cmavr8 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Κάτσε, δηλαδή πήγες start>settings>Menus όρισες μόνο αυτά που θες, ξετσεκάροντας τα άλλα και συνεχίζουν να εμφανίζονται τα Ανεπιθύμητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Κάτσε, δηλαδή πήγες start>settings>Menus όρισες μόνο αυτά που θες, ξετσεκάροντας τα άλλα και συνεχίζουν να εμφανίζονται τα Ανεπιθύμητα ?Ακριβώς και στη διαχείριση δεν φαίνονται ότι τρέχουν αυτά τα προγράμματα. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Έχω το s100, στην αρχική οθόνη πάτώντας το έναρξη βγάζει μια λίστα μα προγράμματα, τα πρώτα εφτά είναι αυτά που έχω ορίσει από το μενού, τα υπόλοιπα(π.χ.εμένα βγάζει σημειώσεις,εργασίες,αριθμομήχανη,πασιέντζα,διαχείρισηαρχείων) είναι προγράμματα που τρέχουν και πώς μπορώ να τα αφαιρέσω 'ωστε να μην εμφανίζονται στο έναρξη; Eναρξη==>ρυθμισεις==>συστημα==>μνημη==>τρεχοντα προγραμματα==>τερματισμος ολων η μηπως εννοεις, τα προγραμματα που ανοιξες τελευταια....αυτα ειναι εκει για ευκολοτερη προσβαση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Eναρξη==>ρυθμισεις==>συστημα==>μνημη==>τρεχοντα προγραμματα==>τερματισμος ολωνΤο δοκίμασα και τίποτα. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Δε μου λέτε, όσοι έχετε το jam, φορτίζει μέσω usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Το δοκίμασα και τίποτα. τοτε μαλλον ειναι τα προγραμματα που ανοιξες τελευταια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Δε μου λέτε, όσοι έχετε το jam, φορτίζει μέσω usb? ναι...φορτιζει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Το δοκίμασα και τίποτα. dil patas termatismos olon kai den kleinoun me tipota? periergo... kane ena soft reset kai tha sou kleisoun ola ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 dil patas termatismos olon kai den kleinoun me tipota? periergo... kane ena soft reset kai tha sou kleisoun ola ;) μα γιατι να κανει soft reset.....αυτα παντα θα τα βγαζει...ειναι οι εφαρμογες που δουλεψε τελευταια.....για δες και το δικο σου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 μα γιατι να κανει soft reset.....αυτα παντα θα τα βγαζει...ειναι οι εφαρμογες που δουλεψε τελευταια.....για δες και το δικο σου;) oxi re. ego katalava allo: oti diladi pataei termatismos olon kai den tou ta kleinei me tipota ta programmata pou trexoun.opote otan kanei restart tha kleisoun outos i allos ola ayta pou trexoun. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Έχω το s100, στην αρχική οθόνη πάτώντας το έναρξη βγάζει μια λίστα μα προγράμματα, τα πρώτα εφτά είναι αυτά που έχω ορίσει από το μενού, τα υπόλοιπα(π.χ.εμένα βγάζει σημειώσεις,εργασίες,αριθμομήχανη,πασιέντζα,διαχείρισηαρχείων) είναι προγράμματα που τρέχουν και πώς μπορώ να τα αφαιρέσω 'ωστε να μην εμφανίζονται στο έναρξη; Έτσι όπως το περιγράφεις: Ναι είναι τα τελευταία που ζήτησες να τρέξουν Όχι δεν είναι "φορτωμένα" στην μνήμη (τρέχουν συνέχεια) Όχι δεν μπορείς να τα βγάλεις, εκτώς και αν πάς στο start_menu (ή χωρίς το _ για αγγλικά) και του βάλεις manualy να σου δείχνει περισσότερα προγράμματα μόνιμα. Ή άμα θες γύρνα το σε landscape :p Δεν έχεις λόγο όμως να το κάνεις αυτό... εκτώς και αν δεν θες να δεί κάποιος τί έτρεξες τελευταία.... :p :p Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 παιδιά να κάνω μια ερώτησης .. εχτές μπήκα στον e-mail λογαριασμό μου μέσω web κανονικά με τον pie. μετά χαράς βλέπω ότι μου ανοίγει ειδική mobile σελίδα ..(πολύ καλο ..λέω) μετά όμως βλέπω ότι τα mails που είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες δεν μου τα αποκωδικοποιεί και μου τα βγάζει κινεζικα!!! τι πρέπει να κάνω?? ειδικοί ...απαντήστε ,θα με σώσετε!! edit: και από το pc τα ίδια!!!! τι γίνεται τώρα??? :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 ΤΙ μειλ έχεις? το gmail και το yahoo Υπάρχουν και σε mobile εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 ΤΙ μειλ έχεις? το gmail και το yahoo Υπάρχουν και σε mobile εκδοση hotmail....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Sequent_c να ρωτήσω κάτι απλό και βασικό. Το character encoding το κοίταξες; Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ S100 ΑΠΟ ΤΟ PC ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ DESKTOP ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ???? :confused: ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΔΩ??? ttasos@smartmania.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :blink: File mou psaxe gia to Laplink Controller for Pocket PC kai tha me thimitheis einai oti kalitero exw dei se aftou tou eidous tis efarmoges , gia na katalabeis ekei pou hthela 2 wres gia na sthsw ta panta meta apo hard reset me to sygekrimeno programmataki twra thelw 45 lepta !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Sequent_c να ρωτήσω κάτι απλό και βασικό. Το character encoding το κοίταξες; δηλαδη??? sorry αλλα αυτα δεν τα κατεχω καθολου. το θέμα είναι ότι μου έχουν στείλει κάποια mails και δεν μπορώ να τα διαβάσω ούτε από το ppc ούτε από το pc . είναι off topic το ξέρω αλλα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας μου στείλει pm thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Πως ξεκλειδώνει το bluesoleil? π.μ :) Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Na rotiso kati.. otan to gprs einai energopiimeno sto s100 deixnei ta velakia me ena mikro G? otan den einai ena megalo sketo G? ok? otan einai energopiimeno kai den to xrisimioume xreonomaste? efxaristo gia thn apantisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Na rotiso kati.. otan to gprs einai energopiimeno sto s100 deixnei ta velakia me ena mikro G? otan den einai ena megalo sketo G? ok? otan einai energopiimeno kai den to xrisimioume xreonomaste? efxaristo gia thn apantisi. εφ όσον δεν χρησιμοποιείς είτε το browser είτε messenger είτε οτιδήποτε άλλο δεν σε χρεώνει. έχω όμως την εντύπωση ότι χρεώνει την μπαταρία !! εγώ το κλείνω πάντα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Γειά σε όλους και καλώς σας βρήκα. Αρχισα να διαβάζω πριν 20 μέρες ΟΛΑ τα ποστ που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα και πρίν καλά καλά φτάσω στην 30η σελίδα είχα γίνει κάτοχος του s100. Μπορώ να πώ ότι η βοήθεια που αποκόμησα απο τα πόστ του φόρουμ ήταν ότι καλύτερο στο να γνωρίσεις την συσκευή. Ευχαριστώ όλους αυτούς που είχαν απορείες και τις παραθέσαν. Και ακόμα πιό πολύ τα παιδιά που με υπομονή και όρεξη απαντούσαν. Εντύπωση μου έκανε πως ενώ υπάρχουν όλα τα προγράμματα του ms office, δεν έχει την access. Υπάρχει κανένα παρόμοιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται τα αρχεία της access? Δεν έχει υποθεί σε κανένα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Καλησπέρα σε όλους και καλό Πάσχα. :) Εδώ και καιρό ψάχνω να βρώ Μνήμη μαζί με WiFi :( στα περισσότερα μαγαζιά δεν χέρουν ότι υπάρχει, επίσης δεν έχω βρεί σε κάποιο site σε πρτάσεις που μου έγιναν παλιότερα. Γνωρίζει κάποιος απο εσάς αν υπάρχει , και από που μπορώ να αγοράσω. Εχει χρησιμοποιήσει κανείς για να μου πεί αν δουλέβει . Κάθε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη TNX :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 kales giortes kai se sena... koita edo http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569487 mporeis genika na psaxneis gia ilektronika sto http://www.skroutz.gr (den einai TNX... einai THX) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 kales giortes kai se sena... koita edo http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569487 mporeis genika na psaxneis gia ilektronika sto http://www.skroutz.gr (den einai TNX... einai THX) :p Επιτέλους ΑΝΑΣΤΑΣΗ :D νάσε καλά φίλε μου. thx ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Καλησπέρα σε όλους και καλό Πάσχα. :) Εδώ και καιρό ψάχνω να βρώ Μνήμη μαζί με WiFi :( στα περισσότερα μαγαζιά δεν χέρουν ότι υπάρχει, επίσης δεν έχω βρεί σε κάποιο site σε πρτάσεις που μου έγιναν παλιότερα. Γνωρίζει κάποιος απο εσάς αν υπάρχει , και από που μπορώ να αγοράσω. Εχει χρησιμοποιήσει κανείς για να μου πεί αν δουλέβει . Κάθε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη TNX :) H karta pou sou edose to link o energy den exei mnimi einai mono WiFi! An thes WiFi+256MB tis sandisk tote to expansys einai monodromos! Kai ego apo to expansys tin pira kai malista perimena giati yparxoun elaxista kommatia kai megali zitisi alla douleuei apsoga me to JAM! To megalo tis meionektima einai oti proeksexei poly kai o filos mou tin espase sxetika grigora! Emena douleuei kai einai zontani pantos! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts