rip Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 ώρες,ώρες μου έρχεται να το σπάσω:mad: . Εκεί που όλα δούλευαν ρολόι πήγα και πέρασα το slovoed dictionary για ελληνικά-αγγλικά. Δεν μου άρεσε και το απεγκατέστησα.Και από εκεί που η μνήμη μου ήταν πριν από το κ**οπρογραμμα μεταξύ 45-50% τώρα χωρίς αυτό πήγε στο 65-75%.Γιατί;και έχω σβήσει και όλα τα σχετικά με το ακατονόμαστο πρόγραμμα:( Καλησπερα... Επειδη εχω περασει κι εγω το slovoed και μου δημιουργει προβληματα, μπορεις να μου πεις με ποιο τροπο βλεπεις το ποσοστο της μνημης που χρησιμοποιειται? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 den exw s100 mprosta mou, alla ap oti 8ymamai to memmaid 8a sthn kanei thn douleia;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Η Qtek έχει σταματήσει την υποστήριξη. Υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση, έστω αγγλική, την οποία μπορείς να περάσεις στο s100; Το κακό είναι ότι με αγγλική έκδοση χάνεις τη δυνατότητα αναζήτησης με αρχικά ελληνικά γράμματα, εννοώ πατώντας τα αντίστοιχα γράμματα όπως τα έχει ομαδοποιημένα αβγ δεζ κτλ, όχι με πληκτρολόγηση του ονόματος... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Παίδες έχω χοντρό πρόβλημα με το Jam :cry: Χωρίς να έχω βάλει κάτι νέο απο προγράμματα κλπ, έκανε reset μόνο του μερικες φορές..Δέν έδωσα σημασία(Τα κλασσικά μπινελίκια μόνο :p). Μετά έκανε soft reset μόλις άνοιγα το phone και έβαζα pin! Οπότε πάει το τηλέφωνο..:( Άντε λέω να το ανοίξω πάλι χωρίς να δουλεύω το phone και να κάνω ένα backup και μετά hard reset να στρώσει.. Έλα που δεν ανοίγει καθόλου τώρα!!:eek: Ανοίγει βγαίνει το logo I-mate και κλείνει πάλι..Δεν γίνεται ούτε hard reset!! Τώρα απλά το έχω αφήσει και περιμένω να τελειώσει η μπαταρία και να σβήσουν όλα, μπας και επανέλθει...:blink: Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχετε καμιά ιδέα??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qns Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν τα calligrapher/transcriber που να αναγνωρίζει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Καλησπερα... Επειδη εχω περασει κι εγω το slovoed και μου δημιουργει προβληματα, μπορεις να μου πεις με ποιο τροπο βλεπεις το ποσοστο της μνημης που χρησιμοποιειται? Thanx φιλε μου το ποσοστο της μνημης που χρησιμοποεις ή αυτης που απομενει το βλεπεις με διαφορα today plugins που εχουν αντιστοιχους μετρητες.ενδεικτικα αναφερω το resco plugin για μνημη και μπαταρια που εχει το προγραμμα resco explorer αλλα και το qbar που ειναι και freeware;) Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Παίδες έχω χοντρό πρόβλημα με το Jam :cry: Χωρίς να έχω βάλει κάτι νέο απο προγράμματα κλπ, έκανε reset μόνο του μερικες φορές..Δέν έδωσα σημασία(Τα κλασσικά μπινελίκια μόνο :p). Μετά έκανε soft reset μόλις άνοιγα το phone και έβαζα pin! Οπότε πάει το τηλέφωνο..:( Άντε λέω να το ανοίξω πάλι χωρίς να δουλεύω το phone και να κάνω ένα backup και μετά hard reset να στρώσει.. Έλα που δεν ανοίγει καθόλου τώρα!!:eek: Ανοίγει βγαίνει το logo I-mate και κλείνει πάλι..Δεν γίνεται ούτε hard reset!! Τώρα απλά το έχω αφήσει και περιμένω να τελειώσει η μπαταρία και να σβήσουν όλα, μπας και επανέλθει...:blink: Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχετε καμιά ιδέα??:worry: Άστο λίγο να φορτίσει και δοκίμασε να το ξεκινήσεις όσο ειναι στο ρεύμα. Το δικό μου μερικές φορές τρώει φλασιές όταν έχει λίγη μπαταρία και δεν ξεκινάει αν δεν το βάλω στην πρίζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ερώτηση: Μπορούμε να βάλουμε συντόμευση επαφής στην today screen ?? Υπάρχει σχετικό πρόγραμμα ? Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι :worry: Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Ερώτηση: Μπορούμε να βάλουμε συντόμευση επαφής στην today screen ?? Υπάρχει σχετικό πρόγραμμα ? Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι :worry: mporeis.. 8a xreiasteis kapoio sxetiko plugin gia to desktop opws wisbar h pocket plus.. epeita 8a xrhsimopoihseis ta programmatakia vjdialler gia calls kai vjsms gia mnm kai mail kai me kapoio explore programma 8a ftia3eis ta shortcuts.. ta programmatakia ayta 8a ta breis sto: http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=26972&highlight=vjdialer :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Άστο λίγο να φορτίσει και δοκίμασε να το ξεκινήσεις όσο ειναι στο ρεύμα. Το δικό μου μερικές φορές τρώει φλασιές όταν έχει λίγη μπαταρία και δεν ξεκινάει αν δεν το βάλω στην πρίζα. Καλά πως δε το σκέφτηκα απ'την αρχή να το φορτίσω ? :blink: Βασικά νόμιζα οτι είχε ακόμη μπαταρία, εκτός άν έφαγε κόλλημα ο μετρητής του wisbar..:confused: Τελικά έγινε το hard reset και δυστυχώς είχα καιρό να κάνω backup..:cry: Τhanks gkr41!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 παιδια γιατι μου κανει επανεκκινηση καθε φορα που παιρνω αντιγραφα με το sprite backap ? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 yparxei kapoia ry8mish ston sms client tou s100 gia thn diarkeia isxyos twn sms? posh wra dld 8a prospa8ei na steilei to sms? oso ki an exw psa3ei dn exw vrei tpt sxetiko oute sto manual oute sthn pra3h.. eyxaristw ek twn proterwn.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Δυστυχώς αυτό αποτελεί ενα μειονέκτημα του S110...και το κακό αν δουλεψεις λίγο με το Hardware keyboard δεν θα θές pda μετα χωρίς πληκτρολόγιο....;) Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Karayan Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Exeis dikio D.G. Den eixa upologisei poso xrisimo einai to keyboard. Skeftika na paro ena external, alla tha eprepe na koubalao panta ena tsantaki mazi mou, an epairna ena me bluetooth, eno to mikro to dokimasa, alla den boleuei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Εγω πήρα το 9100 εντάξει...μπορει να μην έχει τις ταχύτητες του S100 και του S110...αλλα στον τροπο εισαγωγής κειμένου είναι μακραν μπροστά... για να σου δώσω να καταλάβεις εχω ξεχάσει πλέον το virtual keyboard πως είναι...?:p Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ίσως έχει ξανααναφερθεί, αλλά δε ξέρω με τι όρους να κάνω αναζήτηση. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω δικό μου ήχο για sms ringtone? Έφτιαξα ήχους wav 11025khz mono αλλά και σε άλλα formats, έκανα add ringtone από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν εμφανίζονται στην λίστα με τα ringtones... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 re paidia signomi an xanarotao to idio pragma alla iparxei troppos na allaxoume ton ixo gia ta minimata sto s100 mas? Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδιά ίσως είναι ηλίθια ερώτηση,αλλά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν με τον φορτιστή αυτοκινήτου που ήταν στο πακέτο του Holux 236 GPS που πήρα θα μπορώ να φορτίζω και το S100 μου στο αμάξι?Φοβάμαι μην του κάνω καμιά ζημιά.Όποιος ξέρει απαντά.Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδιά ίσως είναι ηλίθια ερώτηση,αλλά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν με τον φορτιστή αυτοκινήτου που ήταν στο πακέτο του Holux 236 GPS που πήρα θα μπορώ να φορτίζω και το S100 μου στο αμάξι?Φοβάμαι μην του κάνω καμιά ζημιά.Όποιος ξέρει απαντά.Ευχαριστώ πολύ... Ναι μπορείς. Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ίσως έχει ξανααναφερθεί, αλλά δε ξέρω με τι όρους να κάνω αναζήτηση. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω δικό μου ήχο για sms ringtone? Έφτιαξα ήχους wav 11025khz mono αλλά και σε άλλα formats, έκανα add ringtone από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν εμφανίζονται στην λίστα με τα ringtones... re paidia signomi an xanarotao to idio pragma alla iparxei troppos na allaxoume ton ixo gia ta minimata sto s100 mas? Βάλτε το αρχείο που θέλετε σε μορφή *.wav χύμα στον φάκελο windows. Μετά θα εμφανίζεται στη λίστα διαθέσιμων ήχων μέσα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 παιδια καλημερα... απλά ήθελα να ρωτήσω κάτι στους κατόχους S100 πριν το πακεταρω για την αντιπροσωπία.. ξαφνικά και μετα απο 7 μηνες έπαψαν να με ακούν και να τους ακούω όταν με πέρνουν τηλ.. επίσης δεν κάνουν ήχο τα πλήκτρα όπως παλια... τον ήχο κλήσης όταν με πέρνουν όμως το ακούω, απο εκει και πέρα νεκρα.. έχω κάνει άπειρα soft reset και ένα hard reset αλλα τιποτα.. δεν ξέρω αν έχει να κάνει αλλα το προβλημα το παρουσιασε αφου δοκίμασα το hands free... το κακο ειναι ότι εχει ένα χτυπηματακι και δεν ξερω αν θα μου το περασουν εγγυηση.. ========================================================= αν τυχόν έχει συμβει και σε κάποιον άλλο θα ήθελα να μου πεί.. thanx...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Δεν χρειάζεται επισκευή. Βάλε και βγάλε το hands free (χωρίς να είσαι ιδιαίτερα ευγενικός) μέχρι να διορθωθεί. Μέσα στο βύσμα του hands free έχει ένα διακοπτάκι (για να καταλαβαίνει το κινητό ότι είναι συνδεδεμένο το hands free) το οποίο μάλλον έχει μείνει πατημένο και το κινητό νομίζει ότι έχεις hands free οπότε στέλνει όλους τους ήχους (εκτός από το χτύπημα του τηλεφώνου) εκεί. ;) Το παθαίνει και το δικό μου συχνά και βάζω-βγάζω το hands free και πατάω το μενού "Έναρξή" ή το μενού "Νέο" για να δω αν θα ακούσω το γνώριμο "μπιπ"... Συνήθως μια - δυο φορές μέσα - έξω το hands free αρκούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Όταν πατάω νέο στίς επαφές μου για να περάσω νέα επαφή, τότε παγώνει όλο το Qtek μου και πρέπει να κάνω soft reset.Γνωρίζει κάποιος κάτι? Ευχαριστώ Paul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Δεν χρειάζεται επισκευή. Βάλε και βγάλε το hands free (χωρίς να είσαι ιδιαίτερα ευγενικός) μέχρι να διορθωθεί. Μέσα στο βύσμα του hands free έχει ένα διακοπτάκι (για να καταλαβαίνει το κινητό ότι είναι συνδεδεμένο το hands free) το οποίο μάλλον έχει μείνει πατημένο και το κινητό νομίζει ότι έχεις hands free οπότε στέλνει όλους τους ήχους (εκτός από το χτύπημα του τηλεφώνου) εκεί. ;) Το παθαίνει και το δικό μου συχνά και βάζω-βγάζω το hands free και πατάω το μενού "Έναρξή" ή το μενού "Νέο" για να δω αν θα ακούσω το γνώριμο "μπιπ"... Συνήθως μια - δυο φορές μέσα - έξω το hands free αρκούν. zoo με έστειλες.. αν πιάσει πές μου που μένεις να σου στείλω γλυκά...:) θα ενημερώσω αν πιάσει.. ευχαριστώ πολύ...:!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 @zoo.. τι γλυκά σου αρέσουν??... λοιπόν με έσωσες απο άσκοπες και δαπανηρες ίσως κινήσεις.. ευχαριστώ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts