sequent_c Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 αν βγαλετε ακρη μη με ξεχασετε γιατι ακομη δεν εχω δει ελληνικα σε καμια σελιδα. και την http://www.in.gr που δοκιμασα μου εδειξε παλι κινεζικα. φιλε κακος μπορεις να μας αναφερεις ποια προγραματα εχεις εγκατεστημενα? να δω και τα δικα μου και να βρουμε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sconstan Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν φταίει κάποια άλλη εφαρμογή γιατί το κάνει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω εάν είναι το keyboard GR ή το Phonepad που κολλάει. Υποπτέυομαι ότι είναι το πρώτο. Θα δοκιμάσω κάποιο άλλο ελληνικό keyboard αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύει στα SMS. Μήπως είναι κάτι με την γλώσσα που έχεις επιλέξει? Πώς έχεις περάσει τις επαφές, Outlook, IR, με το χέρι? Τις επαφες τις περναω και μεσω Outlook και καποτε με το χερι απ'ευθειας στο Qtek. Στα contacts εμφανιζονται σωστα γραμμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Παιδια το IMATE JAM εχει αναφορα παραδοσεις στα sms? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Παιδια το IMATE JAM εχει αναφορα παραδοσεις στα sms? Φυσικά...!:) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 φιλε κακος μπορεις να μας αναφερεις ποια προγραματα εχεις εγκατεστημενα? να δω και τα δικα μου και να βρουμε το προβλημα. :( :( γεια sequent και ευχαριστω. εχω μονο το destinator (γνησιο) το resco file exlorer, και το sprite backap επισις δεν νομιζω να παιζει ρολο, εχω περασει στο φακελο windows μερικα αρχειακια wav kai mp3. υπ οψιν οτι δεν ειμαι σχετικος με αυτα τα πραγματα και δεν κανω πειραματα και πειραγματα οπως εσεις που γνωριζετε και αυτα τα προγραμματακια υποχρεωθηκα σε ενα φιλο και μου τα περασε. τα γραφω αυτα για να μη νομισετε πως το μηχανακι ειναι σακατεμενο απο πλευρας πειραγματος και δοκιμων. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Παιδια το IMATE JAM εχει αναφορα παραδοσεις στα sms? ναι έχει αναφορές... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Paides ena erotima pou ksero oti exo anaferthei alla psilovariemai na koitakso ta palia posts. Idi ta exo diavasei alla den to simeiosa tote. Exo ena cab arxeio stin sd mnimi. Pos to kano egkatastasi stin karta mnimis mono? Na me rotisei diladi gia na min kanei install ekei pou thelei afto. (Asxeto) Ena oraio paixnidaki pou mou arese poly einai to Pocket Pachisi. Einai to epitrapezio Elliniko "Gkriniaris". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Αυτό που ψάχνεις είναι στην πρώτη σελίδα αυτό του thread, και είναι μια ρύθμιση στη registry... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Διάβασα τα περισσότερα μηνύματα σε αυτό το forum (δεν κατάφερα να τα διαβάσω όλα) και δεν βρήκα κάτι σχετικό με αυτό που θα ρωτήσω. Εχω το ΒΤ car kit Siemens με οθόνη αναγνώρησης κλήσης. Με τα Nokia δεν εμφάνιζε τίποτα, με το samsung D500 τα Ελληνικά τα έβγαζε κινέζικα, ενώ με το sonyericsson K750i εμφανίζει τον αριθμό αλλά όχι το όνομα. Κάτι παρόμοιο γινόταν και με το Qtek 8010 που είχα για λίγο. Εχει δοκιμάσει κανείς το S100 με αυτό το car kit ή έστω με κάποιο hands free με οθόνη αναγνώρησης κλήσης για να μου πει αν εμφανίζει το όνομα κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 ναι έχει αναφορές... Και πως της ενεργοποιης? Μηπως μπορεις να μου πεις γιατι δεν το εχω βρει ακομα. :( Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Και πως της ενεργοποιης? Μηπως μπορεις να μου πεις γιατι δεν το εχω βρει ακομα. :( ΜΗΝΥΜΑΤΑ>ΝΕΟ>ΕΡΓΑΛΕΙΑ>ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 ΜΗΝΥΜΑΤΑ>ΝΕΟ>ΕΡΓΑΛΕΙΑ>ΕΠΙΛΟΓΕΣ Εμενα δεν εχει το S100 αναφορα στα MMS,κατι αλο, ανοιχτη ακροαση γιατι εγω δεν εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Εμενα δεν εχει το S100 αναφορα στα MMS,κατι αλο, ανοιχτη ακροαση γιατι εγω δεν εχω? Έχει αναφορά στα MMS, αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις ένα κουτάκι στις επιλογές του MMS. (Δεν έχω εγκαταστήσει το cab των MMS και δεν μπορώ να σου πώ που ακριβώς είναι). Ανοιχτή ακρόαση θα έχεις αν, ενώ μιλάς, κρατήσεις πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα το πράσινο κουμπί. Με τον ίδιο τρόπο βγαίνεις απο την ανοιχτή ακρόαση και το γυρνάς στο μπροστά ηχείο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InTranceWeTrust Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 To qtek s100 από την ACE-HELLAS έχει "ελληνικά windows" (αν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο) Καλώδιο υπάρχει στο πακέτο και είναι ένα απλό mini-usb Για το Imate Jam ρωτάω... όχι για το qtek s100 Γνωρίζει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Για το Imate Jam ρωτάω... όχι για το qtek s100 Γνωρίζει κανείς ? οχι δεν εχει ελληνικα windows, ελληνικα γραφεις και διαβαζεις κανονικα αλλα σαν λειτουργικο δεν ειναι στα ελληνικα. Πολλοι εχουν δοκιμασει να περασουν την rom του qtek στο imate αλλα συνηθως διμιουργει πολλα προβλήματα οποτε δεν υπαρχει λόγος. Εγω imate δεν θα σου συνιστουσα λογω ελλειψη service στην ελλαδα και μονο. Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Μα αφού έχει sevice ο Πουλιάδης, αν θυμάμαι καλά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Ευχαρηστω θα το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Μα αφού έχει sevice ο Πουλιάδης, αν θυμάμαι καλά... το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ? Καποιες σελιδες πιο πισω μπορεις να διαβασεις τι εστι service στον πουλιαδη Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 οντως δραμα ο πουλιαδης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos0 Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 ΜΗΝΥΜΑΤΑ>ΝΕΟ>ΕΡΓΑΛΕΙΑ>ΕΠΙΛΟΓΕΣ se mda compact auto prepei na to kaneis gia ka8e sms :( :( kai ama to kaneis ka8e anafora exei hxo kanonikou sms pou einai ligo spastiko. Yparxei tpt allo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 se mda compact auto prepei na to kaneis gia ka8e sms :( :( (...) Yparxei tpt allo? Αντιγραφή απο την πρώτη σελίδα: Mόνιμη αναφορά παράδοσης sms Με έναν registry editor όπως αυτόν του Resco Explorer δημιουργήστε ένα DWORD value με το όνομα SMSDeliveryNotify στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings με την τιμή 1 ΥΣ: Στην πρώτη σελίδα υπάρχουν πολλές μαζεμένες πληροφορίες... :cool: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Να ρωτησω κατι ασχετο. Εχω κανει αλλαγη στην Registry για τους ηχους κλησης αλλα πολλες φορες κολλαει και μου παιζει για ηχο κλησης το ηχο windows default. Για ηχο βαζω ενα ΜΡ3 που ειναι 5ΜΒ παιζει κανενα ρολο αυτο? Και μικρο που εχω δοκιμασει παλι τα ιδια κανει. Τι να κανω για να μην κολλαει συνεχεια και μου αλλαζει ηχο κλησης? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Γεια χαρα σε ολους Ρε παιδια κανενα κλειδακι για το PocketWeather και το Hack Master ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sconstan Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Το Hackmaster Πριν απο λιγο μου παγωσε το S100, και χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια για να συνελθει. Ουτε reset δεν εκανε. Νομιζα οτι μου ειχε καψει κανενα κυκλωμα/πεεξεργαστη. Το ετρεχα σε test mode. Αν θελεις SPB Pocket Weather στειλε μηνυμα sconstand@yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agoraphobic Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Να ρωτησω κατι ασχετο. Εχω κανει αλλαγη στην Registry για τους ηχους κλησης αλλα πολλες φορες κολλαει και μου παιζει για ηχο κλησης το ηχο windows default. Για ηχο βαζω ενα ΜΡ3 που ειναι 5ΜΒ παιζει κανενα ρολο αυτο? Και μικρο που εχω δοκιμασει παλι τα ιδια κανει. Τι να κανω για να μην κολλαει συνεχεια και μου αλλαζει ηχο κλησης? Έχει αναφερθεί αυτό το πρόβλημα όταν έχεις το αρχείο σε κάρτα MMC/SD. Σίγουρα διαβάζει πιο αργά από την κάρτα απ ότι την μνήμη του. Προτείνω να βάλεις ένα μικρότερο κομμάτι στο folder windows/rings Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts