Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δωσει το κινητο μου στο Γερμανο για αλλαγη ακουστικου απο τις 7/3 και ακομη δεν το εχω παραλαβει. Το εστειλαν στην εταιρεια απο τις 8/3 και ακομη δεν γνωριζουν ποτε θα το εχω πισω. Τι μπορω να κανω? Εχουν περασει 15 μερεσ και το κινητο αφαντο.

Μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να το ζητησουν πισω και τη Δευτερα να το εχω χωρις ομως να το εχουν επισκευασει και χωρις να εχει καμια ευθυνη ο Γερμανος. Οι ανθρωποι με δουλευουν κανονικα. Πειτε την αποψη σας. Ειναι λογικο να το κρατανε τοσες μερες???Μου εχουν σπασει τα νευρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Μηπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα μενού για να βλέπω τα themes που έχω μέσα στο κινητό ώστε να τα αλλάζω(ελπίζω η διαδικασία να μην απαιτει τη χρήση PC κάθε φορά..)???

Και κάτι άλλο ..περασα ένα theme απο το PC ,όλα καλά, ύστερα όμως θέλησα να αλλάξω το backround και οποιαδήποτε είκονα και αν έβαζα μου την έβαζε στο φόντο με το κανονικο της μεγεθος (4μικρες για την ακρίβεια) και όχι ζουμαρισμένη όπως έιχα επιλέξει!Οπως δλδ στα win XP που για το φόντο έχει επιλογές "παραμόρφωση",''στο κεντρο'' κλπ Ειναι στα γερμανικα το δικό μου οπότε αν μπορείτε να είστε λιγο περιγραφικοί!Πχ δευτερο μενου τριτη επιλογη..κλπ

Thank you!

παιδια καλησπερα!!!! εχω ενα προγραμματακι πολυ χρησιμο το captureSMS αλλα τις τελευταιες μερες μου αλλαξαν τον αρθμο κεντρου μυνηματων και απο 2720 με ενημερωνει για τις αναπαντητες κλησεις απο το 2719...που μπορω να βρω παλι αυτο το topic??? γνωριζετε κατι?? :confused:

παιδια καλησπερα!!!! εχω ενα προγραμματακι πολυ χρησιμο το captureSMS αλλα τις τελευταιες μερες μου αλλαξαν τον αρθμο κεντρου μυνηματων και απο 2720 με ενημερωνει για τις αναπαντητες κλησεις απο το 2719...που μπορω να βρω παλι αυτο το topic??? γνωριζετε κατι?? :confused:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73368 :)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Guest a778899
Εχω δωσει το κινητο μου στο Γερμανο για αλλαγη ακουστικου απο τις 7/3 και ακομη δεν το εχω παραλαβει. Το εστειλαν στην εταιρεια απο τις 8/3 και ακομη δεν γνωριζουν ποτε θα το εχω πισω. Τι μπορω να κανω? Εχουν περασει 15 μερεσ και το κινητο αφαντο.

Μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να το ζητησουν πισω και τη Δευτερα να το εχω χωρις ομως να το εχουν επισκευασει και χωρις να εχει καμια ευθυνη ο Γερμανος. Οι ανθρωποι με δουλευουν κανονικα. Πειτε την αποψη σας. Ειναι λογικο να το κρατανε τοσες μερες???Μου εχουν σπασει τα νευρα.

Φιλε zlaths το ιδιο ακριβως ειχε παθει και το δικο μου, ωσπου τελικα σιωπησε εντελως. Επιχειρησα και καταφερα να το ανοιξω με την βοηθεια του kallis99, δεν καταφερα ομως να το φτιαξω διοτι το προβλημα ηταν στη μεμβρανη του ηχειου. Πηγα τη συσκευη στο Γερμανο για επισκευη και μετα απο 23 μερες και με πολλα παρακαλια (στην αρχη), (φωνες μετα απο 15 μερες) και (απειλες την 21η μερα) γυρισε στα χερια μου επισκευασμενη.

Μετα απο ολη αυτη την περιπετεια εμαθα οτι η Qtek θα επισκευαζε τη συσκευη με το συγκεκριμενο προβλημα σε 24 ωρες. Γνωμη μου ειναι να στειλεις τη συσκευουλα σου στην ace hellas αφου πρωτα μιλησεις μαζι τους στο 2106068600, ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Θελει λιγη υπομονη και επιμονη στο τηλεφωνο (μεχρι να βγαλεις γραμμη).

PAIDIA KALISPERA! EKANA TO TRAGIKO LATHOS KAI PIRA TO IMATE JAM . MPAINW STO SITE TIS IMATE OLA OK. ALLA TIPOTA STA ELLINIKA.... KAI ETSI SKEFTIKA NA MPW STO QTEC.GR . EKEI BRIKA TO ELLINIKO SOFTWARE. ALLA DEN MPORW NA DWSW IMEI . DEN MOU PAIRNEI APO TO IMATE. GINETE NA MOU DWSEI KANEIS TO IMEI TOU NA TO KATEBASW? I ESTW NA MOU PEI APO POU THA TO KATEBASW ? I NA MOU TO STEILEI ME MAIL? THA PAIXEI LETE? NOMIZW PWS NA GIATI MOU FAINONTAI IDIA S100 KAI QTEC

PAIDIA KALISPERA! EKANA TO TRAGIKO LATHOS KAI PIRA TO IMATE JAM . MPAINW STO SITE TIS IMATE OLA OK. ALLA TIPOTA STA ELLINIKA.... KAI ETSI SKEFTIKA NA MPW STO QTEC.GR . EKEI BRIKA TO ELLINIKO SOFTWARE. ALLA DEN MPORW NA DWSW IMEI . DEN MOU PAIRNEI APO TO IMATE. GINETE NA MOU DWSEI KANEIS TO IMEI TOU NA TO KATEBASW? I ESTW NA MOU PEI APO POU THA TO KATEBASW ? I NA MOU TO STEILEI ME MAIL? THA PAIXEI LETE? NOMIZW PWS NA GIATI MOU FAINONTAI IDIA S100 KAI QTEC

ta roms ths qtek einai kleidwmena sta imei ths qtek.. kai na sou dwsei kapoios imei apo s100, otan 8a pas na to valeis dn 8a mpainei..:O

edit: vlepw oti einai 1o sou post.. ante kai kalh synexeia kai kalws hl8es :)

kai mia symboulh: prospa8hse na mhn grafeis me kefalaia giati vgazoun matia:)

Παίδες, κάτι έκανα και πλέον όταν είναι να πάρω τηλέφωνο (π.χ. κάποιο κινητό) μου το εμφανίζει ως εξής:

(697) 123-4567

Παίρνει κανονικά το νούμερο, αλλά είναι εκνευριστικό. Μήπως ξέρει κανείς πως το αλλάζω??

phgaine stis ry8miseis tou intellidialer (tou programmatos thlefwnou tespa) kai kapou ekei exei kapoies sxetikes ry8miseis me thn emfanish twn noumerwn.. gia na ta emfanizei etsi 8a prepei nanai ry8mismeno sto "us" h kati tetoio.. alla3e to;)

apla an ginete thelw na to prospathisw! an thelei kai mporei kapoios as mou pei to imei tou apo to s100 na mpw na to katebasw! euxaristw!!!

:)

το εκαναν και αλλοι πριν απο σενα και δεν εγινε τιποτα .

υπορχει ομως προγραμμα που μετατρεπει το μενου σου στα ελληνικα.

ζητα το μεσα εδω και ολο και καποιος θα στο δωσει.

παρακληση αν μπορεις γραφε ελληνικους χαρακτηρες .

υ.γ. ειναι αρκετοι που τα γκρικλις δεν τα διαβαζουν καθολου οποτε μειωνονται και οι πιθανοτητες να βρεις λυση στο προβλημα σου.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

:)

το εκαναν και αλλοι πριν απο σενα και δεν εγινε τιποτα .

υπορχει ομως προγραμμα που μετατρεπει το μενου σου στα ελληνικα.

ζητα το μεσα εδω και ολο και καποιος θα στο δωσει.

παρακληση αν μπορεις γραφε ελληνικους χαρακτηρες .

υ.γ. ειναι αρκετοι που τα γκρικλις δεν τα διαβαζουν καθολου οποτε μειωνονται και οι πιθανοτητες να βρεις λυση στο προβλημα σου.

Giwrgo ase to paidi hxyxo epeidh esy den blepeis na diavaseis nomizeis oti den mporoun kai oi alloi..

:lol: :lol:

Giwrgo ase to paidi hxyxo epeidh esy den blepeis na diavaseis nomizeis oti den mporoun kai oi alloi..

:lol: :lol:

εσυ χαλας την πιατσα θες :shoot:minotavros:rocket: αλλα τελος παντων... σε χρειαζομαστε και γιαυτο την γλυτωνεις ακομη .:lol: :D

----------------------------------------------

αυτη την καρτουλα την γνωριζει κανεις ? 4GB ADATA Secure Digital SD 150X High Speed

να μου πει αν κανει, η θα εχω προβληματα? δειτε την http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4201011

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Βλέπω με την χρήση του τηλεφώνου την μνήμη για τα προγράμματα να μειώνεται συνεχώς χωρίς να κάνω εγκατάστεις και να μην αφήνω τίποτα ανοιχτό, πως μπορώ να το διορθώσω. Ζητώ συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά.

@ kakos

Έχει παρατηρηθεί σε μερικά S100 να μην αναγνωρίζουν σωστά κάρτες μνήμης SD μεγαλύτερες από 1GB όταν αυτές είναι γρηγορότερες από 66χ... (Με τις MMC δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα). Εγώ έχω μία AData 2GB 50x και λειτουργεί μια χαρά. Αν θες να το ρισκάρεις πάρε την κάρτα και πες μας αν δούλεψε η 4GB 150x για να ξέρουμε. :)

@ elvor

Η διαχείριση μνήμης των windows είναι :down: ... Εσύ μπορεί να κλείνεις τις εφαρμογές αλλά η μνήμη δεν απελευθερώνεται πλήρως... Εγώ κάθε πρωί κάνω ένα soft reset και έτσι η μνήμη του κινητού μου επανέρχεται σε "φυσιολογικά" επίπεδα οπότε αρκεί για τη χρήση της υπόλοιπης ημέρας...

Βλέπω με την χρήση του τηλεφώνου την μνήμη για τα προγράμματα να μειώνεται συνεχώς χωρίς να κάνω εγκατάστεις και να μην αφήνω τίποτα ανοιχτό, πως μπορώ να το διορθώσω. Ζητώ συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά.

Dokimase na kaneis ena soft reset kai tha eisai Ok

Tha sou proteina na egatasthseis ena programmataki pou anti na afhnei anoikta ta programata kai na sou katanalwnoun mnhmh na ta "skotwnei" Tetoia yparxoun polla kai diafora kai oi apopseis diistantai

Episis kai to memaid einai ena poli kalo programmataki gia thn douleia pou to theleis.. :)

ego anti gia soft reset pigeno stin diaxirisi mnimis kai kano apo ekei termatismo

telo kai kati na rotiso.

pia vasi aftokinitou mou proteinete ga to s100 mou

sto play247 stin arxi skeftomouna gia aftin

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_100&products_id=1216

alla oi antthropoi ekei mou eipan pos den kanei kai mou eipan na agoras tin parakato

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_100&products_id=827

sin ena kalodio to paarkato

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_91_138&products_id=2234

telika ti mou protinete

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

τελικά κανένασ δεν ξερει να με κατυθήνει κάπως.

ελέος.

Ligo ypomonh adelfe mou den vlaptei..

Eleos pou les kai esy ekanes ena post kai thes apantisi sto kapaki thareis kai oloi eimaste panw apo ena plhktrologio..

Se afta xreiazete ypomomh kai evgeneia, kaneis den einai ypoxrewmenos na apanthsei..

BTW egw tha eperna thn Arkon CM700 PDA Mount για Bluetooth GPS με τροφοδοσία

Εγώ θα σου πρότεινα ένα Bluetooth GPS και τη βάση της Brodit για το S100. Είναι η απόλυτη βάση, και δεν υπάρχει περίπτωση όχι να πέσει, ούτε καν να κουνηθεί ...

Εγώ έχω τη βάση της Brodit στο ταμπλό και το GPS στο port bagaz και είναι τέλεια ...

Οι βάσεις του Play247 είναι Universal, για όλα τα PDAs και δεν τα κρατάνε καλά ... Είχα μια τέτοια και τελικά πήρα την Brodit.

-----------------

Σ.Ζωγράφος

efxaristo kia sorry an eimouna ligo piestikos minotavrs

tora mia akomi erotisoula an kserete fisika

iparxei kapios player gia to pc oxi to ppc gia na vlepo ta 3gp vifeo ston ipologisti mou???

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

iparxei kapios player gia to pc oxi to ppc gia na vlepo ta 3gp vifeo ston ipologisti mou???

Nomizo oti ta paizei o TCPMP. The Core Portable Media Player.

O Quick Time player h ena opoiodipote gnwsto paketaki me codecs kanoun gia thn douleia sou (K-Lite Mega Codec Pack)h katevase free ton Nokia Media Player apo to site ths etairias .. :cool:

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2