Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους. Μπορει να εχει αναφερθει σε άλλες σελιδες αλλά δεν είχα το κουράγιο να φτάσω μέχρι την 74, μονο μεχρι την 24.

Μου παρουσιαζεται ενα προβλημα στο s100,

Πολλες φορες κολλαει στο s/w του τηλεφωνου και η μονη λειτοπυργια που μπορω να κάνω είναι να πάρω τηλεφωνο καποιο νούμερο. Αν μπεις στα contacts μετα δεν μπορεις να βγεις γιατι δεν υπάρχει το x πάνω δεξια.

Καμια ιδέα ??

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας μετα απο αρκετο καιρο απουσιας!

1. Το *.cab για να αποθηκευονται οι εικονες στο My Pictures ας το ανεβασει καποιος που το εχει καπου γιατι μου λεει πως δεν ειμαι authorized για να το παρω.

2. Βρηκαμε προγραμμα για αναπαραγωγη *.amr; (εκτος απο το MMS Composer)

3. Οι Kingmax SD 2GB ειναι ok με το μαραφετι μας;

4. Lagoudakis, εχεις καμια καινουρια pic απο την Μαθηματικο; :lol:

:)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Θα το βαλω σημερα να δω εαν ολα δουλευουν καλα.

Στέφανος Πάτρα

Guest lagoudakis
Γεια σας μετα απο αρκετο καιρο απουσιας!

1. Το *.cab για να αποθηκευονται οι εικονες στο My Pictures ας το ανεβασει καποιος που το εχει καπου γιατι μου λεει πως δεν ειμαι authorized για να το παρω.

3. Οι Kingmax SD 2GB ειναι ok με το μαραφετι μας;

4. Lagoudakis, εχεις καμια καινουρια pic απο την Μαθηματικο; :lol:

:)

θα δω που στο διαβολο εχω το cab και θα σου πω,ωχ-ωχ εχουμε προβλημα στα μαθηματικα ε; :D :D θελεις βοηθεια ε; :lol:

To ΤCΡMP παιζει .amr... :confused:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Πώς μεταφέρονται οι επαφές από το outlook στη συσκευή,προσπαθώ με syncronisation αλλά τίποτα!

Ξέρει κανείς πως γίνεται;

είχα κάνει εγκατάσταση ενα παιχνιδάκι το The Nut*****er. οταν το έκανα απενεγκατασταση είδα οτι έχει μείνει το εικονίδιο ακομα μεσα στα προγράμματα. το ξαναέκανα εγκατασταση και δημιουργήθηκε το The Nut*****er(2). το έκανα απενεγκατάσταση και αυτο και έχω τώρα 2 αρχεία μεσα στα προγράμματα μου τα οποία είναι απλα οικονίδια.

άνοιξα Pocket Controller-Professional μετα πήγα στον φάκελο windows-Start_menu-Προγράμματα και εκεί είναι οι 2 συντομέυσεις που θέλω να βγάλω. βρήκα τα αρχεία The Nut*****er.lnk και την The Nut*****er(2).lnk , προσπάθησα να τα κάνω διαγραφή αλλα τπτ :(

παταω διαγραφη με ρωταει αν ειμαι σιγουρος και δεν αλλάζει τπτ. δοκίμασα να κάνω και ενα restart στην συσκευη μήπως θα περνούσε μετά η διαγραφή αλλα τπτ :( . καμία ιδέα παίδες?? Δοκίμασα και με το cleaner+ που είχε πει ο lagoudakis αλλα τπτ :(

Γεια χαρα σε ολους. Μπορει να εχει αναφερθει σε άλλες σελιδες αλλά δεν είχα το κουράγιο να φτάσω μέχρι την 74, μονο μεχρι την 24.

Μου παρουσιαζεται ενα προβλημα στο s100,

Πολλες φορες κολλαει στο s/w του τηλεφωνου και η μονη λειτοπυργια που μπορω να κάνω είναι να πάρω τηλεφωνο καποιο νούμερο. Αν μπεις στα contacts μετα δεν μπορεις να βγεις γιατι δεν υπάρχει το x πάνω δεξια.

Καμια ιδέα ??

Sorry για το προηγούμενο Post

Καμια ιδέα για το πρόβλημα ?

Sorry για το προηγούμενο Post

Καμια ιδέα για το πρόβλημα ?

http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif it dont posted it again ;)

δεν αντέχω άλλο!! δεν μπορώ να κάνω sync με Outlook!!

αν έχω καταλάβει σωστά για να κάνουμε sync με το Outlook πρέπει να πάμε εδώ???

tools->Windows CE indox Transfer?? η οχι??

πατάω και μου βγάζει ενα error.

Στο ΑctiveSync μου βγάζει

Tasks Synchonized

Favorites Synchonized

Pocket Access Synchonized

Files Synchonized

AvantGo Synchonized

Calendar Sync Status is on the device

Contacts Sync Status is on the device

Indox Sync Status is on the device

έχω ανοίξει το ActiveSync και απο το S100

http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif it dont posted it again ;)

δεν αντέχω άλλο!! δεν μπορώ να κάνω sync με Outlook!!

αν έχω καταλάβει σωστά για να κάνουμε sync με το Outlook πρέπει να πάμε εδώ???

tools->Windows CE indox Transfer?? η οχι??

πατάω και μου βγάζει ενα error.

Στο ΑctiveSync μου βγάζει

Tasks Synchonized

Favorites Synchonized

Pocket Access Synchonized

Files Synchonized

AvantGo Synchonized

Calendar Sync Status is on the device

Contacts Sync Status is on the device

Indox Sync Status is on the device

έχω ανοίξει το ActiveSync και απο το S100

Φίλε μου εγώ μετά από 2 ώρες προσπάθειας κατάλαβα ότι για να δει το active sync τα δεδομένα σου και να συγχρονίζει σωστά θα πρέπει να τα έχεις στους default φακέλους της outlook.Τα contacts στο contacts και όχι στο contacts/my mobile για παράδειγμα. Δεν ξέρω αν βοήθησα, αλλά εμένα αυτό είχε...

kalispera se olous tous filous...kai sinxaritiria gia tin sellida kai gia autous pou asxolountai kai exoun tin ipomoni gia na mathenoume kai emeis oi neoi....

signwmi an exei anaferthei (epsaksa....)...alla....pws mporw na dw ta minimata pou exw apothikeusei stin SIM mou???? otan vazw tin kartoula se allo kinito ta deixnei...sto s100 omws...tipota!!!!kai stin diaxeirisi SIM den mou vgazei para mono ton catalog contacts adeio..(mia kai den exw contacts stin SIM...) pws deixnei ta SMS tis SIM???

paizei kaneis na mou steilei registr. gia to VITO Quick contact pro??? THANKS cobaingr@yahoo.com

gia kapoio logo to TP Pro Stat mou vgazei ena error otan anoigw othoni oti den mporei na kanei create to arxeio...datafile\tp200510.dat pou einai stin SD mou...(to arxeio omws iparxei otan to koitaw apo ton explorer...)

(exw kanei eggatastasi to programma stin SD...auto lete na ftaiei???den thelw na trww apo thn bas

gia kapoio logo to TP Pro Stat mou vgazei ena error otan anoigw othoni oti den mporei na kanei create to arxeio...datafile\tp200510.dat pou einai stin SD mou...(to arxeio omws iparxei otan to koitaw apo ton explorer...)

(exw kanei eggatastasi to programma stin SD...auto lete na ftaiei???den thelw na trww apo thn bas

Αυτό φταίει, κάνε εγκατάσταση στην κύρια μνήμη και θα δουλέψει κανονικά.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Βοήθεια!

Δεν μπόρεσα όσο και αν έψαξα, ότι και αν έκανα, να καταφέρω το active synv να δουλέψει μέσω bt. Οι coms είναι σωστές, το pairing είναι σωστό αλλά όταν πατάω synchronize via bluetooth μου βγάζει αυτό:

"Cannot start communications with the desktop computer. The communications port is not available. Another program may be using the port, or it may not be valid. Quit any programs that may be using the port and reconnect. If the problem persists, restart your device using the instructions provided by the manufacturer"

Όπως το καταλαβαίνω εγώ δεν μπορεί το jam (είναι xda mini αλλά φοράει rom του jam) να ανοίξει την com που πρέπει.Δεν είναι πρόβλημα του υπολογιστή αλλά της συσκευής. Χρησιμοποιώ τους drivers του sp2, αν και όπως προείπα δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του υπολογιστή.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

Φίλε μου εγώ μετά από 2 ώρες προσπάθειας κατάλαβα ότι για να δει το active sync τα δεδομένα σου και να συγχρονίζει σωστά θα πρέπει να τα έχεις στους default φακέλους της outlook.Τα contacts στο contacts και όχι στο contacts/my mobile για παράδειγμα. Δεν ξέρω αν βοήθησα, αλλά εμένα αυτό είχε...

που ακριβώς είναι αυτό το settings????? :confused:

Όταν ανοιξεις την outlook στα contacts,πάνω αριστερά σου δείχνει τους φακέλους που έχεις. Εγώ για κάθε κινητό φτιάχνω άλλο φάκελο πχ και έχω επαφές ενώ ο φάκελος contacts είναι κενός. Αλλά το active sync δεν έβλεπε μέσα στον φάκελο 6630 πχ οπότε δεν έβαζε τπτ στο mini. Έκανα copy τις επαφές στον κυρίως φάκελο και ως δια μαγείας πέρασαν όλα!

διέγραωα το activesync και κατέβασα την τελευταία έκδοση. την πρώτη φορα που σύνδεσα το s100 με το pc μετα την εγκατάσταση του active sync 3.8 μου έβγαλα 1 μύνημα New Partnership. τι επιλογές πρέπει να βάλω εκεί?? μήπως δεν είχα κάνει κάτι σωστά σε αυτο την πρώτη φορα που έβαλα το activesync και για αυτο να μην μπορούσα να κάνω sync με outlook?? μου έχει standar parthership και guest parthership. τι να επιλέξω? και παρακάτω τι άλλο?

edit: Οκ!!! :D τελικά εδώ είχα κάνει το λάθος στην προηγούμενη εγκατάσταση!! :D επιτέλους νιώθω ασφαλής Οσο αναφορα τις επαφές μου :D

τρέχεται κανένα skin?? πιο?? με πιο προγραμμα? Wisbar Advance v2?

έχω κάνει κάπου 10 soft reset απο την στιγμή που το πέρασα.. :(

και κάτι άλλο, στο destop της συσκευής μας έχω την ημερομηνια απο κάτω τα μηνύματα απο κάτω τρέχουσες εργασίες και απο κάτω το ημερολόγιο. γίνεται να βγάλω κάποιο απο αυτά??? πώς??

help !! περασα στο σ100 την big_stotage rom και μου εξαφανηστικαν

τα mms

αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι φυσιολογικό...δηλαδη με την big storage rom χανεις καποιες λειτουργειες του κινήτου οπως τα mms....αν λεω βλακειες sorry!

help !! περασα στο σ100 την big_stotage rom και μου εξαφανηστικαν

τα mms

Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας.

Όπως σωστά λέει και ο φίλος Great, είναι φυσιολογικό.

Εάν έχεις κρατήσει το Extended_ROM, όπως θα έπρεπε να έχεις κάνει, μπορείς να το βρεις και να το εγκαταστήσεις.

Εάν δεν κάνω λάθος είναι το CAB-ArcsoftMMS-20022-Magician-Generic-ENU-08Mar05.cab. :cool:

:D

ΤΟ εκανες 128? ειδες καμια διαφορα στην ταχυτητα?

Οσο για το mms προσπαθησε να το κανεις ξανα update γιατι δεν στεκει να μην στα βγαζει.Το chip της μνημης δεν εχει κανενα λογο να σου κοβει κατι εκτος και αμα το chipaki που χρησιμοποιουνε δεν ειναι ακριβως το αντιστοιχο σε 128 και εχει καποιες διαφορες με το 64 πχ bank ,adress ,κτλ οποτε πολι πιθανων τα μμς να χρησιμοποιουνε καποια διευθηνση της rom που να μην ειναι ιδια με την 128 και να μην μπορουνε να μπουνε.

Αν ειναι κατι τετοιο λυνετε με software update φτιαγμενο για την 128.

Αμα θες δοσε τους τυπους απο το 64 ολοκληρωμενο και το 128 ωστε να δω τα datasheet να σου πω αμα ειναι ιδιο.

ΤΟ εκανες 128? ειδες καμια διαφορα στην ταχυτητα?

Οσο για το mms προσπαθησε να το κανεις ξανα update γιατι δεν στεκει να μην στα βγαζει.Το chip της μνημης δεν εχει κανενα λογο να σου κοβει κατι εκτος και αμα το chipaki που χρησιμοποιουνε δεν ειναι ακριβως το αντιστοιχο σε 128 και εχει καποιες διαφορες με το 64 πχ bank ,adress ,κτλ οποτε πολι πιθανων τα μμς να χρησιμοποιουνε καποια διευθηνση της rom που να μην ειναι ιδια με την 128 και να μην μπορουνε να μπουνε.

Αν ειναι κατι τετοιο λυνετε με software update φτιαγμενο για την 128.

Αμα θες δοσε τους τυπους απο το 64 ολοκληρωμενο και το 128 ωστε να δω τα datasheet να σου πω αμα ειναι ιδιο.

μπερδευτηκες...

δεν εκανε αναβαθμιση στην μνήμη (δηλαδη hardware update) αλλα μια hackia απο τους xda-forum οπου σου δινει περιπου 20MB επιπλέον μνήμη που ουσιαστικα την τρωει απο αλλα μη χρησιμα applications οπως ειναι και τα MMS...

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2