saroy1982 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Αφου δεν δουλευει. Και να την βαλουν κανει συνεχως reboot. Εγω ειμαι σταθερος στις αποψεις μου. Η Qtek δεν θα παρει ουτε ευρω απο εμενα. Οσο για αυτους που τους τα δινουν, δυστυχως επικροτουν και επιδοτουν μια απαραδεκτη τακτικη της ακατανομαστης Ελληνικης εταιρειας. εν μέρει δεν έχεις καθόλου άδικο.Η πολιτικής της είναι μονομερής και δεν κοιτάζει καθόλου μπροστά. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Πριν μερικά χρόνια κάποιοι αγοράζαν spv και xda από Αγγλία , πολύ πιο ακριβά απ'ότι οι Άγγλοι και χωρίς εγγύηση.. Το ότι μια ελληνική εταιρεία έφερε με εγγύηση και επιδότηση τις συσκευες στην Ελλάδα μόνο θετικό είναι.. Για τα όποια αρνητικά της ace μόνο ο ανταγωνισμός θα τα βελτιώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Εχει αποσταλεί στον Mythozz ενα FAQ από τη σελίδα 1- τη σημερινή για την διευκόλυνση των νεων αλλά και για να μην ψάχνεται σε αμέτρητες σελίδες για κάτι που ειδατε και δεν θυμάστε που.Παρακαλούνται να το διαβάζουν όσοι έχουν κάποια απορία πριν ποσταρουν.Επισης οι νεοι παρακαλουνται να διαβάζουν το manual της συσκευής ΠΡΩΤΑ. Μια ακόμη συμβουλή.Ειδατε κάποιο post σχετικά με κάποιο πρόβλημα?Κάντε ένα copy paste σε ένα κενό εγγραφο word γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί. ;) Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 οποιος την υποστηριζει μαλλον δεν βλεπει μποστβ του... η απλα ειναι νεος στον χωρο. το ς100 εχει μονο 2 καλα: ελληνικο τ9 (με βολευει παρα πολυ) και καλυτερη αξια μεταπωλησης. τιποτε αλλο. για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν αυτα (και ειναι πολλοι) χιλιες φορες jam. Υ.Γ. σημερα δινω το ς100 μου μετα απο 41 μερες χρησης (ρεκορ) με κανενα hard reset (πρωτη φορα στα χρονικα για ππσι που περναει απο τα χερια μου) και 115 (ακριβως) soft reset (σχετικα λιγα αν σκεφτουμε την χρηση). εχω τις καλυτερες εντυπωσεις αλλα χρειαζομαι κατι πιο γρηγορο και με μεγαλυτερη αναλυση οθονης :( (παιρνω τωρα ξανα για λιγες μερες το 9500 και μετα ς65 και 4700 ;) ) η αναμονη του ηταν αριστη. ισως η καλυτερη σε ππσι (δεν εχω δουλεψει το 6300 που κρατουσε τα ηνια): 6+ ωρες βαριας χρησης (περιλαμβανονται 5+ ωρες νετ με συνδεση gprs) και 18 με 26 ωρες αναμονη (οχι σε χρηση αεροπλανου). :) Δε θα χαθω απο δω. Αντιθετως ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Δικά μας είναι και τα δίνουμε.. Κανένα τρένο δεν κοιτάς..Αν δε σου αρέσει βάζεις στο qtek σου rom imate..To αντίστροφο δε γίνεται.. Αν το κάνει κάποιος αυτό είναι σαν να λέει: "Ευχαριστώ που με πιάσατε μ@λάκα και σας έσκασα το "καπέλο" 100 και 200 euros παραπάνω. Tελικά το κατάλαβα.":fool: Τι γίνεται τότε; Από την άλλη δεν βλέπω ανταγωνισμό και μάλλον δεν χρειάζεται γιατί μάλλον θα μας τα προσφέρει η ίδια η MS, όπως είχα διαβάσει κάπου. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να της κάνουμε sabotage, θα κλείσει από μόνη της αυτή η "εταιρία".:oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;; Δηλαδή το μόνο καλό του s100 ότι σε σχέση με το jam είναι το τ9; Η λέξη επιδότηση σας λέει κάτι;; Προσωπικά ούτε το ελληνικό τ9 με ενδιαφέρει , ούτε τα ελληνικά.. Με την επιδότηση το ελληνικό s100 έρχεται πολύ φτηνότερα από οποιαδήποτε άλλη λύση.. Ας τα βρει ο Πουλιάδης με τις εταιρείες κινητής να δώσει και αυτός επιδότηση, να ρίξει και τις τιμές η ACE.. Αυτό θέλουμε όλοι εδώ μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Giati peftete se pshlodilimata to thema afto exei exantlhthei Opoios thelei agorazei oti to symferei kalitera, ta sxolia peri lalaka kai s100 me vriskoun antitheto alla apo thn allh otan exeis na kaneis me Ellhnares pou thn lamogia thn exoun sto aima tous ti na peis, H ace prototyphse kleidwnontas thn ROM pou eimai sigouros oti an o kyrios murdof den empene edw mesa se afto to topic gia na tou anoixoun ta matia kapoioi san ton katsj (sxetika me to xekleidwma ths ROM) oudepote tha eixe dianohthei na to kleidwsei.. Alla ti na leme twra asxoloumenos me afthn to mono pou kanw einai na deinw axia .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 kplr επιδότηση,καλύτερη μεταπώληση,τ9 είναι τα κλειδιά πώλησης του σ100 στην Ελλάδα.Για αυτό το πήρα κιόλας με συνέφερε πολύ η έκπτωση μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Τελικά να βάλουμε την UK Rom? ή την US Rom? Εχει βάλει κάποιος κάποια από τις δύο; Είναι όντως corrupted η UK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Giati peftete se pshlodilimata to thema afto exei exantlhthei Opoios thelei agorazei oti to symferei kalitera, ta sxolia peri lalaka kai s100 me vriskoun antitheto alla apo thn allh otan exeis na kaneis me Ellhnares pou thn lamogia thn exoun sto aima tous ti na peis, H ace prototyphse kleidwnontas thn ROM pou eimai sigouros oti an o kyrios murdof den empene edw mesa se afto to topic gia na tou anoixoun ta matia kapoioi san ton katsj (sxetika me to xekleidwma ths ROM) oudepote tha eixe dianohthei na to kleidwsei.. Alla ti na leme twra asxoloumenos me afthn to mono pou kanw einai na deinw axia .. Τη rom την είχαν κλειδώσει εδώ και 1 χρόνο τώρα.. Θυμάμαι το πρώτο κλείδωμα είχε γίνει με το 2ο upgrade του qtek 8080. Η λογική του κλειδώματος με ενοχλεί γενικά. Πάντως δε ζημιώνει κανέναν.Οι πελάτες της δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό..Δε δημιουργείται κανένα πρόβλημα στο upgrade ή στη λειτουργία του κινητού. Πρόκειται όμως καθαρά για μικροπολιτική. Στην ουσία δε θέλουν να προστατεύσουν τη δουλειά τους , γιατί αν θέλαν κάτι τέτοιο μπορούσαν να βγάλουν το πρόγραμμα τους για μετάφραση στο εμπόριο και να το πουλάνε και σε όσους αγοράζουν imate. Στην ουσία θέλουν με τον τρόπο αυτό να εξαναγκάσουν όποιον θέλει ελληνικά να πληρώσει και το κέρδος που έχουν σαν αντιπρόσωποι.. Αυτό είναι απαράδεκτο.. Αλλά ότι και να λες έμποροι είναι..Μόνο ο ανταγωνισμός θα τους αλλάξει μυαλά..Ελπίζω ο Πουλιάδης να κινηθεί πιο έξυπνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;; Δηλαδή το μόνο καλό του s100 ότι σε σχέση με το jam είναι το τ9; Η λέξη επιδότηση σας λέει κάτι;; i leksi epidotisi mou leei oti ego to compact to pira me 199euro kai 18mino simvolaio (kai pagio 5.5euro 10 mines kai 9euro 8mines)... eno stin ellada exei kapou 470-530 sta mikra pagia... ean o thesmos epidotisi einai sta pairnoume apo to pagio... tote as tin katargisoume... ego ksero oti to s100 mou pige 360e teliki me to ksekleidoma.. kai stin ellada me epidotisi sou paei oso an to agorazes sketo afou tha pliroseis ti diafora sto pagio... epidotisi sto elada einai gia tous koutous... kai sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Οι ROMS από το site της i-mate, δεν κατεβαίνουν..Κολλάει σε κάποιο σημείο το κατέβασμα..Εχουν πέσει όλοι με τα μούτρα προφανώς να τις πάρουν και γίνεται ο χαμός..Υπομονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Είναι τι ζητάει ο καθένας πόσο το έψαξε την περίοδο που το ζήτησε και το αγόρασε. Ας μην είμαστε "εριστικοί" είναι θέμα επιλογών. Ο Χ ήθελε να το πα΄ρει με ελληνικά να έχει αξία μεταπώλησης να το παρει μέσα σε 2 ώρες. Ο Υ ήθελε να το πάρει οικονομικά από εξωτερικό περιμένοντας 3-4 μέρες και γνωρίζοντας τα περι παραγγελιών μέσω νετ.. Μπράβο μου που το πήρα όταν το ήθελα και έσκασα όμως 100Ε παραπάνω τότε.Μπράβο σου που το πήρες τώρα με 100Ε λιγότερα..κ.ο.κ φιλικά πάντα Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 i leksi epidotisi mou leei oti ego to compact to pira me 199euro kai 18mino simvolaio (kai pagio 5.5euro 10 mines kai 9euro 8mines)... eno stin ellada exei kapou 470-530 sta mikra pagia... ean o thesmos epidotisi einai sta pairnoume apo to pagio... tote as tin katargisoume... ego ksero oti to s100 mou pige 360e teliki me to ksekleidoma.. kai stin ellada me epidotisi sou paei oso an to agorazes sketo afou tha pliroseis ti diafora sto pagio... epidotisi sto elada einai gia tous koutous... kai sorry Σε συγχωρώ γιατί μάλλον κουτά είναι αυτά που λες.. Δηλαδή έμεις που ζούμε εδώ και έχουμε μια σύνδεση σε μια Χ εταιρεία και μιλάμε συγκεκριμένη ώρα στο τηλέφωνο για τη δουειά μας και όχι να πάρουμε επιδότηση, θα πρέπει κάθε χρόνο να τους πούμε "Ευχαριστούμε δεν είμαστε βλάκες, και δε θα πάρουμε επιδότηση, επειδή ο energy πήρε το s100 του (σε ποια χώρα δεν ξέρω) 199Ε" Ή μήπως θα πρέπει να κάνουμε και ένα συμβόλαιο στη Γερμανία να πληρώνουμε το πάγιο εκεί για να πάρουμε με 200 Ε το τηλέφωνο και να μπαίνουμε να το παίζουμε έξυπνοι στο myphone? Όποιος έχει δυνατότητα να πάρει το qtek σε άλλη χώρα και να έχει πρόσβαση σε εγγύηση στη χώρα αυτή φυσικά και είναι κουτό να έρθει να το πάρει εδώ.. Όπως είπε και ο saroy το θέμα είναι απλό. Ο καθένας κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι του και στις ανάγκες του.. Όποιος ζει εδώ και θέλει το κεφάλι του ήσυχο στο θέμα εγγύησης δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από qtek από ACE και imate από Πουλιάδη, με επιδότηση αυτή τη στιγμή (δυστυχώς) να δίνει μόνο το qtek.- Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Έχω παρατηρήσει το εξής κουλό: Μετά από κάποιες ώρες χρήσης, επιλέγοντας 2-3 συντομεύσεις στο φάκελο των ρυθμίσεων (ενέργεια, μνήμη, πληροφορίες συσκευής) καταλήγω πάντα στο....φωτισμό οθόνης! Προσπαθώ να βρω τι φταίει. Έχει εντοπίσει κανείς την αιτία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Μήπως έχεις βάλει το Button Mapper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Όχι. Το double launcer και το magic button, αν βοηθάει σε κάτι αυτό, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Δεν το ξέρω το double launcher. Αν κάνει assign όμως σε κάθε hardware button 2 λειτουργίες τότε αυτό είναι το πρόβλημα.. Βγάλτο και βάλε το ButtonMax.Δουλεύει ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Πέτυχες το είδος του προγράμματος (το οποίο και εγκατέστησα προσφάτως και που θα μπορούσα κάλλιστα να μην είχα) και αυτό με έβαλε εξ'αρχής σε υποψίες για το ότι μπορεί και να έχεις δίκιο! Το απεγκατέστησα και... βλέπουμε. Επίσης, το magic button, μια και το ανέφερα, είναι μακράν το πιο καλοσχεδιασμένο και λειτουργικότερο task manager που έχω δοκιμάσει. Δεν δουλεύει τέλεια αλλά... λειτουργεί. Αν η επόμενη έκδοση δεν έχει τα ασήμαντα (σε σχέση με αυτά αντίστοιχων προγραμμάτων) bugs, τότε θα μιλάμε για ένα Must-have πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 MHN προσπαθήσετε να κατεβάσετε το αρχείο "UK ROM JAM_UK_106_113_10500.exe" από τη σελίδα της i-mate.Είναι corrupted!! To κατέβασα μετά από πολλές προσπάθειες για να το διαπιστώσω και μόνος μου..42 ΜΒ..αλλά έχω DSL οπότε μικρό το κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Exei parei kanenas to BT800 ths Jabra?(bt handsfree). An nai,ti entypwseis yparxoun? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 MHN προσπαθήσετε να κατεβάσετε το αρχείο "UK ROM JAM_UK_106_113_10500.exe" από τη σελίδα της i-mate.Είναι corrupted!! To κατέβασα μετά από πολλές προσπάθειες για να το διαπιστώσω και μόνος μου..42 ΜΒ..αλλά έχω DSL οπότε μικρό το κακό.. Μάλλον θα την κατεβάσουν και αυτή. Μόνο η US κατεβάινει κανονικά. Αρε imate μας έβαλες στη πρίζα και τώρα μας παιδεύεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 δεν γινεται να δεις το wap myphone forum πια... για τα .nfo -> open with notepad ;) Ευχαριστώ αλλα δεν ψαχνω το wap myphone forum.Προσπαθω να δω ενα συγκεκριμενο site που επαιρνα συγκεκριμενες πληροφορίες. Και ενω με βαζει,δεν ενεργοποιουνται οι επιλογές.Απο την αλλη αν παω μεσω ΙΕ ,εκει χανομαι.Το s100 κανει σαν να ανοιγει ενα αλλο παραθυρο στα δεξιά αλλα ειναι κενό,ενω αριστερά μου κραταει την home page του site.Στο wap με βολευε καλύτερα και ηταν ταχύτατη η πρόσβαση και λήψη πληροφοριών. Μπορω να κανω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μάλλον θα την κατεβάσουν και αυτή. Μόνο η US κατεβάινει κανονικά. Αρε imate μας έβαλες στη πρίζα και τώρα μας παιδεύεις... Parempiptontos na mhn mpei kaneis ston kopo na thn katevasei giati den doulevei sta dika mas mhz kai den einai symbath me tis syskeves mas.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 εχω τις καλυτερες εντυπωσεις αλλα χρειαζομαι κατι πιο γρηγορο και με μεγαλυτερη αναλυση οθονης :( (παιρνω τωρα ξανα για λιγες μερες το 9500 και μετα ς65 και 4700 ;) ) Δε θα χαθω απο δω. Αντιθετως ;) και εγω με τη σειρα μου παω σε κατι πιο μεγαλο σε μνημη και το απαραιτητο wifi που μου εχει λείψει :) Περιμενω αυριο το (black magic) O2xdaiiS να μουρθει. Και εγω εννοειτε πως δε θα χαθώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts