KPS Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Θυμάμαι παλιά είχαμε πεί τρόπο για να μην αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, αλλά εσυ θες το αντίθετο. Με έναν επεξεργαστή μητρώου (π.χ. τον Registry Editor του Resco Explorer) πήγαινε στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuildIn\AllLEDMgr Εκεί κανονικά πρέπει να είναι: Dll -> AllLEDMgr.dll Index -> 1 Order -> 0 Prefix -> LED Δε νομίζω να είναι αυτό, αλλά δε χάνεις και τίποτα να το κοιτάξεις...:worry: Αυτό ήταν τελικά!!Χίλια ευχαριστώ agiorgitis!!!!! το Index ήταν 0.το έκανα 1 και όλα μια χαρά τώρα! Καλά πώς στο καλό το άλλξε μόνο του αυτό;;;;ΔΕΝ έβαλα ΟΥΤΕ έβγαλα κάποιο πρόγραμμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Mε τα Windows δε βγάζεις άκρη!:happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 ...πήρα ένα ΒΤ GPS, (AMBEON) αλλά δεν πιάνει δορυφόρους στο σπίτι (Α.Ηλιούπολη) και στην Αθήνα έκανε πολλή ώρα για να αρχίσει να δουλεύει με το Destinator. Μετά έπιασε και 9 δορυφόρους και τους 3-4 τους κράταγε 4-5 λεπτά αφότου μπήκα πάλι στο σπίτι. Τα άλλα (Fortuna slim, etc) δουλεύουν καλίτερα χωρίς κεραία; Καλορίζικο! :) Μη σε απασχολεί, όλα δεν πιάνουν τίποτε σε εσωτερικό χώρο (εκτός εάν είσαι κοντά σε μεγάλα ανοίγματα και βλέπει αρκετό ουρανό γιατί νομίζω ότι πρέπει να βλέπει τουλάχιστον τρεις δορυφόρους για στίγμα). Η αρχική καθυστέρηση είναι φυσιολογική (εμένα μου συνέβει την πρώτη μόνο φορά) και συμβαίνει στην πρώτη σύνδεση ή όποτε προσπαθεί να βρει στίγμα ενώ είσαι εν κινήσει. Οι 9 δορυφόροι είναι μία πολύ καλή επίδοση (πάνω από 12 σε τέλειες συνθήκες καιρού - ορατότητας - ουρανού δεν θα δεις ακόμη και στη θάλασσα!...). Διαβασε και το σχετικό θέμα: PPC και BT GPS: σχόλια και εμπειρίες και θα δεις ότι πήρες καλή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 SOS Kalispera Paidia.. lamvanw mesw bluetooth apo alli siskevi ena tragoudi i ena ixo sta documents (exw to S100 tis qtek) to thema einai oti den mou anoigei na to akousw,ti mporei na simvenei? mipws prepei na to metaferw kapou? kai an nai peite mou pls ta vimata.Episis den mporw na steilw ena tragoudi pou katevasa ston ypologisth mou k sthn sunexeia sto pocket p/c mou S100 ..otan prospathw na to steilw me bluetooth mou vgazei akyro k den to lamvanei i alli sindemeni siskevi me bouetooth. prin to steilw me bluetooth energopoiw to blouetooth tin dinatotita na axninevetai apo alles siskeves k pataw ok stin nea ekserxomeni thyra pou leei gia na sindethw me alli siskevi...alla mataia :blink: den to lamvanoun...Ti mporei na "trexei"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Προβλημα after market εφαρμογής μυρίζομαι.......:lol: Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Υπάρχει τρόπος για την απομάκρυνση των "μορίων" σκόνης που κολλάνε πάνω στο screen protector κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. Στην αρχή, δοκίμασα κι εγώ να το πλύνω και να το στεγνώσω, αλλά ...τζίφος (και με εμφιαλωμένο νερό δοκίμασα, αλλά πάλι έμεναν στίγματα από τα άλατα) Η Λύση είναι ΜΙΑ!!! 1) Πάρτε μια αυτοκόλλητη μονωτική ταινία 3Μ (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά αυτή είναι η καλύτερης ποιότητας (και ακριβότερη) μονωτική ταινία που υπάρχει, και δεν αφήνει ίχνη κόλλας όταν την ξεκολλάς) 2) Φτιάξτε μια επιφάνεια λίγο μεγαλύτερη από το μέγεθος του screen protector κολλώντας διαδοχικά 3-4 κομμάτια της μονωτικής ταινίας των 10 cm περίπου. 3) Τοποθετήστε το screen protector πάνω σε αυτήν την επιφάνεια, με την πλευρά που κολλάει στην οθόνη. Έτσι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βρίσκεται πάνω στην καλή επιφάνεια, θα μείνει πάνω στην μονωτική ταινία, και όταν αφαιρεθεί από εκεί το screen protector θα είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!! (εδώ μπορείτε να χαμογελάσετε από ικανοποίηση :)) Τώρα πια, μπορείτε να δοκιμάσετε να κολλήσετε το screen protector στην οθόνη, σε "νεφελώδες" περιβάλλον, για να μην κινδυνεύετε πάλι από τα αιωρούμενα σωματίδια. Η παραπάνω διαδικασία, είναι δοκιμασμένη από εμένα, και μου γλύτωσε ένα Brando screen protector που παραλίγο θα πήγαινε για πέταγμα... ΠΡΟΣΟΧΗ! μην το δοκιμάσετε με κακής ποιότητας μονωτικές ταινίες που μπορεί να αφήσουν ίχνη κόλλας. Κ.Ι.Σ. Πρέπει να έχει ξαναγραφτεί, το Πλαίσιο έχει ένα πακέτο με ζελατίνες μάρκας Connect (περιέχει γραφίδα, ένα πενάκι, 4 μαντηλάκια, 4 ζελατίνες (ή 6, δεν θυμάμαι) για οθόνη 3,5' και ένα πλαστικό τριγωνικό καρτελάκι για στρώσιμο της ζελατίνας. Μπορείτε να κόψετε τις ζελατίνες και να τις κολλήσετε στην οθόνη του s100 (δεν είναι Brando αλλά την κάνουν τη δουλεία τους). Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι όλη η ιστορία. Δεν αφήνουν ίχνος σκόνης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Πρέπει να έχει ξαναγραφτεί, το Πλαίσιο έχει ένα πακέτο με ζελατίνες μάρκας Connect (περιέχει γραφίδα, ένα πενάκι, 4 μαντηλάκια, 4 ζελατίνες (ή 6, δεν θυμάμαι) για οθόνη 3,5' και ένα πλαστικό τριγωνικό καρτελάκι για στρώσιμο της ζελατίνας. Μπορείτε να κόψετε τις ζελατίνες και να τις κολλήσετε στην οθόνη του s100 (δεν είναι Brando αλλά την κάνουν τη δουλεία τους). Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι όλη η ιστορία. Δεν αφήνουν ίχνος σκόνης!!! Ας μας πει ο φίλτατος kakos που έχει δοκιμάσει και αυτές του πλαισίου, και τον Brando για την ποιότητα τους. (Η γνώμη μου, είναι ότι οι πρώτες ΔΕΝ βλέπονται, γιατί κάνουν κάτι σαν pixelιασμα στην οθόνη) :blink: Εντωμεταξύ, το πενάκι του πακέτου, δεν είναι για S100 και δεν χωράει στην σχισμή :lol: Εγώ πριν, απλά αναφέρω ένα τέχνασμα για να καθαρίσεις το screen protector, εάν από απροσεξία κολλήσουν σκόνες και σωματίδια κατά την τοποθέτηση. Κ.Ι.Σ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Καλορίζικο! :) Μη σε απασχολεί, όλα δεν πιάνουν τίποτε σε εσωτερικό χώρο ............ σχετικό θέμα: PPC και BT GPS: σχόλια και εμπειρίες και θα δεις ότι πήρες καλή συσκευή. Ευχαριστώ φίλε μου, είχες δίκιο. Το ακούμπησα στην ταράτσα και από το σπίτι κάτω (παρότι μονοκατοικία τριγυρισμένη από ψηλότερα κτίρια), πιάνω 8-9 δορυφόρους. Έπιασε και με Destinator 3 και με Pocket Streets. Διαπίστωσα κι εγώ ότι την πρώτη φορά αργεί πολύ και θέλει ακινησία. Το URL που με παραπέμπεις καλύπτει τα πάντα. Σταματώ λοιπόν γιατί εδώ είμαι .... εκτός θέματος. Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petrakeas Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Τώρα τελευταία αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το s100.Το πίσω ηχείο(το εξωτερικό) σταματάει να παίζει κατά διαστήματα και μόλις το χτυπήσω λίγο επανέρχεται.Σαν να μην κάνει καλή επαφή το ηχείο. Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα? Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να βγάλω το πάνω κάλυμμα του κινητού(το πλάστικό που βρίσκεται στο χώρο με το ηχείο και την camera πάνω απο τη μπαταρία) για να το διορθώσω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ας μας πει ο φίλτατος kakos που έχει δοκιμάσει και αυτές του πλαισίου, και τον Brando για την ποιότητα τους. (Η γνώμη μου, είναι ότι οι πρώτες ΔΕΝ βλέπονται, γιατί κάνουν κάτι σαν pixelιασμα στην οθόνη) :blink: Εντωμεταξύ, το πενάκι του πακέτου, δεν είναι για S100 και δεν χωράει στην σχισμή :lol: Εγώ πριν, απλά αναφέρω ένα τέχνασμα για να καθαρίσεις το screen protector, εάν από απροσεξία κολλήσουν σκόνες και σωματίδια κατά την τοποθέτηση. Κ.Ι.Σ. Εννοείται ότι είναι της πλάκας σε σχέση με κανονικά screen protectors. Αλλά και το πενάκι είναι χρήσιμο (όταν είστε σπίτι δεν θα βγάζετε αυτό του s100) αλλά και τα μαντηλάκια είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στο ζήτημα απομάκρυνσης σκόνης (εξαιρετικά το τονίζω), γιαυτό κυρίως το ανέφερα. Όσο για pixeliasma, έχω τώρα το Μ600 μπροστά μου και ακόμα να καταλάβω τι μπορεί να εννοείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ..... Επίσης έχεις και ανοικτή ακρόαση στο αυτοκίνητο. Μιλάμε για πολύ καλή μαγκιά. Αν βάλεις και το voice command της Microsoft μπορείς και να διαλέγεις τραγούδια και με φωνητική κλήση.... Πέρασα κι εγώ Voice Command (βρήκα στο DC++). Εκτελεί τις εντολές, ειδικά σε files με ευδιάκριτα ονόματα (π.χ. στα Destinator, chess, jawbraker ειχε 100% επιτυχία) ακόμη και με ελληνική προφορά... αλλά: α) στην εγκατάσταση, μου έσβησε όλη την Storage Card και β) δεν παίζει κομμάτια στον Media Player παρότι τα βρίσκει και τον ανοίγει. Διάβασα διάφορα hints στο site τους αλλά δε βοήθησαν... Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ψάχνω ακουστικά ΒΤ μικρά, με στέρεο ραδιόφωνο με μνήμες σταθμών αλλά όχι απαραίτητα και μεγάλη μνήμη ή κάρτα κλπ (αφού για mp3 έχoυμε το Qtek). Βρήκα αυτά αλλά μου φαίνονται μεγάλα και δεν ικανοποιούν απόλυτα τα παραπάνω. Υπάρχει καλύτερη πρόταση; Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Αρχικό Μήνυμα από zoo Εγώ πάντως πήρα μία AData 2Gb 50x ... Thnx my friend! Καλή ευκαιρία. Θα χτυπήσω κι εγώ μια... Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Τώρα τελευταία αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το s100.Το πίσω ηχείο(το εξωτερικό) σταματάει να παίζει κατά διαστήματα και μόλις το χτυπήσω λίγο επανέρχεται.Σαν να μην κάνει καλή επαφή το ηχείο. Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα? Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να βγάλω το πάνω κάλυμμα του κινητού(το πλάστικό που βρίσκεται στο χώρο με το ηχείο και την camera πάνω απο τη μπαταρία) για να το διορθώσω???? Φιλε Petrakeas το ιδιο ακριβως ειχε παθει και το δικο μου, ωσπου τελικα σιωπησε εντελως. Επιχειρησα και καταφερα να το ανοιξω με την βοηθεια του kallis99, δεν καταφερα ομως να το φτιαξω διοτι το προβλημα ηταν στη μεμβρανη του ηχειου. Πηγα τη συσκευη στο Γερμανο για επισκευη και μετα απο 23 μερες και με πολλα παρακαλια (στην αρχη), (φωνες μετα απο 15 μερες) και (απειλες την 21η μερα) γυρισε στα χερια μου επισκευασμενη. Μετα απο ολη αυτη την περιπετεια εμαθα οτι η Qtek θα επισκευαζε τη συσκευη με το συγκεκριμενο προβλημα σε 24 ωρες. Γνωμη μου ειναι να στειλεις τη συσκευουλα σου στην ace hellas αφου πρωτα μιλησεις μαζι τους στο 2106068600, ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Θελει λιγη υπομονη και επιμονη στο τηλεφωνο (μεχρι να βγαλεις γραμμη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Αρχικό Μήνυμα από zoo Εγώ πάντως πήρα μία AData 2Gb 50x από Ebay, την παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα και δουλεύει τέλεια! Την διαβάζουν και οι δύο card readers που έχω, οπότε το S100 μου έγινε ένα αξιοπρεπέστατο mp3 player. Συνολικό κόστος (με τα μεταφορικά) 86,20 ευρώ. Από ταχύτητα πως πάει; ...γιατί αν είναι 20Χ...:cry: Δεν είναι 20χ, είναι 50χ και στον card reader η ταχύτητά της είναι ικανοποιητική για τις απαιτήσεις μου, δηλαδή για μεταφορά βίντεο και μουσικής μεγέθους το πολύ μέχρι 1,7GB. Μόνο σε card reader παίζει ρόλο η ταχύτητα της κάρτας και όταν γράφω τα τραγούδια μου δεν έχω λόγο να βιάζομαι (αλλά δεν γράφω και κάθε μέρα 1,7 ή 1,8 GB στην κάρτα!) :) Στο S100 δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα της κάρτας γιατί ούτως ή άλλως αργά τη διαβάζει το κινητό, οπότε και 133χ να είναι το ίδιο θα "τρέχει"!... :) Για να καταλάβεις, εγώ με αυτήν την (50χ) κάρτα ακούω μουσική με το TCPMP (τραγούδια σε μορφή mp3, 192Kbps) ενώ ταυτόχρονα τρέχω Destinator 3, παίζω κανένα (απλό) παιχνιδάκι, βλέπω κανένα βίντεο χωρίς ήχο και όλα αυτά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ταχύτητας ή κόλλημα του κινητού (φυσικά δέχομαι και κλήσεις στο ενδιάμεσο)! Γενικότερα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ταχύτητας στο κινητό, όσο κι αν το έχω πιέσει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα με αρχεία από την κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 mporei kapios na mou protinei ena kalo mp3 player gia to ppc mas???? as min einai free episis iparxei kapio programmataki pou mporo eno akouo mousiki na mou klidonei tin othoni kai na einai kai svisti??? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 mporei kapios na mou protinei ena kalo mp3 player gia to ppc mas???? as min einai free episis iparxei kapio programmataki pou mporo eno akouo mousiki na mou klidonei tin othoni kai na einai kai svisti??? Εγώ χρησιμοποιώ: 1) The Core Pocket Media Player πολύ καλός media player γενικότερα & 2) deltaLock v0.05 για κλείδωμα και σβήσιμο της οθόνης. Είναι δωρεάν και τα δύο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Eγώ χρησιμοποιώ τον VITO SOUND EXPLORER.Πολύ καλό πρόγραμμα κατά την γνώμη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ας μας πει ο φίλτατος kakos που έχει δοκιμάσει και αυτές του πλαισίου, και τον Brando για την ποιότητα τους. (Η γνώμη μου, είναι ότι οι πρώτες ΔΕΝ βλέπονται, γιατί κάνουν κάτι σαν pixelιασμα στην οθόνη) :blink: Εντωμεταξύ, το πενάκι του πακέτου, δεν είναι για S100 και δεν χωράει στην σχισμή :lol: Εγώ πριν, απλά αναφέρω ένα τέχνασμα για να καθαρίσεις το screen protector, εάν από απροσεξία κολλήσουν σκόνες και σωματίδια κατά την τοποθέτηση. Κ.Ι.Σ. Βrando σαφώς ποιοτικότερο και καλύτερο. Ευτυχής χρήστης του. . Αλλά και το πενάκι είναι χρήσιμο (όταν είστε σπίτι δεν θα βγάζετε αυτό του s100) Εμένα το i-mate jam έχει 2 πενάκια. Εσάς δεν έχει; Για μένα και το 2ο πολυτέλεια είναι, δεν χρειάζεται. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εμένα το i-mate jam έχει 2 πενάκια. Εσάς δεν έχει; Για μένα και το 2ο πολυτέλεια είναι, δεν χρειάζεται. Kai to S100 erxetai me dyo penakia sthn syskeyasia:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 kalhspera....8a h8ela na rwthsw an uparxei kanena programma gia screen capture gia to qtec s100? an uparxei mporeite na to steilete se mail sto mythodeia@gmail.com h na mou dwsete ena link na to katebasw? euxaristw polu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εμένα το i-mate jam έχει 2 πενάκια. Εσάς δεν έχει; Για μένα και το 2ο πολυτέλεια είναι, δεν χρειάζεται. Το 2ο το έχεις στο κομπιούτερ γιατί βάλε-βγάλε το δικό του μπορεί να χαλαρώσει ή να χαθεί. Και με μολύβι (2Β για να μη χαράσσει) γίνεται. Πιο πρακτική είναι μιά αδιόρατη διακριτική μυτούλα στο νύχι του δείκτη :lol: σε συνδυασμό με λίγη εξάσκηση (σε σώζει όταν είσαι στο δρόμο...;) ) Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Το 2ο το έχεις στο κομπιούτερ γιατί βάλε-βγάλε το δικό του μπορεί να χαλαρώσει ή να χαθεί. Και με μολύβι 2Β (να μη χαράσσει) γίνεται. Πιο πρακτική είναι μιά αδιόρατη διακριτική μυτούλα στο νύχι του δείκτη :lol: σε συνδυασμό με λίγη εξάσκηση (σε σώζει όταν είσαι στο δρόμο...;) ) Μόλις κατάλαβα γιατί στο παρελθόν οι μάγκες άφηναν άκοπο το νύχι του μικρού δαχτύλου!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Ας μας πει ο φίλτατος kakos που έχει δοκιμάσει και αυτές του πλαισίου, και τον Brando για την ποιότητα τους. (Η γνώμη μου, είναι ότι οι πρώτες ΔΕΝ βλέπονται, γιατί κάνουν κάτι σαν pixelιασμα στην οθόνη) :blink: Εντωμεταξύ, το πενάκι του πακέτου, δεν είναι για S100 και δεν χωράει στην σχισμή :lol: Κ.Ι.Σ. :) πραγματι οι μεβρανες του πλαισιο πιξελιαζουν, και οντως το πενακι που τις συνοδευει ειναι για να το εχεις στον υπολογιστη. επειδη εχω δουλεψει και τα δυο εχω να πω πως η διαφορα ειναι μεγαλη υπερ του Brando ειναι σαν να μην υπαρχει. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Γιατί έχει τόσο καιρό να βγει αναβάθμιση του s100; Τα διόρθωσαν όλα ή απλά σταμάτησε η υποστήριξη λόγω νέων μοντέλων που κυκλοφορούν ; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts