Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το JAM θα ηθελα να μου λυσετε μερικες αποριες

1)Η ποσοτητα των 64(57 κομμα κατι)ΜΒ RAM ειναι επαρκης/ικανοποιητικη για real-life

συνθηκες?Δεν ξερω και πολλα απο PPC αλλα φανταζομαι οτι γεμιζοντας την HOMEScr με plug-ins

αρχιζεις να εχεις προβλημα.Εγκαθιστωντας τις εφαρμογες στην καρτα μνημης λυνει οριστικα το προβλημα(σε καποιο βαθμο)?

2)Η μνημη και η CPU ειναι ικανοποιητικη για smooth αναπαραγωγη video?(Kυριως DivX αλλα και MPEG,AVI etc?)

3)Υπαρχει το προβλημα με την καμερα οπου εμφανιζεται μια μπλε κηλιδα στην οθονη σε συνθηκες υπερεκθεσης και εντονου φωτισμου?Αν ναι ειναι ενοχλητικο?

4)Τελος πως τα καταφερνει το ηχειακι στις εισερχομενες κλησεις και στην αναπαραγωγη mp3?Συγκρινεται με τα P910,SX1?

Ευχαριστω

1)είναι ικανοποιητικά

2) και με το παραπάνω

3)αυτό είναι το λιγότερο .

το s100 γενικότερα δεν θα σε ικανοποιήσει στην φωτογράφιση ειδικά αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποια από τα καλά καμεροκινητά .

πάντως την δουλειά της την κάνει καλά όσο οι φωτογραφίες εμφανίζονται στο ppc και μονο. στο video αντιθετα δεν συγκρίνεται με κανένα.

4) αρκετά καλά . στα mp3 βεβαια δεν τα καταφέρνει τόσο καλά όσο τα p9x0 αλλα είναι super στα mid wav.

θα σε ικανοποιήσει αρκετά .

τα έχουμε πει άλλωστε

ακόμα κάθεσαι???

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

brika lisi.....

OLA OK!!!!!

apla afou kanete to proto pairing.... pigainete sto pc kai energopoiite to service gia active sync sto ppc....

kai delete kai ksana pair sto ppc....

that's all

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

tin ora pou sou leei oti prepei na emfanistei i othoni ton bt tools pigaine sto

setting - system - memory - running programms - click sto bt tools - klik sto activate

kai pali tipota den kanei se emena. kserete ti exo diapistosei? paroloy poy eimai kata ton disidemonion pisteuo oti ta bt tools exoyn katarastei to jamaki mou :cry: :blink:

tin ora pou sou leei oti prepei na emfanistei i othoni ton bt tools pigaine sto

setting - system - memory - running programms - click sto bt tools - klik sto activate

kai pali tipota den kanei se emena. kserete ti exo diapistosei? paroloy poy eimai kata ton disidemonion pisteuo oti ta bt tools exoyn katarastei to jamaki mou :cry: :blink:

μια από τα ίδια και δω....δε μπορώ με τίποτα να το συγχρονίσω μα τον υπολογιστή μιας και η οθόνη όπου πρεπει να επιλεξουμε activesync δεν εμφανίζεται με τίποτα.Στο gps receiver όμως εμφανίστηκε όταν έκανα τη συνδεση...μήπως φταίει ο αντάπτορσας που πήρα?είναι της gigabyte gn-btd02 με bt1.2 & usb 1.1....καμμιά ιδέα άλλη ?τι μπορεί να φταίει ..?

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

4)Τελος πως τα καταφερνει το ηχειακι στις εισερχομενες κλησεις και στην αναπαραγωγη mp3?Συγκρινεται με τα P910,SX1?

:)

Ευχαριστω

θεωρω αστεια τη συγκριση με το sx1, το οποιο εξακολουθω να εχω, για λιγο καιρο ακομη πιστευω, μεχρι να μαθω το s100 . :)

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

για μετα φορα αρχειων το εχουμε γραψει χιλιαδες φορες. αναζητηση και δειτε και προηγουμενες σελιδες!!!

τι εννοεις επιλεγεις το ΑΣ απο το πισι;

εμενα μου δουλευει μια χαρα με ρομ 1.03 ελληνικα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ξαναπέρασα τους οδηγούς του αντάπτορα...τώρα μπορώ και επιλέγω στο εικονίδιο για ctivesync αλλά ενώ κάνει σύνδεση αμέσως αποσυνδέτεαι...τι μπορεί να φταίει?να δοκιμάσω σύνδεση μέσω dun bt?..?

Να'μαι κι εγώ με νέο avatar! ;)

Το αγόρασα χθες από Πλαίσιο και ακόμα ψάχνομαι...

Η συσκευή είναι απίστευτα μικρή, πιο μικρή απ'ότι τη φανταζόμουνα και η μέχρι τώρα αυτονομία της με έχει εντυπωσιάσει. Πήρα και μια SD 512ΜΒ Transcend και θα ξεκινήσω να την γεμίζω σιγά-σιγά.

Ερώτηση: το ρολόϊ στη βασική οθόνη δε μπορεί να γίνει 24ωρο?

Επειδή πάντως έχω αρκετά ακόμα να μάθω, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν κάποιος από τους γκουρού εδώ μέσα αποδεχόταν την ανοιχτή μου πρόσκληση για κέρασμα καφέ να τα πούμε από κοντά. Η συνέχεια με ΡΜ.

Ή μήπως αυτό να το επεκτείνουμε υπό τη μορφή Jammer's meeting? ;)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

:)

Ευχαριστω

θεωρω αστεια τη συγκριση με το sx1, το οποιο εξακολουθω να εχω, για λιγο καιρο ακομη πιστευω, μεχρι να μαθω το s100 . :)

Και γω μεταπήδησα στο s100 από το sx1 (πού τώρα έχει ο αδερφός μου και μου χει αναφέρει ότι ακόμα κολλάει το ρημάδι μια φορά τη βδομάδα με απλή χρήση τηλεφώνου). Πως να το εξηγήσω?... Καμία σχέση! Ποια mp3, ποιο ηχειάκι και ποια αναπαραγωγή divx? Παρόλο που δεν το χρησιμοποιώ ως mp3/divx player αλλά κυριώς ως ατζέντα και dwg/xls/doc viewer/writer (τι άλλο να ζητήσω, θα μου πεις), το έχω δοκιμάσει και εκεί και θεωρώ ότι παίρνει άριστα στον multimedia τομέα. Πάντως η αναπαραγωγή mp3 γίνεται με μικρές διακοπές όταν ανοίγεις άλλα προγράμματα, σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζεται το review του myphone (και το sx1 δεν έκανε κάτι ψιλά?). Εκτός και αν τα υπόλοιπα κινητά "κολλάνε" πολύ χειρότερα και δεν το ξέρω...

για αποριες περι ρολογιου... υπαρχουν ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ στο κινητο και βιβλιο οδηγιων... ΜΗ τα θελουμε ολα στο πιατο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

για αποριες περι ρολογιου... υπαρχουν ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ στο κινητο και βιβλιο οδηγιων... ΜΗ τα θελουμε ολα στο πιατο.

E tote na kleisoun ola ta Forum kai na mhn rwtaei kaneis tipota giati yparxoun kai oi odhgies xrhsews kai den kanei na "apasxoloume" typous san kai esena !!

An nomizeis oti se exoune balei topotirith tou Forum na mas to peis kai emas , h stash sou einai proklhtikotath prosballontas me thn symperifora sou pollous neous xrhstes gia nhn mpw se leptomereies me to ti eleges ston "kirilleman".

Mporei na exeis to akatalogisto ths hlikias sou alla ola exoun ena orio papse na sumperiferese san kakomathimeno paidi kai prospathhse na katalabeis oti polla atoma apo edw mesa exoun toulaxiston ta diplasia xronia sou. Exw prospathhsei polles fores me xioumor kai mikres parenaiseis na sou deixw oti eisai lathos alla esy ston kosmo sou.

Eisai apolytos , den exei thn stoixeiwdh evgenia kai sta post pou kaneis ektos apo to na vazeis xeri ston kosmo den vazeis quote me apotelesma na mhn xeroume se poion apefthinese

Ean exeis orexh gia flame eimai sthn diathesh sou alla oxi apo edw mesw pm h stous diaxifismous .

Pros Mods : Sorry gia to off topic..

Μην τρελαίνεσαι Alex, όλα θα πάνε καλά! :cool:

Ψυχραιμία φίλε Minotavrs, ίσως να έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης, παρόλα αυτά η επιλογή για 24ωρο ρολόι δεν ήταν και στο πιο προφανές σημείο του μενού.

Άντε, συνεχίζουμε. :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Βασικά το τελευταίο του μήνυμα δεν είχε κάτι το προσβλητικό. Ας τα "ακούσει" όμως κ τώρα για τις άλλες φορές. Θα πάει στρατό και θα "στρώσει χαρακτήρα". :p :rolleyes: Καλή τσικνοπέμπτη.

kanenas pou na mou pei gia to gps pretec h fortuna uparxei ?

εχω το fortuna και ειναι πολυ καλο.

ρωτα οτι θες αν θες με π.μ να σου απαντησω.

και βεβαια υπαρχει και το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41111&page=20&pp=20

:) :) :)

ρε αλεξ μη γινεσε κακος εγω ας πουμε τα καταλαβαινω πολυ καλυτερα οταν μου τα εξηγησει καποιος απο το φορουμ και ειδικα με πμ παρα απο το βιβλιο.το οποιο να σημειωθει μεχρι σημερα ειχα μονο στα αγγλικα που δεν γνωριζω καθολου.και τελως παντων αν δεν θες να απαντησεις, μην απαντας, μην κανεις ομως και κανενα αλλο σχολιο αρκετες φορες η παρατηρηση σου ειναι μεγαλυτερη απο την απαντηση που που θα εδινες σε καποιον που ρωταει κατι, και εν πασει περιπτωση τι πειραζει να γραφτουνε καποια πραγματα δυο και τρεις και δεκατρεις φορες αν προκειται να εξυπηρετηθουνε καποιοι που δεν γνωριζουν? μηπως γι αυτο δεν ειναι τα φορουμ? :) :) (με την ευκαιρια αυτη θα ηθελα να πω και ενα ευχαριστω στην ACE HELLAS που σημερα μου εστειλε με curier το βιβλιαρακι οδηγιων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. με πληρωμενη και την curier.) :) :)

:) :) :)

ρε αλεξ μη γινεσε κακος εγω ας πουμε τα καταλαβαινω πολυ καλυτερα οταν μου τα εξηγησει καποιος απο το φορουμ και ειδικα με πμ παρα απο το βιβλιο.το οποιο να σημειωθει μεχρι σημερα ειχα μονο στα αγγλικα που δεν γνωριζω καθολου.και τελως παντων αν δεν θες να απαντησεις, μην απαντας, μην κανεις ομως και κανενα αλλο σχολιο αρκετες φορες η παρατηρηση σου ειναι μεγαλυτερη απο την απαντηση που που θα εδινες σε καποιον που ρωταει κατι, και εν πασει περιπτωση τι πειραζει να γραφτουνε καποια πραγματα δυο και τρεις και δεκατρεις φορες αν προκειται να εξυπηρετηθουνε καποιοι που δεν γνωριζουν? μηπως γι αυτο δεν ειναι τα φορουμ?

Σωστός!

Επανάληψη > μήτηρ μαθήσεως!

Αναζήτηση > πιάσ' το αυγό και κούρευτο....

;)

edit: Μάλλον στην υπογραφή σου, δίπλα στη λέξη griklish (και δίπλα στο μαστίγιο) πρέπει να βάλεις και τις λέξεις Alexkass και Αναζήτηση :D :D :p

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Από εχθές είμαι κι εγώ ένας πανευτυχής κάτοχος S100. Η συσκευή είναι απλά Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η. :love: Το μόνο μελανό της σημείο είναι η κάμερα :blink: , η οποία, όμως με τις ρυθμίσεις που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα Post γίνεται αρκετά καλύτερη.

Αυτό που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση -και δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες - είναι η απίστευτη απόδοση του ενσύρματου handsfree της συσκευής. Βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα ακόμα και... τέρμα στην ένταση. Μπράβο!

Γεμίζω σιγά σιγά την Sandisk UltraII 512Mb που πήρα και αισίως δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Υ.Γ. Μου ήρθε με περασμένη την τελευταία qtek rom. :)

Από εχθές είμαι κι εγώ ένας πανευτυχής κάτοχος S100. Η συσκευή είναι απλά Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η. :love: Το μόνο μελανό της σημείο είναι η κάμερα :blink: , η οποία, όμως με τις ρυθμίσεις που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα Post γίνεται αρκετά καλύτερη.

Αυτό που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση -και δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες - είναι η απίστευτη απόδοση του ενσύρματου handsfree της συσκευής. Βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα ακόμα και... τέρμα στην ένταση. Μπράβο!

Γεμίζω σιγά σιγά την Sandisk UltraII 512Mb που πήρα και αισίως δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Υ.Γ. Μου ήρθε με περασμένη την τελευταία qtek rom. :)

καλορίζικο!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω με τον Αλεξ οτι ειναι ενοχλητικο να βλεπεις τις ιδιες ερωτησεις καθε εβδομαδα. Ενω στην αρχη ηταν το θεμα πολυ ενδιαφερον με νεα πραγματα συνεχως, τελευταια βλεπω τα ιδια και τα ιδια. Εχω παψει να ενημερωνομαι και εχω χαθει απο τις επαναληψεις. Και επειδη το κινητο πουλαει, καθε νεος κατοχος μπαινει και αρχιζει: απο που αναβει, τι γινεται με το ΒΤ, και φτου κι' απ' την αρχη. Ασε το αλλο, "να το παρω, να μην το παρω". Ειναι σαν να ειναι στο σχολειο ολοι μαζι στην ιδια ταξη απο την 1η Δημοτικου μεχρι την 3η Λυκειου. Μπαχαλο. Γι' αυτο οι νεοι να διαβαζουν το μαθημα τους και μετα να ρωτανε.

Κατ'αρχας να ευχαριστησω οσα παιδια προθυμα ανταποκριθηκαν στις ερωτησεις μου και των αλλων newbies στο χωρο των PPC.Eιναι πραγματικα πολυτιμη η βοηθεια.

Απο την αλλη δε μπορω παρα να μην σχολιασω τη "δημοκρατικοτητα" αποψεων σαν κι αυτων του redcon.Αν σε ενοχλουν οι ερωτησεις η δεν μπορεις να απαντησεις πολυ απλα μην απαντας.Απο κει και περα νουθεσιες και ευφυιολογηματα απλως μεγαλωνουν το "μπαχαλο" των posts το οποιο καταγγελεις.Προσωπικα ειμαι πολυ αυστηρος με τον εαυτο μου οσον αφορα την επικκληση βοηθειας αλλα σε πρακτικα ζητηματα που απαιτειται η συσκευη(π.χ ενταση) δεν μπορω να δωσω απαντησεις μονος μου.Φανταζομαι πως εσυ ηρθες preloaded με καθε απαραιτητη πληροφορια εδω μεσα.Οπως φανταζομαι πως αν κι εχω τα μισα σου χρονια(και κατι λιγοτερα) γνωριζεις πολυ λιγοτερα σχετικα με το χωρο της υψηλης τεχνολογιας και πολλες φορες θα εχεις και εσυ επικαλεστει τη βοηθεια νεοτερων σαν κι εμενα.Ομως ειναι ανθρωπινο και γι αυτο υπαρχει το forum.

Απο την αλλη βεβαια ειναι καλο να μην γινεται καταχρηση της καλης διαθεσης ορισμενων παιδιων εδω μεσα.Και ειδικα αναφερω τον Αlexkass που σε γενικες γραμμες ειναι εξυπηρετικος και μαλλον αδικα δεχτηκε επιθεση.

Αυτα τα ολιγα και sorry για το off topic.

Θα επανελθω με περισσοτερς αποριες

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2