Dimitris_T Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Χαιρετώ και εγώ τους απανταχού φίλους του φόρουμ αλλά και τους χρήστες του κινητού αυτού και συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις σελίδες αυτές.:up: Είμαι και εγώ από τους άμεσα μελλοντικούς κατόχους του s100 :yahoo: (πρώτη φορά σε pda.Aν και θα ήθελα jam, ωστόσο κάνω νέα σύνδεση και θα μου βγεί αρκετά φθηνά από qtek) Το θέμα με τον emulator το εξετάζω και εγώ και αν έχω νεότερο θα ενημερώσω. ;) :) Παράθεση ---------------------------------------------------- "Free your mind..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 @hperi (και όποιον άλλο ενδιαφέρεται για emulator χωρίς χρήση visual basic) Μπορείς να βρείς έναν απλό emulator για να δείς πώς είναι το λειτουργικό εδώ: http://www.pocketpcdn.com/forum/viewtopic.php?t=5287 Μόλις τον κατέβασα και δουλεύει περίφημα! Είναι 27mb αλλά κατεβαίνει μόνο με 20kb/s...:confused: 1)Καλό είναι να μην μπλέχεις με μαγειρεμένες ROM. Μια στο εκατομμύριο να γίνει κάτι θα τρέχεις... Αφού υπάρχει η κάρτα μνήμης για αποθήκευση, γιατί να το ρισκάρεις? 2)Τί να σου πώ? Δεν ξέρω. Λές να είναι τόσο εύκολο και εμείς (οι των JAM) να πηγαίνουμε Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Ιταλίας? Δεν ξέρω βέβαια μήπως τα απαραίτητα ελληνικά αρχεία βρίσκονται στην ROM, κι όχι στο PhonePad .cab... Εγω παντως ειμαι ανοιχτος σε οποιον χρηστη jam θελει να του στειλω τα cab και να δοκιμασει... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Λοιπόν, ο emulator είναι πλήρως λειτουργικός και του έχω εγκαταστήσει σχεδόν όλα τα προγράμματα που έχω και στο JAM...! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!:w00t: Woca, θές να το δούμε το θέμα απο κοντά την κυριακή στο meeting? edit: Θα σου στείλω ΡΜ με το e-mail μου. Τί τον έχουμε τον emulator? :D Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Για ποιο meeting μιλαμε; :confused: edit: Τωρα το ειδα για το meeting. Αμα ειναι θα ερθω και εγω και το βλεπουμε εκει μαζι. Ειμαι μεσα... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 To problima me aftes tis rithmisis einai oti se fos imeras (ektos kai an milate mono gia rithmisis nixtas) to brightness einai poli megalo.... kai mpoukonei apo fos.... 1) αυτές οι ρυθμίσεις είναι εδώ και καιρό γνωστες. ;) 2) το πρόβλημα με την υπερέκθεση που αναφέρεις το έχει ότι ρυθμίσεις και να βάλεις. :D 3)όσοι είναι υποψήφιοι αγοραστές του συγκεκριμένου κινητού και βασίζονται παρα πολύ στην κάμερα θα πρέπει a) να το ξεχάσουν :X b)να το αγοράσουν και να συμβιβαστούν :whistle: c) να αγοράσουν ψηφιακή κάμερα που είναι και το ποιο σωστό. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Υπαρχει στο irc μερος για κατεβασμα αρχειων? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει τι διευθυνση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_T Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 3)όσοι είναι υποψήφιοι αγοραστές του συγκεκριμένου κινητού και βασίζονται παρα πολύ στην κάμερα θα πρέπει a) να το ξεχάσουν :X b)να το αγοράσουν και να συμβιβαστούν :whistle: c) να αγοράσουν ψηφιακή κάμερα που είναι και το ποιο σωστό. :up: Πάρα πολύ σωστά και καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί διαβάζουν και πολλοί φίλοι του myphone που σκέφτονται να πάρουν το κινητό αυτό. :what: Ένας από αυτούς είμαι και εγώ :w00t: . Αλλά τόσα που έχει αυτό το κινητό και συγκριτικά με το μέγεθός του, είναι αστείο να στεκόμαστε στην κάμερα. Και καθόλου κάμερα να μην είχε πάλι εξαιρετικό θα ήταν (κατά την ταπεινή γνώμη μου πάντα :O ) Και όπως ανέφερε και ο sequent_c, μια ψηφιακή θα είναι καλύτερη. Παράθεση ---------------------------------------------------- "Free your mind..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 παιδια καλησπερα σε ολους.να καταθεσω και εγω κατι απο παθημα. εβαλα phone profiles και μου εκανε ενα ωραιοτατο hard reset και ηθελα να μαθω αν εχει τυχει και σε καποιον αλλο η εγω ειμαι ο τυχερος. το προβλημα με το bluetooth συμβαινει και σε μενα αλλα μονο οταν το απενεργοποιω και μετα παω να το ξαναενεργοποιησω.οταν δεν εχω σημα ειναι οκ.την καλησπερα μου σε ολους Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Μή φανταστείς όμως οτι η κάμερα με αυτές τις ρυθμίσεις βγάζει φωτογραφίες διαμάντι... Είναι σα να έχεις ένα αυτοκίνητο. Ότι βενζίνη και να του ρίξεις, η τελική του θα είναι πάνω κάτω η ίδια... Ξέρω οτι είναι άσχετο αλλά οφείλω να σου πώ ότι είναι λάθος ο συλλογισμός σου... Πριν μερικά χρόνια βάλαμε σε μια vespa 50cc κόκκινη βενζίνη... Για κανα χιλιόμετρο έσπασε το φράγμα του ήχου, πρίν παραδώσει τα πιστόνια στο χέρι :lol: Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosalex Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Γεια σας παιδια, είναι η πρώτη φορά που γραφω, congrats για το forum. Εχω ενα προβλημα και δυο ερωτησεις για τους εμπειρους: Προβλημα: Οταν το S100 βρεθεί σε χώρο που δεν εχει σήμα (όπως ασανσερ) χάνεται η ΒΤ συνδεση του τηλεφώνου με το Jabra 250. Οταν παω να ξανακάνω σύνδεση, το τηλεφωνο βγαζει το εξης μυνημα: Δεν ειναι εγκατεστημένο υλικο Bluetooth σε αυτη τη συσκευη. Το ιδιο συμβαίνει και σε ολες τις αλλες περιπτωσεις που χανεται η συνδεση με το ακουστικό (απομακρυνση μεγαλύτερη των 10μ, off λόγω μπαταριας κλπ). Η μονη λύση για να δουλέψει το bluetooth ειναι soft reset. Ξερει κανείς τι φταιει?? Ερωτηση 1. Ποιο gps receiver προτείνετε για το S100? Μπορώ να έχω συνδεδεμένο και gps και ακουστικό ταυτόχρονα στο BT? Ερωτηση 2. Υπάρχει καποια προταση για powered pda mount που να φορτίζει και κινητο και gps receiver ταυτόχρονα? Εχω δει τετοια απο την Arkon στο Expansys αλλα όχι για S100. Thanks guys Any Ideas????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Any Ideas????? Έχεις "αποσυνδέσει" το bluetooth από το flight mode? (αν το έχεις κάνει θα καταλάβεις τι εννοώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Δε νομίζω οτι φταίει αυτό. Αφού λέει οτι έχει πρόβλημα μόλις απομακρυνθεί το ΒΤ ακουστικό... panosalex μάλλον πρέπει να βάλεις το patch της imate για το bluetooth... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Υπαρχει στο irc μερος για κατεβασμα αρχειων? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει τι διευθυνση? ευχαριστω #pocketwarez @ efnet ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Exo to teleftaio xcpuscalar... sto JAM (simfona me tis prodiagrafes tou scalar to ipostirizei) to problima einai oti mou sbini to PPC otan to egathisto.... menei gia ligo energo kai meta kollaei...... kai malista xoris na anebasei tin cpu psilotera... (to exo sto aftomato) kamia idea.... kanenas pou na to exei balei epano?? Βρε κανενας με το xcpuscalar????? καμιά ιδέα????? Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 #pocketwarez @ efnet ;) Σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις. Μπαινω στο καναλι και μετα τι κανω? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις. Μπαινω στο καναλι και μετα τι κανω? :shifty: Διάβασε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=14396 και θα καταλάβεις! :D Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 thnx m8 also Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Βρε κανενας με το xcpuscalar????? καμιά ιδέα????? h teleutaia ekdosh tou xcpuscalar einai 2.85d, h teleutaia pou exei kukloforisei gia agora einai 2.85, thn 2.85d o kataskeuasths thn stelnei MONO se registered users me EMAIL. h 2.85 trexei kai einai MONO gia imate JAM... pou mporeite na vreite MONO sto http://www.mobilityworld.tk Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 h teleutaia ekdosh tou xcpuscalar einai 2.85d, h teleutaia pou exei kukloforisei gia agora einai 2.85, thn 2.85d o kataskeuasths thn stelnei MONO se registered users me EMAIL. h 2.85 trexei kai einai MONO gia imate JAM... pou mporeite na vreite MONO sto www.mobilityworld.tk Γιατί εγώ έχω την ελαφρά εντύπωση πως η τελευταία είναι η 2.87 η οποία διατίθεται και σε demo απο το site της εταιρίας? :shifty: :rolleyes: http://www.immiersoft.com/index.html Την έχω δοκιμάσει και δουλεύει... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Γιατί εγώ έχω την ελαφρά εντύπωση πως η τελευταία είναι η 2.87 η οποία διατίθεται και σε demo απο το site της εταιρίας? :shifty: :rolleyes: http://www.immiersoft.com/index.html Την έχω δοκιμάσει και δουλεύει... ante kala...... kai ego exo tin 2.86 :D parepiptontos sto mobility iparxi i 2.85d :O opote trexei i den trexei sto jam???? anyway.. thanks... tha to dokimaso kai blepoume.... Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon80 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Telika se s 100 poia xcpuscalar trexei; Παράθεση JEISON! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon80 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Re pedia exo katebasei polla arxeia kai den mporo na ta anoixo einai rar kai mou bgazei sfalmata to winrar,as foithisei kapoios an yparxei tropos as mou pei ta bimata .Thanks Παράθεση JEISON! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Τι αρχεία είναι αυτά? Δώσε ένα τυχαίο παράδειγμα... Επίσης, σου βγάζει σφάλμα όταν το ανοίγεις ή όταν προσπαθείς να το αποσυμπιεσεις? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 re pedes iparhi kana programataki pou na mporis na exis diaforetikous fontous i sxedia(visualisings) sto WMP ???? opos ston ipologisti ??? Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Telika se s 100 poia xcpuscalar trexei; i kaliteri version gia to s100/jam ktl tou xcpuscalr einai h 2.85d authn malista tin exo dokimasei sto jam mou kai douleuei poli kala toulaxiston sta 520 mhz pou to eixa kai akoma paliotera sta 624 mhz itan emfanestath i diafora stin taxitita ;) troei omos poli mpataria kai mporei na fas kai kana hard reset :whistle: (ego prosopika den exo pathei hard reset apo to xcpuscalar alloi omos...) elpizo na se voithisa :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts