσαν να τα βγάλει. Μήπως υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να τα κάνει post ή αν θα μπορούσε να μου πεί κάποιο link γιατί όσο και να έψαξα στο google δεν βρήκα τίποτα. Αγαπητέ Alexkass το link των bttools 1.2 δεν το βρήκα πουθενά στο forum. Μήπως το έχεις πουθενά? Πέρασα τα 1.1.1.0 αλλά δεν μου βγάζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ την οθόνη των Profiles. Και κάτι τελευταίο. Έχω τα XP SP2 και το USB Dongle της Gigabyte που έχω το αναγνώρισαν τα XP αυτόματα χωρίς να έχω μεχρι τώρα κανένα πρόβλημα με καμία συσκευή που έχω. Λέτε να προχωρήσω καρφί στο ξήλωμα και update με βάση τον φίλο Minotavro? Ευχαριστώ πολύ... προκαταβολικά!

Gia xanakoita edw ekana update ta links ta BT files mporeis na ta pareis kai pali ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=785876#post785876

Δεν παίζει το Link του btfiles.exe

Τα υπόλοιπα τα κατέβασα μιά χαρά. Το συγκρεκριμένο link όμως αν ψάζεις στην σελίδα του τύπου το έβγαλε μιας και του το ζήτησε λέει η Widcomm.

(I have removed this section as requested by Broadcom Corporation, who now own Widcomm.)

Μάριος Φίλος

paidia pios einai o pio eykolos tropos na strhlw kati mesw bluetooth,opws dhl se ola ta kinhta na phgainw pano sto arxeio kai na pataw apostolh mesw bluetooth

Δεν παίζει το Link του btfiles.exe

Τα υπόλοιπα τα κατέβασα μιά χαρά. Το συγκρεκριμένο link όμως αν ψάζεις στην σελίδα του τύπου το έβγαλε μιας και του το ζήτησε λέει η Widcomm.

(I have removed this section as requested by Broadcom Corporation, who now own Widcomm.)

Emena mou to katevazei kanonika (A re Mozilla athanate !)

Sto ekana synhmmeno..

btfiles.zip

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2