Jimser Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Fun_fuction την Sandisk που είναι και η μόνη Wifi που έχει και μνήμη (256ΜΒ) την βρίσκεις με 112€. Δεν ξέρω αν θα θεωρηθεί διαφήμιση αν δώσω το link του μαγαζιού από το οποίο την αγόρασα και εγώ. Αν θέλεις στο στέλνω με pm. Το θέμα είναι ότι πέρα από το σπίτι που μπορεί να έχεις φτιάξει wireless lan, που θα τη χρησιμοποιήσεις αφού το wifi στην αθήνα είναι είδος πολυτελείας, όταν υπάρχει. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 έχω διαβάσει πως η sandisk wifi + 256mb δεν δουλεύει με κάποια προγράματα όπως το skype, ισχύει; Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Μία φορά που την δοκίμασα από περιέργεια ήταν απογοήτευση. Δεν ξέρω αν θα δουλεύε σωστά με overclocking της cpu στα 520. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Μία φορά που την δοκίμασα από περιέργεια ήταν απογοήτευση. Δεν ξέρω αν θα δουλεύε σωστά με overclocking της cpu στα 520. Από ότι είχα διαβάσει στα διάφορα φόρουμ οφείλεται στην Sandisk SD-Wifi+memory.. με άλλες SD WiFi όπως Spectec δεν υπάρχει πρόβλημα από ότι λένε ... Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 παιδια ποσο παει το ''μαλλι'' να αλλαξεις προσοψη στο s100; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2004 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Paidia exw problhma tis teleutaies meres me to bluetooth tou s100 mou enw mporei na anixneuei syskeues kai na tis vriskei wstoso den mporw na antalaksw arxeia estw kai mikra..(oute na steilw oute na dextw)...to periergo einai oti douleuei me to bluetooth handset. Yparxei tropos na epemvw sthn syskeuh allazontas kapoies ry8miseis? eyxaristw Παράθεση ptouz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 γεια σας που θα μπορεσουμε να βρουμε το pc suite για s100 qtek; thnks εκ των προταιρων\ Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 γεια σας που θα μπορεσουμε να βρουμε το pc suite για s100 qtek; thnks εκ των προταιρων\ :blink: :blink: Μήπως εννοείς το Activesync? Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 αγορασα μεταχειρισμενο το s100 και δεν ειχε μεσα τα cd για να το αναγνωρισει ο υπολογιστης.που μπορω να τα κατεβασω; Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 αγορασα μεταχειρισμενο το s100 και δεν ειχε μεσα τα cd για να το αναγνωρισει ο υπολογιστης.που μπορω να τα κατεβασω; Aπό εδώ: (ήταν το πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης στο google :) ) http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/activesync38.mspx Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 ευχαριστω παρα πολυ :w00t: :w00t: :D Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis29 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Έχω ένα XDA mini με γερμανικά windows,προσπαθώ να διαβάσω κάποια ελληνικά βιβλία με mobipocket reader αλλά δεν έχει μαλλόν ελληνικές γραμματοσειρές και τα εμφανίζει "κινέζικα".Ξέρει κάποιος πως μπορώ να περάσω ελληνικές γραμματοσειρές και που μπορώ να τις βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Paidia exw problhma tis teleutaies meres me to bluetooth tou s100 mou enw mporei na anixneuei syskeues kai na tis vriskei wstoso den mporw na antalaksw arxeia estw kai mikra..(oute na steilw oute na dextw)...to periergo einai oti douleuei me to bluetooth handset. Yparxei tropos na epemvw sthn syskeuh allazontas kapoies ry8miseis? eyxaristw 8a pas enarksh->ry8miseis->syndeseis->asyrmath apostolh kai "tikareis" to koytaki poy leei lhpsh olwn twn asyrmatwn apostolwn....... elpizw na einai ayto..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 8ermh paraklhsh an kykloforoun pou8ena ta s/n gia: 1.spd weather p***l 2.pocket d*d studio 8a perimenw apanthsh me pm thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Παιδιά, ένα νεοαγορασθέν qtek S-100 έχει πολύ κακή ποιότητα ήχου στη συνομιλία. Είναι χαρακτηριστικό της συσκευής ή είναι ελαττωματικό; Oxi.Einai "xarakthristiko" ths syskeyhs opws les ki esy( kai pou akoma kai shmera me enoxlei afantasta otan to xrhsimopoiw). Etsi einai ola ta S100 apo thn prwth mera pou vghkan(kai me oles tis software versions,einai hardware to provlhma) mexri na kleisei o kyklos paragwghs tou apo oti fainetai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 παιδια εχει κανεις αλλαξει προσοψη σε s100; στην αλλαζουν επιτοπου η σου λενε αστο και ελα αυριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Να αναφέρω και εγώ τις πρόσφατες πολύ κακές εμπειρίες μου από το s100 που έχω από τον Ιανουάριο: 3 hard reset, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Στο 1ο είχε κάποια εγκατεστημένα προγράμματα (3-4, όχι παραπάνω). Στα επόμενα 2 τίποτα παραπάνω από το λειτουργικό. Ξαφνικά η οθόνη μένει μαύρη, το κουμπί on/off δεν βοηθά (το οποίο γενικά λειτουργεί ΟΚ), soft reset δεν κάνει κάτι, και, είτε μόνο του (την 1η φορά), είτε μετά από δική μου πρωτοβουλία, αφού δεν ξύπναγε με άλλο τρόπο,πάμε σε hard reset! Θεωρώ πια εντελώς αναξιόπιστη τη συσκευή και αναρωτιέμαι τί φταίει και αν θα είχε νόημα να το πάω στο service, αφού και εκεί μάλλον την τελευταία έκδοση θα ξαναπεράσουν! Να σημειώσω ότι από την αγορά του, Ιανουάριο 2005, μέχρι και 1 μήνα πριν, δεν είχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα, και ότι το διατηρώ σε άριστη κατάσταση! Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 παιδια εχει κανεις αλλαξει προσοψη σε s100; στην αλλαζουν επιτοπου η σου λενε αστο και ελα αυριο; φιλε lagoudakis σε ερωτηση που ειχα κανει προς το service μου ειπαν οτι πρεπει να το αφησεις 1-2 μερες αναλογα με το φορτο εργασιας και κοστιζει γυρω στα 55 ευρω η προσοψη με φπα και κοστος εργασιας συμπεριλαμβανομενο.ακριβοι μου φανηκαν.παντως ενω εψαξα δεν βρηκα καπου αλλου προσοψη για να την αλλαξω μονος μου.αν ξερεις κατι παραπανω pm και τα λεμε :) Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Να αναφέρω και εγώ τις πρόσφατες πολύ κακές εμπειρίες μου από το s100 που έχω από τον Ιανουάριο: 3 hard reset, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Στο 1ο είχε κάποια εγκατεστημένα προγράμματα (3-4, όχι παραπάνω). Στα επόμενα 2 τίποτα παραπάνω από το λειτουργικό. Ξαφνικά η οθόνη μένει μαύρη, το κουμπί on/off δεν βοηθά (το οποίο γενικά λειτουργεί ΟΚ), soft reset δεν κάνει κάτι, και, είτε μόνο του (την 1η φορά), είτε μετά από δική μου πρωτοβουλία, αφού δεν ξύπναγε με άλλο τρόπο,πάμε σε hard reset! Θεωρώ πια εντελώς αναξιόπιστη τη συσκευή και αναρωτιέμαι τί φταίει και αν θα είχε νόημα να το πάω στο service, αφού και εκεί μάλλον την τελευταία έκδοση θα ξαναπεράσουν! Να σημειώσω ότι από την αγορά του, Ιανουάριο 2005, μέχρι και 1 μήνα πριν, δεν είχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα, και ότι το διατηρώ σε άριστη κατάσταση! Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο;;; αν και δεν μου ετυχε κατι τετοιο νομιζω πως στην πρωτη περιπτωση εφταιγε καποιο software.τωρα για τις υπολοιπες δεν ξερω ποια εκδοση εχεις επανω αλλα για να περασεις την νεοτερη μπορεις να πας στο site της qtek και αφου την κατεβασεις να την εγκαταστησεις μεσω του active sync πολυ ευκολα.ισως αυτο σου λυσει το προβλημα... ;) Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Το ότι το έπαθε άλλες 2 φορές (ΧΩΡΙΣ έξτρα προγράμματα), μάλιστα σε διάστημα λιγότερο των 2 ωρών, τί σημαίνει;;; Έχω ήδη την τελευταία έκδοση, δεν νομίζω να φταίει αυτό... Αρχίζω να υποψιάζομαι την γενικά χαμηλή ποιότητα κατασκευής της εν λόγω συσκευής! Ίσως είναι καιρός να στραφώ σε κάποιον επώνυμο κατασκευαστή μόλις βγει κάποιο νέο μοντέλο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 φιλε lagoudakis σε ερωτηση που ειχα κανει προς το service μου ειπαν οτι πρεπει να το αφησεις 1-2 μερες αναλογα με το φορτο εργασιας και κοστιζει γυρω στα 55 ευρω η προσοψη με φπα και κοστος εργασιας συμπεριλαμβανομενο.ακριβοι μου φανηκαν.παντως ενω εψαξα δεν βρηκα καπου αλλου προσοψη για να την αλλαξω μονος μου.αν ξερεις κατι παραπανω pm και τα λεμε :)δεν ειναι στα καλα τους :blink: 55Ε και 1-2 μερες για 10' δουλεια; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Να αναφέρω και εγώ τις πρόσφατες πολύ κακές εμπειρίες μου από το s100 που έχω από τον Ιανουάριο: 3 hard reset, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Στο 1ο είχε κάποια εγκατεστημένα προγράμματα (3-4, όχι παραπάνω). Στα επόμενα 2 τίποτα παραπάνω από το λειτουργικό. Ξαφνικά η οθόνη μένει μαύρη, το κουμπί on/off δεν βοηθά (το οποίο γενικά λειτουργεί ΟΚ), soft reset δεν κάνει κάτι, και, είτε μόνο του (την 1η φορά), είτε μετά από δική μου πρωτοβουλία, αφού δεν ξύπναγε με άλλο τρόπο,πάμε σε hard reset! Θεωρώ πια εντελώς αναξιόπιστη τη συσκευή και αναρωτιέμαι τί φταίει και αν θα είχε νόημα να το πάω στο service, αφού και εκεί μάλλον την τελευταία έκδοση θα ξαναπεράσουν! Να σημειώσω ότι από την αγορά του, Ιανουάριο 2005, μέχρι και 1 μήνα πριν, δεν είχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα, και ότι το διατηρώ σε άριστη κατάσταση! Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο;;;τι να πω; :confused: εχουμε στο σπιτι 3 s100 απο τον απριλιο και ολα λειτουργουν τελεια με πανω απο 20 εφαρμογες το καθενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Re paidia na rotiso kati? oses efarmoges exo perasei sti storage card, mou tis deixnei perasmenes kai stin kentriki mnimi, me apotelesma na exei arxisei na mionetai arketa,kai to ppc na ginetai ekseretika argo. einai logiko auto? mipos prepei na kano kapoies rithimiseis,pou den exo kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 νομιζω οτι ορισμενες εφαρμογες πιανουν χωρο και στην εσωτ. μνημη ορισμενα αρχεια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 νομιζω οτι ορισμενες εφαρμογες πιανουν χωρο και στην εσωτ. μνημη ορισμενα αρχεια τους ego exo tin aisthisi oti einai oloklires oi efarmoges,giati katalamvanoun poli mnimi.kai to ppc, exei ginei ekseretika argo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts